Visar alla 23 resultat

Fatboy | Brick Table

1.679 kr
Ett stabilt utesidobord som passar var som helst. Gjort av återvinningsmaterial och stål. Brick Table välter inte, eftersom du kan fylla basen med vatten eller sand för att göra den tung. Byt plats på den halksäkra bordsskivan genom att sätta fast den i ett av tre hål. Detta utebord behåller sitt snygga utseende eftersom det är UV- och korrosionsresistent.

Cane-line | On the move sidobord

2.300 kr3.900 kr
1.955 kr3.315 kr
On the move sidobord är ett trendigt, praktiskt och elegant sidobord. On-the move Sidobord är utrustat med ett handtag så att du kan flytta runt bordet efter behov. Bordsskivan på on-the-move bordet är en avtagbar platta som på nolltid kan förvandla bordet från ett sidobord till en praktisk serveringsbricka. Bordet är tillverkat av aluminium och kräver minimalt underhåll och rengöring. Välj bland eller kombinera de tre storlekarna, och en massor av härliga färger.

Fatboy | Paletti Soffbord

4.199 kr
Paletti soffbord från Fatboy passar perfekt till modulsoffan i samma serie. Ett vattentåligt bord med utomhusytläggning Axalta av högsta standard. Bordets material har en hög UV-färgbeständighet, är smältbeständig och vatten- och smutsavvisande.

Skagerak | Table Small

9.099 kr 7.734 kr
Virkelyst table small från Skagerak. Loungebordet är tillverkat i 100% FSC-certifierad teak med ett klassiskt utseende som smälter väl in med loungemöbler från Skagerak, i synnerhet Virkelyst-serien som består av loungefåtölj, soffa och sittpall. Virkelyst Large Table och dess robusta utförande passar bra in i trädgården eller altanen och finns även i en mindre variant, Virkelyst Small Table.

Skagerak | Regatta Lounge Bord

8.499 kr 7.224 kr
Regatta Lounge bord frånSkagerak. Regatta Lounge Table är ett sidobord för utomhusbruk designad av Hans Thyge & Co. Bordet kommer från Regatta kollektionen som även består av en loungestol, fotpall och bänk. Regatta Lounge Table är gjord i solid teakträ med rundade och mjuka former, med tre robusta ben som håller upp den runda bordsskivan av plankor. Det lilla sidobordet har en diameter på 60 cm med en höjd på 45 cm, perfekt att ställa ett glas vatten eller lägga sin bok på när man behöver ta en vilopaus från läsandet. Passar fint ihop med Regatta Lounge Chair. Regatta serien av trädgårdsmöbler kännetecknar minimalistiska linjer med mjuka kurvor som tillför karaktär till utomhusutrymmen.

Skagerak | Pantry Module

22.499 kr33.499 kr
19.124 kr28.474 kr
Pantry Module från Skagerak. Pantry serien med fristående hyllenheter erbjuder mångsidiga förvaringslösningar för inomhus och utomhuslivet. De portabla designerna i hållbar FSC-certifierad teak har lättstädade, naturliga kalkstensskivor och ribbade hyllor som ger extra yta oavsett om du lagar mat, planterar växter eller helt enkelt förvarar användbara föremål inom räckhåll. En mångsidig arbetsstation för inomhus eller utomhus, Pantry liten finns med två hyllor och ram i teak samt en kalkstensskiva som ger gott om utrymme för att förvara köksredskap, verktyg, krukor och mer. Pantry stor är en större fristående arbetsstation med två hyllor och ram i teak samt en kalkstensskiva som ger gott om utrymme för att förvara.

Skagerak | Lilium Loungebord

9.399 kr 7.989 kr
Lilium Loungebord från Skagerak. Lilium-bordet är vackert att betrakta och en nöje att använda. Det lätta och robusta Lilium Loungebordet är en informell möbel som på ett smart sätt förenar lätthet och stadighet i en samtida och välkomnande form. Lätt med sin smala X-formade ram i rostfritt stål och stadig med sina 100% FSC-certifierade teakplankor, har det fyrkantiga Lilium Loungebordet intressanta grafiska detaljer i de diagonalt placerade plankorna som ger bordet dess unika signatur. Lilium kollektionen är en modern tolkning av utomhusmöbler som även passar utmärkt inomhus. Designad av det välkända BIG - Bjarke Ingels Group.

