RING OSS: 040 630 46 46
string hero

String

Tidlös design och smarta system

String skapar och producerar högkvalitativa möbler med skandinavisk design. Det tidlösa uttrycket för vår design är lika viktigt för oss som funktionaliteten. Du kanske har hört talas om den vår ikoniska Stringhylla? Ett flexibelt hyllsystem som ritades av den svenska arkitekten Nisse Strinning tillsammans med sin fru Kajsa Strinning redan 1949. 

Eller om museum hyllan. Designad av arkitektstudio TAF i samarbete med Svenska Nationalmuseet. Eller visste du om vårt Works ™ ..by String Furniture sortiment? Designad och utvecklad av arkitekten Anna von Schewen och industridesignern Björn Dahlström. Vi vågar säga att det är omöjligt att hitta lika vackra men ändå funktionella arbetsbord där ute.

String pocket
String Pocket

En början på något stort

Designad av Nisse Strinning 2005 blev String Pocket hans sista bidrag till den skandinaviska designportföljen. Till skillnad från String®-hyllsystemet, kommer String® Pocket som ett komplett paket. En fickhylla består av två vägghängda paneler och tre hyllor i en mängd olika färgalternativ. Vi erbjuder allt från svartvita alternativ i grått, senap och mer till kombinationer med hyllor i valnöt, ask eller ek.

LANSERADES 2020

 

2020 lanserades den första tolkningen av den ursprungliga String Pocket designen, designad av Anna von Schewen och Björn Dahlström. De behöll kärnan i designen eftersom, som de sa, varför ändra ett vinnande koncept? Men varför inte prova ett nytt material?

Detta resulterade i en helt ny version av String Pocket helt i metall. Den finns i tre färger: neon, taupe och vit. Med perforerade hyllor har du möjlighet att lägga till tillbehör, som stavar och krokar, och öka förvaringsutrymmet på nolltid och göra din lilla Pockethylla ännu mer användbar.

String pocket

String Pocket fick sitt namn på grund av den praktiska och praktiska storleken. Med en höjd av 50 cm, en bredd av 60 cm och ett djup av 15 cm kan du montera en String®-ficka var som helst. Montera den i ditt sovrum och använd den som ditt nattduksbord, placera den ovanför ett skåp i din hall eller vardagsrum eller varför inte montera den i köket för dina kokböcker och kryddor.

Vi vet att vi sa att en fickhylla är komplett, men det hindrar oss inte från att leka med den precis som hyllsystemet. Med två eller tre paket kan du bygga ut kreativa lösningar där design och färgval är helt upp till dig. En minimalistisk monokrom design eller ett färgstänk med en blandning av senap, rodnad och vitt? Som ni kan föreställa er alternativen oändliga!

String pocket inspiration

string pocket brun
string pocket
designmöbler string pocket
string pocket 2

STRING POCKET

String | Pocket Hylla

1.395 kr1.495 kr
String Pocket säljs som en komplett hylla men är precis lika flexibel som String System och öppnar upp för kreativitet och personligt uttryck. Kombinera två eller tre String Pocket till en större hylla och varför inte mixa och matcha olika färger och träslag. Då hyllan är så nätt och praktisk passar den precis lika väl som ett nattduksbord som en avlastningsplats. String Pocket säljs som ett färdigt paket med två trådgavlar, höjd 50 cm, och tre hyllplan, bredd 58 cm och djup 15 cm.

String | Pocket Metall

1.645 kr
String Pocket Metall är ett komplett hyllpaket med två gavlar och tre hyllplan. Här med metallhyllplan vilket gör det möjligt att addera krokar och stänger (30 cm och 58 cm) för att maximera förvaringsmöjligheterna. String Pocket säljs som ett färdigt paket med två trådgavlar, höjd 50 cm, och tre metallhyllplan, bredd 58 cm och djup 15 cm.

