Visar 1–24 av 25 resultat

Audo Cph | Gridy Fungi Hylla Medium

1.270 kr
1.080 kr
Gridy Fungi hyllan är formgiven av den norska designduon Gridy för Audo Copenhagen. Dessa vackra hyllor är inspirerade av ett av naturens mest nyckfylla organismer; tickor som växer horisontellt ut från träden i skogen. Använd dessa hyllor som sängbord, dekorativa element i vardagsrummet eller varför inte som en liten hylla att placera barnens nattlampa på. Bara fantasin sätter gränser när vi bjuder in naturen i våra hem. Välj mellan tre olika storlekar. Finns i olika utföranden.

Audo Cph | Gridy Fungi Hylla Small

955 kr
812 kr
Gridy Fungi Hylla Small är formgivnen av Gridy för Audo Copenhagen. Dessa vackra hyllor är inspirerade av ett av naturens mest nyckfylla organismer; tickor som växer horisontellt ut från träden i skogen. Hyllan har flera användningsområden – exempelvis som sängbord i sovrummet, prydnadshylla i vardagsrummet eller kryddförvaring i köket. Bara fantasin sätter gränser när vi bjuder in naturen i våra hem. Välj mellan tre olika storlekar i flera olika utföranden.

Zweed | Peep S1 sängbord

5.900 kr7.500 kr
5.015 kr6.375 kr
De asymmetriskt placerade handtagen ger en glimt av vad som döljer sig bakom. Sängbordsversionen av PEEP, kallar vi S1 och det är ett litet skåp med två lådor och en smart lucka i toppen för att gömma undan laddare och sladdar. Du kan välja om du vill ha din S1'a monterad på väggen eller om du vill ställa den på något av våra benstativ i massiv ek.

Audo Cph | Gridy Fungi Hylla Large

1.695 kr
1.441 kr
Gridy Fungi Hylla Large är formgiven av Gridy för Audo Copenhagen. Dessa vackra hyllor är inspirerade av ett av naturens mest nyckfylla organismer; tickor som växer horisontellt ut från träden i skogen. Använd dessa hyllor som sängbord, dekorativa element i vardagsrummet eller varför inte som en liten hylla att placera barnens nattlampa på. Bara fantasin sätter gränser när vi bjuder in naturen i våra hem. Välj mellan tre olika storlekar. Finns i olika utföranden.

Maze | F-shelf Left sängbord

1.995 kr2.995 kr
F-shelf från Maze är en mycket kompakt och snygg vägghylla. Som du säkert redan har märkt är designen inspirerad av bokstaven "F. Vänsterställd.

Audo Cph | Corbel Hylla

3.395 kr 2.886 kr
Corbel hylla tillverkad i mörkbetsad ek och vit Carrara-marmor. Fungerar utmärkt som ett nätt sängbord eller som en liten hylla precis

Audo Cph | Plinth Hylla

4.695 kr4.995 kr
3.991 kr4.246 kr
En modern vägghylla designad av Norm Architects för danska möbelföretaget Audo Copenhagen. Designen är minimalistisk och hyllan blir stilren i alla inredningsmiljöer. Plinth Hylla är tillverkad i marmor samt plywood och kan monteras både horisontellt som en bredare vägghylla och vertikalt som ett elegant konstverk.

Maze | Mixrack Floor Shelf S

1.995 kr
Hyllan Mixrack Floor Shelf S är en vidareutveckling av Tapoi Anttilas tidigare designprodukter för Maze: Mixrack Shoe Shelf och Mixrack Storage, och mycket i designen känns därför bekant.Du väljer själv vilken storlek som passar dig bäst! Mixrack Floor Shelf S har tre hyllplan och den större varianten Mixrack Floor Shelf L har fyra. Du kan även välja mellan två olika utföranden – vit med toppskiva i ek eller svart med mörkbetsad toppskiva i ek.  

Dux | Pronto XL bord

16.490 kr
Pronto XL bord är det större bordet ur kollektionen Pronto från DUX och är ett bord som kan användas såväl som sängbord, sidobord eller soffbord. Det runda bordet formgavs år 1980 av DUX Design Team och har på senare tid återlanserats för DUX Classic Collection i ett uppdaterat formspråk. Sängbordet Pronto XL har en skiva bestående av rökfärgat, härdat glas som är 70 cm i diameter. Den pelarformade underredet är av kromad metall samt är höj- och sänkbart mellan 49 - 61 cm. Bordet står på en fyrkantig fot som kan väljas i vit eller svart marmor. Pronto XL är den större varianten av bordet, önskar du en mindre storlek finns även den mindre modellen av Pronto som mäter 50 cm i diameter.

Dux | Pronto bord

12.330 kr
Pronto är ett bord som passar perfekt som sängbord eller sidobord. Bordet är skapat av DUX Design Team år 1980 och har efter en kort paus i produktion, återlanserats med uppdaterat utförande för DUX Classic Collection. Bordet Pronto är det mindre sängbordet som mäter 50 cm i diameter men finns även i modellen Pronto XL som är 70 cm i diameter. Pronto har en rund skiva i rökfärgat, härdat glas som vilar på ett höj- och sänkbart pelarunderrede i kromad metall. Den fyrkantiga foten är i marmor och kan väljas i vit eller svart sten. Höjden går att justera mellan 49 - 61 cm och bordet kan på så vis anpassas för att användas med olika möblemang.

Montana | DRIFT sängbord vägghängt Quickship

6.889 kr
5.856 kr
DRIFT sängbord vägghängt från danska Montana, formgiven av Peter J. Lassen. Dream är tillverkad i lackerad MDF med två lådor. Detta nattduksbord finns med ben, hjul, upphängningsskena eller sockel. Här finner ni produkten i de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.

