Visar 1–24 av 32 resultat

Cane-line | Sticks matbord 280×100 cm

46.400 kr104.000 kr
39.440 kr88.400 kr
Cane-line är perfekt för att samla vänner och familj för en härlig middag eller långlunch i solen. Bordet är designat med hållbarhet i åtanke och kommer att vara mittpunkten på din uteplats i många år framöver. Förhöj din matupplevelse med Sticks matbord och omfamna den perfekta blandningen av natur och elegans. Kombinera det med de andra produkterna i Sticks-serien för en perfekt matchning.

Skagerak | Table

14.999 kr 12.749 kr
Virkelyst table från Skagerak. Bordet är tillverkat i 100% FSC-certifierad teak med ett klassiskt utseende som smälter väl in med loungemöbler från Skagerak, i synnerhet Virkelyst-serien som består av loungefåtölj, soffa och sittpall. Virkelyst Large Table och dess robusta utförande passar bra in i trädgården eller altanen och finns även i en mindre variant, Virkelyst Small Table.

Skagerak | Vendia Bord Ø75

6.599 kr 5.609 kr
Vendia bord från Skagerak. En platsbesparande och elegant rund bord som är idealisk för små utrymmen som en balkong, uteplats eller kök. Rundade ben och en ribbad bordsskiva ger bordet en lätt och luftig look. Vendia bordet passar perfekt ihop med Vendia stolen och Selandia serien. Skapad med mindre utrymmen i åtanke, erbjuder Vendia serien all elegans av traditionell trädgårdsmöbler i en nedskalad design som är idealisk för balkonger, uteplatser och terrasser där utrymme är begränsat. Designad i samarbete med den danska designern Mogens Holmriis.

Skagerak | Skagen Bord

17.999 kr 15.299 kr
Skagen bord från Skagerak. Bordet ger ett solitt och elegant inslag till trädgården, verandan eller terrassen. Namngiven efter Danmarks norra spets drar Skagen hänvisningar till en atmosfär från slutet av 1800-talet när många av Danmarks mest kända målare och författare bodde i området. Skagen Table har en tidlös design, tillverkas i långvarigt material och har en nordisk atmosfär. En perfekt utemöbel för sociala och trevliga middagar. Kombinera gärna med stolen Skagen Chair från samma kollektion.

Skagerak | Selandia Bord 75

11.499 kr 9.774 kr
Selandia bord 75 från Skagerak. Selandia Bord 75 ett klassiskt mindre matbordet för utomhusbruk kommer från den populära Selandia-serien. Bordet är tillverkat i Teak med kurvade ben som ger ett vackert intryck. Med måtten 75 x 75 cm är den ett perfekt alternativ för två personer, med ett fotstöd att vila fötterna på. Selandia Square Table och dess simpla formspråk gör den enkel att möblera med på såväl balkongen som i trädgården och kan med fördel matchas med stolar med eller utan armstöd från samma serie.

Skagerak | Selandia Bord 147

18.999 kr 16.149 kr
Selandia bord 147 från Skagerak. Selandia Bord 147 är en riktig klassik matbord för utomhusbruk från den populära serien Selandia. Bordet är tillverkat i teak med kurvade ben som ger ett vackert intryck. Med en bredd på strax under 150 cm är den ett perfekt alternativ för fyra personer, med ett fotstöd att vila fötterna på. Bordet och dess simpla formspråk gör den enkel att möblera med och matcha med stolar med eller utan armstöd från samma serie. Se även bänken Selandia 2-seater som gör sig utmärkt till bordet under härliga sommarmiddagar på uteplatsen. Selandia serien är känd för sina karakteristiska mjuka kurvor och eleganta nordiska utseende med subtila franska referenser som antyder långa sommarnätter utomhus.

Skagerak | Selandia Bord

38.999 kr 33.149 kr
Selandia Bord från Skagerak. Selandia serien är känd för sina karakteristiska mjuka kurvor och eleganta nordiska utseende med subtila franska referenser som antyder långa sommarnätter utomhus. Genom att uttrycka naturlig elegans är det solid och rymliga Selandia bordet essensen av praktiskt möter skönhet. Korsade böjda ben stöder det stadiabyggda och ribbade bordsskivan som lätt kan förlängas med antingen en eller två förlängningsblad. Ett hål i mitten tillåter ett parasoll över bordet. En vacker mässingsplatta täcker parasollhålet när det inte används. Designat i samarbete med den träpassionerade danska designern Mogens Holmriis.

