Visar 1–24 av 41 resultat

Filtrera
innerkudde Lexington
Close

Lexington | Innerkudde 50×50 cm

295 kr
Innerkudde från Lexington. Mått 50x50 cm. Lexingtons innerkudde med Lexingtontryck på framsidan. Fodralet är tillverkat i 100% bomull och innehållet består av 100% återvunnen dun och fjädrar.
Close

Lexington | Beach Small Rope Text Cotton Twill Kudde 30×40

595 kr
Den här kudden från Lexington är gjord av mjuk bomull, vadderad med återvunnen polyester och har texten "beach" i kursivt broderi på framsidan. Kudden avrundas med färgmatchade passpoaldetaljer längs kanterna och en dragkedja nedtill. Storlek 30x40 cm. Lagersaldot avser antal i vårt egna lager. Det går bra att beställa fler än det, då läggs din beställning som beställningsvara.
lexington
Close

Lexington | Flower Printed Recycled Cotton Canvas Pillow Cover 50×50

595 kr
Detta kuddfodral från Lexington har ett fantastiskt heltäckande blommönster i blandade färger och har tillverkats av återvunnen bomullscanvas. Fodralet har passpoaldetaljer i matchande färg längs kanterna och stängs med dragkedja. Storlek 50x50 cm. Lagersaldot avser antal i vårt egna lager. Det går bra att beställa fler än det, då läggs din beställning som beställningsvara.
lexington
Close

Lexington | Paradise Embroidered Cotton Canvas Pillow Cover 50×50

695 kr
Detta kuddfodral i bomull från Lexington pryds av texten “Living in paradise" och en härlig strandbild i vackert broderi på framsidan. Baksidan är helt vit. Det avslutas med färgmatchade passpoaldetaljer längs kanterna och en dragkedja nedtill. Storlek 50x50 cm. Lagersaldot avser antal i vårt egna lager. Det går bra att beställa fler än det, då läggs din beställning som beställningsvara.
lexington
Close

Lexington | Zig Zag Printed Pillow Cover 50×50

695 kr
Detta kuddfodral från Lexington är tillverkat i en mjuk blandning av linne och bomull och har ett fantastiskt tryckt sicksackmönster. Detta kuddfodral i linne och bomull har också matchande passpoaldetaljer längs kanterna och åtföljs av en dold dragkedja nedtill. Storlek 50x50 cm. Lagersaldot avser antal i vårt egna lager. Det går bra att beställa fler än det, då läggs din beställning som beställningsvara.
lexington
Close

Lexington | Side Striped Beige Pillow Cover 50×50

395 kr
Detta kuddfodral från Lexington i mjuk ekologisk bomullstwill har satinränder i kontrasterande off-white upptill och nedtill, som sträcker sig runtom. Detta kuddfodral i ekologisk bomull avslutas med en dold stängning med dragkedja nedtill. Storlek 50x50 cm. Lagersaldot avser antal i vårt egna lager. Det går bra att beställa fler än det, då läggs din beställning som beställningsvara.
lexington
Close

Lexington | Side Striped Green Pillow Cover 50×50

395 kr
Detta kuddfodral från Lexington i mjuk ekologisk bomullstwill har satinränder i kontrasterande off-white upptill och nedtill, som sträcker sig runtom. Detta kuddfodral i ekologisk bomull avslutas med en dold stängning med dragkedja nedtill. Storlek 50x50 cm. Lagersaldot avser antal i vårt egna lager. Det går bra att beställa fler än det, då läggs din beställning som beställningsvara.
Close

Lexington | Small Side Striped Blue Pillow, 50×30 cm

395 kr
Detta kuddfodral från Lexington är tillverkat i Indien av ekologisk bomullstwill och har ett mönster med vågräta satinränder runtom i kontrasterande off-white. Ytterligare detaljer för detta kuddfodral i bomull är fyllning med återvunnen polyester, passpoaldetaljer längs kanterna och en dold stängning med dragkedja. Storlek 50x30 cm. Lagersaldot avser antal i vårt egna lager. Det går bra att beställa fler än det, då läggs din beställning som beställningsvara.
lexington
Close

