RING OSS: 040 630 46 46
Montana Office s03 HiLow OfficeUnit Truffle Detail01 W e1603821100811

Välkommen
in till oss på
Glashuset

Glashuset öppnade 2010 för att erbjuda utvalda produkter av riktigt hög kvalitet när det gäller design och formgivning – i vår butik på Svågertorp i Malmö och några år senare även i webbshopen. Vår ambition är att du ska hitta både den designklassiker du söker och något nytt, spännande du inte visste att du längtat efter.

Vi sätter också en ära i att du ska känna dig väl omhändertagen i alla steg längs vägen, och gör allt vi kan för att du ska komma tillbaka till oss nästa gång du vill försköna ditt hem. Välkommen till Glashuset!

Vi erbjuder designmöbler och heminredning från över 40 erkända varumärken och tongivande designers. Några populära exempel är Fritz Hansen, Eilersen, Montana, Dux och String. Vi är också mycket stolta över att ha Maze, A2 och Notre Monde i vårt sortiment.

Paul Vium Glashuset Malmo

Paul Vium

Grundare / Butiks- och Inköpschef

Paul var med och grundande Glashuset 2010, då med ett mer renodlat sängsortiment. Längs vägen har erbjudandet breddats, med fokus på möbler och inredning från ikoniska varumärken med stark designprofil. Sortimentet utvecklas ständigt, men håller sig inom ramen för exklusiv och tidlös design av riktigt hög kvalitet. En sådan investering är ofta en process för vår kund – och ett förtroende som vi på Glashuset vill förvalta väl. Vi sätter en ära i att ta väl hand om varje kund, oavsett vad som händer längs vägen. Många kunder väljer att återkomma till oss, vilket sporrar oss att hela tiden försöka ge en ännu bättre upplevelse.


Adrienne Ebbesson Glashuset

Adrienne Ebbesson

Inredare och säljare

Efter att i många år skapat inredningslösningar i mindre skala har Adrienne nu förvandlat hobby till arbete. Hon kommer från en möbelfamilj och är efter en tid som flygvärdinna tillbaka i familjens spår.
Här på Glashuset lyssnar hon gärna på våra kunder för att sedan lotsa dem framåt med hjälp av sin breda kunskap, och tar gärna fram hela inredningsförslag för just ditt behov.
Precis som alla Glashusets inredare har Adrienne stor kunskap om alla våra varumärken, med lite extra fokus på bland andra Eilersen, Flos och Stolab. Hon tycker att det är särskilt viktigt att låta belysningen vara en medveten del av inredningen, och att våga följa sin egen känsla när det gäller att mixa nytt och gammalt från olika håll.

 

Adrienne Ebbesson Glashuset
Mari Clefberg Glashuset

Mari Clefberg

Inredare och säljare

Mari har stort intresse för designmöbler och inredning, och är alltid nyfiken på det senaste. Här på Glashuset hjälper hon våra kunder att få ihop en helhet som lever upp till deras inredningsvision och samtidigt fungerar bra i vardagen, och tar gärna fram hela inredningsförslag för just ditt behov. Precis som alla Glashusets inredare har Mari stor kunskap om alla våra varumärken, med lite extra fokus på bland andra Montana, Fredericia och DUX. Hon är särskilt förtjust i hyllsystemen från Montana, som med alla sina moduler och färger ger fina möjligheter att skapa en inredningslösning som passar perfekt för varje utrymme.

 

Mari Clefberg Glashuset
Li Schönström Glashuset

Li Schönström

Inredare och säljare

Är ny i försäljningsteamet här på Glashuset, men har arbetat med möbelförsäljning och inredning sedan 2000 i Sverige samt i södra Spanien.
Under åren har hon möblerat och inrett såväl privata hem, som offentliga miljöer med det bästa av skandinavisk/europeisk design.
Med stor erfarenhet och kunskap vad gäller tyger, material och leverantörer hjälper hon våra kunder att skapa ett personligt och kreativt hem eller ta fram lösningar för en praktisk och representativ arbetsmiljö.
”Det ena utesluter inte det andra” och det innebär att hon inte har någon klar favorit bland våra varumärken och leverantörer. Hon tycker om att mixa och matcha och hitta nya spännande och funktionella kombinationer av möbler, tyger, mattor och lampor.

 

Li Schönström Glashuset
Lovisa Liljeberg Glashuset

Lovisa Liljeberg

Webb och E-handel 

Under Lovisas studietid på Lunds universitet hjälpte hon till i butiken under helger och semestertider. Efter sin examen  i Strategisk kommunikation och Digitala medier har Lovisa arbetat med vår hemsida, e-handel och sociala medier. 

Inredningsmässigt inspireras Lovisa av dova och naturnära grunder som med hjälp av inredningsdetaljer i härliga färger skapar ett balanserat och glatt hem. Neutrala toner i större grundmöbler som soffor och bord tillsammans med färgglada vaser, mattor eller bordslampor. 

Utöver detta tilltalas Lovisa av smarta lösningar med olika kombinationsmöjligheter, som exempelvis det klassiska String-systemet eller de oändliga kombinationerna hos Montana. 

Lovisa Liljeberg Glashuset
Sixten Fix 1

Sixten

Fatboy expert

Sixtens liv förändrades drastiskt när han i november 2019 blev adopterad av Mari. Från ett liv som hemlös hund på Malagas gator, till att idag ha i ett tryggt och kärleksfullt hem och jobb, gör Sixten superglad.

Han uttrycker sin tacksamhet genom att ständigt sprida glädje och vara nyfiken på allt som Malmö har att erbjuda.

Förutom att hälsa på kunder på jobb, fascineras Sixten av varumärket Fatboy och deras färgglada, bekväma utbud. På fritiden tycker han om att simma, och har som mål att hinna ta guldmagistern innan sommaren är över.

 

Sixten Fix 1
Ferdinand Glashuset Malmo

Ferdinand

Leveransavdelningen

Förutom att ta hand om leveranser är Ferdinand den som rycker ut så fort någonting praktiskt behöver fixas. Han bygger, målar, river och reparerar, och är lite av en trollkonstnär när det gäller att hitta proffsiga lösningar med enkla medel. Ferdinand har genom åren haft en rad praktiska yrken, bland annat som glasmästare. Han uppskattar verkligen kundkontakt och blir genuint glad när han får möjlighet att göra en kund extra nöjd. Ferdinands favoriter är möblerna från Fritz Hansen – framför allt för att de är snygga men också för att gediget hantverk gör att det aldrig är några problem med dem.

 

Vi hjälper dig

Ring eller maila oss.
Vi svarar inom 24H (vardagar).

Säkra leveranser

Fraktfritt över 1500:-

100% original

Vi är en auktoriserad butik
som säljer äkta varor.

Kundvagn

close
Scroll To Top

JUST NU – 1.500 KRONOR I RABATT
Per 10.000 kr du handlar för (dras av i kassan) gäller ej redan nedsatta produkter

BLACK WEEK(END)  SE KAMPANJ

10% prisavdrag på ditt första köp!
Ange rabattkoden NY-KUND