RING OSS: 040 630 46 46
luceplan hero

Luceplan

Belysning som värmer

Luceplan grundades med målet att skapa och producera inredning och yttre belysning och förbättra livskvaliteten. Energibesparing är därför en topprioritet och kan inte begränsas till förhållandet mellan belysning och energiförbrukning. Det måste omfatta miljöförenligheten i deras vår verksamhet – från materialval till tillverkningsprocess, från produktens hållbarhet till produktunderhåll. 

LUCEPLAN

Luceplan | Hope takpendel

15.435 kr171.360 kr
Den vackra och iögonfallande takpendel Hope är formgiven av Francisco Gomez Paz och Paolo Rizzatto år 2010 för italienska Luceplan. Serien med samma namn, Hope, är en kollektion lampor som karaktäriseras av tunna präglade blad av polykarbonat som skapar spännande effekter. Hope representerar traditionellt hantverk med en sofistikerad design och innovativa material. När lamporna från serien Hope är tända avger de ett vackert skimmer.

Luceplan | Mesh taklampa

25.935 kr61.365 kr
Takpendeln Mesh är formgiven av Francisco Gomez Paz för italienska Luceplan år 2015. Vid skapandet av armaturen hade designern miljön i åtanke samt användarens behov i fokus. Tanken som Gomez Paz centrerade skapandet kring var "inte för mycket ljus, och inte för lite". Resultatet blev denna magnifika takpendel.

Luceplan | Mesh plafond

39.225 kr
Mesh är en plafond som är formgiven av Francisco Gomez Paz för italienska Luceplan. Lampans form kan liknas vid ett nät där alla belysningpunkter sitter vid trådarnas knytpunkter. Mesh är en spännande och vacker plafond i både sin design och funktionalitet.

Luceplan | Queen Titania

16.290 kr
Queen Titania är en större version av den mycket ikoniska taklampan Titania från Luceplan, formgiven av de två italienska designerna Alberto Meda och Paolo Rizzatto år 2005. Den här gången fördubblade de storleken för att kunna lysa upp riktigt stora utrymmen. Precis som sin föregångare är den tillverkad av aluminium och stål som bildar ett vacker arrangemang av ribbor som reflekterar ljuset och samtidigt döljer glödlampan inuti. Det följer såklart också med fyra par polykarbonatfilter i färgerna blå, rosa, lila och gul som du kan skifta färg med, eller låta den vara utan färg.

Hållbar belysning

Hållbara lampor i tidlös design är en bra miljöinvestering för dig och ditt hem.

luceplan hero 02

Intresserad?

Hör gärna av dig till oss eller kom in och besök oss, för att ta del av vårt utbud från Luceplan.
Butik: 040 – 630 46 46
E-post: kundsupport@glashusetmalmo.se

paul vium

Vi hjälper dig

Ring eller maila oss.
Vi svarar inom 48h (vardagar).

Säkra leveranser

Fraktfritt över 1500:-

100% original

Vi är en auktoriserad butik
som säljer äkta varor.

Shopping cart

JUST NU – 1.500 KRONOR I RABATT
Per 10.000 kr du handlar för (dras av i kassan) gäller ej redan nedsatta produkter

LAGERREA 40-70% LÖR 25/11 SÖN 26/11 12:00-15:00 GAMLA BORREBACKEVÄGEN 57 | HITTA HIT

10% prisavdrag på ditt första köp!
Ange rabattkoden NY-KUND