Menu Varumärke Banner

Menu

Modern design skapad för att hålla

Menu grundades i Danmark år 1978 och kännetecknas idag av dess stilrena, smarta och naturnära möbler. Genom att skapa användbara, vackra lösningar  av högkvalitativa material inger dess sortiment en känsla av lugn. Menu har alltid fascinerats av det sätt som personlighet och utrymmer kan förenas genom design. Genom att skapa möbler, belysning och inredningsdetaljer formade med målmedvetna detaljer och högkvalitativa material skapas starka och bestående relationer mellan designers, tillverkare och kunder.  Genom kombinationen av tidlös design, personlighet och nyfikenheten att skjuta på gränserna för modern design skapar Menu produkter som främjar en känsla av tillhörighet. Menus filosofi är enkel men viktig: Att berika det moderna livet genom design som kopplar ihop kreativitet, bekvämlighet och funktion. 

För att våra upplevelser av utrymmen ska vara uppfyllande och minnesvärda måste varje beröringspunkt engagera sinnena eftertänksamt. Genom att sammankoppla punkterna mellan hem, jobb, och gäst omdefinierar Menus design hur olika utrymmen kan användas, och hur vi slutligen ansluter oss till vår omgivning. 

Menu tror på modern design skapad för att hålla, och producerar med tanken om att varje möbel kommer att komma till väl användning vare sig den är i ett vardagsrum eller på en arbetsplats. Idag finns Menus design över hela välden. Menu samarbetar med samtida talanger från såväl Skandinavien som på en global nivå. Dess kollektioner växer ständigt och omfattar även klassiska designers vars verk fortsätter att hyllas över tiden, och som påminner oss om vad en modern klassiker innebär. 

SE ALLA MENUS PRODUKTER

4737949_Aer_Vase_Large_49
Close

Menu | Aer Vas Smoke Large

2.995 kr
Aer Vase är en snyggt rökfärgad glasvas av Gabriel Tan för danska Menu.
4736949_Aer_Vase_Small_33_01-1-1
Close

Menu | Aer Vas Smoke Small

1.995 kr
Aer Vase är en snyggt rökfärgad glasvas av Gabriel Tan för danska Menu.
menu-afteroom-plywood-natoak
Close

Menu | Afteroom Plywood Matstol

4.995 kr
Afteroom Plywood matsalsstol från Menu med en elegant design med enkla linjer perfekta för långa middagar runt matbordet. Den har flera lager i fanér för lätthet och hållbarhet med en mjuk siluett för flexibilitet.
menu-androgyne-bordsskiva-sidobord-calacatta
Close

Menu | Androgyne Bordsskiva till sidobord

1.895 kr4.195 kr
Androgyne bordsskiva från Menu med en klassisk design i marmor med en rund form. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look.

Personlighet och kreativitet

Menus sortiment erbjuder oändliga alternativ för att du ska kunna skapa det perfekta känslan för just ditt utrymme. Du hittar mer än 100 tyger och läder och kan till och med välja din egen klädsel om du vill. Det är ju din värld.

Menu Varumärkessida miljö

Intresserad?

Hör gärna av dig till oss eller kom in och besök oss, för att ta del av vårt utbud från Menu.
Butik: 040 – 630 46 46
E-post: kundsupport@glashusetmalmo.se

paul vium

Vi hjälper dig

Ring eller maila oss.
Vi svarar inom 24H (vardagar).

Säkra leveranser

Fraktfritt över 1500:-

100% original

Vi är en auktoriserad butik
som säljer äkta varor.

Kundvagn

close
Scroll To Top

JUST NU – 1.500 KRONOR I RABATT
Per 10.000 kr du handlar för (dras av i kassan) gäller ej redan nedsatta produkter

BLACK WEEK(END)  SE KAMPANJ

10% prisavdrag på ditt första köp!
Ange rabattkoden NY-KUND