Visar 1–24 av 121 resultat

Vitra | Eames Wire Chair LKR New Colours

7.030 kr
5.976 kr
Nya färger på Wire Chair LKR från Vitra! Stolen är formgiven av Charles och Ray Eames, och är en variation på samma tema som de berömda organiskt utformade skalstolarna av samma upphovsmän. Wire Chair LKR finns i fyra nya färger baserade på färgpaletten designad av Charles och Ray Eames: Citron, Sky Blue, Dark Green och Eames Seafoam Green.

Fatboy | Paletti Lounge Chair

11.569 kr
9.834 kr
Paletti Lounge Chair är en fåtölj i samma stil som den modulära loungegruppen Paletti från Fatboy. Denna generösa utomhusfåtölj är robust och rymlig men ändå elegant. Gör det bekvämt för dig med en god bok eller skjut fram den till ditt loungeset för en eftermiddag eller kväll med drinkar i god vänners lag. Fåtöljen är vatten- och smutsavvisande och enkel att rengöra. Vill du förvandla din Paletti Lounge Chair till en lyxig schäslong? Knäpp bara på en Paletti Hocker. Eller vill du hellre förvandla din Paletti till en soffa? Välj ett av våra standardset eller sätt ihop en egen kombination med de modulära Paletti-komponenterna.

Fatboy | Paletti Seat

9.469 kr
8.049 kr
Paletti Seat är en sittdel med rygg till den modulära loungegruppen Paletti från Fatboy. Med Paletti kan du skapa en fantastisk loungegrupp. Paletti Seat från Fatboy är tillverkad med en svart stomme. Dynor är i tyget Sunbrella Natté där du kan välja mellan flera olika färger. Dynorna är vatten och smutsavvisande och har en fyllning med Polyeterhybridskum. Klädslarna är avtagbara och kan tvättas i 40°C.

Fatboy | Paletti Corner Seat

10.519 kr
8.941 kr
Paletti Corner Seat är en hörna till den modulära loungesoffan Paletti från Fatboy. Med Paletti kan du skapa en fantastisk loungegrupp. Paletti Corner Seat från Fatboy är tillverkad med en svart stomme och dynor i tyget Sunbrella natté där du kan välja mellan flera olika färger. Dynorna är vatten och smutsavvisande och har en fyllning med Polyeterhybridskum. Klädslarna är avtagbara och kan tvättas i 40°C.

Fatboy | Concrete Seat

1.569 kr
1.334 kr
Concrete Seat är en elegant pjäs med flera funktioner. Den kan inte bara användas som en pall att sitta på utan även som ett bord eller en stegpall. Det här är definitivt en plastpall som erbjuder många möjligheter, även när det kommer till färger. Concrete Seat finns i ett flertal nyanser, precis som den matchande dynan. Den ser ut som en enkel betongpjäs, men utseendet kan bedra. Är pallen för lätt? I så fall kan du fylla botten med sand eller vattne för extra stabilitet. Slutligen är Concrete Seat gjord av polytylen och lämpar sig för såväl inomhus- som utomhusbruk.

Fatboy | Paletti 3-sits soffa inkl schäslong

34.739 kr
29.528 kr
Paletti 3-sits soffa inkl schäslong från Fatboy innehåller 1 st Corner Seat, 2 st Seat och 1 st Pall. Paletti 3-sits soffa är en skön och modern loungesoffa från Fatboy som är tillverkad på mestadels återvunnet material. Loungegruppen är modulär vilket gör att du kan lägga till eller ta bort moduler för att skapa en soffgrupp som passar precis er uteplats. Det avtagbara tyget ger möjlighet för uppfräschning inför säsongen, såväl som utbyte efter en längre tids användning eller ändrad smak. Det är ett praktiskt och funktionellt val som gör att du kan njuta av din utomhusmiljö på ett bekvämt och stilfullt sätt under lång tid framöver.

Fatboy | Paletti Pall

6.839 kr
5.813 kr
Paletti Pall tillhörande den modulära loungegruppen Paletti från Fatboy. Med Paletti kan du skapa en fantastisk loungegrupp. Paletti Pall från Fatboy är tillverkad med en svart stomme och dynor i tyget Sunbrella natté där du kan välja mellan flera olika färger. Dynorna är vatten och smutsavvisande och har en fyllning med Polyeterhybridskum. Klädslarna är avtagbara och kan tvättas i 40°C.

Fatboy | Brick Table

1.679 kr
1.427 kr
Ett stabilt utesidobord som passar var som helst. Gjort av återvinningsmaterial och stål. Brick Table välter inte, eftersom du kan fylla basen med vatten eller sand för att göra den tung. Byt plats på den halksäkra bordsskivan genom att sätta fast den i ett av tre hål. Detta utebord behåller sitt snygga utseende eftersom det är UV- och korrosionsresistent.

