RING OSS: 040 630 46 46
kostaboda-varumarke-background

Kosta Boda

Serveringsglas och konstglas

Låt dig inspireras av vackra, eleganta och klassiska glasbruk. Vi har allt du behöver för att du ska lyckas med din dukning. Om du inte hittar det du söker så hjälper vi dig.

Vi har ett brett sortiment av konstglas från några av världens kändaste glasbruk och främsta konstnärer. Vackert konstglas bidrar till ett levande hem eller arbetsplats som du kommer att älska och uppskatta i många år framåt.

Kosta Boda är ett av världens främsta varumärken inom glas och glaskonst. Dess formgivare och konstnärer hör till de mest erkända inom sitt område, inte bara i Sverige utan i världen. Gemensamt för dem är lusten att utforska glasets möjligheter. I hyttan på Kosta Glasbruk arbetar de sida vid sida med glasarbetarna för att förverkliga nya idéer. Kosta Bodas uttrycksfulla glas ger varje rum en unik identitet.

På Kosta glasbruk har idag några av Kosta Bodas färgstarka formgivare sina ateljéer. Här verkar bland andra Bertil Vallien, Åsa Jungnelius och Kjell Engman i ett nära samarbete med hantverkarna i hyttan. Tillsammans fortsätter de skapa glas för alla tänkbara tillfällen, karaktäriserade av svensk djärvhet med en vakenhet för tidsandan. I arbetet används såväl klassiska som nya tekniker. De senare utvecklas ofta av hantverkarna i hyttan i ett försök att förverkliga formgivarnas idéer. Kosta Boda skapar glas som fortsätter glädja dagens omvärld och kommande generationer.

Glaskonst från flera av världens främsta formgivare

Kanske du hittar ett konstverk som talar direkt till dig. Ta då tillfället i akt och låt det ge ditt hem eller din arbetsplats en extra krydda och dröm dig bort till de djupa skogarna i Småland.

kostaboda varumarke pic

Intresserad?

Hör gärna av dig till oss eller kom in och besök oss, för att ta del av vårt utbud inom Kosta Boda.
Butik: 040 – 630 46 46
E-post: kundsupport@glashusetmalmo.se

Kosta Boda Sweden: www.kostaboda.se

paul vium

Vi hjälper dig

Ring eller maila oss.
Vi svarar inom 48h (vardagar).

Säkra leveranser

Fraktfritt över 1500:-

100% original

Vi är en auktoriserad butik
som säljer äkta varor.

Shopping cart

JUST NU – 1.500 KRONOR I RABATT
Per 10.000 kr du handlar för (dras av i kassan) gäller ej redan nedsatta produkter

LAGERREA 40-70% LÖR 25/11 SÖN 26/11 12:00-15:00 GAMLA BORREBACKEVÄGEN 57 | HITTA HIT

10% prisavdrag på ditt första köp!
Ange rabattkoden NY-KUND