Cane-line | Level soffbord rektangulärt

14.300 kr
12.155 kr

Level soffbord rektangulärt från Cane-line

Level bord är ett minimalistiskt och tidlöst bord formgivet av designerduon Cane-line teak är godkänd och odlas enligt SVLK certifieringssystemet. Om du vill skydda fint teak och bevara den ursprungliga unika gyllenbruna teakfärgen rekommenderar vi Cane-line Teak Care-produkter som säkerställer underhållet av dina teakmöbler.

Cane-line | Level sidobord 48×48 cm

6.700 kr
5.695 kr

Level sidobord från Cane-line

Level sidobord är ett minimalistiskt och tidlöst bord formgivet av designerduon Cane-line teak är godkänd och odlas enligt SVLK certifieringssystemet. Om du vill skydda fint teak och bevara den ursprungliga unika gyllenbruna teakfärgen rekommenderar vi Cane-line Teak Care-produkter som säkerställer underhållet av dina teakmöbler.

Cane-line | Level soffbord 79×79 cm

12.400 kr15.300 kr
10.540 kr13.005 kr

Level soffbord från Cane-line

Level bord är ett minimalistiskt och tidlöst bord formgivet av designerduon ByKato. Level finns som sidobord och soffbord. Som namnet Level antyder har bordet flera nivåer. Det kan således användas som ett bord, men även för förvaring eller dekorationsföremål på den lägre bordsskivan. Level finns med lavagrå eller vit ram i pulverlackerat aluminium och en bordsskiva i teak eller betong. Cane-line teak är godkänd och odlas enligt SVLK certifieringssystemet. Om du vill skydda fint teak och bevara den ursprungliga unika gyllenbruna teakfärgen rekommenderar vi Cane-line Teak Care-produkter som säkerställer underhållet av dina teakmöbler.

Cane-line | Roll serveringsvagn

5.400 kr5.500 kr
4.590 kr4.675 kr
Roll är en modern och minimalistisk serveringsvagn i skandinavisk design. Roll är designad av designduon Welling/Ludvik, kända för sin rena estetik och att de låter varje detalj fylla ett funktionellt syfte. Roll uppfyller detta till varje detalj med dess eleganta hjul som gör den lätt att flytta runt på och den borttagningsbara brickan ökar dess praktikalitet. Roll är producerad i pulverlackerad aluminium som säkrar en tålig yta. Färg möjligheterna är tidlösa.

Fatboy | Jolly Trolley barvagn

9.469 kr
Jolly Trolley serveringsvagn från Fatboy med en genialisk design på hjul med oändliga användningsområden perfekt för uteplatsen eller terrassen. Serveringsvagnen är full av överraskningar. Exempelvis går överdelen att ta av och använda som bricka, LED-lamporna är dimbara och batterierna kan laddas med USB-C-kontakten.

Cane-line | Glaze soffbord runt dia 70

16.100 kr
13.685 kr
Glaze är ett elegant och dekorativt soffbord designat av Cane-lines designteam. Soffbordet består av ett underrede i aluminium och en bordsskiva gjord av italiensk lavasten som är dubbelglaserade för hand av skickliga hantverkare. Glaze blir ett elegant inslag på uteplatsen och andas omsorgsfullt och autentiskt hantverk. Eftersom bordsskivorna är tillverkade i ett naturmaterial är varje bord unikt. Se flera olika kombinationer genom att välja bordsskiva och underrede.

Cane-line | Glaze soffbord runt dia 45

11.600 kr
9.860 kr
Glaze är ett elegant och dekorativt soffbord designat av Cane-lines designteam. Soffbordet består av ett underrede i aluminium och en bordsskiva gjord av italiensk lavasten som är dubbelglaserade för hand av skickliga hantverkare. Glaze blir ett elegant inslag på uteplatsen och andas omsorgsfullt och autentiskt hantverk. Eftersom bordsskivorna är tillverkade i ett naturmaterial är varje bord unikt. Se flera olika kombinationer genom att välja bordsskiva och underrede.

