montana

Montana

Montana möbler

Med Montanas hyllsystem är kreativiteten oändlig. En enkel och snygg design med upp till fem miljoner olika kombinationsmöjligheter – för att personifiera praktiskt efter vad som passar just ditt hem.

År 1982 grundades Montana av Peter J. Lassen, svärson till den berömde designern Fritz Hansen. Peter J. Lassen arbetade innan detta i flera år tillsammans med Arne Jacobsen, Jørn Utzon och Verner Panton innan han själv skapade det modulära möbelsystemet. Han inspireras av tanken att alla vill ha friheten till att utforma sina egna utrymmen och skapar hyllsystemet Montana.

Filosofin utgår från att man ska kunna kombinera modulerna i oändlighet utifrån både färg, form och funktion. Alla delar ska vara praktiska, snygga, tåliga och inte påverkas av trender – så har det varit sedan starten och är än idag. Med 36 olika moduler, 4 olika djup och 42 färger erbjuds oändliga möjligheter. Hyllsystemen och resten av Montanas produkter tillverkas av 160 anställda under samma tak i Danmark. 

Montana logo

Montana hyllor

Montana hyllor är det perfekta sättet att visa upp din kreativa sida. Dessa mångsidiga bokhyllor kan användas för att skapa oändliga möjligheter till förvaring och dekoration.

Du kan använda Montana hyllor för att förvara böcker, DVD-skivor eller andra föremål som du behöver hålla organiserade. Du kan också använda dem för att dekorera dina väggar med vackra montrar av foton, konstverk eller samlarföremål. Vad du än väljer att göra med Montana bokhylla kommer du garanterat att älska resultatet!

Montana byråer och sidobord

Om du är på jakt efter sidobord eller byrå så har Montana flera fantastiska alternativ att välja mellan. Med en mängd olika stilar och ytbehandlingar tillgängliga hittar du garanterat något som du kan komplettera ditt hem med.

Montana sängbord

Välj mellan snygga sängbord på ben, sockel, hjul eller vägghängda i olika färger. 

Montana Wire - Snart på Glashuset

Panton Wire System designades av Verner Panton 1971. Trådhyllan är rå men elegant, lätt men ändå industriell i sin design. Panton Wire finns i två djup och färger och kan användas individuellt eller i kombination – på golvet, hängande på väggen eller som rumsavdelare.

De nya rektangulära modulerna och upphängda trådhyllan är perfekta för att skapa en mer asymmetrisk look. Lägg till en toppplatta eller en inläggningshylla för att få en mer personlig känsla till ditt Panton Wire-hyllsystem.

MONTANA

Montana | AID medicinskåp Quickship

4.372 kr
3.716 kr
Aid från Montana är ett medicinskåp med plats för det väsentliga. Perfekt för badrummet eller gästtoaletten. Här finner ni sex olika utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.

Montana | BUREAU skrivbord Quickship

12.815 kr
10.893 kr
Bureau skrivbord från Montana med en stilren, vägghängd design perfekt för det moderna hemmakontoret. Det har tre utdragbara brickor på ena sidan för enkel användning och ett skåp med dörr på andra sidan med massor av utrymme. Minimalistiskt, luftigt utseende. Här finner ni produkten i de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.

Montana | CARRY Byrå på ben Quickship

16.975 kr
14.429 kr
CARRY är en modern och tidlös byrå med tre lådor som ger den perfekta förvaringslösningen för vardagsrummet, hemmakontoret eller sovrummet. Byrån består av tre lådor i en rad. Byrån levereras med ben, upphängningsskena, hjul eller sockel. Här finner ni produkten i de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.

Montana | CARRY Byrå på hjul Quickship

15.320 kr
13.022 kr
CARRY är en modern och tidlös byrå med tre lådor som ger den perfekta förvaringslösningen för vardagsrummet, hemmakontoret eller sovrummet. Byrån består av tre lådor i en rad. Byrån levereras med ben, upphängningsskena, hjul eller sockel. Här finner ni produkten i de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.

Oändlig kreativitet

Med Montanas moduler är kreativiteten oändlig med upp till fem miljoner olika kombinationsmöjligheter.

montana miljö

Intresserad?

Hör gärna av dig till oss eller kom in och besök oss, för att ta del av vårt utbud från Montana.
Butik: 040 – 630 46 46
E-post: kundsupport@glashusetmalmo.se
www.montanafurniture.com

paul vium

Vi hjälper dig

Ring eller maila oss.
Vi svarar inom 48h (vardagar).

Säkra leveranser

Fraktfritt över 1500:-

100% original

Vi är en auktoriserad butik
som säljer äkta varor.

Shopping cart

JUST NU – 1.500 KRONOR I RABATT
Per 10.000 kr du handlar för (dras av i kassan) gäller ej redan nedsatta produkter

LAGERUTFÖRSÄLJNING LÖR 29/4 SÖN 30/4 12:00-15:00 GAMLA BORREBACKEVÄGEN 57 | HITTA HIT

10% prisavdrag på ditt första köp!
Ange rabattkoden NY-KUND