Skagerak | Reform Bord 125

18.999 kr
16.149 kr
Reform bord från Skagerak. Reformbordet förenar industriella och naturliga element i en klassisk design där små detaljer som synliga fästen på sidorna framträder. Bordet har en enkel men kontrasterande stil som gör det mycket kompatibelt med annan utomhusmöbler i olika material och miljöer. Finns i jägargrön och antracit svart. Reformserien är känd för sin klassiskt moderna look, tillverkad i en kombination av aluminium och obehandlad teak. Designad i samarbete med den svenska designern Louise Hederström.

Skagerak | Plank Bord

22.999 kr 19.549 kr
Plank Bord från Skagerak. Plank Table ingår i Plank serien av utomhusmöbler designade med fokus på träplankor. Förläng bordets längd utan att bryta det jämnt rytmiska mönstret i designen genom att placera flera bord i en rad. Designen är elegant men uttrycksfull utan komplikationer. Bordet rymmer fyra till sex personer.Plank utomhusserie av samtida Parisbaserade designern Aurélien Barbry, kännetecknas av enkelhet och funktionell skönhet. En arkitektonisk upprepning ger Plank-serien en ren och modern elegans.

Skagerak | Pelagus Bord

45.999 kr
39.099 kr
Pelagus bord från Skagerak. Pelagus bord är skapad för sällskaplighet och komfort. Teakbordsskivan har avrundade kanter där den möter det pulverlackerade aluminiumet. Med plats för bekväm sittning för 6 eller 8 personer kan den förlängas för upp till 4 ytterligare, med tillägget av en eller två förlängningsplattor (säljs separat) som kan förvaras på ett prydligt sätt i ramen under bordsskivan. Pelagus har en graciös samtida uttryck som smälter lätt in i naturen och står stark i stadsmiljöer. Kollektionen erbjuder hög komfort och mångsidighet. Det är möbler som passar en livsstil lika mångsidig som den som lever i urbana storstadsområden eller långt från staden och förankrad i naturen. Designad i samarbete med Stockholmsbaserade Note Design Studio.

Skagerak | Overlap Bord

46.499 kr
39.524 kr
Overlap bord från Skagerak. Overlap serien står stadigt på sina överlappande stålben. Tack vare de rustika träplankorna och det pulverlackerade stålet har kollektionen en modern kant och samtida lockelse. Perfekt för både inomhus- och utomhusbruk. Overlap är designad i samarbete med det svenska arkitekturstudion TAF. Overlap Bord är ett enkelt och högkvalitativt bord i Cederträ, kännetecknat av sina distinkta överlappande stålben. Robust och hållbart med samtida elegans är Overlap ett utmärkt val för både utomhus- och inomhusbruk. Lättvikten hos Western Red Cedar gör det enkelt att flytta runt i trädgården eller på terrassen. Med tiden kommer obehandlat Cederträ att patinera till en vacker silvergrå färg liknande patinerat teak, vilket gör det enkelt att kombinera med teakstolar.

Skagerak | Lilium Bord 160

20.499 kr 17.424 kr
Lilium bord 160 från Skagerak. Lilium-bordet är vackert att betrakta och en nöje att använda. Den lätta men ändå starka ramen i rostfritt stål verkar förlänga den avlånga bordsskivan ända ner till marken. Bordsskivan är tillverkad av smäckra 100% FSC-certifierade teakplankor placerade längs längden för att få bordet att se ännu längre ut - med gott om plats för de fyra till sex personer som bordet rymmer. Använd det med två bänkar, fyra stolar eller en kombination. Lilium kollektionen är en modern tolkning av utomhusmöbler som även passar utmärkt inomhus. Designad av det välkända BIG - Bjarke Ingels Group.

Skagerak | Drachmann Bord 190

29.999 kr 25.499 kr
Drachmann bord 190 från varumärket Skagerak. Den karaktäristiska Drachmann-serien hämtar inspiration från den vackra trädgården till den danska romantiska poeten och målaren, Holger Drachmann. En noggrann balans mellan nordisk nostalgi och modern enkelhet ligger till grund för dess varaktiga popularitet. Designad år 1982 av den danske designern Bernt Santesson är Drachmann-bänken den mest långlivade trädgårdsbänken i utomhusserien. Vacker i sig själv och praktisk som en lång sittplats vid ett bord. Tillverkad av 100% FSC-certifierat teakträ valt för dess styrka och skönhet över tid, kommer obehandlat teak att få en vacker silvergrå patina.

