Visar 1–24 av 26 resultat

DUX | Bäddmadrasskydd

980 kr2.100 kr
Bäddmadrasskydd från DUX är en skyddande barriär som håller din bäddmadrass fri från slitage och missfärgningar. Skyddet är tillverkad i mjuk off-white-färgad bomullsfrotté med resårband i varje hörn. Finns i flera olika stolekar.

DUX | Bäddmadrass Xupport Plus

7.155 kr20.570 kr
Xupport Plus djuphäftad bäddmadrass med kärna av naturlatex, DUX bäddmadrasser är en integrerad del av DUX-sängen som förhöjer den personliga känsla och komfort som är avgörande för en god nattsömn. Ytterlager av blandvadd. Vävt bolster. Höjd ca 7,5 cm.

DUX | Koniska sängben Valnöt 20 cm 2-pack

1.220 kr
Sängben från DUX i massivt trä. Här med konisk form och i färg Valnöt, 20 cm höjd. Benen kommer i 2-pack.

DUX | Sängben i läder 2-pack

2.035 kr3.375 kr
Sängben från DUX klädda i Dakota-läder 24. Välj mellan rund eller konisk form. Benen kommer i 2-pack.

DUX | Bäddmadrass Xupport Xoft

7.155 kr20.570 kr
DUX Xupport Xoft är DUX mjukaste quiltade bäddmadrass. Den har en kärna av naturlatex samt en mjuk och följsam topp i fyrvägsstretcht med ytterlager av blandvadd. DUX bäddmadrasser är en integrerad del av DUX-sängen som förhöjer den personliga känsla och komfort som är avgörande för en god nattsömn. Eftersom våra bäddmadrasser inte är fastsydda kan de enkelt bytas ut vid spill eller slitage, utan att hela madrassen behöver bytas. Avtagbart och tvättbart överdrag. Mild kemtvätt rekommenderas. Höjd cirka 6 cm.

DUX | Runda sängben Ek

1.065 kr1.220 kr
Med DUX-sängens invändiga ram kan du själv välja stil, höjd och färg på benen och fästa dem i ramen genom att skruva fast dem. Benen av massivt trä är smäckert med en diameter på 5,5 cm.

DUX | Underlakan Formsydd Satin White

2.240 kr
Formsydda underlakan med resår i hörnen. DUX kollektion av sängkläder är ett perfekt komplement till alla DUX-sängar. DUX kollektion av sängkläder är tillverkad med samma högt ställda krav som ställs vid tillverkningen av våra sängar och är en perfekt introduktion till en värld av utsökta sängkläder. Vi använder bara material av högsta kvalitet i sovrummet. För att komplettera en DUX-säng och skapa en optimal miljö för en god sömn.

DUX | Påslakan Satin

2.925 kr
Ett klassiskt påslakan med knappar i en fin bomullskombination och satinvävd. DUX kollektion av sängkläder är tillverkad med samma högt ställda krav som ställs vid tillverkningen av våra sängar och är en perfekt introduktion till en värld av utsökta sängkläder.

DUX | Bäddmadrass Xupport

7.015 kr20.185 kr
Bäddmadrass Xupport från DUX är en djuphäftad bäddmadrass. Den har en kärna av naturlatex med ytterlager av blandvadd i ett vävt bolster. DUX bäddmadrasser är en integrerad del av DUX-sängen som förhöjer den personliga känsla och komfort som är avgörande för en god nattsömn.Ytterlager av blandvadd. Vävt bolster. Höjd ca 6 cm.

DUX Runda sängben Mahogny

1.010 kr
Runda är en serie sängben från DUX. Sängbenen är tillverkade i massiv bok och finns i flera olika lackeringar och storlekar. Säljs i 4-pack. Ø: 5,5 cm.

Glashuset | Dunkudde 50×60 cm medium

595 kr
Vår egna dunkudde 50x60 Medium. Certifikat: Öko-tex klass 1, Nomite, Downa Fresh och EDFA.

DUX | Koniska sängben Mahogny 20 cm 4-pack

1.220 kr
Sängben från DUX i massivt trä. Här med konisk form och i färg Mahogny, 20 cm höjd. Benen kommer i 2-pack, men här säljer vi dem i 4-pack.

DUX | Runda sängben Mahogny 16 cm

1.065 kr
Sängben från DUX i höjd 16 cm. Här i Mahogny. Sängbenen är tillverkade i massiv bok och finns i flera olika lackeringar och storlekar. Säljs i 4-pack. Ø: 5,5 cm.

