Visar 1–24 av 85 resultat

Fatboy® Edison the Petit

Det ursprungliga priset var: 789 kr.Det nuvarande priset är: 631 kr.
Edison the Petit från Fatboy. En liten, tuff och bärbar version av Edison the Grand. Om du behöver en ljuskälla där du själv kan styra ljusstyrkan i tre olika lägen samtidigt som du kan bära med dig lampan är detta den ultimata lampan för dig. Perfekt som en mysig nattlampa, en ljuskälla för romantik på din balkong eller uteplats eller praktiskt ljus för ditt skrivbord.

Ambientec | TURN Portable Bordslampa Stainless steel

8.450 kr 7.183 kr
TURN från japanska Ambientec är en portabel bordslampa i kristallglas och rostfritt stål. Lampan har en inbyggd 4-stegs touchdimmer med dim-to-warm funktion. Formgiven av Nio Tamura. Ambientec vann 2019 Good Design Award för TURN.

Flyte | Royal bordslampa

3.299 kr 2.804 kr
Flyte Royal är en bordslampa med en häftig och minimalistisk design av en glödlampa som svävar i luften med magnetisk levitation.

Louis Poulsen | Panthella Portable 160

3.650 kr
3.103 kr
Panthella Portable bordslampa 160 från Louis Poulsen är en mindre variant av Panthella bordslampa och kan bäras med vart du än går, då den laddas upp via USB-kabel.  Lampan är en vidareutveckling av Verner Pantons klassisiska Panthella lampa från år 1971. År 2020 lanserade Louis Poulsen Panthella Portable med samma harmoniska formspråk, men med en integrerad LED-ljuskälla och ett laddbart batteri. Bordslampan kan dimmas i steg mellan 0, 10, 33 och 100%. USB-kabel medföljer. Du tänder lampan samt ändrar ljusstyrkan i fasta steg genom att trycka på knappen som är placerad på lampans fot.

Flos | Snoopy bordslampa Svart

14.000 kr 11.900 kr
Snoopy är en bordslampa formgiven år 1967 av Achille & Pier Castiglioni för italienska Flos. Lampskärmen är gjord i svart emaljerad metall och foten i vit marmor. Lampan är försedd med en dimbar strömbrytare. Justera lampans ljusstyrka genom att lätt toucha dimmerknappen. Snoopy ger en direkt, mjuk belysning som reflekteras lätt mot den ljusa marmorfoten.

Flos | Gatto Piccolo

5.835 kr 4.960 kr
Gatto Piccolo från italienska Flos formgavs av Achille och Pier Castiglioni år 1960. Lampan har en unik yta i kokongliknande material i resin som sprutas runt lampans inre stålstruktur. Gatto avger en stämningsfull, mjuk belysning i rummet. Och ljusstyrkan kan enkelt justeras med den dimmer som sitter på kabeln. Gatto Piccolo finns även som en större variant. Lamporna gör sig bra var för sig eller tillsammans och passar lika bra att ha som sängbordslampa som en vacker inredningsdetalj på fönsterbrädan eller i bokhyllan.

Louis Poulsen | PH 3/2 Bordslampa

14.295 kr15.600 kr
12.151 kr13.260 kr
PH 3/2 bord är en lampa ur den ikoniska lampkollektionen PH, formgiven av Poul Henningsen för Louis Poulsen. De första lamporna med de tre skärmarna skapades under ett samarbete mellan Poul Henningsen och Louis Poulsen år 1925-1926 för en utställning i Paris. Kollektionen PH består av 19 lampor och är resultatet av Poul Henningsens livslånga strävan efter att skapa det optimala bländfria ljuset. Bordslampan PH 3/2 har skärmar gjorda i munblåst vitt opalglas och ger ett mjukt, riktat ljus nedåt. Skärmarnas utsida är glansig medan insidan är sandblästrad matt. Topplatta, lampfot och stativ är gjorda i mässing och finns med högglansförkromad eller svart metalliserad yta. Formspråket är tidlöst och passar i många olika miljöer.