Montana | DRIFT sängbord på sockel Quickship

7.417 kr
6.304 kr
DRIFT sängbord på sockel från danska Montana, formgiven av Peter J. Lassen. Dream är tillverkad i lackerad MDF med två lådor. Detta nattduksbord finns med ben, hjul, upphängningsskena eller sockel. Här finner ni produkten i de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.

Montana | DRIFT sängbord på hjul Quickship

6.976 kr
5.930 kr
Drift sängbord på hjul från danska Montana, formgiven av Peter J. Lassen. Dream är tillverkad i lackerad MDF med två lådor. Detta nattduksbord finns med ben, hjul, upphängningsskena eller sockel. Här finner ni produkten i de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.

Montana | DRIFT sängbord på ben Quickship

8.234 kr
6.999 kr
Drift sängbord på ben från danska Montana, formgiven av Peter J. Lassen. Dream är tillverkad i lackerad MDF med två lådor. Detta nattduksbord finns med ben, hjul, upphängningsskena eller sockel. Här finner ni produkten i de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.

Montana | DREAM sängbord på sockel Quickship

5.551 kr
4.718 kr
DREAM sängbord på sockel från Montana. Behöver du ett elegant och funktionellt nattduksbord? DREAM är det lilla sängbordet som står vid din sida när du somnar och vaknar. Nattduksbordet består av en låda och en hylla vilket gör det idealiskt som sängbord i sovrummet för böcker, ett glas vatten, glasögon eller väckarklockan. Detta nattduksbord finns med ben, hjul, upphängningsskena eller sockel. Här finner ni produkten i de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.

Montana | DREAM sängbord på hjul Quickship

5.110 kr
4.344 kr
DREAM sängbord på hjul från Montana. Behöver du ett elegant och funktionellt nattduksbord? DREAM är det lilla sängbordet som står vid din sida när du somnar och vaknar. Nattduksbordet består av en låda och en hylla vilket gör det idealiskt som sängbord i sovrummet för böcker, ett glas vatten, glasögon eller väckarklockan. Detta nattduksbord finns med ben, hjul, upphängningsskena eller sockel. Här finner ni produkten i de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.

Montana | DREAM sängbord vägghängt Quickship

5.022 kr
4.269 kr
DREAM sängbord vägghängt från Montana. Behöver du ett elegant och funktionellt nattduksbord? DREAM är det lilla sängbordet som står vid din sida när du somnar och vaknar. Nattduksbordet består av en låda och en hylla vilket gör det idealiskt som sängbord i sovrummet för böcker, ett glas vatten, glasögon eller väckarklockan. Detta nattduksbord finns med ben, hjul, upphängningsskena eller sockel. Här finner ni produkten i de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.

Maze | Tracy Right sängbord

7.495 kr
Tracy sängbord, med sin vackra keramiska skiva och fina detaljer, fungerar lika bra som sidobord bredvid soffan eller som ett snyggt sängbord i sovrummet. Den övre hyllan är gömd bakom en perforerad platta för att täcka personliga tillhörigheter, medan den nedre hyllan är öppen från alla fyra vinklar, vilket gör den lämplig för tidningar eller böcker. Tracy finns i både höger och vänster-utförande för en komplett symmetrisk sovrumslook.

Maze | Tracy Left sängbord

7.495 kr
Tracy, med sin vackra keramiska skiva och fina detaljer, fungerar lika bra som sidobord bredvid soffan eller som ett snyggt sängbord i sovrummet. Den övre hyllan är gömd bakom en perforerad platta för att täcka personliga tillhörigheter, medan den nedre hyllan är öppen från alla fyra vinklar, vilket gör den lämplig för tidningar eller böcker. Tracy finns i både höger och vänster-utförande för en komplett symmetrisk sovrumslook.

Maze | F-shelf Right sängbord

1.995 kr2.995 kr
F-shelf från Maze är en mycket kompakt och snygg vägghylla. Som du säkert redan har märkt är designen inspirerad av bokstaven "F. Högerställd.

Maze | Edgy Wood sängbord

1.995 kr
Maze lilla Edgy-familjen har ett nytt tillskott: Edgy Wood sängbord. Finns i en vacker tålig valnöts- eller askfaner. Edgy wood passar lika bra som nattduksbord eller som hylla i korridoren.

Maze | Edgy Edition sängbord

2.995 kr
Edgy Edition sängbord från Maze är en lite lyxigare versionen av Edgy sängbordet. Hos Edgy Edition har topp-plattan ersatts av en marmorliknande keramisk skiva av återvunnet material. Samma skiva hittar du på Maze andra sängbord Tracy.

Maze | Edgy sängbord

1.795 kr
Edgy sängbord från Maze är ett vägghängt sängbord med minimalistisk känsla. Få en svävande känsla i sovrummet, vardagsrummet eller hallen med Malin Lundmarks väggfasta sängbord Edgy

Montana | DREAM sängbord på ben Quickship

6.367 kr
5.412 kr
DREAM sängbord på ben från Montana. Behöver du ett elegant och funktionellt nattduksbord? DREAM är det lilla sängbordet som står vid din sida när du somnar och vaknar. Nattduksbordet består av en låda och en hylla vilket gör det idealiskt som sängbord i sovrummet för böcker, ett glas vatten, glasögon eller väckarklockan. Detta nattduksbord finns med ben, hjul, upphängningsskena eller sockel. Här finner ni produkten i de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.