Visar 1–24 av 71 resultat

Georg Jensen | Sky Iskuber, 4 st

519 kr 441 kr
Sky iskuber blänker som små blanka stenar, ovanliga och återanvändbara iskuber - en garanterad isbrytare under middagar eller cocktailpartyt. Förvara i frysen i minst 4 timmar och lägg dem sedan i ett glas för att kyla ned drinken. Funktionalitet och skönhet går hand i hand och gör dem till ett perfekt exempel på modern, skandinavisk design. Designer Aurelian Barbry anser att design ska vara vacker att titta på samtidigt som den är funktionell. Hans barkollektion Sky är ett slående exempel på detta där skulpturala, asymmetriska former är både estetiska och praktiska. De här "iskuberna" är tillverkade av blankpolerat rostfritt stål, kommer i ett set om fyra och kan användas i drinkar. Kuberna ligger i en fin presentask med en liten påse för att förvara dem i frysen. "Iskuber" i blankpolerat rostfritt stål från Georg Jensen.

Georg Jensen | Bernadotte Salt och Pepparkvarn

799 kr 679 kr
Skapa en tidlös känsla på matbordet med Bernadotte salt och pepparkvarn, det perfekta valet för seriösa mat och designentusiaster. Den första Bernadotte kollektionen släpptes 1938 och hade hämtat sin inspiration från Art Deco-stilen. Den designades av prins Sigvard Bernadotte och kollektionen som bär hans namn är en av Georg Jensens mest populära och framgångsrika någonsin. Bernadotte salt- och pepparkvarn är tillverkade av rostfritt stål. De säljs i par och är den perfekta gåvan oavsett tillfälle. Blankpolerat rostfritt stål.

Fatboy | Beach Baggy

479 kr
407 kr
Beach Baggy är en strandhandduk i mikrofiber speciellt designad för dig som är på språng. Denna resehandduk från Fatboy viks ihop till ett litet knyte och får smidigt plats i den matchande Fatboy-förvaringspåsen. Och denna lilla påse är full av överraskningar! Den förvandlas snabbt till en bekväm kudde att vila huvudet på och har en vattenavvisande beläggning. Beach Baggy mäter 165 x 80 centimeter men väger endast superlätta 400 gram. Strandhandduken i mikrofiber (superabsorberande och snabbtorkande) har ett klassiskt randigt mönster och finns i snygga färger.

Fatboy | Carry-too-much-bag

579 kr
492 kr
Med Carry-too-much-bag kan du bära hur mycket du vill. Och eftersom Fatboy hatar slöseri, är den här stora weekend/strandväskan i bomullscanvas gjord av tygrester från deras sittsäckar i bomull. Det gör den här väskan inte bara underbart överdimensionerad, utan också superstabil. Du kommer heller aldrig att slösa tid på att leta efter dina nycklar, mobilen eller plånboken igen: Carry-too-much-bag har en liten innerficka för dina värdesaker av 100% polyester ripstop med tryckknappsstängning.

Audo Cph | Relevé Platter

1.495 kr 1.271 kr
Relevé Platter är ett fat formgivet av den välkända inredningsstylisten Colin King för det danska varumärket Audo Copenhagen. Fatet är tillverkat av mörkt akaciaträ med en förhöjd bas och lätt uppåtböjda kanter som vaggar innehållet inåt. Fatet får på så sätt en svävande känsla och ger ett slående intryck. Placera Relevé Platter på matbordet, soffbordet eller sideboarden och fyll fatet med frukt eller behåll det i sin enkelhet som en vacker dekorativ inredningsdetalj. Upptäck även andra dekorativa föremål från Colin King Collection som med fördel kan kombineras ihop.

