DUX | Xleep Kudde

1.680 kr3.220 kr
DUX Xleep är ytterligare en i raden av DUX-innovationer. Kärnan innehåller ett system av aktivt följsamma mikrospiraler som gör att nacke och huvud hamnar i rät linje med ryggraden. Spiralsystemet gör att dunkudden behåller sin ursprungliga form och elasticitet år efter år och alltid känns extra sval och bekväm. Kärnan omges av ett dunfyllt, avtagbart överdrag som kan tvättas och bytas ut vid behov, något som är extra bra för allergiker.

DUX | Underlakan Formsydd Satin White

2.240 kr
Formsydda underlakan med resår i hörnen. DUX kollektion av sängkläder är ett perfekt komplement till alla DUX-sängar. DUX kollektion av sängkläder är tillverkad med samma högt ställda krav som ställs vid tillverkningen av våra sängar och är en perfekt introduktion till en värld av utsökta sängkläder. Vi använder bara material av högsta kvalitet i sovrummet. För att komplettera en DUX-säng och skapa en optimal miljö för en god sömn.

DUX | Påslakan Satin

2.925 kr
Ett klassiskt påslakan med knappar i en fin bomullskombination och satinvävd. DUX kollektion av sängkläder är tillverkad med samma högt ställda krav som ställs vid tillverkningen av våra sängar och är en perfekt introduktion till en värld av utsökta sängkläder.

Ogland Classic Örngott

695 kr
Klassiskt självklar och tidlös i sin form, och låter materialet briljera genom att lyfta fram subtila skiftningar i bomullsväv och fiberriktning. Classic finns i Ogland White och Egypt Sand.

Lovely Linen | Lovely örngott Off-White

399 kr749 kr
Enkelt att sköta och slitstarkt. Material: 100% europeiskt lin. Tvättråd: Tvättas i max. 60 grader och torktumlas.

Ogland Edge Påslakan

2.295 kr3.395 kr
Edge påslakan. Lyxigt ekologiskt i bomullssatin. Designer: Emma Hedberg Trådtäthet: 600 TC. Mått: 150x210 cm eller 220 x 220 cm. Färger: Deep Blue, Vit eller Sand Skötselråd: Mörka färger tvättas separat. Krymper ca 3 %. Tvätt 60 grader. Ej klorblekning. Tål strykning och kemtvätt. Torktumla varmt. Leveranstid: Ca 2 dagar.

Lovely Linen | Lovely påslakan Off-White

1.699 kr3.499 kr
Enkelt att sköta och slitstarkt. Material: 100% europeiskt lin. Tvättråd: Tvättas i max. 60 grader och torktumlas.

Ogland Edge Örngott

595 kr
Edge Örngott. Lyxigt ekologiskt i bomullssatin. Designer: Emma Hedberg Trådtäthet: 600 TC. Mått: 50x60 cm Färger: Deep Blue, Vit eller Sand Skötselråd: Mörka färger tvättas separat. Krymper ca 3 %. Tvätt 60 grader. Ej klorblekning. Tål strykning och kemtvätt. Torktumla varmt. Leveranstid: Ca 2 dagar.

Lexington | White/Gray Signature Star Sateen Pillowcase

450 kr
Lexington har åkt till månen och tillbaka för att ge dig en himmelsk nattsömn med våra klassiska grå örngott i satin! Det är tillverkat av 100 % bomullssatin med satinfinsh, och ger dig en mjuk och krispig känsla för en god nattsömn. En överlägsen andningsförmåga håller även den varmaste sovare sval, och trådresistensen gör att örngottet ser ut som nytt, tvätt efter tvätt. OEKO-TEX®-certifieringen garanterar att materialet inte innehåller några giftiga kemikalier, för en ljuv nattsömn.

Ogland Empire Örngott

995 kr
Empire örngott. Lyxigt ekologiskt i bomullssatin. Designer: Emma Hedberg Trådtäthet: 600 TC. Mått: 50x60 cm. Färger: Oasis Green Skötselråd: Mörka färger tvättas separat. Krymper ca 3 %. Tvätt 60 grader. Ej klorblekning. Tål strykning och kemtvätt. Torktumla varmt. Leveranstid: Ca 2 dagar.

