Visar alla 9 resultat

Swedese | Libri skrivbord

12.490 kr
10.617 kr
Libri skrivbord har lagts till Libri-familjens förvaringshyllor. De nya delarna kompletterar en unik förvaringslösning som tillåter många olika uttryck och konfigurationer. Libri kan användas som en enkel hylla som lutas mot väggen likt en stege, men går även att kombinera med andra hyllor för att bilda en bokhylla längs en vägg eller en avgränsande rumsavdelande hylla som sticker ut från väggen

Vitra | Compas Direction skrivbord

31.650 kr33.340 kr
26.903 kr28.339 kr
Compas Direction är ett skrivbord formgivet år 1953 av Jean Prouvé. Bordsskivan är tillverkad i massivt trä av naturlig ek, rökt ek eller amerikansk valnöt. Underdelen är tillverkad i bockad stålplåt med slätlackerad yta. Underdelen finns tillgänglig i flera färger. Bordet är utformat enligt tekniska principer som är typiska för den franska designern och ingenjören Prouvé. Bordet har fått sitt namn från designen på bordsbenen, som i sin form påminner om armarna på en kompass.

Montana | WORKSHOP skrivbord Quickship

16.655 kr
14.157 kr
WORKSHOP skrivbord från Montana är ett avlångt skrivbord för hemmakontoret med benutrymme mellan två förvaringsmoduler. Skrivbordet har brickmoduler på ena sidan som om det önskas kan tas bort helt från modulen. På andra sidan finns ett mindre skåp för förvaring av böcker eller kontorsmaterial. Modulen levereras med en skrivbordsmatta. Modulen har en höjd på 25,6 cm - 48,4 cm, en bredd på 140,7 cm och ett djup på 46,8 cm.

Montana | CLASSIFY organizer Quickship

3.530 kr
3.001 kr
CLASSIFY Organizer från Montana är en perfekt förvaringsmodul för hemmakontoret. Placera exempelvis på ditt skrivbord och förvara papper, pennor och annat krimskrams som man vill ha nära tillhands. Brickorna kan tas ut helt, vilket för modulen lite extra flexibel. Modulen har en höjd på 12,6 cm, en bredd på 35,4 cm och ett djup på 30 cm.

Montana | COLLECT organizer Quickship

1.525 kr
1.296 kr
COLLECT Organizer från Montana är den fysiska inkorgen på ditt arbetsbord på hemmakontoret för post, papper, tidningar och liknande. Förvandla modulen till en hylla att placera din dator på under virtuella möten genom att använda den horisontellt. Här finner ni produkten i de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.

Montana | STUDIO sekretär/skrivbord Quickship

14.235 kr
12.100 kr
Studio sekretär/skrivbord från Montana är en vägghängd sekretär och förvaringsmöbel. Studio har en rymlig skrivbordsyta när luckan är nedfälld och ett större förvaringsutrymme för enkel förvaring av papper, pärmar eller anteckningsblock som exempel. Här finner ni produkten i de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.

Montana | BUREAU skrivbord Quickship

13.320 kr13.327 kr
11.322 kr11.328 kr
Bureau skrivbord från Montana med en stilren, vägghängd design perfekt för det moderna hemmakontoret. Det har tre utdragbara brickor på ena sidan för enkel användning och ett skåp med dörr på andra sidan med massor av utrymme. Minimalistiskt, luftigt utseende. Här finner ni produkten i de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.

Maze | Pythagoras Desk skrivbord

1.495 kr1.695 kr
1.271 kr1.441 kr
Pythagoras skrivbord skapar en funktionell designlösning för arbete och kreativitet i hemmet. På baksidan av hyllan är två metallskenor fästa som tillåter en rekommenderad maxvikt på 25 kg. Glöm inte att köpa till Pythagoras konsoler för upphängning.

Audo Cph | Rail Desk

4.990 kr
4.242 kr
Ett litet minimalistiskt skrivbord som monteras direkt på väggen, designat av det egna designteamet på varumärket Audo Copenhagen. Skrivbordet passar därmed perfekt för dig som anammar compact living med en liten boyta. Likaså är skrivbordet Rail Desk ett snyggt alternativ som exempelvis sminkbord eller på minimalistens hemmakontor. Du kan välja skrivbordet i naturlig eller mörkbetsad ek. Ramen kommer alltid i svart pulverlackat stål.