Lexington | Small Side Striped Green Pillow, 50×30 cm

395 kr
Detta kuddfodral från Lexington är tillverkat av ekologisk bomullstwill och har ett mönster med vågräta satinränder runtom i kontrasterande off-white. Ytterligare detaljer för detta kuddfodral i bomull är fyllning med återvunnen polyester, passpoaldetaljer längs kanterna och en dold stängning med dragkedja. Storlek 50x30 cm. Lagersaldot avser antal i vårt egna lager. Det går bra att beställa fler än det, då läggs din beställning som beställningsvara.
lexington
Close

Lexington | Multi Color Printed Linen/Cotton Pillow Cover 50×50

795 kr
Detta kuddfodral från Lexington är tillverkat i en blandning av linne och bomull och har ett tryckt blommönster över hela. Detta kuddfodral i en blandning av linne och bomull har färgmatchande grov söm längs kanterna och en dold dragkedja på baksidan. Storlek 50x50 cm. Lagersaldot avser antal i vårt egna lager. Det går bra att beställa fler än det, då läggs din beställning som beställningsvara.
Close

Lexington | Love Different Organic Cotton Twill Pillow Cover 50×50

595 kr
Detta kuddfodral från Lexington är i ekologisk bomullstwill och har ett underbart broderi med ”LEXINGTON WE LOVE DIFFERENT COLORS” i en mängd olika färger med märkets flagga och etableringsår under. Detta kuddfodral i bomull avslutas med kontrasterande grov söm längs kanterna och en dold stängning med dragkedja baktill.Storlek 50x50 cm.. Lagersaldot avser antal i vårt egna lager. Det går bra att beställa fler än det, då läggs din beställning som beställningsvara.
lexington
Close

Lexington | The Original Organic Cotton Twill Pillow Cover 50×50

595 kr
Detta otroligt mjuka kuddfodral från Lexington är tillverkat av ekologisk bomullstwill och har varumärket och etableringsåret i ett fantastiskt broderi. Dessutom har kuddfodralet passpoaldetaljer i rep runtom och en dold dragkedja baktill. Storlek 50x50 cm. Lagersaldot avser antal i vårt egna lager. Det går bra att beställa fler än det, då läggs din beställning som beställningsvara.
lexington
Close

Lexington | Basket Structured Cotton Pillow Cover 50×50

595 kr
Detta kuddfodral från Lexington i mjuk bomull är tillverkat i Portugal i en unik design inspirerad av panamaväv, och har behandlats med en stentvätt för en ännu mjukare struktur och en något sliten look. Det här kuddfodralet i bomull är OEKO-TEX®-certifierat, har kant runtom och stängs med en dold färgmatchande dragkedja. Storlek 50x50 cm. Lagersaldot avser antal i vårt egna lager. Det går bra att beställa fler än det, då läggs din beställning som beställningsvara.
lexington
Close

Lexington | Blue/Oat Striped Beach Mat

1.495 kr
Denna randiga strandmatta från Lexington är av återvunnen bomullscanvas och en vaddering av återvunnen polyester är behandlad med en vattenavvisande UV-behandling. Andra detaljer på strandmattan är ett quiltat och flätat handtag i självtyg, Lexington-flaggan på framsidan och praktisk kardborrestängning. Storlek 190x75 cm. Lagersaldot avser antal i vårt egna lager. Det går bra att beställa fler än det, då läggs din beställning som beställningsvara.
lexington
Close

Lexington | Blue/Oat Striped Cotton Outdoor/Indoor Cushion

795 kr
Denna dyna från Lexington är tillverkad av återvunnen bomull och en insida som vadderats med återvunnen polyester. Den pryds av ett randigt tryck och har ett flätat handtag. Eftersom bomullsdynan med Lexingtonflagga i kanten behandlats med en vattenavvisande UV-beläggning kan den med fördel användas såväl inne som utomhus. Storlek 45x45x6 cm. Lagersaldot avser antal i vårt egna lager. Det går bra att beställa fler än det, då läggs din beställning som beställningsvara.
lexington
Close