Ogland Barton Örngott

895 kr
Den karaktäristiskt eleganta linjen ger Barton ett djup och en stilig inramning. Det handsydda inslaget i kantningen, är både komplicerat och tidskrävande att tillverka, och ger varje sovrum en skärpa och en vacker kontur. Barton finns i Ogland White, Mist Grey och Deep Blue.

Lexington | White/Gray Signature Star Sateen Duvet Cover

1.995 kr2.695 kr
Lexington har åkt till månen och tillbaka för att ge dig en himmelsk nattsömn med våra klassiska Lexingtont/grå påslakan i satin! Det är tillverkat av 100 % bomullssatin med satinfinsh, och ger dig en mjuk och krispig känsla för en god nattsömn. En överlägsen andningsförmåga håller även den varmaste sovare sval, och trådresistensen gör att örngottet ser ut som nytt, tvätt efter tvätt. OEKO-TEX®-certifieringen garanterar att materialet inte innehåller några giftiga kemikalier, för en ljuv nattsömn.

Ogland Classic Påslakan

2.495 kr3.595 kr
Klassiskt självklar och tidlös i sin form, och låter materialet briljera genom att lyfta fram subtila skiftningar i bomullsväv och fiberriktning. Classic finns i Ogland White och Egypt Sand.

Lexington | Callaway Unisex Terry Robe

1.995 kr
Vår unisexmorgonrock Callaway i frotté får dig att tro att du just checkat in på ett femstjärnigt hotell. Med samma ultraplysch 440 g bomull/polyesterblandning som finns i vår lyxiga Icons-morgonrock, är den utformad för att höja din badupplevelse med en snabb, torr och skonsam känsla mot huden. En klassisk unisexmodell och justerbart bälte med två bälteshällor i olika höjd gör den till den perfekta morgonrocken till henne eller honom. En vardagslyx du inte vill leva utan.

Lexington | Printed Organic Cotton Poplin Pillowcase

495 kr
Sätt en härlig Lexington-prägel på din säng med Lexingtons örngott i ekologisk bomull och poplin! Poplin är både skönt och hållbart, och ger en överlägset sval och fräsch känsla för alla som blir varma när de sover. Den enkla designen med logotyp ger din säng en äkta Lexington-look, som gör det ännu härligare att resa iväg till drömmarnas land. Det organiska materialet är miljövänligt, och OEKO-TEX®-certifieringen skyddar dig mot skadliga ämnen.

Lexington | Striped Cotton Poplin Duvet Cover White/Lt Gray

2.195 kr2.995 kr
Lexingtons randiga påslakan i bomullspoplin ger varje säng en ren look och ledig elegans. Komforten och hållbarheten hos Lexingtons material i 100 % bomullspoplin ger en både sval och krispig känsla, perfekt även för den varmaste sovare. Poplin är lätt att tvätta, skrynklar lite och håller sig supermjukt. Du kommer även att uppskatta OEKO-TEX®-certifieringen som skyddar dig mot skadliga kemikalier.

Lexington | Striped Cotton Poplin Pillowcase White/Lt Gray

495 kr
Lexingtons randiga påslakan i bomullspoplin ger varje säng en ren look och avslappnad elegans. Komforten och hållbarheten hos Lexingtons material i 100 % bomullspoplin ger en både sval och krispig känsla, perfekt även för den varmaste sovare. Poplin är lätt att tvätta, skrynklar lite och håller sig supermjukt. Du kommer även att uppskatta dess OEKO-TEX®-certifiering som skyddar dig mot skadliga kemikalier.

Lexington | Checked Lyocell/Cotton Pin Point Oxford Duvet Cover

2.195 kr2.995 kr
Lexingtons rutiga påslakan i tätt vävt oxfordmaterial i lyocell och bomull ger varje säng en klassisk look. Strukturen är lättare och tätare vävd än traditionell oxford för en ännu lyxigare känsla. Med sin härliga blandning av bomull/lyocellblandning med en subtil glans är lyocell mjukare än siden och svalare än linne, och håller även den varmaste sovare skön och sval. Det är ett miljövänligt val gjort med träfibrer från hållbart odlade skogar, och OEKO-TEX®-certifieringen garanterar att du är skyddad mot skadliga ämnen.

