Visar alla 14 resultat

Fatboy | Concrete Seat

1.569 kr
1.334 kr
Concrete Seat är en elegant pjäs med flera funktioner. Den kan inte bara användas som en pall att sitta på utan även som ett bord eller en stegpall. Det här är definitivt en plastpall som erbjuder många möjligheter, även när det kommer till färger. Concrete Seat finns i ett flertal nyanser, precis som den matchande dynan. Den ser ut som en enkel betongpjäs, men utseendet kan bedra. Är pallen för lätt? I så fall kan du fylla botten med sand eller vattne för extra stabilitet. Slutligen är Concrete Seat gjord av polytylen och lämpar sig för såväl inomhus- som utomhusbruk.

Fatboy | Paletti Pall

6.839 kr
5.813 kr
Paletti Pall tillhörande den modulära loungegruppen Paletti från Fatboy. Med Paletti kan du skapa en fantastisk loungegrupp. Paletti Pall från Fatboy är tillverkad med en svart stomme och dynor i tyget Sunbrella natté där du kan välja mellan flera olika färger. Dynorna är vatten och smutsavvisande och har en fyllning med Polyeterhybridskum. Klädslarna är avtagbara och kan tvättas i 40°C.

Skagerak | Virkelyst Pouf

14.999 kr16.999 kr
12.749 kr14.449 kr
Virkelyst Pouf från Skagerak. Virkelyst Pouf är en modern utomhuspuff med samma sköna komfort som en inomhusmöbel. Den stilrena träramen skapar en exklusiv kontrast mot den tjocka, mjuka dynan. Puffen består av teak och utomhustyg. Kuddens fyllning består av fossflakes, ett allergivänligt polyetenmaterial som hjälper till ett bevara volymen och formen över tiden. Virkelyst Chair är även vatten, mögel och smutsavvisande. Puffen är en del av Virkelyst kollektionen och kan användas som den är eller tillsammans med Virkelyst Sofa och Virkelyst Chair i samma serie. 

Skagerak | Regatta Lounge Fotpall

9.399 kr 7.989 kr
Regatta Lounge fotpall frånSkagerak. Regatta Lounge Stool är en fotpall till utomhusfåtöljen Regatta Lounge Chair, designad av Hans Thyge & Co. Fotpallen kommer från Regatta-kollektionen som även består av ett sidobord, en sittfåtölj och en bänk. Regatta Lounge Stool är gjord i solitt teakträ med rundade och mjuka former, med vackra kurvor i trähantverket som utgör dess karaktär. Regatta serien av trädgårdsmöbler kännetecknar minimalistiska linjer med mjuka kurvor som tillför karaktär till utomhusutrymmen.

Skagerak | Between Lines Stool

5.099 kr 4.334 kr
Between Lines Deck Stool är en fotpall till loungefåtöljen Between Lines Deck Chair från varumärket Skagerak. Den är tillverkad i 100% FSC-märkt teak med rena linjer i format som en paralleltrapets med där du kan vila benen bekvämt och bakåtlutat i solen under sköna sommardagar. För ett komplett set avslappning finns även den specialanpassade dynan Between Lines Deck Stool Cushion i fyra olika färger att köpa till loungestolen.

Cane-line | Capture puff

12.800 kr 10.880 kr
Capture är ett modulärt loungekoncept där du kan kombinera enskilda element på flera olika sätt för att passa din stil och ditt utrymme. Serien Capture har designats av Cane-line Design. Modulsoffan består av en fast, stoppad sits samt rygg- och armstöd i mjuka och väderbeständiga Cane-line AirTouch med QuickDry & Airflow-systemet, vilket säkerställer att modulsoffan är torr ca 1 timme efter en regnskur. Capture har svängda, rundade designdetaljer med mycket volym som ger din uteplats en mysig känsla. Lek med seriens olika element för att skapa en skräddarsydd lösning som passar dina personliga behov och utrymmen.

Cane-Line | Diamond fotpall inkl dyna

6.880 kr9.760 kr
Den vackra och praktiska Diamond fotpall har en modern och tidlös design. Fotpallen är flätad i Cane-line Soft Rope/Weave, vilka båda är otroligt väderbeständiga material. Dynorna är tillverkade i ett skönt vatten- och smutsavvisande tyg med QuickDryFoam®, vilket gör att de torkar snabbt efter en regnskur. Kan stå utomhus året runt.

GUBI | Pacha Outdoor Ottoman

29.999 kr
25.499 kr
Ta med den populära loungekollektionen Pacha med utomhus! Pacha Outdoor ottoman från GUBI med en ikonisk, iögonfallande design. Nu i premiumkvalitet för utomhusbruk. Önskar du ett utförande som ej visas här, vänligen kontakta oss på kundsupport@glashusetmalmo.se så hjälper vi dig.

GUBI | Bohemian 72 Ottoman

23.999 kr
20.399 kr
Bohemian 72 Ottoman från Gubi. Året då den italienska designern Gabriella Crespi skulle ha fyllt 100 år, och 50 år efter den första idén, sätter Gubi nu kollektionen Bohemian 72 i produktion för första gången. Ottomanens bas är gjord i rotting vilket pryds av en härlig dyna. Matcha gärna med de andra komponenterna av Bohemian 72 serien från GUBI.

Cane-line | Peacock fotpall med teak ben

6.400 kr7.200 kr
5.440 kr6.120 kr
Peacock fotpall/soffbord är en vacker visuell möbel med komfort som nyckelord

Cane-line | Nest soffbord/fotpall stor

14.900 kr19.700 kr
12.665 kr16.745 kr
Nest soffbord/fotpall är designad av det danska designduon Foersom & Hiort-Lorenzen MDD, som har en förkärlek för naturen och för traditionellt hantverk. Nest har många praktiska funktioner och kan användas som fotpall, soffbord eller som en dekorativ detalj till uteplatsen.  Nest är tillverkad av det väderbeständiga och slitstarka materialet Cane-line Weave® på en robust aluminiumram, vilket tillsammans skapar en tidlös och mycket hållbar möbel. Nest är klassisk dansk design när den är som bäst - enkel, bekväm och av hög kvalitet. Denna större variant av Nest soffbord/fotpall mäter 130 cm i diameter, och har en höjd på 42 cm.

Cane-line | Nest fotpall/soffbord liten

5.800 kr6.900 kr
4.930 kr5.865 kr
Nest fotpall är designad av den danska designerduon Foersom & Hiort-Lorenzen MDD, som har en förkärlek för naturen och traditionellt hantverk. Nest har många praktiska funktioner och kan användas som fotpall, soffbord eller som ett dekorativt inslag i ditt uterum. Detta utförande mäter 67 cm i diameter, och är 44 cm i höjd (+3 cm med toppskiva).

Cane-line | Cube fotpall

3.200 kr
2.720 kr
Cube är en fotpall för utomhusbruk, formgiven av Cane-lines innovativa designteam. Torr en timme efter regnskur.

Cane-line | Circle fotpall

3.700 kr6.400 kr
3.145 kr5.440 kr
Cane-line har tagit fram den funktionella och allergivänliga Circle-puffen som kan användas både ute- och inomhus. Circle har en mycket robust och tung form som gör att den står stadigt och inte kommer att påverkas av kraftig vind.