Louis Poulsen | Panthella 250 Bordslampa

5.795 kr9.570 kr
4.926 kr8.135 kr
Panthella 250 är en mindre variant av den klassiska bordslampan Panthella. Den organiska designen består av en smal trumpetformad fot som kompletteras av en halvt klotformad skärm vilken ger ett mjukt, behagligt ljus riktat nedåt. Panthella finns tillverkad i stål eller opalakryl med en fot i aluminium. En rad olika färger finns att välja mellan och Panthella blir garanterat en blickfångande detalj till inredningen. Lampan finns även som golvlampa och portabel lampa. 

Ambientec | TURN+ Portable Bordslampa Aluminium Black

6.950 kr 5.908 kr
TURN+ från japanska Ambientec är en portabel bordslampa i kristallglas och aluminium. Lampan har en inbyggd 4-stegs touchdimmer med dim-to-warm funktion. Formgiven av Nio Tamura. Ambientec vann 2021 Archiproducts Design Award för TURN+.

Audo Cph | Hashira Bordslampa

4.895 kr 4.161 kr
Hashira Bordslampa från danska Audo Copenhagen är designad av Norm Architects, och ingår i en kollektion som även innehåller en golvlampa och flera pendlar. Hos oss kan du köpa hela kollektionen direkt i webbutiken. Det som kännetecknar hela serien är att de alla designats med inspiration från klassiska japanska rislampor, men i en mer modern och skandinavisk tappning.

Flyte | Buckminster

3.299 kr 2.804 kr
Flyte Buckminster är en bordslampa med en häftig och minimalistisk design av en glödlampa som svävar i luften med magnetisk levitation.

Flos | Gatto Grande

7.185 kr 6.107 kr
Bordslampan Gatto Grande formgavs av Achille och Pier Castiglioni år 1960 och tillverkas av Flos. Lampan är tillverkad i ett kokongliknande material som ger en stämningsfull, mjuk belysning i rummet. Den inre metallstrukturen består av vitt pulverlackerat stål som sedan besprutas med den unika kokong-ytan i resin. På kabeln sitter ett dimmerreglage som gör att ljusstyrkan enkelt kan justeras. Placera Gatto ensamt för sig själv eller tillsammans med den mindre varianten Gatto Piccolo.

Louis Poulsen | AJ Mini Anniversary Edition

10.650 kr
Louis Poulsens 150-årsjubileum firas med en vacker jubileumskollektion, däribland denna AJ Mini Anniversary Edition. Jubileumskollektionen består av ett urval av ikoniska lampor omarbetade till samlarföremål som alla hyllar kända formgivare. AJ Mini Anniversary Edition har ett stativ i mässing och skärmen är målad med blekrosa på insidan för att ge ett mjukt och behagligt ljus.

Vitra | Lampe de Bureau

3.290 kr
2.797 kr
Lampe de Bureau är en bordslampa från Vitra, formgiven av Jean Prouvé. Lampan togs ursprungligen fram för att pryda bostädernas skrivbord i Cité Universitaire i Nancy, Frankrike, och är tillverkad av böjt och format stål. Den enhetliga formgivningen är funktionell och minimalistisk och skärmen reflekterar ett behagligt sken nedåt, vilket gör att lampan gör sig lämplig som exempelvis skrivbordslampa eller som en atmosfärisk ljuskälla ovanpå en byrå. Finns tillgänglig i ett urval av de klassiska nyanser som Prouvé använde sig av, med textilbeklädd och slittålig kabel.

Vitra | Akari 1AG

4.350 kr 3.698 kr
Akari 1AG är en bordslampa av mindre storlek. Den är utformad i vitt shoji-papper och handtillverkad med ram av stål. Formen är organisk med mjuka kurvor som skapar kontrast mot tre raka ben i svartmålat stål. Armaturen är fantasifullt målad med abstrakt mönster i svart som ger Akari 1AG en konstnärlig karaktär.