DUX | Bäddmadrass Pascal de Luxe

19.140 kr45.250 kr
DUX Pascal de Luxe är en justerbar bäddmadrass med enkel justering av komfortzoner från mjuk till extra fast. Som standard levereras bäddmadrassen med en mjuk, en medium och en fast kassett. DUX bäddmadrasser är en integrerad del av DUX-sängen som förhöjer den personliga känsla och komfort som är avgörande för en god nattsömn. Eftersom bäddmadrasserna inte är fastsydda kan de enkelt bytas ut vid spill eller slitage, utan att hela madrassen behöver bytas. Om du önskar en annan uppsättning benämn detta i kommentarsfältet vid köp. Från 160 cm bredd levereras alltid Pascal de Luxe med 6 kassetter.

DUX | Madrass Continental

22.410 kr42.105 kr
DUX Continental är en enkelfjädrande madrass med DUX spiraler. För stuga eller båt på ribbotten. Med en topp fylld med mjuk naturlatex i ett vävt bolster.Madrassen finns i flera bredder och i två utföranden. 15 cm med en topp på ena sidan med naturlatex, ej vändbar. Det andra utförandet med en höjd på 18 cm som har en topp på båda sidorna med mjuk naturlatex i ett vävt bolster och vändbar. Madrassen har ett spegeltyg på ovansidan.

DUX Runda sängben Vit

1.010 kr1.065 kr
Runda är en serie sängben från DUX. Sängbenen är tillverkade i massiv bok och finns i flera olika lackeringar och storlekar. Säljs i 4-pack. Ø: 5,5 cm.

DUX Aluminiumben med hjul

2.125 kr3.640 kr
Dessa sängben från DUX är tillverkade i aluminum och finns i flera olika utföranden. Säljs i 2-pack.

DUX | Astoria Huvudgavel

11.380 kr19.445 kr
Astoria är en tygklädd huvudgavel från DUX. Gaveln har en ren och stilren design samt avtagbart överdrag. Finns i flera olika utföranden.
Detta utförande är i tyg Bolster 15.
Kontakta kundsupport@glashusetmalmo.se vid beställning av annat utförande. Vid beställning, vänligen ange sängens totalhöjd (från golvet) i meddelandefältet. Detta för att tillverkaren skall kunna anpassa infästningarna.

DUX | Anna Huvudgavel

18.100 kr33.625 kr
Anna huvudgavel från det svenska varumärket DUX, designad av Norm Architects. Gaveln har en minimalistisk och naturnära design med japanska influenser. Finns i flera utföranden. Detta utförande är i tyg Bolster 15 och Naturoljad ek. Kontakta kundsupport@glashusetmalmo.se vid beställning av annat utförande. Vid beställning, vänligen ange sängens totalhöjd (från golvet) i meddelandefältet. Detta för att tillverkaren skall kunna anpassa infästningarna.

DUX Aluminiumben

1.820 kr3.030 kr
Dessa sängben från DUX är tillverkade i aluminum och finns i flera olika utföranden. Säljs i 2-pack.

DUX | Flex Huvudgavel

14.500 kr15.815 kr
Flex är en justerbar sänggavel för extra komfort. De ställbara klaffar ger utmärkt stöd när du vill ligga och läsa eller bara koppla av i sängen. DUX erbjuder ett bett sortiment av sänggavlar som fulländar din DUX-säng. Sänggavlar finns i många utföranden med olika alternativa klädslar. Detta utförande är i tyg Bolster 15. Kontakta kundsupport@glashusetmalmo.se för beställning av annat utförande. Vid beställning, vänligen ange sängens totalhöjd (från golvet) i meddelandefältet. Detta för att tillverkaren skall kunna anpassa infästningarna. Kontakta oss gärna om ni har några frågor kring detta på kundsupport@glashusetmalmo.se.

DUX | Dante Huvudgavel

13.000 kr22.680 kr
Dante Huvudgavel är en vacker sänggavel från varumärket DUX. Ett djuphäftat quiltat mönster ger Dante en klassisk look, välj med eller utan knappar. Gaveln är 110 cm hög och finns i alla standardbredder för sängar. Detta utförande är i tyg Bolster 15. Kontakta kundsupport@glashusetmalmo.se för beställning av annat utförande. Vid beställning, vänligen ange sängens totalhöjd (från golvet) i meddelandefältet. Detta för att tillverkaren skall kunna anpassa infästningarna.

DUX | Quadro Huvudgavel

12.740 kr23.660 kr
Quadro Classic är en tygklädd huvudgavel från DUX där tyget är sytt i ett stort rutmönster. Avtagbar klädsel.

DUX | Faruk Huvudgavel

15.490 kr31.430 kr

Faruk är en ställbar huvudgavel från DUX med avtagbart överdrag i textil. Justerbarheten gör att man på ett bekvämt sätt kan sitta/ligga i sin säng och titta på TV eller läsa. Gaveln har två ställbara klaffar från och med 140 cm bredd. Detta utförande är i tyg Bolster 15.

Kontakta kundsupport@glashusetmalmo.se vid beställning av annat utförande. Vid beställning, vänligen ange sängens totalhöjd (från golvet) i meddelandefältet. Detta för att tillverkaren skall kunna anpassa infästningarna.