Georg Jensen | Sky Fickplunta

799 kr 679 kr
Sky fickplunta i rostfritt stål har en ergonomisk design som ger ett nästan skulpturalt utseende. Helt enkelt ett väldigt elegant sätt att bära med sig vatten eller andra drycker. Den spegelblanka ytan kontrasterar fint mot den mjuka läderremmen på ett sätt som tilltalar både män och kvinnor, och gör den till en ovanlig men omtänksam present. Designer Aurelien Barbrys vackra och moderna Sky-kollektion inspirerades av molnens organiska former. Skönhet och funktionalitet går hand i hand, och hans design är perfekta exempel på skandinavisk design - hans kollektioner har redan blivit moderna klassiker.Fickpluntan är tillverkad i rostfritt stål och har handpolerats till en perfekt, spegelblank yta. Bärhandtaget är tillverkat av äkta läder. Fickpluntan levereras i en vacker presentask. Blankpolerat rostfritt stål. Läder och skinn.

Georg Jensen | Konno Korthållare

599 kr 509 kr

Konno korthållare är en rektangulär hållare från Georg Jensen som är lite svängd, vilket gör att den är lättare att öppna och stänga. Korthållaren är utrustad med en magnetisk låsmekanism som inte påverkar magnetremsan på kreditkorten. Formgivaren Hiromichi Konno hade ett mål: att göra den lite krångliga processen att utväxla visitkort i slutet av affärsmöten lättare. Han ägnade tid åt att studera handen och det sätt som handen och fingrarna rör sig när ett visitkort dras ut ur hållaren. Konno använde sin erfarenhet till att skapa en hållare som gör det lättare att dra ut och stoppa in ett visitkort i hållaren på ett diskret sätt.

Georg Jensen | Elephant Nyckelring

599 kr 509 kr
Elephant nyckelring från varumärket Georg Jensen. En nyckelring är ett viktigt element som samlar alla dina nycklar. Denna elefant nyckelring från Georg Jensen är både stilfull och elegant men även funktionell. Designen är särpräglad med en liten elefant i ena änden. Tack vare den speciella designen kan du alltid känna igen din nyckelring.  

Georg Jensen | Bernadotte Bricka med skålar

2.249 kr 1.912 kr
Bernadotte bricka med skålar lyfter middagsbjudningen till en ny nivå! Se till att allt är perfekt in i minsta detalj och servera tilltugget i detta vackra set med tre skålar i rostfritt stål, presenterade på en perfekt anpassad bricka i rökt trä. Skålarna har exakt rätt storlek för godis, nötter eller bär och präglas av den karakteristiska Art Deco-stil som återfinns i så många av den legendariske designern Sigvard Bernadottes ikoniska föremål. Setets många funktioner innebär att både bricka och skålar kan användas separat.

Georg Jensen | Sky Coaster set, 4 delar

999 kr 849 kr
Sky coaster ett sofistikerade set med läderunderlägg i ett fodral i rostfritt stål har en lockande och taktil form och ett nutida uttryck, och utgör en fängslande detalj i hemmabaren eller på kaffebordet. De fyra vackert sydda läderunderläggen ligger prydligt i sitt etui när de inte används. Etuiet har ett matchande handtag i läder. Det utgör en omtänksam gåva till alla som uppskattar elegant och modern design i sitt hem. Aurelian Barbrys ergonomiska Sky-kollektion med bar- och serveringstilbehör är själva definitionen på kombinationen av form och funktion som är så kännetecknande för skandinavisk design. Underläggssetet är framtaget av Georg Jensens designteam och är ett stilfullt inslag i designhusets universum. De fyra underläggen är tillverkade av samma typ av läder som finns i de andra Sky-produkterna. Etuiet är tillverkat av putsat rostfritt stål med ett matchande läderhandtag. Blankpolerat rostfritt stål. Skinn.

Georg Jensen | HK Hållare till ur och väderstationer

179 kr 152 kr
Med Hk hållare kan du pryda ditt hem med Henning Koppels klockor, barometrar, hygrometrar och termometrar. Henning Koppel var en av de produktivaste och inflytelserikaste av Georg Jensens medarbetare. Under en karriär som sträckte sig över fem årtionden skapade han många av de föremål som i dag för många står för dansk design. Koppel satte alltid funktionen i främsta rummet och skapade många eleganta klockor och väderstationer som kunde användas både inomhus och utomhus. Den nya hållaren  kan användas med alla artiklar på 10 cm om man vill lyfta fram Koppels typiska stil i sin inredning, på en hylla eller ett bord. Abs-plast.