Lexington | Checked Lyocell/Cotton Pin Point Oxford Pillowcase

450 kr
Lexingtons rutiga örngott i tätt vävt oxfordmaterial i lyocell och bomull ger en klassisk look till varje säng. Strukturen är lättare och tätare vävd än traditionell oxford för en ännu lyxigare känsla. Med sin härliga blandning av bomull/lyocellblandning med en subtil glans är lyocell mjukare än siden och svalare än linne, och håller även den varmaste sovare skön och sval. Det är ett miljövänligt val gjort med träfibrer från hållbart odlade skogar, och OEKO-TEX®-certifieringen garanterar att du är skyddad mot skadliga ämnen.

Lexington | Brown/Dk Gray Checked Cotton Flannel Duvet Cover

1.995 kr2.695 kr
När nätterna blir kallare kommer du att älska att mysa med Lexingtons påslakan i bomullsflanell. I år återvänder klassisk flanell i ett harmoniskt rutmönster i brunt och mörkgrått för att skapa en perfekt höststämning. Njut av den lyxiga värmen från 100% bomullsflanell som borstas på båda sidor och klipps för att undLexingtonka noppning, för en supermjuk beröring. Den passar perfekt för både honom och henne, och OEKO-TEX®-certifieringen skyddar din hud mot skadliga kemikalier.

Lexington | Brown/Dk Gray Checked Cotton Flannel Pillowcase

450 kr
När nätterna blir kallare kommer du att älska att mysa med Lexingtons örngott i bomullsflanell. I år återvänder klassisk flanell i ett betryggande brunt och mörkgrått rutmönster för att skapa en perfekt höststämning. Njut av den lyxiga värmen från 100% bomullsflanell som borstas på båda sidor och klipps för att undLexingtonka noppning, för en ultramjuk beröring. Den passar perfekt för både honom och henne, och OEKO-TEX®-certifieringen skyddar din hud mot skadliga kemikalier.

Kayori | Påslakanset Niki Vit

1.299 kr1.999 kr
Niki påslakan har en enkel men stilig look och den ger dig den ultimata hotellkänslan! Dess neutrala uttryck kan enkelt kombineras med andra färger i sovrummet. Påslakanet är tillverkat av 100% rent Egyptisk Bomull Percale och är godkänd av Egyptian cotton kvalitetsmärkning. Beställer du måttet 150x210 så kommer setet i två delar (ett påslakan, ett örngott), i måtten 220x220 samt 230x220 kommer setet i 3 delar (ett påslakan, två örngott).

Kayori | Påslakanset Setana Vit

1.299 kr1.999 kr
Påslakanset Setana har en diskret design med dekorativa kanter. Ett lyxigt påslakan som ger dig en hotellkänsla. Denna solida färg kan enkelt kombineras med andra färger i sovrummet. Påslakanet är tillverkat av 100% rent Egyptisk Bomull Percale och är godkänd av Egyptian cotton kvalitetsmärkning. Beställer du måttet 150x210 så kommer setet i två delar (ett påslakan, ett örngott), i måtten 220x220 samt 230x220 kommer setet i 3 delar (ett påslakan, två örngott).

Kayori | Påslakanset Yoichi Vit

1.299 kr1.999 kr
Påslakanet Yoichi har en diskret design med dekorativa kanter. Ett lyxigt påslakan som ger dig en hotellkänsla. Denna solida färg kan enkelt kombineras med andra färger i sovrummet. Påslakanet Yoichi är tillverkat av 100% rent Egyptisk Bomull Percale godkänd av Egyptian cotton kvalitetsmärkning. Beställer du måttet 150x210 så kommer setet i två delar (ett påslakan, ett örngott), i måtten 220x220 samt 230x220 kommer setet i 3 delar (ett påslakan, två örngott.

Vi erbjuder sängkläder från väl utvalda varumärken som tillverkar produkter av högsta kvalitet. För ett härligt liv behöver vi god sömn, vilket ger anledning till att investera i bra sängkläder för extra komfort och en förhöjd livskvalitet.