RING OSS: 040 630 46 46
aida varumärkessida

AIDA

Dukning och köksdetaljer för alla smaker och stilar

Det danska designhuset Aida erbjuder ett unikt sortiment av stengods, porslin, glas och bestick med något för alla stilar och smaker. Låt dig inspireras av kända serier som bland annat våra favoritkollektioner RAW och Passion Connoisseur.

Varför är detta våra favoritkollektioner?

Passion Connoisseur är det riktiga glaset för det riktiga vinet.  Glasen är gjorda av blyfritt, stark och strålande klar “crystalline” kvalitet i Tyskland, tillverkad i ett stycke – Vacker tidlös design med den ultimata smakupplevelsen. Dessutom tål dessa underbara vinglas diskmaskin! 

Serien RAW består av handgjorda och exklusiva stengods och erbjuder oändliga möjligheter för att duka ett härligt inbjudande bord med råmaterial och härliga färger. Tål frys, maskindisk och mikrovågsugn – Ja, till och med ugn!

 

 

Alldeles snart kan du handla Aidas härliga produkter via vår webb!

Tills dess är du varmt välkommen till vår butik på Långhusgatan 1, Malmö. 

  

 

aida
aida
aida varumarkessida 400x600 2

GUBI

GUBI | Multi-Lite Portable

4.799 kr
4.079 kr
Multi-Lite Portable Lamp är formgiven av Louis Weisdorf för varumärket Gubi. Tack vare ett nära samarbete med designerns familj har varumärket omformat varje komponent av den populära bordslampan i samma serie till en mer kompakt design. Lampan är formgiven med en integrerad USB-laddningsfunktion och en touchaktiverad dimmerfunktion i tre nivåer. Den karakteristiska ringen runt lampan har nu en dubbel funktion som handtag, vilket gör den lätta lampan enkel att bära med sig. Det är den perfekta följeslagaren för varje kväll i trädgården.

GUBI | Atmosfera Matbord 209×105

35.999 kr 30.599 kr

Atmosfera Matbord från GUBI är perfekt för både inom- och utomhusbruk och har en exklusiv design i teak med eleganta detaljer.

GUBI Stay Lounge Chair

29.999 kr 25.499 kr
Stay Lounge Chair är en fåtölj från Gubi, skapad av det framstående designduon Space Copenhagen. Den tillhörande Stay-kollektionen präglas av sin organiska design och karakteristiska, skulpturala form. Denna specifika utförande är klätt i det eleganta tyget Harp 024 Ivory och har ben i Black Stained Oak, vilket skapar en harmonisk kontrast och en lyxig känsla. Fåtöljen finns tillgänglig i flera olika utföranden för att möta olika preferenser och inredningsstilar. Om du önskar beställa en specifik variant som inte finns här på vår webb, vänligen kontakta oss på kundsupport@glashusetmalmo.se.   

GUBI | Möbelskydd till Pacha Outdoor fåtölj

3.599 kr 3.059 kr
Pacha Outdoor möbelskydd från GUBI med vattentåligt material i premiumkvalitet.

Det danska designhuset Aida grundades för över 60 år sedan

Aida är ett erfaret danskt designhus som skapar stengods, porslin, glas, bestick och köksutrustning för moderna dukningar i hemmet. Aida följer tidens trender utan att kompromissa med sina egna värderingar som kvalitet, genuint hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna. 

Intresserad?

Hör gärna av dig till oss eller kom in och besök oss, för att ta del av vårt utbud inom Aida.
Butik: 040 – 630 46 46
E-post: kundsupport@glashusetmalmo.se

paul vium

Vi hjälper dig

Ring eller maila oss.
Vi svarar inom 48h (vardagar).

Säkra leveranser

Fraktfritt över 1500:-

100% original

Vi är en auktoriserad butik
som säljer äkta varor.

Shopping cart

JUST NU – 1.500 KRONOR I RABATT
Per 10.000 kr du handlar för (dras av i kassan) gäller ej redan nedsatta produkter

LAGERREA 40-70% LÖR 25/11 SÖN 26/11 12:00-15:00 GAMLA BORREBACKEVÄGEN 57 | HITTA HIT

10% prisavdrag på ditt första köp!
Ange rabattkoden NY-KUND