WOOCOMMERCE

PRODUCTS ON SALE

Products with sale prices

Fritz Hansen | 3107 Sjuan Svart Ask/Krom Kampanj

Det ursprungliga priset var: 5.999 kr.Det nuvarande priset är: 4.610 kr.
Med detta kampanjerbjudande från Fritz Hansen kan du handla en riktig designfavorit till kampanjpris, omåttligt populära 3107 Sjuan Svart Ask med kromunderrede. Erbjudandet gäller under en begränsad tid och kan ej kombineras med andra rabatter.

Fritz Hansen | 3107 Sjuan Framsidesklädd Kampanj

11.999 kr
7.995 kr10.199 kr
Kampanj på 3107 Sjuan Framsidesklädd från Fritz Hansen. Med detta erbjudande kan du handla en sann designklassiker till kampanjpris! Populära Sjuan framsidesklädd i läder Essential Black. Lädret Essential är ett lättskött och fläckbeständigt läder med en hög nivå av färgäkthet. Detta gör det idealiskt att använda på vardagsmöbler. Stolens baksida kommer i svartbetsad ask.

Fritz Hansen | 3117 Sjuan Kontorsstol Kampanj

Det ursprungliga priset var: 21.795 kr.Det nuvarande priset är: 18.795 kr.

Sjuan kontorsstol kampanj

Med detta kampanjerbjudande från Fritz Hansen kan du handla en av favoriterna för hemmakontoret till kampanjpris - Sjuan 3117 med läderklädsel i två olika utförande. Erbjudandet gäller under en begränsad tid och kan ej kombineras med andra rabatter.

Fritz Hansen | 3217 Sjuan Kontorsstol Kampanj

Det ursprungliga priset var: 26.495 kr.Det nuvarande priset är: 22.495 kr.
Med detta kampanjerbjudande från Fritz Hansen kan du handla en riktig favorit för hemmakontoret till kampanjpris, 3217 Sjuan Kontorsstol med armstöd och i läderklädsel. Välj mellan läder Wild Black eller Wild Walnut. Erbjudandet gäller under en begränsad tid och kan ej kombineras med andra rabatter.

Eilersen | Streamline soffa Kampanj

34.990 kr44.990 kr
Streamline soffa är formgiven av designern Jens Juul Eilersen för danska varumärket Eilersen. Soffans sittplymåer består av två lager pressat polyuretanskum som toppats med ett lager dun för att uppnå så hög komfort som möjligt. Streamline soffa finns i ett flertal utföranden vilket ger dig möjligheten att själv välja storlek, material samt färg för att skapa en helt unik och personlig soffa. Soffan har ben i rostfritt stål samt avtagbar klädsel. Streamline är en av Eilersens mest populära soffor då den är klassisk men samtidigt modern i sitt formspråk. Streamline passar bra i de flesta miljöer. Soffan erbjuds till kampanjpris i fler tyger och utföranden än de vi visar här. Finner du inte det utförande du önskar här, vänligen kontakta oss på kundsupport@glashusetmalmo.se eller besök oss i butiken så hjälper vi dig gärna.

DUX | Jetson 69 Classic Soft 25

Det ursprungliga priset var: 28.990 kr.Det nuvarande priset är: 27.990 kr.
Jetson 69 är en av Bruno Mathssons tidlösa klassiker som han formgav år 1965. Gemensamt för hans möbler är föreningen av funktion och komfort. Detta utförande Jetson 69 Classic Soft 25 är i ett brunt läder med bärande väv/baksida i tyget Flax 21. Du kan välja bland flera olika tyger och läder-val. Finner du inte vad du söker här på vår hemsida så är du varmt välkommen att kontakta oss på kundsupport@glashusetmalmo.se eller besök våra inredare i butiken.

Jetson 69 Fotpall Svart Läder

Det ursprungliga priset var: 15.800 kr.Det nuvarande priset är: 13.990 kr.
Jetson 69 Fotpall är en fotpall formgiven av Bruno Mathsson. Fotpallen är till för att användas tillsammans med Dux Jetson fåtölj. Jetson 69 Fotpall är både välkänd och klassisk. Formgivaren Bruno Mathsson anses av många vara Sveriges största begåvning inom svensk möbeldesign under 1900-talet. Anledningen till det kan vara hans konsekventa fokus på sittkomfort. Filosofin är att hans möbler ska vara både enkla såväl som bekväma.

DUX | Jetson 69 fåtölj inkl fårskinn

Det ursprungliga priset var: 32.430 kr.Det nuvarande priset är: 28.990 kr.
Jetson 69 fåtölj är en av Bruno Mathssons tidlösa klassiker som han formgav år 1965. Gemensamt för hans möbler är föreningen av funktion och komfort. Vårt erbjudande Jetson 69 fåtölj inkl fårskinn ger dig fårskinnet på köpet. Att addera ett fårskinn till din Jetson 69 fåtölj är inte bara en estetisk förbättring, utan det ger också en härlig extra komfort och värme. Detta utförande är i läder Classic Soft 88 Svart, och med bärande väv/baksida i tyg Plain Svart. Kromstativ. Omgående leverans! 

Cane-line | Breeze stol

Det ursprungliga priset var: 5.000 kr.Det nuvarande priset är: 4.000 kr.
Breeze stol är designad av Strand+Hvass för danska varumärket Cane-Line. Stolen är elegant med en nätt konstruktion av aluminium och Cane-Line Weave. Cane-Line Weave är en konstrotting tillverkad av polyeten som tål variationer av temperatur och fukt mycket bra. Den bleks inte av solen och rottingen är flexibel och skön att sitta på. Med ytterst lite underhåll kommer denna exklusiva stol att hålla många säsonger. Stolen finns i fyra olika färger, och tillhörande dynor går att köpa till för extra komfort.