Visar 1–24 av 26 resultat

DUX | Bäddmadrass Xupport Plus

6.220 kr17.885 kr
Djuphäftad bäddmadrass med kärna av naturlatex. Ytterlager av blandvadd. Vävt bolster. Höjd ca 7,5 cm.

DUX | Bäddmadrasskydd

930 kr2.000 kr
Bäddmadrasskydd från DUX är en skyddande barriär som håller din bäddmadrass fri från slitage och missfärgningar. Skyddet är tillverkad i mjuk off-white-färgad bomullsfrotté med resårband i varje hörn. Finns i flera olika stolekar.

DUX | Sängben i läder 2-pack

1.790 kr2.970 kr
Sängben från DUX klädda i Dakota-läder 24. Välj mellan rund eller konisk form. Benen kommer i 2-pack.

DUX | Bäddmadrass Xupport Xoft

6.220 kr17.885 kr
DUX Xupport Xoft är DUX mjukaste quiltade bäddmadrass. Den har en kärna av naturlatex samt en mjuk och följsam topp i fyrvägsstretcht med ytterlager av blandvadd. Avtagbart och tvättbart överdrag. Mild kemtvätt rekommenderas. Höjd cirka 6 cm.

DUX | Runda sängben Ek

935 kr1.070 kr
Sängben från DUX i höjd 16 cm. Här i Ek. Sängbenen är tillverkade i massiv bok och finns i flera olika lackeringar och storlekar. Säljs i 4-pack. Ø: 5,5 cm.

DUX | Underlakan Formsydd Satin White

1.970 kr
Formsydda underlakan med resår i hörnen. DUX kollektion av sängkläder är ett perfekt komplement till alla DUX-sängar. DUX kollektion av sängkläder är tillverkad med samma högt ställda krav som ställs vid tillverkningen av våra sängar och är en perfekt introduktion till en värld av utsökta sängkläder. Vi använder bara material av högsta kvalitet i sovrummet. För att komplettera en DUX-säng och skapa en optimal miljö för en god sömn.

DUX | Koniska sängben Valnöt 20 cm 2-pack

1.070 kr
Sängben från DUX i massivt trä. Här med konisk form och i färg Valnöt, 20 cm höjd. Benen kommer i 2-pack.

DUX | Påslakan Satin

2.575 kr
Ett klassiskt påslakan med knappar i en fin bomullskombination och satinvävd.

DUX | Bäddmadrass Xupport

6.100 kr17.550 kr
Bäddmadrass Xupport från DUX är en djuphäftad bäddmadrass med kärna av naturlatex. Ytterlager av blandvadd. Vävt bolster. Höjd ca 6 cm.

DUX Runda sängben Mahogny

885 kr
Runda är en serie sängben från DUX. Sängbenen är tillverkade i massiv bok och finns i flera olika lackeringar och storlekar. Säljs i 4-pack. Ø: 5,5 cm.

DUX | Koniska sängben Mahogny 20 cm 4-pack

2.140 kr
Sängben från DUX i massivt trä. Här med konisk form och i färg Mahogny, 20 cm höjd. Benen kommer i 2-pack, men här säljer vi dem i 4-pack.

DUX | Runda sängben Mahogny 16 cm

935 kr
Sängben från DUX i höjd 16 cm. Här i Mahogny. Sängbenen är tillverkade i massiv bok och finns i flera olika lackeringar och storlekar. Säljs i 4-pack. Ø: 5,5 cm.

DUX | Bäddmadrass Pascal de Luxe

16.640 kr39.345 kr
DUX Pascal de Luxe är en justerbar bäddmadrass med enkel justering av komfortzoner från mjuk till extra fast. Som standard levereras bäddmadrassen med en mjuk, en medium och en fast kassett. Om du önskar en annan uppsättning benämn detta i kommentarsfältet vid köp. Från 160 cm bredd levereras alltid Pascal de Luxe med 6 kassetter.

DUX | Madrass Continental

19.485 kr36.610 kr
DUX Continental är en enkelfjädrande madrass med DUX spiraler. För stuga eller båt på ribbotten. Med en topp fylld med mjuk naturlatex i ett vävt bolster.

