RING OSS: 040 630 46 46
Rubn

Rubn

Lampor tillverkade i svenska Vittsjö

Familjeföretaget Rubn tillverkar lampor ritade för att hålla en livstid. Designen hedrar estetik, hållbarhet, funktion, kvalitet och tar stor hänsyn till ursprung och gamla traditioner. Genom bra material, hantverk och att hålla nere transporterna är förhoppningen att Rubn ska vara ett självklart miljövänligt val. Produkterna är tillverkade för hand, på plats hemma i Vittsjö i södra Sverige.

rubin

Estetik, hållbarhet och funktion

Rubn, tidigare Ruben Lighting, är ett svenskt företag som sammanfört belysning och design på ett fantastiskt smakfullt och estetiskt lekfullt sätt. Med en fabrik på hela 6000 kvadratmeter i Vittsjö producerar Rubn otaliga mängder av snygga lampor inspirerade av såväl svensk som dansk design där mässing är ett vanligt förekommande material. Deras känsla för små detaljer och deras omsorgsfulla tillverkningsmetoder är några av anledningarna till att deras varumärke växt till ett välkänt namn inom belysning.

Med över 60 års erfarenhet inom branschen har Rubn utvecklat en djup förståelse för både material och estetik. Kombinerat med designern Niclas Hoflins känsla för form och design bjuder de alltid på otroliga resultat av personliga och individuella lampor, tillverkade förhand med omsorg.

Flera av deras produkter har inspirerats av läckra klassiker från det förflutna samtidigt som det anpassat sig efter moderna behov i vardagen med hjälp av innovativa och kreativa idéer. Niclas Hoflin har tillsammans med Rubn tagit fram flera läckra lampor för både hem och offentlig miljö, som bland annat Long John, Vox, Arkipelag och Astoria. Oavsett om du är ute efter en taklampa, bordslampa, vägglampa eller golvlampa så har varumärket ett brett utbud av flera estetiskt och funktionellt förfinade val för dig.

Ett miljömedvetet val av lampa

Genom bra material, hantverk och kortare transportvägar är förhoppningen att Rubn ska vara ett självklart miljömedvetet val. Produkterna är tillverkade för hand, på plats hemma i Vittsjö i södra Sverige.

Intresserad?

Hör gärna av dig till oss eller kom in och besök oss, för att ta del av vårt utbud från Rubn.
Butik: 040 – 630 46 46
E-post: kundsupport@glashusetmalmo.se
www.rubn.com

paul vium

Vi hjälper dig

Ring eller maila oss.
Vi svarar inom 48h (vardagar).

Säkra leveranser

Fraktfritt över 1500:-

100% original

Vi är en auktoriserad butik
som säljer äkta varor.

Shopping cart

JUST NU – 1.500 KRONOR I RABATT
Per 10.000 kr du handlar för (dras av i kassan) gäller ej redan nedsatta produkter

LAGERREA 40-70% LÖR 25/11 SÖN 26/11 12:00-15:00 GAMLA BORREBACKEVÄGEN 57 | HITTA HIT

10% prisavdrag på ditt första köp!
Ange rabattkoden NY-KUND