Great Ash sofa 2000x946 1

Eilersen soffa

Du behöver inte stå upp för att göra intryck idag.

Eilersens är ett välkänt, danskt möbelföretag. Eilersen har varit i möbelbranschen i över 100 år och det märks att dom kan sitt hantverk. Från de högkvalitativa materialen till de noggranna konstruktionsmetoderna råder det ingen tvekan om att Eilersens soffor är några av de bästa som finns! En Eilersens soffa kan du få i många stilar, färger och storlekar för att passa allas behov. Sofforna har en inbjudande känsla på grund av deras material, konstruktionsmetoder och uppmärksamhet på detaljer. Det är därför Eilersen-sofforna är så bra som de är! Du hittar soffor som  Eilersens Great liftEilersens StreamlineEilersens Zenith med flera.

Varje Eilersen soffa är byggd för hand.  Du kan bygga din Eilersen soffa större eller mindre. Du kan själv välja om du vill ha mjukare soffkuddar eller hårdare, du kan välja tyg samt justera bredden så att den passar dig och din stil .  Om soffan kommer att bli mittpunkten i ditt hem, borde du inte ha det precis som du vill ha det?

Kvalitet kan inte testas online. Det är till och med svårt att testa det i en butik. Sann kvalitet avslöjar sig efter många års användning. Eilersen kombinerar de bästa materialen med en stolt hantverkstradition i varje produkt vi tillverkar.

Vårt utseende och känsla kan verka internationell, men arvet är rent skandinaviskt.

EILERSEN SOFFA

Eilersen | Great Lift soffa

61.285 kr78.553 kr
52.092 kr66.770 kr
Great Lift är en djup och bekväm soffa designad med härligt mjuka dunplymåer i både rygg och sits. Ryggen har två höj- och sänkbara sektioner som gör det möjligt att använda de två medföljande cylinderkuddarna som nackstöd. Den stilrena och smakfulla soffan ger stort utrymme för bekvämlighet. De nätta armstöden i kombination med de raka linjerna skapar en elegant soffa. Great Lift från Eilersen finns i många fler variationer och utföranden än vad som visas på vår hemsida. Om du är intresserad av utbudet kontakta gärna oss på kundsupport@glashusetmalmo.se eller besök vår butik så hjälper våra inredare dig.

Eilersen | Streamline soffa Kampanj

34.990 kr44.990 kr
Streamline soffa är formgiven av designern Jens Juul Eilersen för danska varumärket Eilersen. Soffans sittplymåer består av två lager pressat polyuretanskum som toppats med ett lager dun för att uppnå så hög komfort som möjligt. Streamline soffa finns i ett flertal utföranden vilket ger dig möjligheten att själv välja storlek, material samt färg för att skapa en helt unik och personlig soffa. Soffan har ben i rostfritt stål samt avtagbar klädsel. Streamline är en av Eilersens mest populära soffor då den är klassisk men samtidigt modern i sitt formspråk. Streamline passar bra i de flesta miljöer. Soffan erbjuds till kampanjpris i fler tyger och utföranden än de vi visar här. Finner du inte det utförande du önskar här, vänligen kontakta oss på kundsupport@glashusetmalmo.se eller besök oss i butiken så hjälper vi dig gärna.

Du köper inte soffa varje dag.

När du gör det förväntar du dig antagligen att det håller dig en livstid. Vi har arbetat med att få människor att sitta bekvämt i 120 år, och vi vet mer om det än de flesta. Välkommen

Eilersen soffa

Intresserad?

Hör gärna av dig till oss eller kom in och besök oss, för att ta del av vårt utbud från Eilersen.
Butik: 040 – 630 46 46
E-post: kundsupport@glashusetmalmo.se

paul vium