shephard of sweden hero

Shepherd of Sweden

Naturligt material av ull och fårskinn

Fårskinn och ull är fantastiska och naturliga material i vackra färger. Det värmer när det är kallt och svalkar när det är varmt – fördelarna är många. Shepherd of Sweden, grundat 1982, är ett life style företag med kontor och lager i Svenljunga samt egen tillverkning i Europa. Produktsortimentet innefattar tofflor, skor och accessoarer samt heminredning. Produkterna säljs över hela Europa, USA och delar av Asien. Allt i fårskinn eller fårull och helt naturligt.

SHEPHARD OF SWEDEN

Produkter kommer presenteras här inom kort. Finns för tillfället bara i vår butik i Malmö

Eilersen | Great Lift soffa 240 cm

65.313 kr68.479 kr
Great Lift från Eilersen är en stor soffa med funktion. Den delade ryggen gör det möjligt att med ett enkelt handgrepp lyfta upp en del av ryggsektionen för bättre komfort (kan höjas med 13 cm). Sittdynorna är medelmjuka. Två friliggande arm/nackstöd flyttas enkelt runt i soffan. Soffan har hörnplacerade ben Ø2,2 cm höjd 15,5 cm i borstat stål. Detta utförande av Great Lift är i måtten 240 x 107 cm och priserna inkluderar avtagbart tyg. Välj mellan 3 olika klädsel. Great Lift från Eilersen finns i många fler variationer och utföranden än vad som visas på vår hemsida. Om du är intresserad av utbudet kontakta gärna oss på kundsupport@glashusetmalmo.se så hjälper våra inredare dig. Observera att bilderna på tyg är vägledande.

Eilersen | Streamline soffa 220 cm Kampanj

34.990 kr39.990 kr
Streamline soffa av Jens Juul Eilersen för Eilersen är en modern och enkel soffa med ett generöst sittdjup och hög komfort. Här ser ni några utvalda kampanjutföranden som är en del av Eilersen Quickship. Soffan erbjuds till kampanjpris i fler tyger och utföranden. Finner du inte ett tyg du önskar här, vänligen kontakta oss på kundsupport@glashusetmalmo.se så hjälper vi dig.

Eilersen | Zenith soffa 220 cm Kampanj

36.990 kr39.990 kr
Zenith är en traditionell och mångsidig soffa från Eilersen formgiven av Jens Juul Eilersen. Zenith kombinerar stilrena och eleganta linjer med Eilersens berömda komfort och kvalitet. Soffan har trästomme, nozagfjädrar, fiberfill, skumkärna och plymåer med dun/andfjädrar.

Ge hemmet en ombonad känsla

Shepherd of Swedens sortimentet innehåller både mysiga fårskinnstofflor, skor och inredning som ger ditt hem en ombonad känsla.

shephard of sweden hero 02

Intresserad?

Hör gärna av dig till oss eller kom in och besök oss, för att ta del av vårt utbud från Shephard of Sweden.
Butik: 040 – 630 46 46
E-post: kundsupport@glashusetmalmo.se

paul vium

Vi hjälper dig

Ring eller maila oss.
Vi svarar inom 48h (vardagar).

Säkra leveranser

Fraktfritt över 1500:-

100% original

Vi är en auktoriserad butik
som säljer äkta varor.

Shopping cart

JUST NU – 1.500 KRONOR I RABATT
Per 10.000 kr du handlar för (dras av i kassan) gäller ej redan nedsatta produkter

LAGERUTFÖRSÄLJNING LÖR 29/4 SÖN 30/4 12:00-15:00 GAMLA BORREBACKEVÄGEN 57 | HITTA HIT

10% prisavdrag på ditt första köp!
Ange rabattkoden NY-KUND