Georg Jensen | Bernadotte Mjölkkanna

939 kr 798 kr
Bernadotte mjölkkanna från varumärket Georg Jensen. Servera mjölk och grädde med en aning skandinavisk elegans. Prins Sigvard Bernadotte designade sin första produkt med Georg Jensen redan 1938: det var en mjölkkanna i finaste sterlingsilver, med en design som var inspirerad av Art Deco-perioden. Hans ursprungliga design har fått en ny twist i rostfritt stål, och resultatet är klassisk Georg Jensen: tidlös design som direkt känns igen. Mjölkkanna är tillverkad av rostfritt stål. Den har polerats för hand för att skapa en perfekt yta.Blankpolerat rostfritt stål.

Flyte | Lyfe Planter

2.999 kr
Lyfe Planter är en kruka med en minimalistisk design som svävar och roterar i luften med magnetisk levitation.

Georg Jensen | Sky Vattenkaraff

1.189 kr 1.011 kr
Sky vattenkaraff designades av prisbelönta franska industridesigern Aurelien Barbry som har kombinerat handblåst glas från Portugal med rostfritt stål. Resultatet är en vattenkaraff som utstrålar praktisk perfektion och har ett elegant formspråk - den ger garanterat varje dukning det där lilla extra. En vardaglig inredningsdetalj förvandlad till en vacker och funktionell designkaraff. Vattenkaraffen rymmer 1,5 liter. Genomskinligt glas. Rostfritt stål.

Georg Jensen | Square Nyckelring

519 kr 441 kr
Square nyckelring från Georg Jensen är en ny variant av en klassisk form. Den är stark och maskulin men kommer säkert att få många kvinnliga beundrare. Nyckelringen är tillverkad i blankpolerat rostfritt stål och sitter på ett kort läderband. Nyckelringen är ett Helle Damkjaer-original. Damkjaer bor och arbetar nu i Paris och är känd för sina nyskapande och lekfulla former som är lockande att röra vid. Nyckelring är enkel i sin utformning, mångsidig och vacker att titta på. Blankpolerat rostfritt stål. Skinn.

Georg Jensen | Manhattan Cocktailshaker

1.499 kr 1.274 kr
Georg Jensens eleganta Manhattan cocktailshaker och barkollektionen Manhattan är inspirerad av den glamourösa Gatsby-eran i New York, och är framtagen i blankputsat rostfritt stål. Manhattan-kollektionen lockar dig att återuppleva en kultur som hämtad ur serien Mad Men, med konstfullt skapade drinkar och mixologi på hög nivå. Manhattan är influerad av art deco-rörelsen, med det djärvt geometriska och dekorativa uttrycket som en viktig del av Georg Jensens designarv. Designteamet bakom Manhattan hämtade inspiration ur Georg Jensens över hundraåriga arv av mästerverk genom att låta sig influeras av gamla skisser, bilder och originalföremål. Blankpolerat rostfritt stål.

Georg Jensen | Manhattan Coaster set, 4 delar

999 kr 849 kr
Detta Manhattan coaster set med glasunderlägg i läder förvaras i ett etui av rostfritt stål och sätter en glamourös och sofistikerad prägel à la Gatsby-eran i New York på din hemmabar. Locket är inspirerat av de geometriska detaljer som återfinns i art deco-arkitekturen och har ett handtag i läder som matchar de fyra läderunderläggen med synliga sömmar. Setet är den perfekta gåvan för alla som uppskattar livets små eleganta ting. Georg Jensens populära Manhattan-kollektion med baraccessoarer har med sina slimmade och maskulina linjer hittat sin väg in i några av världens mest eleganta hem. Fodralet är vackert tillverkat i rostfritt stål med ett handtag i mörkt läder. Underläggen består av samma mörka läder som klädseln på Manhattan-brickan. Blankpolerat rostfritt stål. Skinn.

Fritz Hansen | Coat Tree Hanger

13.973 kr 11.877 kr
Coat Tree Hanger är designad av Sidse Werner. Det är en av världens mest mobila och funktionella medlemmar i den här kategorin. Det lätta utseendet döljer det faktum att det också är ett av världens mest robusta och praktiska stativ: Du kan hänga ett förvånansvärt stort antal tunga rockar på den. Den dynamiska designen understryks av dess förmåga att smälta in var som helst och matcha stilen i vilket rum som helst.

Georg Jensen | Wine & Bar Vinkylare

1.559 kr 1.325 kr
Ett högteknologiskt vinkylare från Georg Jensen som förgyller vinälskarens tillvaro. Från korkskruven som öppnar flaskan med stil och elegans till vinupphällaren som luftar vinet medan det hälls upp (vilket ger vinet en fylligare smak). Svenske arkitekten Thomas Sandell har med denna tidlösa kollektion noga följt alla aspekter inom oenologin. Skapad med samma omtanke som connoissuren ägnar sin vinkollektion – en passande hyllning till vinets underbara värld. Blankpolerat rostfritt stål.

Georg Jensen | Manhattan Champagneskål

4.179 kr 3.552 kr
Georg Jensens eleganta Manhattan champagneskål barkollektionen Manhattan är inspirerad av den glamourösa Gatsby-eran i New York, och är framtagen i blankputsat rostfritt stål. Manhattan-kollektionen lockar dig att återuppleva en kultur som hämtad ur serien Mad Men, med konstfullt skapade drinkar och mixologi på hög nivå. Manhattan är influerad av art deco-rörelsen, med det djärvt geometriska och dekorativa uttrycket som en viktig del av Georg Jensens designarv. Designteamet bakom Manhattan hämtade inspiration ur Georg Jensens över hundraåriga arv av mästerverk genom att låta sig influeras av gamla skisser, bilder och originalföremål. Blankpolerat rostfritt stål.

Georg Jensen | Alfredo Hushållspappershållare

999 kr 849 kr
Alfredo hushållspappershållare från varumärket George Jensen. Skaparen av denna moderna och ergonomiskt utformade hushållspappershållare har tagit ett vardagligt föremål och gett det en pittoresk stil som visar att det funktionella aldrig behöver vara tråkigt. Blankpolerat rostfritt stål.

Vitra | Eames House Bird

2.790 kr3.850 kr
2.372 kr3.273 kr
Eames House Bird är en dekorativ fågel av trä. De smala benen som bär kroppen av svartlackerad al är tillverkade av stål. För makarna Charles och Ray Eames hade träfågeln en central plats i deras hem, Eames House, och syns i många av de fotografier som tagits av huset. Charles & Ray Eames berikade sitt kollageliknande hem med många dekorativa objekt och föremål som de tagit med sig från sina resor. I mer än 50 år var Eames House Bird en central del i deras vardagsrum, ett objekt vars ursprung kan härledas till amerikansk folkkonst. Vitra har med originalet som grund tagit fram en snarlik variant så att du också kan berika ditt hem med en Eames House Bird i många år framöver.

Montana | ARRANGE Tray Set Quickship

2.793 kr
2.374 kr
Addera färg till hemmet och håll dig organiserad med ARRANGE Tray set från Montana. Setet är perfekt för att förvara och visa vardagliga föremål som smycken, nycklar och badrumsprodukter. Du kan också använda medelstora och stora brickor för att servera kaffe och te, frukost på sängen eller middag till dina gäster. Formgivare: Peter J. Lassen.  

Fritz Hansen |JH Tray

3.425 kr 2.911 kr
Den fina och stilrena JH-brickan är den perfekta lösningen för enkel och elegant servering. Den lugna och charmiga designen i furu och mässing är ett vackert tillskott till hemmets vardagliga ritualer och med det praktiska handtaget bärs den enkelt runt i hemmet. Dekorbrickan kan även placeras med en blomma eller karaff för att dekorera hemmet.