Skagerak | Drachmann Bord 156

21.499 kr 18.274 kr
Drachmann bord 156 från varumärket Skagerak. Designad i samarbete med den danska designern Mogens Holmriis, parar den balanserade formen av Drachmann-bordet nordisk nostalgi med modern enkelhet. Det rymliga rektangulära bordet tillverkat av 100% FSC-certifierad teak rymmer bekvämt sex till åtta personer och är utrustat med ett praktiskt hål i mitten för att rymma en parasoll.

Skagerak | Drachmann Bord 86×86

13.999 kr 11.899 kr
Drachmann bord 86x86 från varumärket Skagerak. Designad i samarbete med den danska designern Mogens Holmriis, parar den balanserade formen av Drachmann-bordet nordisk nostalgi med modern enkelhet. Det prydliga runda bordet rymmer bekvämt fyra personer. Tillverkat av 100% FSC-certifierad teak.

Skagerak | Drachmann Bord Rund 126

25.999 kr 22.099 kr
Drachmann bord rund 126 från varumärket Skagerak. Designad i samarbete med den danska designern Mogens Holmriis, parar den balanserade formen av Drachmann-bordet nordisk nostalgi med modern enkelhet. Det prydliga runda bordet rymmer bekvämt fyra personer. Tillverkat av 100% FSC-certifierad teak.

Skagerak | Ballare Bord

46.999 kr 39.949 kr
Ballare Bord från varumärket Skagerak, serien Ballare med elegant utemöbler är utformad för varaktig skönhet. Genom att sudda ut gränserna mellan inomhus- och utomhuslivet har de minimalistiska designerna mjuka kurvor och genomtänkta detaljer som gör dem till en fröjd att titta på såväl som att använda. Designad av den danska designern Jakob Berg. För att kunna rymma sammankomster både små och stora kan Ballare Bord förlängas till nästan tre meter i längd när båda medföljande förlängningsbladen används, vilket gör det idealiskt för oväntade gäster och improviserade måltider.

Grythyttan | Bord 9A 120

9.110 kr13.530 kr
Bord 9A 120 i klassikerserien bygger på Artur Lindqvists ursprungliga design och har avtagbart stativ. Passar utmärkt i bersån eller på altanen och med fördel tillsammans med A2 eller Stol 1. Det klassiska runda bordet finns i två storlekar.

Cane-Line | Aspect matbord runt

45.900 kr66.500 kr
39.015 kr56.525 kr
Aspect Matbord kommer från det danska varumärket Cane-line, formgivet av Cane-line design team. Det runda bordet består av en robust och stabil konstruktion i teak som bidrar med en varm glöd. Bordsskivan kan väljas i antingen keramik som skapar en exklusiv, raffinerad känsla, alternativt glasskivasom visar mer av teakramens vackra struktur och konstruktion.

GUBI | Tropique matbord

17.999 kr
14.399 kr

Tropique matbord har en exklusiv design i rostfritt stål för utomhusanvändning. Det har en perforerad bordsskiva med vackra, mjukt kurvade fötter för en sofistikerad och elegant touch. Det har en stabil konstruktion med en halvmatt finish och ett vädertåligt, högkvalitativt material för att hålla i generationer. Välj mellan två olika färger.Formgiven av Mathieu Matégot.

 

GUBI | Atmosfera Matbord 281×105

41.999 kr 33.599 kr

Atmosfera matbord från Gubi är perfekt för både inom- och utomhusbruk och har en exklusiv design i teak med eleganta detaljer. . Det har en bordsskiva med linjära ribbor med en stilren ram runt om. Det är tillverkat av massiv, SVLK-certifierad teak i premiumkvalitet och har ovanliga, intressanta ben för att addera en extra dimension till designen. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Med tiden får produkten en vacker patina.

GUBI | Atmosfera Matbord 209×105

35.999 kr 28.799 kr

Atmosfera Matbord från GUBI är perfekt för både inom- och utomhusbruk och har en exklusiv design i teak med eleganta detaljer.

Fatboy® Toní Bistreau (2)

4.729 kr
Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor

Fatboy® Toní Tablo

14.739 kr
Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor