RING OSS: 040 630 46 46
Menu Varumärke Banner

Menu

Modern design skapad för att hålla

Menu grundades i Danmark år 1978 och kännetecknas idag av dess stilrena, smarta och naturnära möbler. Genom att skapa användbara, vackra lösningar  av högkvalitativa material inger dess sortiment en känsla av lugn. Menu har alltid fascinerats av det sätt som personlighet och utrymmer kan förenas genom design. Genom att skapa möbler, belysning och inredningsdetaljer formade med målmedvetna detaljer och högkvalitativa material skapas starka och bestående relationer mellan designers, tillverkare och kunder.  Genom kombinationen av tidlös design, personlighet och nyfikenheten att skjuta på gränserna för modern design skapar Menu produkter som främjar en känsla av tillhörighet. Menus filosofi är enkel men viktig: Att berika det moderna livet genom design som kopplar ihop kreativitet, bekvämlighet och funktion. 

För att våra upplevelser av utrymmen ska vara uppfyllande och minnesvärda måste varje beröringspunkt engagera sinnena eftertänksamt. Genom att sammankoppla punkterna mellan hem, jobb, och gäst omdefinierar Menus design hur olika utrymmen kan användas, och hur vi slutligen ansluter oss till vår omgivning. 

Menu tror på modern design skapad för att hålla, och producerar med tanken om att varje möbel kommer att komma till väl användning vare sig den är i ett vardagsrum eller på en arbetsplats. Idag finns Menus design över hela välden. Menu samarbetar med samtida talanger från såväl Skandinavien som på en global nivå. Dess kollektioner växer ständigt och omfattar även klassiska designers vars verk fortsätter att hyllas över tiden, och som påminner oss om vad en modern klassiker innebär. 

SE ALLA MENUS PRODUKTER

Menu | Hashira golvlampa

7.295 kr 6.566 kr
En lampa i japansk design med ett minimalistiskt uttryck. Finns även som bordslampa och takpendel.

Menu | Snaregade Round 120

11.995 kr14.995 kr
10.796 kr13.496 kr
Det runda matbordet Snaregade är designat av Norm Architects för danska Menu. Bordet har ett graciöst och minimalistiskt uttryck och gör plats för många personer.

Personlighet och kreativitet

Menus sortiment erbjuder oändliga alternativ för att du ska kunna skapa det perfekta känslan för just ditt utrymme. Du hittar mer än 100 tyger och läder och kan till och med välja din egen klädsel om du vill. Det är ju din värld.

Menu Varumärkessida miljö

Intresserad?

Hör gärna av dig till oss eller kom in och besök oss, för att ta del av vårt utbud från Menu.
Butik: 040 – 630 46 46
E-post: kundsupport@glashusetmalmo.se

paul vium

Vi hjälper dig

Ring eller maila oss.
Vi svarar inom 24H (vardagar).

Säkra leveranser

Fraktfritt över 1500:-

100% original

Vi är en auktoriserad butik
som säljer äkta varor.

Hudson Valley Lighting Fairport Wall Sconce 5941 Ob Size Large | Swinging Turkey | Have A Peek Here | Blog Here | Teardrop Leaf Room Darkening Window Curtain Panels Gray 52x95 Set Half Moon 16t004112

Kundvagn

close
Scroll To Top

GÅ MED I VÅRT NYHETSBREV
FÅ 10% PÅ DITT FÖRSTA KÖP  GÅ MED HÄR

10% prisavdrag på ditt första köp!
Ange rabattkoden NY-KUND