Cane-line | Glaze soffbord rektangulär 120×70

21.400 kr 18.190 kr
Glaze är ett elegant och dekorativt soffbord designat av Cane-line Design. Soffbordet är rektangulärt och består av en aluminiumram med lösa plattor i som du kan flytta runt vid behov. Plattorna är av italiensk lavasten och är dubbelglaserade för hand av skickliga hantverkare, vilket gör varje bord unikt. Glaze blir ett elegant inslag på uteplatsen och sjuder av omsorgsfullt och autentiskt hantverk. Eftersom plattorna är tillverkade i ett naturmaterial får man räkna med små skönhetsfläckar, men det är just dessa som ger soffbordet dess unika uttryck.

Cane-line | Capture soffbord 85×85 cm

11.100 kr16.200 kr
9.435 kr13.770 kr
Capture soffbord från Cane-Line kan användas som en del av Capture-serien eller på egen hand med andra utemöbler. Soffbordet har en robust stomme i teak och du kan välja mellan olika bordsskivor – som var och en ger bordet en unik känsla. Observera att teakträ får en silvergrå patina med tiden om det inte behandlas. Vill du bevara originalfärgen rekommenderar vi att du använder Cane-line Teak Protector och Teak Cleaner.

GUBI | TS Outdoor sidobord Ø40

8.499 kr 7.224 kr

TS Outdoor sidobord från GUBI med en exklusiv design med sofistikerade detaljer. Formgiven av GamFraseti.

GUBI | TS Outdoor soffbord Ø80

17.999 kr 15.299 kr

TS outdoor soffbord kombinerar elegans och funktionalitet för att förbättra din uteplats eller terrass. Med en vacker bordsskiva i vit travertin smälter det harmoniskt in i omgivningen och erbjuder både praktisk användning och visuell njutning. Den skulpturella ramen i svart, pulverlackerat rostfritt stål skapar en modern och luftig känsla, samtidigt som den är vädertålig och hållbar. Detta soffbord är inte bara en möbel; det är en konstnärlig skapelse som tar din utomhusinredning till nya höjder.

GUBI | Atmosfera Soffbord Teak 113×100

14.999 kr 12.749 kr

Atmosfera soffbord från Gubi är perfekt för både inom- och utomhusbruk och har en exklusiv design i teak med eleganta detaljer. Det har en bordsskiva med linjära ribbor med en stilren ram runt om. Atmosfera soffbord är tillverkat av massiv, SVLK-certifierad teak i premiumkvalitet och har ovanliga, intressanta ben för att addera en extra dimension till designen. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Med tiden får produkten en vacker patina.

Cane-line | Conic boxbord

9.000 kr
7.650 kr
Conic boxbord går att användas ihop med den modulära Conic soffan, eller närhelst du vill ha den.

Cane-line | Royal soffbord

4.800 kr6.600 kr
4.080 kr5.610 kr
Royal soffbord från Cane-Line är små funktionella sidobord i teak. Borden är designade av den danska duon Foersom & Hiort-Lorenzen MDD. Royal är tillverkad i den bästa teaken på marknaden och är otroligt smidiga och enkla att flytta på. Royal-borden kan stå för sig själva eller kombineras med varandra, då storlekarna kommer i olika höjd och därmed passar under varandra.  

Cane-line | Nest soffbord/fotpall stor

14.900 kr19.700 kr
12.665 kr16.745 kr
Nest soffbord/fotpall är designad av det danska designduon Foersom & Hiort-Lorenzen MDD, som har en förkärlek för naturen och för traditionellt hantverk. Nest har många praktiska funktioner och kan användas som fotpall, soffbord eller som en dekorativ detalj till uteplatsen.  Nest är tillverkad av det väderbeständiga och slitstarka materialet Cane-line Weave® på en robust aluminiumram, vilket tillsammans skapar en tidlös och mycket hållbar möbel. Nest är klassisk dansk design när den är som bäst - enkel, bekväm och av hög kvalitet. Denna större variant av Nest soffbord/fotpall mäter 130 cm i diameter, och har en höjd på 42 cm.

Cane-line | Conic soffbord

9.600 kr
8.160 kr
Conic soffbord kan användas ensam eller som ett elegant och praktiskt sätt att koppla samman olika moduler i Conic serien.