Great Ash sofa 2000x946 1

Eilersen soffa

Du behöver inte stå upp för att göra intryck idag.

Eilersens är ett välkänt, danskt möbelföretag. Eilersen har varit i möbelbranschen i över 100 år och det märks att dom kan sitt hantverk. Från de högkvalitativa materialen till de noggranna konstruktionsmetoderna råder det ingen tvekan om att Eilersens soffor är några av de bästa som finns! En Eilersens soffa kan du få i många stilar, färger och storlekar för att passa allas behov. Sofforna har en inbjudande känsla på grund av deras material, konstruktionsmetoder och uppmärksamhet på detaljer. Det är därför Eilersen-sofforna är så bra som de är! Du hittar soffor som  Eilersens Great liftEilersens StreamlineEilersens Zenith med flera.

Varje Eilersen soffa är byggd för hand.  Du kan bygga din Eilersen soffa större eller mindre. Du kan själv välja om du vill ha mjukare soffkuddar eller hårdare, du kan välja tyg samt justera bredden så att den passar dig och din stil .  Om soffan kommer att bli mittpunkten i ditt hem, borde du inte ha det precis som du vill ha det?

Kvalitet kan inte testas online. Det är till och med svårt att testa det i en butik. Sann kvalitet avslöjar sig efter många års användning. Eilersen kombinerar de bästa materialen med en stolt hantverkstradition i varje produkt vi tillverkar.

Vårt utseende och känsla kan verka internationell, men arvet är rent skandinaviskt.

EILERSEN SOFFA

Eilersen | Great Lift soffa 240 cm Quickship

60.600 kr109.784 kr
49.990 kr93.316 kr
Great Lift från Eilersen är en stor soffa med funktion. Den delade ryggen gör det möjligt att med ett enkelt handgrepp lyfta upp en del av ryggsektionen för bättre komfort (kan höjas med 13 cm). Sittdynorna är medelmjuka. Två friliggande arm/nackstöd flyttas enkelt runt i soffan. Soffan har hörnplacerade ben Ø2,2 cm höjd 15,5 cm i borstat stål. Detta utförande av Great Lift är i måtten 240 x 107 cm och priserna inkluderar avtagbart tyg. Välj mellan 4 olika klädsel, alla tillgängliga på Eilersen Quickship (leverans ca 2-3 veckor). Great Lift från Eilersen finns i många fler variationer och utföranden än vad som visas på vår hemsida. Om du är intresserad av utbudet kontakta gärna oss på kundsupport@glashusetmalmo.se så hjälper våra erfarna inredare dig. Observera att bilderna på tyg är vägledande.

Eilersen | Streamline soffa 220 cm Kampanj

33.990 kr38.990 kr
Streamline soffa av Jens Juul Eilersen för Eilersen är en modern och enkel soffa med ett generöst sittdjup och hög komfort. Här ser ni några utvalda kampanjutföranden som är en del av Eilersen Quickship. Soffan erbjuds till kampanjpris i fler tyger och utföranden. Finner du inte ett tyg du önskar här, vänligen kontakta oss på kundsupport@glashusetmalmo.se så hjälper vi dig.

Eilersen | Zenith soffa 220 cm Kampanj

36.990 kr39.990 kr
Zenith är en traditionell och mångsidig soffa från Eilersen formgiven av Jens Juul Eilersen. Zenith kombinerar stilrena och eleganta linjer med Eilersens berömda komfort och kvalitet. Soffan har trästomme, nozagfjädrar, fiberfill, skumkärna och plymåer med dun/andfjädrar.

Du köper inte soffa varje dag.

När du gör det förväntar du dig antagligen att det håller dig en livstid. Vi har arbetat med att få människor att sitta bekvämt i 120 år, och vi vet mer om det än de flesta. Välkommen

Eilersen soffa

Intresserad?

Hör gärna av dig till oss eller kom in och besök oss, för att ta del av vårt utbud från Eilersen.
Butik: 040 – 630 46 46
E-post: kundsupport@glashusetmalmo.se

paul vium