Visar alla 12 resultat

Fritz Hansen | 3217 Sjuan Kontorsstol Kampanj

22.495 kr
Med detta kampanjerbjudande från Fritz Hansen kan du handla en riktig favorit för hemmakontoret till kampanjpris, 3217 Sjuan Kontorsstol med armstöd och i läderklädsel. Välj mellan läder Wild Black eller Wild Walnut. Erbjudandet gäller under en begränsad tid och kan ej kombineras med andra rabatter.

DUX | Sam karmstol

14.940 kr19.315 kr
Sam karmstol från DUX kombinerar modern design med en exceptionell komfortnivå för att skapa en sittupplevelse som överträffar förväntningarna. Den är formgiven med omsorgsfull uppmärksamhet på detaljer och tillverkad med högkvalitativa material för att erbjuda både stil och funktion.

Swedese | Stella karmstol hjulstativ höj/sänkbart

16.200 kr

Stella karmstol klädd i svart skinn med hjulstativ i kromat stål. Höj och sänkbar, med tiltfunktion.

Design av Broberg & Ridderstråle  

Vitra | Standard Chair

10.200 kr
Standard Chair från Vitra är designad av Jean Prouvé 1934 och har utvecklats till en av de mest kända klassikerna av denna franska konstruktör. Utmärkande för Standard Chair, både visuellt och fysiskt, är de karaktäristiska bakbenen. Dessa är betydligt tjockare än frambenen eftersom Prouvé tidigt insåg att en stol utsätts för ett större tryck baktill än framtill. Samtidigt bär de bakre benen en form som de flesta av oss kan kalla för Prouvés signum. Sätet och ryggstödet på denna diskreta, ikoniska stol finns i olika träslag och metallramen finns i olika färger. 

Fritz Hansen | 3117 Sjuan Kontorsstol Kampanj

18.795 kr

Sjuan kontorsstol kampanj

Med detta kampanjerbjudande från Fritz Hansen kan du handla en av favoriterna för hemmakontoret till kampanjpris - Sjuan 3117 med läderklädsel i två olika utförande. Erbjudandet gäller under en begränsad tid och kan ej kombineras med andra rabatter.

Vitra | Rookie Kontorsstol

5.810 kr
Rookie Kontorsstol från schweiziska Vitra, designad av Konstantin Grcic år 2018. Den mjuka, enkla och minimalistiska konstruktionen gör Rookie Studio Chair till ett utmärkt val för dig som vill hålla det enkelt utan överflödiga funktioner. Sitthöjden går att justera samt ryggstödet upp till 5,5 cm. Självklart kan den rullas samt snurras på för att minimera stillasittande position.Här visas Rookie kontorsstol i tyg Plano Cream White/Sierra Grey 05, med val av svart eller ljusgrå färg för skal och underrede. Stolen finns att välja i en uppsjö av olika tyger samt läder. Vänligen kontakta oss på kundsupport@glashusetmalmo.se eller besök oss i butiken så hjälper vi dig.

Vitra | EA 117 Kontorsstol Tyg

34.400 kr37.080 kr

EA 117 Kontorsstol från Vitra

EA 117 Kontorsstol från Vitra är en bekväm stol med armstöd, hjul med broms samt höj- och sänkbart stativ i polerat krom. Ryggstödet har en behaglig svikt och kan även låsas i upprätt läge. Den ergonomiskt utformade sitsen ger dig en mycket bekväm kontorsstol med ett elegant utseende. Här visas kontorsstolen i några utvalda utföranden klädd i tyget Hopsak. Detta tyg har en slitstyrka om 200.000 Martindale. EA 117 Kontorsstol finns att välja i flera utföranden. Önskar du ett utförande du inte finner på vår hemsida, vänligen kontakta oss på kundsupport@glashusetmalmo.se så hjälper vi dig.

Vitra | EA 118 Kontorsstol Läder

41.380 kr

EA 118 Kontorsstol från Vitra

EA 118 Kontorsstol från Vitra är en bekväm stol med armstöd, hjul med broms samt höj- och sänkbart stativ i polerat krom. Ryggstödet har en behaglig svikt och kan även låsas i upprätt läge. Den ergonomiskt utformade sitsen ger dig en mycket bekväm kontorsstol med ett elegant utseende. Här visas kontorsstolen i ett par utvalda utföranden i läder och med underrede i polerad aluminium. EA 118 Kontorsstol finns att välja i flera utföranden. Önskar du ett utförande du inte finner på vår hemsida, vänligen kontakta oss på kundsupport@glashusetmalmo.se så hjälper vi dig.

Vitra | EA 118 Kontorsstol Tyg

31.700 kr

EA 118 Kontorsstol från Vitra

EA 118 Kontorsstol från Vitra är en bekväm stol med armstöd, hjul med broms samt höj- och sänkbart stativ i polerat krom. Ryggstödet har en behaglig svikt och kan även låsas i upprätt läge. Den ergonomiskt utformade sitsen ger dig en mycket bekväm kontorsstol med ett elegant utseende. Här visas kontorsstolen klädd i tyget Cosy, med en slitstyrka på 50.000 Martindale. EA 118 Kontorsstol finns att välja i flera utföranden. Önskar du ett utförande du inte finner på vår hemsida, vänligen kontakta oss på kundsupport@glashusetmalmo.se så hjälper vi dig.

Vitra | Soft Pad EA 217 Kontorsstol

50.300 kr52.840 kr
EA 217 Soft Pad från Vitra är en av 1900-talets främsta designmöbler. Stolen är designad av Charles och Ray Eames och erbjuder extraordinär komfort med sin mjuka klädsel i kombination med tiltmekanismen, som kan anpassas till användarens vikt. EA 217 passar perfekt till arbetsplatsen eller till hemmakontoret. Den extremt höga kvalitén gör att Vitra lämnar en 30-årig garanti på denna stol. EA 217 Soft Pad finns att välja i flera utföranden. Här visas endast de med produktbild. Önskar du ett utförande du inte finner på vår hemsida, vänligen kontakta oss på kundsupport@glashusetmalmo.se så hjälper vi dig.

DUX | Sam stol

13.790 kr17.455 kr
Den ergonomiska formen på Sam stol ger optimalt stöd för rygg och svank, vilket gör den perfekt för långa sittsessioner i såväl en matsal som runt ett konferensbord. Det noggrant utvalda lädret kompletterar stolens eleganta och moderna design, och skapar en möbel som inte bara är bekväm utan också visuellt tilltalande. Önskar du ett utförande av Sam stol som du inte finner här, vänligen kontakta oss på kundsupport@glashusetmalmo.se eller besök våra inredare i butiken så hjälper vi dig.

Vitra | Chaise Tout Bois

10.400 kr
Chaise Tout Bois är en stol formgiven av Jean Prouvé år 1941 för varumärket Vitra. Stolen har sits och ryggstöd av gjuten plywood fanér som kan väljas i antingen mörkbetsad alternativt naturlig ek. Träet är behandlat med en skyddande naturlig lackfinish. Chaise Tout Bois är den enda stolen designad av Jean Prouvé som är helt tillverkad av trä. Designen påminner till stor del om den välkända stolen ”Standard”, men då träet istället ersatte metallbotten på grund av metallbristen under andra världskriget.

Handla en skrivbordsstol med stilren design och hög komfort hos oss på Glashuset – Här hittar du kontorsstolar från varumärken som Vitra, Fritz Hansen, Dux m. fl.