DUX Runda sängben Vit

885 kr1.020 kr
Runda är en serie sängben från DUX. Sängbenen är tillverkade i massiv bok och finns i flera olika lackeringar och storlekar. Säljs i 4-pack. Ø: 5,5 cm.

Glashuset | Dunkudde medium

595 kr
Vår egna dunkudde i mediumutförandeo 50x60 cm. Certifikat: Öko-tex klass 1, Nomite, Downa Fresh och EDFA.

DUX Aluminiumben med hjul

1.870 kr3.205 kr
Dessa sängben från DUX är tillverkade i aluminum och finns i flera olika utföranden. Säljs i 2-pack.

DUX | Astoria Huvudgavel

10.235 kr17.300 kr
Astoria är en tygklädd huvudgavel från DUX. Gaveln har en ren och stilren design samt avtagbart överdrag. Finns i flera olika utföranden.
Detta utförande är i tyg Bolster 15. Kontakta kundsupport@glashusetmalmo.se vid beställning av annat utförande. Vid beställning, vänligen ange sängens totalhöjd (från golvet) i meddelandefältet. Detta för att tillverkaren skall kunna anpassa infästningarna.

DUX Aluminiumben

1.600 kr2.670 kr
Dessa sängben från DUX är tillverkade i aluminum och finns i flera olika utföranden. Säljs i 2-pack.

DUX | Anna Huvudgavel

17.235 kr32.020 kr
Anna huvudgavel från det svenska varumärket DUX, designad av Norm Architects. Gaveln har en minimalistisk och naturnära design med japanska influenser. Finns i flera utföranden. Detta utförande är i tyg Bolster 15 och Naturoljad ek. Kontakta kundsupport@glashusetmalmo.se vid beställning av annat utförande. Vid beställning, vänligen ange sängens totalhöjd (från golvet) i meddelandefältet. Detta för att tillverkaren skall kunna anpassa infästningarna.

DUX | Flex Huvudgavel

12.565 kr13.690 kr
Dante är en vacker sänggavel från varumärket DUX. Ett djuphäftat quiltat mönster ger Dante en klassisk look, välj med eller utan knappar. Gaveln är 110 cm hög och finns i alla standardbredder för sängar. Detta utförande är i tyg Bolster 15. Kontakta kundsupport@glashusetmalmo.se för beställning av annat utförande. Vid beställning, vänligen ange sängens totalhöjd (från golvet) i meddelandefältet. Detta för att tillverkaren skall kunna anpassa infästningarna. Kontakta oss gärna om ni har några frågor kring detta på kundsupport@glashusetmalmo.se.

DUX | Dante Huvudgavel

11.780 kr20.395 kr
Dante är en vacker sänggavel från varumärket DUX. Ett djuphäftat quiltat mönster ger Dante en klassisk look, välj med eller utan knappar. Gaveln är 110 cm hög och finns i alla standardbredder för sängar. Detta utförande är i tyg Bolster 15. Kontakta kundsupport@glashusetmalmo.se för beställning av annat utförande. Vid beställning, vänligen ange sängens totalhöjd (från golvet) i meddelandefältet. Detta för att tillverkaren skall kunna anpassa infästningarna.

DUX | Quadro Huvudgavel

10.735 kr20.860 kr
Quadro Classic är en tygklädd huvudgavel från DUX där tyget sytt i ett stort rutmönster. Avtagbar klädsel.

DUX | Faruk Huvudgavel

13.870 kr27.985 kr
Faruk är en ställbar huvudgavel från DUX med avtagbart överdrag i textil. Justerbarheten gör att man på ett bekvämt sätt kan sitta/ligga i sin säng och titta på TV eller läsa. Gaveln har två ställbara klaffar från och med 140 cm bredd. Detta utförande är i tyg Bolster 15. Kontakta kundsupport@glashusetmalmo.se vid beställning av annat utförande. Vid beställning, vänligen ange sängens totalhöjd (från golvet) i meddelandefältet. Detta för att tillverkaren skall kunna anpassa infästningarna.