Visar alla 16 resultat

Fatboy | Brick Table

1.679 kr
Ett stabilt utesidobord som passar var som helst. Gjort av återvinningsmaterial och stål. Brick Table välter inte, eftersom du kan fylla basen med vatten eller sand för att göra den tung. Byt plats på den halksäkra bordsskivan genom att sätta fast den i ett av tre hål. Detta utebord behåller sitt snygga utseende eftersom det är UV- och korrosionsresistent.

Cane-line | On the move sidobord

2.200 kr3.800 kr
1.870 kr3.230 kr
On-the-Move är ett trendigt, praktiskt och elegant sidobord. "Easy-to-grab" handtaget som ingår i designen gör det enkelt att flytta runt.

Fatboy | Paletti Soffbord

4.199 kr
Fatboy Paletti soffbord passar perfekt till modulsoffan i samma serie. Ett vattentåligt bord med utomhusytläggning Axalta av högsta standard. Bordets material har en hög UV-färgbeständighet, är smältbeständig och vatten- och smutsavvisande.

Cane-line | Roll serveringsvagn

5.400 kr
4.590 kr
Roll är en modern och minimalistisk serveringsvagn i skandinavisk design. Roll är designad av designduon Welling/Ludvik, kända för sin rena estetik och att de låter varje detalj fylla ett funktionellt syfte. Roll uppfyller detta till varje detalj med dess eleganta hjul som gör den lätt att flytta runt på och den borttagningsbara brickan ökar dess praktikalitet. Roll är producerad i pulverlackerad aluminium som säkrar en tålig yta. Färg möjligheterna är tidlösa.

Fatboy | Jolly Trolley barvagn

9.469 kr
Jolly Trolley serveringsvagn från Fatboy med en genialisk design på hjul med oändliga användningsområden perfekt för uteplatsen eller terrassen. Serveringsvagnen är full av överraskningar. Exempelvis går överdelen att ta av och använda som bricka, LED-lamporna är dimbara och batterierna kan laddas med USB-C-kontakten.

Cane-line | Glaze soffbord runt dia 70

16.100 kr
13.685 kr
Glaze är ett elegant och dekorativt soffbord designat av Cane-lines designteam. Soffbordet består av ett underrede i aluminium och en bordsskiva gjord av italiensk lavasten som är dubbelglaserade för hand av skickliga hantverkare. Glaze blir ett elegant inslag på uteplatsen och andas omsorgsfullt och autentiskt hantverk. Eftersom bordsskivorna är tillverkade i ett naturmaterial är varje bord unikt. Se flera olika kombinationer genom att välja bordsskiva och underrede.

Cane-line | Glaze soffbord runt dia 45

11.600 kr
9.860 kr
Glaze är ett elegant och dekorativt soffbord designat av Cane-lines designteam. Soffbordet består av ett underrede i aluminium och en bordsskiva gjord av italiensk lavasten som är dubbelglaserade för hand av skickliga hantverkare. Glaze blir ett elegant inslag på uteplatsen och andas omsorgsfullt och autentiskt hantverk. Eftersom bordsskivorna är tillverkade i ett naturmaterial är varje bord unikt. Se flera olika kombinationer genom att välja bordsskiva och underrede.

Cane-line | Glaze soffbord rektangulär 120×70

21.400 kr 18.190 kr
Glaze är ett elegant och dekorativt soffbord designat av Cane-line Design. Soffbordet är rektangulärt och består av en aluminiumram med lösa plattor i som du kan flytta runt vid behov. Plattorna är av italiensk lavasten och är dubbelglaserade för hand av skickliga hantverkare, vilket gör varje bord unikt. Glaze blir ett elegant inslag på uteplatsen och sjuder av omsorgsfullt och autentiskt hantverk. Eftersom plattorna är tillverkade i ett naturmaterial får man räkna med små skönhetsfläckar, men det är just dessa som ger soffbordet dess unika uttryck.

Cane-line | Capture soffbord 85×85 cm

11.100 kr16.200 kr
9.435 kr13.770 kr
Capture soffbord från Cane-Line kan användas som en del av Capture-serien eller på egen hand med andra utemöbler. Soffbordet har en robust stomme i teak och du kan välja mellan olika bordsskivor – som var och en ger bordet en unik känsla. Observera att teakträ får en silvergrå patina med tiden om det inte behandlas. Vill du bevara originalfärgen rekommenderar vi att du använder Cane-line Teak Protector och Teak Cleaner.

GUBI | TS Outdoor sidobord Ø40

8.499 kr 6.799 kr

TS Outdoor sidobord från GUBI med en exklusiv design med sofistikerade detaljer. Formgiven av GamFraseti.

GUBI | TS Outdoor soffbord Ø80

17.999 kr 14.399 kr

TS outdoor soffbord kombinerar elegans och funktionalitet för att förbättra din uteplats eller terrass. Med en vacker bordsskiva i vit travertin smälter det harmoniskt in i omgivningen och erbjuder både praktisk användning och visuell njutning. Den skulpturella ramen i svart, pulverlackerat rostfritt stål skapar en modern och luftig känsla, samtidigt som den är vädertålig och hållbar. Detta soffbord är inte bara en möbel; det är en konstnärlig skapelse som tar din utomhusinredning till nya höjder.

GUBI | Atmosfera Soffbord Teak 113×100

14.999 kr 11.999 kr

Atmosfera soffbord från Gubi är perfekt för både inom- och utomhusbruk och har en exklusiv design i teak med eleganta detaljer. Det har en bordsskiva med linjära ribbor med en stilren ram runt om. Atmosfera soffbord är tillverkat av massiv, SVLK-certifierad teak i premiumkvalitet och har ovanliga, intressanta ben för att addera en extra dimension till designen. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Med tiden får produkten en vacker patina.

Cane-line | Conic boxbord

9.000 kr
7.650 kr
Conic boxbord går att användas ihop med den modulära Conic soffan, eller närhelst du vill ha den.

Cane-line | Royal soffbord

4.800 kr6.500 kr
4.080 kr5.525 kr
Royal är små funktionella sidobord i teak designade av den danska duon Foersom & Hiort-Lorenzen MDD.

Cane-line | Nest fotpall/soffbord stor

14.400 kr19.000 kr
12.240 kr16.150 kr
Nest har många praktiska funktioner och kan användas som fotpall, soffbord eller som ett dekorativt inslag i ditt uterum

Cane-line | Conic soffbord

10.900 kr
9.265 kr
Conic soffbord kan användas ensam eller som ett elegant och praktiskt sätt att koppla samman olika moduler i Conic serien.