RING OSS: 040 630 46 46
Montana Office s03 HiLow OfficeUnit Truffle Detail01 W e1603821100811

Välkommen
in till oss på
Glashuset

Glashuset öppnade 2010 för att erbjuda utvalda produkter av riktigt hög kvalitet när det gäller design och formgivning – i vår butik på Svågertorp i Malmö och några år senare även i webbshopen. Vår ambition är att du ska hitta både den designklassiker du söker och något nytt, spännande du inte visste att du längtat efter.

Vi sätter också en ära i att du ska känna dig väl omhändertagen i alla steg längs vägen, och gör allt vi kan för att du ska komma tillbaka till oss nästa gång du vill försköna ditt hem. Välkommen till Glashuset!

Vi erbjuder designmöbler och heminredning från över 40 erkända varumärken och tongivande designers. Några populära exempel är Fritz Hansen, Eilersen, Montana, Dux och String. Vi är också mycket stolta över att ha Maze, A2 och Notre Monde i vårt sortiment.

Paul Vium Glashuset Malmo

Paul Vium

Grundare / Butiks- och Inköpschef

Paul var med och grundande Glashuset 2010, då med ett mer renodlat sängsortiment. Längs vägen har erbjudandet breddats, med fokus på möbler och inredning från ikoniska varumärken med stark designprofil. Sortimentet utvecklas ständigt, men håller sig inom ramen för exklusiv och tidlös design av riktigt hög kvalitet. En sådan investering är ofta en process för vår kund – och ett förtroende som vi på Glashuset vill förvalta väl. Vi sätter en ära i att ta väl hand om varje kund, oavsett vad som händer längs vägen. Många kunder väljer att återkomma till oss, vilket sporrar oss att hela tiden försöka ge en ännu bättre upplevelse.


Adrienne Ebbesson Glashuset

Adrienne Ebbesson

Inredare och säljare

Efter att i många år skapat inredningslösningar i mindre skala har Adrienne nu förvandlat hobby till arbete. Hon kommer från en möbelfamilj och är efter en tid som flygvärdinna tillbaka i familjens spår.
Här på Glashuset lyssnar hon gärna på våra kunder för att sedan lotsa dem framåt med hjälp av sin breda kunskap, och tar gärna fram hela inredningsförslag för just ditt behov.
Precis som alla Glashusets inredare har Adrienne stor kunskap om alla våra varumärken, med lite extra fokus på bland andra Eilersen, Flos och Stolab. Hon tycker att det är särskilt viktigt att låta belysningen vara en medveten del av inredningen, och att våga följa sin egen känsla när det gäller att mixa nytt och gammalt från olika håll.

 

Adrienne Ebbesson Glashuset
Mari Clefberg Glashuset

Mari Clefberg

Inredare och säljare

Mari kommer från Stockholm där hon arbetat med inredningsprojekt både nationellt och internationellt sedan år 2000. Hos oss inspirerar hon till att vidga vyerna och tar gärna fram hela inredningsförslag. Med sin erfarenhet hjälper hon att få fram helheten och harmoni i möbleringen så att er vision blir till verklighet.

Som samtliga av Glashusets inredare har Mari stor kunskap om våra varumärken, med lite extra fokus på bland andra Fredericia och Dux. Favoriten är Montana som med sitt tidlösa, högkvalitativa modulsystem och rika färgkarta. Här kastar hon sig gärna in i ritprogrammet och skapar vackra, funktionella och kreativa lösningar till såväl gammal som ung.

Mari Clefberg Glashuset
Janina webb

Janina

Inredare och säljare

Janina är utbildad Retail Designer i Oslo och har jobbat i inredningsbranschen i flera år i norska huvudstaden. Hon är nyligen hemkommen från grannlandet i väst och relativt ny i teamet på Glashuset. Janina vägleder dig gärna till att skapa ett varmt, inbjudande och personligt hem. Hemmet är vår viktigaste plats för välmående och återhämtande efter en lång dag och det är här vi ska trivas som allra bäst.


Janina är extra förtjust i Vitra som har en fantastisk katalog av designikoner som passar i ett klassikt hem såväl som i ett modernt. Även danska Menu har varit duktiga på att skapa en profil och produkter som är tydligt trendiga samtidigt som man har en fot i det starka danska designarvet.

Janina webb
Lovisa webb

Lovisa Liljeberg

Webb och E-handel 

 

Sedan sin examen  i Strategisk kommunikation och Digitala medier har Lovisa arbetat med vår hemsida, e-handel och sociala medier.
Inredningsmässigt inspireras Lovisa av dova och naturnära grunder som med hjälp av inredningsdetaljer i härliga färger skapar ett balanserat och glatt hem. Neutrala toner i större grundmöbler som soffor och bord tillsammans med färgglada vaser, mattor eller bordslampor. 

 

 

Lovisa webb
jakob webb

Jakob Liljeberg

Leverans och Logistik

Jakob är den drivande kraften bakom Glashusets logistik och leveranser. Med en passion för service ser Jakob till att varje leverans är både personlig och smidig. Hans dedikation till att möta kundernas behov är en stor tillgång för oss, och hans förmåga att lösa problem på ett effektivt sätt gör honom oumbärlig för teamet. En förebild när det gäller att leverera överlägsen service!

jakob webb
Sixten Fix 1

Sixten

Fatboy expert

Sixtens liv förändrades drastiskt när han i november 2019 blev adopterad av Mari. Från ett liv som hemlös hund på Malagas gator, till att idag ha i ett tryggt och kärleksfullt hem och jobb, gör Sixten superglad.

Han uttrycker sin tacksamhet genom att ständigt sprida glädje och vara nyfiken på allt som Malmö har att erbjuda.

Förutom att hälsa på kunder på jobb, fascineras Sixten av varumärket Fatboy och deras färgglada, bekväma utbud. På fritiden tycker han om att simma, och har som mål att hinna ta guldmagistern innan sommaren är över.

 

Sixten Fix 1

Vi hjälper dig

Ring eller maila oss.
Vi svarar inom 48h (vardagar).

Säkra leveranser

Fraktfritt över 1500:-

100% original

Vi är en auktoriserad butik
som säljer äkta varor.

Shopping cart

JUST NU – 1.500 KRONOR I RABATT
Per 10.000 kr du handlar för (dras av i kassan) gäller ej redan nedsatta produkter

LAGERREA 40-70% LÖR 25/11 SÖN 26/11 12:00-15:00 GAMLA BORREBACKEVÄGEN 57 | HITTA HIT

10% prisavdrag på ditt första köp!
Ange rabattkoden NY-KUND