Cane-line | On the move sidobord

2.300 kr3.900 kr
1.955 kr3.315 kr
On the move sidobord är ett trendigt, praktiskt och elegant sidobord. On-the move Sidobord är utrustat med ett handtag så att du kan flytta runt bordet efter behov. Bordsskivan på on-the-move bordet är en avtagbar platta som på nolltid kan förvandla bordet från ett sidobord till en praktisk serveringsbricka. Bordet är tillverkat av aluminium och kräver minimalt underhåll och rengöring. Välj bland eller kombinera de tre storlekarna, och en massor av härliga färger.

Fatboy King Pillow Outdoor

579 kr 492 kr
Den här utomhuskudden är ett perfekt komplement till loungemöblerna Paletti eller vilka utemöbler du än vill använda den med. King Pillow är UV-, vatten- och smutsresistent. Den behåller sitt snygga utseende i många år, oavsett vilken färg du väljer.

Fatboy | Paletti Set large inkl bord

Det ursprungliga priset var: 38.938 kr.Det nuvarande priset är: 34.739 kr.
Paletti Set Large inkl bord från Fatboy innehåller 1 st Corner Seat, 2 st Seat, 1 st Pall och 1 st Soffbord. Paletti är en skön och modern loungesoffa från Fatboy som är tillverkad på mestadels återvunnet material. Loungegruppen är modulär vilket gör att du kan lägga till eller ta bort moduler för att skapa en soffgrupp som passar precis er uteplats. Just nu soffbord på köpet!

Fatboy | Buggle-up outdoor

4.099 kr
3.484 kr
Fatboy Buggle-up Outdoor är en Original med en praktisk twist. Med bara ett klick förvandlar du denna sittsäck för en person till en bekväm tvåsitsloungefåtölj för utomhusbruk. Fäst remmarna eller lossa dem lite och koppla av precis hur du vill i denna underbara utomhus-loungemöbel. Buggle-up Outdoor är gjord i Olefin akryltyg. Detta luxuösa material är UV-resistent och färgbeständigt, torkar snabbt och avvisar smuts. Därför är loungefåtöljen idealisk för trädgården, terrassen eller båten. Buggle-up Outdoor finns dessutom i ett flertal trendiga färger som får den att sticka ut var som helst. Trädgårds-loungern är stoppad med EPS och utomhusfodralet är maskintvättbart

Cane-line | Curve loungefåtölj

7.600 kr
6.460 kr
Curve loungefåtölj är helt unik i sin formgivning och sitt formspråk. Fåtöljen är formad av det slitstarka och väderbeständiga materialet Cane-line Weave® med en aluminiumram. Curve kommer i två versioner, antingen med lavagrå ram som ger en modern look, eller med rottingliknande ram som ger en inbjudande naturlig look. Loungefåtöljen har en lätt men mycket robust formkonstruktion och hög sittkomfort.

Fatboy | Paletti Set Medium inkl Bord

Det ursprungliga priset var: 30.198 kr.Det nuvarande priset är: 25.999 kr.
Paletti Set Medium inkl Bord från Fatboy innehåller 1 st Corner Seat, 1 st Seat, 1 st Pall samt tillhörande soffbord. Paletti är en skön och modern loungesoffa från Fatboy som är tillverkad på mestadels återvunnet material. Loungegruppen är modulär vilket gör att du kan lägga till eller ta bort moduler för att skapa en soffgrupp som passar precis er uteplats.

Fatboy | Paletti Soffbord

4.199 kr
3.569 kr
Paletti soffbord från Fatboy passar perfekt till modulsoffan i samma serie. Ett vattentåligt bord med utomhusytläggning Axalta av högsta standard. Bordets material har en hög UV-färgbeständighet, är smältbeständig och vatten- och smutsavvisande.

Audo Cph | WM String Lounge Chair Black

3.995 kr 3.396 kr
WM String Lounge Chair är en stol designad av Studio WM för det danska varumärket Audo Copenhagen. Stolen består av pulverlackerad stål. Utseendet på loungestolen kännetecknas av dess luftiga, stilrena design. Stolen kan användas både inomhus och utomhus. Studio WM består av Maarten Collignon och Wendy Legro som själva beskriver deras design som en sensorisk, intuitiv upplevelse där beröring, doft och ljud är i harmoni för att skapa känslig, poetisk design.

Cane-line | Horizon 2-pers soffa höger modul

27.200 kr
23.120 kr
Cane-line Design. Horizon är ett loungekoncept som bygger på skandinavisk design med fokus på hög komfort och flexibilitet. Horizon tillverkas i det väderbeständiga Cane-line Weave® och har tillhörande dynor i QuickDryFoam®. Cane-line QuickDry & AirFlow-systemet är en särskild teknik som ger ökad komfort. Efter en regnskur är dynorna torra igen efter cirka 1 timme, och självventilerar i områden med hög luftfuktighet. Den nätta stålramen ger loungen ett lätt svävande utseende, som tillsammans med den flätade sitsen skapar en elegant inramning. Sitsarna och dynorna är tillverkade i det mjuka och bekväma Cane-line-tyget Natté, vilket gör Horizon till den perfekta platsen för avkoppling och reflektion.