Dusty Deco | Paper Table Lamp

3.900 kr
Paper Table Lamp är en lampa formgiven av Edin & Lina Kjellvertz för det svenska varumärket Dusty Deco år 2021. Bordslampan är tillverkad i washi papper som är utvunnet från mullbärsträd och får genom detta en medvetet skrynklig struktur. Då lampan är gjord i papper är den inte lämplig i rum med hög luftfuktighet. Paper Table Lamp mäter 50 cm och ger ifrån sig ett dämpat och rogivande ljus. Lampan kan därför med fördel placeras på fönsterbrädan, sängbordet eller i bokhyllan. Ljuskälla ingår.

Flos | Bellhop bordslampa portabel

3.295 kr
2.801 kr
Bellhop är en bordslampa formgiven av Edward Barber och Jay Osgerby för italienska Flos år 2018. Lampans bas och kupa är tillverkad i färgad polykarbonat. Mjölkfärgad diffusor i formspridad transparent glas. Basen är försedd med en brytare i form av en tryckknapp som ger en dimmerfunktion i fyra steg.

Audo Cph | Torso Portable Bordslampa

2.395 kr
2.036 kr
Torso Portable Bordslampa är en miniatyrversion av varumärkets populära design i full storlek med samma namn, formgiven av trion Krøyer-Sætter-Lassen för Menu. En tidlös bordslampa med en vacker skulpturell bas i keramik och med en skärm i luftigt linne som vackert sprider ljuset. Torso är försedd med en praktisk touch-dimmer i mässing ovanpå linneskärmen, vilket gör det smidigt att tända och släcka lampan med ett knapptryck. En dold USB-laddare sitter vid basen och möjliggör enkel laddning och är kompatibel med Menus laddningskort. Välj mellan flera utföranden.

Ambientec | TURN Portable Bordslampa Brass

8.450 kr 7.183 kr
TURN från japanska Ambientec är en portabel bordslampa i kristallglas och mässing. Lampan har en inbyggd 4-stegs touchdimmer med dim-to-warm funktion. Formgiven av Nio Tamura. Ambientec vann 2019 Good Design Award för TURN.

Ambientec | TURN Portable Bordslampa Aluminium Black

5.690 kr 4.837 kr
TURN från japanska Ambientec är en portabel bordslampa i kristallglas och aluminium. Lampan har en inbyggd 4-stegs touchdimmer med dim-to-warm funktion. Formgiven av Nio Tamura. Ambientec vann 2019 Good Design Award för TURN.

Ambientec | TURN+ Portable Bordslampa Brass

8.690 kr 7.387 kr
TURN+ från japanska Ambientec är en portabel bordslampa i kristallglas och mässing. Lampan har en inbyggd 4-stegs touchdimmer med dim-to-warm funktion. Formgiven av Nio Tamura. Ambientec vann 2021 Archiproducts Design Award för TURN+.

Ambientec | TURN+ Portable Bordslampa Stainless steel

8.690 kr 7.387 kr
TURN+ från japanska Ambientec är en portabel bordslampa i kristallglas och rostfritt stål. Lampan har en inbyggd 4-stegs touchdimmer med dim-to-warm funktion. Formgiven av Nio Tamura. Ambientec vann 2021 Archiproducts Design Award för TURN+.

Audo Cph | Hashira Portable Bordslampa

2.195 kr
1.866 kr
Hashira Portable bordslampa har en skärm tillverkad av linnetyg och en vacker form som påminner om japanska papperslyktor. Skärmen har en grafisk struktur på insidan som framhävs på ett effektfullt sätt när lampan är tänd.

Fatboy® Edison the Medium

Det ursprungliga priset var: 2.939 kr.Det nuvarande priset är: 2.351 kr.
Edison the Medium utomhuslampa - När en Edison Petit är för liten och Edison Grand helt enkelt för stor finns Edison Medium. Inga fler ursäkter för att inte äga en av dessa ikoniska lampor. Lampan fungera lika bra utomhus som inomhus! Och grädden på moset, du kan ha maximal kontroll över din lampa med en överdimensionerad röd fjärrkontroll.