RING OSS: 040 630 46 46
image-header

Cane line

Cane line - designprodukter för alla väder

Om du letar efter utemöbler som är snygga och väderbeständiga är Cane Line utemöbler det perfekta valet. De här utemöblerna är tillverkade av hållbara och robusta material och kan användas i alla utomhusutrymmen. Dessutom är de bekväma och snygga, så att du kan koppla av och njuta av ditt uterum med stil.

Cane Line möblerna finns i en mängd olika stilar, så att du kan hitta den perfekta möbeln för ditt utrymme. Oavsett om du letar efter en  canle line soffa, en matgrupp eller något annat har Caneline allt du behöver. Och eftersom de är tillverkade av väderbeständiga material behöver du inte oroa dig för att lämna dem utomhus.

Cane line utematbord

Letar du efter ett elegant matbord för utomhusbruk som kompletterar din uteplats? Är du ute efter ett runt utebord eller ett rektangulärt bord. Titta inte längre än till kollektionen Cane line. Denna vackra möbelserie är tillverkad av högkvalitativa material och har en elegant design som kommer att förhöja varje utomhusutrymme.

Oavsett om du vill vara värd för ett middagssällskap eller bara koppla av på din uteplats är det här bordet det perfekta tillägget! 

Caneline soffa och loungemöbler

Om du letar efter ett stilfullt och bekvämt sätt att koppla av på är Cane line soffa det perfekta alternativet. Den här typen av loungemöbler är tillverkade av naturmaterial, så de är miljövänliga och mycket robusta. De ser också bra ut i alla miljöer, oavsett om du kopplar av hemma eller är värd för en fest.

Utomhusstolar från Cane line

Cane lines utomhusstolar har några av de mest populära utomhusstolarna på marknaden. De är hållbara, lätta att ta hand om och framförallt snygga, vilket gör dem till det perfekta valet för alla utomhusmiljöer.

Om du vill ha lite inspiration innan du börjar handla din nya utomhusstol kan du kolla in de några av deras utomhusstolar som garanterat kommer att få dig att falla

Om Cane line

Cane line är ett danskt designföretag med mer än 30 års erfarenhet av att designa och tillverka bekväma och funktionella utemöbler. Vi tar vårt samhällsansvar och tror på att ansvaret sträcker sig längre än till att designa och tillverka möbler.
Våra möbler är därför tillverkade med största omsorg om miljön och människors välbefinnande.

Det allra viktigaste för Caneline är att göra livet bekvämare och över hela världen arbetar vi mot samma mål – att skapa komfort och ett större värde på de platser där du varvar ned och kopplar av.

CANE LINE UTEMÖBLER

Cane-line | Endless matbord

27.200 kr54.400 kr
23.120 kr46.240 kr
Endless är ett bord som passar olika behov då bordet finns i både rektangulär och rund form och i olika storlekar.

Cane-line | Flip fällstol

6.400 kr7.400 kr
5.440 kr6.290 kr
Flip är en fällstol i teak. En nytolkning av de klassiska fällstolarna där man inte har kompromissat med varken design eller kvalitet.

Cane-line | Horizon daybed

48.000 kr 40.800 kr
Inklusive dynset Grey Cane-line Natté

Cane-line | Moments 3-sits soffa

49.600 kr
Moments sätter en ny standard för multiflexibel design med sin skandinaviska, eleganta och minimalistiska form.

Torra dynor inom en timme efter kraftigt regn

Cane-lines QuickDry- och Airflow-system har kuddar med vår särskilda QuickDryFoam. Kuddens unika sammansättning gör att den snabbt torkar efter kraftigt regn och skapar en effektiv luftcirkulation vid fuktigt väder. Fördelen är att kuddarna är torra ungefär en timme efter kraftigt regn. Tack vare den konstanta luftcirkulationen finns det ingen risk för att det bildas mögel inuti kuddarna.

image footer 2

Intresserad?

Hör gärna av dig till oss eller kom in och besök oss, för att ta del av vårt utbud inom Cane-line.
Butik: 040 – 630 46 46
E-post: kundsupport@glashusetmalmo.se

www.cane-line.se

paul vium

Vi hjälper dig

Ring eller maila oss.
Vi svarar inom 48h (vardagar).

Säkra leveranser

Fraktfritt över 1500:-

100% original

Vi är en auktoriserad butik
som säljer äkta varor.

Shopping cart

JUST NU – 1.500 KRONOR I RABATT
Per 10.000 kr du handlar för (dras av i kassan) gäller ej redan nedsatta produkter

LAGERREA 40-70% LÖR 25/11 SÖN 26/11 12:00-15:00 GAMLA BORREBACKEVÄGEN 57 | HITTA HIT

10% prisavdrag på ditt första köp!
Ange rabattkoden NY-KUND