Cane-line | Horizon 2-pers soffa vänster modul

27.200 kr
23.120 kr
Cane-line Design. Horizon är ett loungekoncept som bygger på skandinavisk design med fokus på hög komfort och flexibilitet. Horizon tillverkas i det väderbeständiga Cane-line Weave® och har tillhörande dynor i QuickDryFoam®. Cane-line QuickDry & AirFlow-systemet är en särskild teknik som ger ökad komfort. Efter en regnskur är dynorna torra igen efter cirka 1 timme, och självventilerar i områden med hög luftfuktighet. Den nätta stålramen ger loungen ett lätt svävande utseende, som tillsammans med den flätade sitsen skapar en elegant inramning. Sitsarna och dynorna är tillverkade i det mjuka och bekväma Cane-line-tyget Natté, vilket gör Horizon till den perfekta platsen för avkoppling och reflektion.

Cane-line | Horizon Lounge 2

54.400 kr
46.240 kr
Cane-line är ett modulärt loungekoncept som bygger på skandinavisk design med fokus på hög komfort och flexibilitet, samt en dagbädd. Loungemöblerna kan arrangeras så att de passar alla behov och uterum. Horizon kan stå ensam som en enskild modul, eller kombineras till en stor hörn- eller U-soffa. Den smala ramen i stål ger ett lätt svävande utseende, som tillsammans med den flätade sitsen ramar in möbeln på ett elegant sätt.

Cane-line | Horizon Lounge 1

81.600 kr
69.360 kr
Cane-line är ett modulärt loungekoncept som bygger på skandinavisk design med fokus på hög komfort och flexibilitet, samt en dagbädd. Loungemöblerna kan arrangeras så att de passar alla behov och uterum. Horizon kan stå ensam som en enskild modul, eller kombineras till en stor hörn- eller U-soffa. Den smala ramen i stål ger ett lätt svävande utseende, som tillsammans med den flätade sitsen ramar in möbeln på ett elegant sätt.

Cane-line | Sticks 2-pers soffa

32.000 kr50.400 kr
27.200 kr42.840 kr
Cane-line efterliknar skönheten hos naturen och ”pinnar”, samtidigt som den ger hög komfort och hållbarhet. Kuddarna har det innovativa Cane-line QuickDry & Airflow-systemet, som hjälper till att upprätthålla varumärkets höga krav på komfort och god luftcirkulation. Dessutom torkar kuddarna snabbt efter en regnskur. Upplev den perfekta kombinationen av komfort och elegans med Sticks 2-sitssoffa. Placera den fristående eller tillsammans med de andra produkterna i Sticks-serien.

Cane-line | Sticks loungefåtölj

18.000 kr27.600 kr
15.300 kr23.460 kr
Sticks Loungefåtölj är designad för avkoppling. Cane-line AirTouch-kuddarna inkluderar Cane-line QuickDry & Airflow-systemet, som säkerställer att kuddarna är helt torra cirka 1 timme efter en regnskur. Sticks loungefåtölj kombinerar hög komfort och hållbarhet och är den perfekta fåtöljen för alla uteplatser. Placera den fristående eller tillsammans med de andra produkterna i Sticks-serien.

Skagerak | Steamer Deck Chair

15.499 kr 13.174 kr
Steamer Deck Chair från Skagerak. Strömlinjeformade linjer och elegans präglar Steamer däckstolen, inspirerad av de kurviga linjerna på en kryssningsfartyg. Stolen har en integrerad fotpall som enkelt fälls upp när den inte används. Steamer däckstolen är tillverkad av högkvalitativ teak i en ren och lätt utformning där funktionalitet och komfort står i fokus för denna nordiska arketyp. Skapa den perfekta platsen att luta sig tillbaka och koppla av med Steamer däckstolen, en modern tolkning av den arketypliska solstolen. Med fyra justerbara lägen erbjuder den en fusion av funktion och komfort. Dess integrerade fotpall kan enkelt fällas undan när den inte används, medan dess FSC-certifierade teakram ger stadig komfort och vackert patinerar över tid.

Skagerak | Table Small

9.099 kr 7.734 kr
Virkelyst table small från Skagerak. Loungebordet är tillverkat i 100% FSC-certifierad teak med ett klassiskt utseende som smälter väl in med loungemöbler från Skagerak, i synnerhet Virkelyst-serien som består av loungefåtölj, soffa och sittpall. Virkelyst Large Table och dess robusta utförande passar bra in i trädgården eller altanen och finns även i en mindre variant, Virkelyst Small Table.

Här hittar du bekväma och eleganta loungemöbler som är perfekta för avkoppling på din uteplats. Vi erbjuder loungemöbler tillverkade av högkvalitativa material som tål utomhusmiljön och har en unik design som passar perfekt för din trädgård eller uteplats.

Här hittar du bekväma och eleganta loungemöbler som är perfekta för avkoppling på din uteplats. Vi erbjuder loungemöbler tillverkade av högkvalitativa material som tål utomhusmiljön och har en unik design som passar perfekt för din trädgård eller uteplats.