String | Pocket Special Edition 70 år

2.950 kr
Pocket Special Edition är designad av Mats Theselius 2019 då string fyllde 70 år. Alla exemplar är numrerade och finns endast i ett begränsat antal.
string system hero
String System

Made in Sweden. Från design till produktion

Skandinaviskt hyllsystem designat för att lösa dina förvaringsbehov. String Systems flexibla och smarta design tillåter dig att vara kreativ och bygga precis den stringhylla du är i behov av. Skapa din unika kombination med en mix av metall- och trähyllplan eller blanda färger och använd accessoarer precis efter din smak. Möjligheterna är oändliga.

Stringsystemets karakteristiska trådgavlar ritades av arkitekten Nisse Strinning och Kajsa Strinning 1949. Som ett komplement till de eleganta trådgavlarna erbjuder vi även gavlar av laserskuren klar plexi. Plexgavlarna lanserades 1954 och gjorde hyllsystemet komplett. De två olika gaveltyperna skiljer sig åt men deras gemensamma nämnare lyser starkt, det skandinaviska designspråket.

String system inspiration

inspiaration string system workspace living room white oak floor panels 5 portrait medium
string system living room oak black portrait medium
string system livingroom white beigebackground portrait medium
string system vardagsrum
inspiaration string system workspace living room white oak floor panels 5 portrait medium

STRING SYSTEM

String | Mediahyllplan

1.895 kr
String® mediahyllplanet 58x47 cm, passar med trådgavlar från String® System med djup 30 cm.

String | Pärmskåp

4.795 kr5.995 kr
String® Pärmskåpet finns i storlek 78 cm bred och 30 cm djup.

String | Skåp med dörr

3.195 kr4.095 kr
String Skåp med dörr finns i en bredd, 58 cm, samt ett djup, 30 cm. Skåpet passar med tråd- och plexgavlar från String® System förutsatt att gavlarna har 30 cm djup. Dörren är anpassningsbar och går att montera både på vänster och höger sida.

String | Vitrinskåp

3.595 kr4.195 kr
Storlek 78x42x30 cm
String works
String Works

Låt Works™ lätta din arbetsbelastning

Är din arbetsplats i ditt hem eller går du till ett kontor? Kanske är ditt arbetsliv en blandning av båda? Dagens teknik gör det möjligt att arbeta på distans men det innebär inte att det finns en optimal arbetsplats i ditt hem. Works™ ..by String Furniture erbjuder moderna elektriska höj- och sänkbara skrivbord, rullhurtsar, fristående hyllor där det finns plats att montera pärmskåp och mycket mer. Det redan flexibla String® System är det perfekta komplementet för att skapa fler funktionella förvaringslösningar på din arbetsplats. Ett tips om du redan har en stringhylla i ditt hem är att endast köpa en skrivbordsskiva och montera den i din hylla. Plötsligt har du en dedikerad plats att arbeta från.


Se nedan överblick av alla produkter från Works™. Sortimentet erbjuder bland annat pärmskåp, ljuddämpande filthuvar och elektriska höj- och sänkbara skrivbord. Allting du kan tänkas behöva för att bygga en optimal arbetsplats.

String works inspiration

String works
String works skrivbord

Intresserad?

Hör gärna av dig till oss eller kom in och besök oss, för att ta del av vårt utbud från String.
Butik: 040 – 630 46 46
E-post: kundsupport@glashusetmalmo.se

paul vium

Vi hjälper dig

Ring eller maila oss.
Vi svarar inom 48h (vardagar).

Säkra leveranser

Fraktfritt över 1500:-

100% original

Vi är en auktoriserad butik
som säljer äkta varor.

Shopping cart

JUST NU – 1.500 KRONOR I RABATT
Per 10.000 kr du handlar för (dras av i kassan) gäller ej redan nedsatta produkter

LAGERREA 40-70% LÖR 25/11 SÖN 26/11 12:00-15:00 GAMLA BORREBACKEVÄGEN 57 | HITTA HIT

10% prisavdrag på ditt första köp!
Ange rabattkoden NY-KUND