Visar 1–24 av 337 resultat

Filtrera
Close

Vauni | Ecoflame Premium Bioetanol 12-pack

925 kr
Ecoflame Premium är vår klassiska färglösa bioetanol speciellt framtaget för att brinna längre och med vackra levande lågor än jämförbara spisbränslen. Bioetanolen har renats och filtrerats i flera steg för att uppnå den höga kvalité våra kunder eftersträvar. Brinntiden kan variera beroende på brännarens beskaffenhet, rådande temperatur och luftcirkulation. Vi rekommenderar alltid brännare med keramisk kärna. Styrka: 94% Brinntid: ca 3 h per liter Driftkostnad: ca 12-18 kr per h beroende på vald volymförpackning Observera angiven brinntid och driftkostnad avser förbränning i Vaunis bioetanolbrännare.

Vauni | Globe Eldstad insats Cast Iron

32.900 kr38.900 kr
27.965 kr33.065 kr
Den portabla eldstaden Globe är fristående och kan enkelt vridas för att öppningen ska hamna i rätt position. Vauni Globe är skorstensfri och är utrustad med marknadens mest avancerade etanolbrännare – som brinner utan rök, sot eller aska. Den ger skön värme och lågans storlek kan justeras steglöst. Här med insats Cast Iron. Svart Globe på hög fot finns i lager för omgående leverans.

Vauni | Globe Eldstad insats Mystic Sand

36.900 kr40.900 kr
31.365 kr34.765 kr
Den portabla eldstaden Globe är fristående och kan enkelt vridas för att öppningen ska hamna i rätt position. Vauni Globe är skorstensfri och är utrustad med marknadens mest avancerade etanolbrännare – som brinner utan rök, sot eller aska. Den ger skön värme och lågans storlek kan justeras steglöst. Här med insats Mystic Sand.

Vauni | Globe Eldstad insats Mystic Graphite

36.900 kr42.900 kr
31.365 kr36.465 kr
Den portabla eldstaden Globe är fristående och kan enkelt vridas för att öppningen ska hamna i rätt position. Vauni Globe är skorstensfri och är utrustad med marknadens mest avancerade etanolbrännare – som brinner utan rök, sot eller aska. Den ger skön värme och lågans storlek kan justeras steglöst. Här med insats Mystic Graphite.

Vauni | Globe Eldstad Kampanj

26.320 kr32.720 kr

Hösterbjudande

Säkra upp hösten och slå till på vårt erbjudande om tre-i-ett-kampanj på Vaunis mest ikoniska modeller Globe och Cupola. Dessutom får du fri frakt och 12 liter spisbränsle på köpet - nog för att ge dig värme i höst! Erbjudandet gäller endast svart och vit Globe och Cupola. Är tidsbegränsat och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Ingen rabattkod krävs.
Close

Broste | Nordic Sand mugg med handtag

105 kr
En mugg från Broste Copenhagens mest populära serviser: Nordic Sand. Tål maskindisk och mikrovågsugn!
Close

Georg Jensen | Manhattan Vinunderlägg

499 kr
Manhattan vinunderlägg från Georg Jensen i blankpolerat rostfritt stål. 1-pack.
Close

Vin Bouquet | Gin & Tonicglas 2-pack

249 kr
Gin & Tonicglas från Vin Bouquet. Volym: 82 cm, Höjd: 20 cm. Säljs i 2-pack.
gasbrasan subwood marino
Close

Gasbrasan | Sunwood Marino terrassvärmare

11.695 kr
Gasbrasans storsäljare och populära terrassvärmare Sunwood Marino. En perfekt värmespridare och stämningshöjare till uteplatsen, trädgården eller uteserveringen. Värmaren integreras med en PC-10 som skapar justerbara lågor och flambild. Sunwood Marino tillverkas som standard i svart, en färg som passar in i alla atmosfärer som vid skymning och mörker framhäver eldens vackra lågor. Vill du däremot att din terrassvärmare ska anpassas till just din omgivning så är möjligheterna stora. Obs! Denna vara levererar vi endast i Malmö, Vellinge och Lund med omnejd. Alternativt välj "Hämta i butik". 
gasbrasan överdrag
Close

Gasbrasan | Överdrag till Sunwood Marino terrassvärmare

595 kr
Överdrag till Gasbrasans storsäljare och populära terrassvärmare Sunwood Marino. Med detta överdrag ser du till att hålla din Marino skyddad. Terrassvärmaren förblir fin, ren och redo att användas!
Close

Broste | Nordic Sand middagstallrik

210 kr
Skapa en härligt rustik dukning med tallrikarna Nordic sand från Broste Copenhagen. Tål maskindisk och mikrovågsugn!
Close

Georg Jensen | Sky Fickplunta

699 kr
Blankpolerat rostfritt stål. Läder och skinn.
Close

Broste | Nordic Sea skål 17 cm

210 kr
Skål i naturnära design från Broste Copenhagen.
Close

Georg Jensen | Sky Vinstoppare

499 kr
Blankpolerat rostfritt stål. Kork.
Close

Georg Jensen | Bernadotte Bricka med skålar

1.699 kr
Blankpolerat rostfritt stål, rökt ek. Design inspirerad av Sigvard Bernadotte
Close

Orrefors | Carat ljuslykta 125 mm

399 kr
Dekorera dit hem med den här exklusiva ljuslyktan från Lena Bergströms serie Carat.
Close

Vauni | Re:burn bioetanolbrännare

8.990 kr
Ge din öppna spis eller kakelugn nytt liv. Vauni Re:burn är moderna bioetanolbrännare fullmatade med alla de fördelar som den nya tekniken kan erbjuda. Lätt, kompakt storlek och bredare låga ger helt mobila bioetanolbrännare som passar lika bra på en bänkskiva som i en befintlig eldstad. Med Re:burn går installationen utan problem och du behöver inte bekymra dig om rökkanaler. Här eldar du enkelt utan skorsten

Inredningsdetaljer knyter ihop interiören och ger dig möjlighet att personifiera ett hörn, ett rum eller hela ditt hem. Små eller stora, olika material och färger, trendiga eller tidlösa – det finns många varierande stilar och sorter.