Lexington | Seashell Embroidered Cotton Canvas Pillow Cover 50×50

595 kr
Detta kuddfodral från Lexington är i ren bomull och pryds av ett vackert snäckskalsbroderi i en kontrasterande blå färg och en solid vit baksida. Fodralet stängs längs ned med en dragkedja och har detaljer i passpoal. Storlek 50x50 cm. Lagersaldot avser antal i vårt egna lager. Det går bra att beställa fler än det, då läggs din beställning som beställningsvara.
lexington
Close

Lexington | Irregular Striped Recycled Cotton Pillow Cover 50×50

595 kr
Detta kuddfodral från Lexington i återvunnen bomull smyckas av oregelbundna ränder i starka färger. Bomullsfodralet har kraftiga sömdetaljer och dragkedja nedtill. Storlek 50x50 cm. Lagersaldot avser antal i vårt egna lager. Det går bra att beställa fler än det, då läggs din beställning som beställningsvara.
lexington sommar
Close

Lexington | Rug Flower Recycled Cotton Canvas Pillow Cover 50×50

595 kr
Detta ultramjuka kuddfodral från Lexington är vävt av återvunnen bomull och har charmiga broderade blommor på framsidan som för tankarna till en mattas lugg. Fodralet i kraftig canvas har blixtlåsstängning nedtill. Storlek 50x50 cm. Lagersaldot avser antal i vårt egna lager. Det går bra att beställa fler än det, då läggs din beställning som beställningsvara.
lexington
Close

Lexington | Logo Organic Cotton Twill Pillow Cover 50×50

695 kr
Detta kuddfodral från Lexington är tillverkat av ekologisk bomullstwill och pryds av texten "LEXINGTON THE GOOD LIFE" i kontrastbroderi. Det avrundas med färgmatchade passpoaldetaljer längs kanterna och en dragkedja. Storlek 50x50 cm. Lagersaldot avser antal i vårt egna lager. Det går bra att beställa fler än det, då läggs din beställning som beställningsvara.
lexington
Close

Lexington | Leaves Printed Linen/Cotton Pillowcase 50×50

595 kr
Detta kuddfodral från Lexington är tillverkat av en blandning av linne och bomull och har ett unikt, handgjort lövmönster som drar blickarna till sig. Fodralet i linne och bomull har kraftiga detaljsömmar och stängs nedtill med dragkedja. Storlek 50x50 cm. Lagersaldot avser antal i vårt egna lager. Det går bra att beställa fler än det, då läggs din beställning som beställningsvara.
Close

Mimou | Kudde Arc terracotta 30×50

695 kr
Arc är en dekorativ kudde från Mimou som vävts för hand av grov hampa som sedan maskinbroderats med ett stramt bågmönster. Kudden har två sidor med olika mönster - ena sidan har ett rakt mönster och den andra ett diagonalt. Inklusive välfylld innerkudde av andfjäder. Storlek 30x50 cm.
mimou
Close

Mimou | Kudde Arc indigoblå 30×50

695 kr
Arc är en dekorativ kudde från Mimou som vävts för hand av grov hampa som sedan maskinbroderats med ett stramt bågmönster. Kudden har två sidor med olika mönster - ena sidan har ett rakt mönster och den andra ett diagonalt. Inklusive välfylld innerkudde av andfjäder. Storlek 30x50 cm.
mimou
Close

Mimou | Kudde Arc buteljgrön 30×50

695 kr
Arc är en dekorativ kudde från Mimou som vävts för hand av grov hampa som sedan maskinbroderats med ett stramt bågmönster. Kudden har två sidor med olika mönster - ena sidan har ett rakt mönster och den andra ett diagonalt. Inklusive välfylld innerkudde av andfjäder. Storlek 30x50 cm.
mimou
Close

Mimou | Kudde Nagano grå

895 kr
Nagano är en dekorativ kudde från Mimou som vävts för hand av handspunna trådar i siden och ull. Det vackra mönstret skiftar i mjuka färgtoner och finns även som skön pläd. Inklusive välfylld innerkudde av andfjäder som är Oeko-Tex® certifierad.