Visar alla 22 resultat

Fatboy® Edison the Mini bordslampa 3-pack

Det ursprungliga priset var: 1.569 kr.Det nuvarande priset är: 1.255 kr.
Fatboy Edison the Mini är tre små bärbara lampor och är en mindre version av Edison the Grand lampan. Om du vill ha en mild och kraftfull ljuskälla är detta en lampa för dig! Edison the Mini kan du ta med överallt.

Ambientec | TURN Portable Bordslampa Stainless steel

8.450 kr 7.183 kr
TURN från japanska Ambientec är en portabel bordslampa i kristallglas och rostfritt stål. Lampan har en inbyggd 4-stegs touchdimmer med dim-to-warm funktion. Formgiven av Nio Tamura. Ambientec vann 2019 Good Design Award för TURN.

Louis Poulsen | Panthella Portable 160

3.650 kr
3.103 kr
Panthella Portable bordslampa 160 från Louis Poulsen är en mindre variant av Panthella bordslampa och kan bäras med vart du än går, då den laddas upp via USB-kabel.  Lampan är en vidareutveckling av Verner Pantons klassisiska Panthella lampa från år 1971. År 2020 lanserade Louis Poulsen Panthella Portable med samma harmoniska formspråk, men med en integrerad LED-ljuskälla och ett laddbart batteri. Bordslampan kan dimmas i steg mellan 0, 10, 33 och 100%. USB-kabel medföljer. Du tänder lampan samt ändrar ljusstyrkan i fasta steg genom att trycka på knappen som är placerad på lampans fot.

Ambientec | TURN+ Portable Bordslampa Aluminium Black

6.950 kr 5.908 kr
TURN+ från japanska Ambientec är en portabel bordslampa i kristallglas och aluminium. Lampan har en inbyggd 4-stegs touchdimmer med dim-to-warm funktion. Formgiven av Nio Tamura. Ambientec vann 2021 Archiproducts Design Award för TURN+.

Flos | Bellhop bordslampa portabel

3.295 kr
2.801 kr
Bellhop är en bordslampa formgiven av Edward Barber och Jay Osgerby för italienska Flos år 2018. Lampans bas och kupa är tillverkad i färgad polykarbonat. Mjölkfärgad diffusor i formspridad transparent glas. Basen är försedd med en brytare i form av en tryckknapp som ger en dimmerfunktion i fyra steg.

Audo Cph | Torso Portable Bordslampa

2.395 kr
2.036 kr
Torso Portable Bordslampa är en miniatyrversion av varumärkets populära design i full storlek med samma namn, formgiven av trion Krøyer-Sætter-Lassen för Menu. En tidlös bordslampa med en vacker skulpturell bas i keramik och med en skärm i luftigt linne som vackert sprider ljuset. Torso är försedd med en praktisk touch-dimmer i mässing ovanpå linneskärmen, vilket gör det smidigt att tända och släcka lampan med ett knapptryck. En dold USB-laddare sitter vid basen och möjliggör enkel laddning och är kompatibel med Menus laddningskort. Välj mellan flera utföranden.

Ambientec | TURN Portable Bordslampa Brass

8.450 kr 7.183 kr
TURN från japanska Ambientec är en portabel bordslampa i kristallglas och mässing. Lampan har en inbyggd 4-stegs touchdimmer med dim-to-warm funktion. Formgiven av Nio Tamura. Ambientec vann 2019 Good Design Award för TURN.

Ambientec | TURN Portable Bordslampa Aluminium Black

5.690 kr 4.837 kr
TURN från japanska Ambientec är en portabel bordslampa i kristallglas och aluminium. Lampan har en inbyggd 4-stegs touchdimmer med dim-to-warm funktion. Formgiven av Nio Tamura. Ambientec vann 2019 Good Design Award för TURN.

Ambientec | TURN+ Portable Bordslampa Brass

8.690 kr 7.387 kr
TURN+ från japanska Ambientec är en portabel bordslampa i kristallglas och mässing. Lampan har en inbyggd 4-stegs touchdimmer med dim-to-warm funktion. Formgiven av Nio Tamura. Ambientec vann 2021 Archiproducts Design Award för TURN+.

Ambientec | TURN+ Portable Bordslampa Stainless steel

8.690 kr 7.387 kr
TURN+ från japanska Ambientec är en portabel bordslampa i kristallglas och rostfritt stål. Lampan har en inbyggd 4-stegs touchdimmer med dim-to-warm funktion. Formgiven av Nio Tamura. Ambientec vann 2021 Archiproducts Design Award för TURN+.

Audo Cph | Hashira Portable Bordslampa

2.195 kr
1.866 kr
Hashira Portable bordslampa har en skärm tillverkad av linnetyg och en vacker form som påminner om japanska papperslyktor. Skärmen har en grafisk struktur på insidan som framhävs på ett effektfullt sätt när lampan är tänd.

Louis Poulsen | PH 2/1 Portable

13.325 kr14.725 kr
11.326 kr12.516 kr
PH 2/1 Portable är en sladdlös version av den klassiska lilla bordslampan med munblåsta skärmar i opalglas och där lampfot och stativ är tillverkade av antingen högglansig krom eller metalliserad mässing. Den portabla versionen av lampan är perfekt för användning både inomhus och utomhus, särskilt på platser där det kanske inte finns ett lättåtkomligt eluttag, till exempel i en bokhylla eller på ett sängbord.

GUBI | Multi-Lite Portable

4.799 kr
4.079 kr
Multi-Lite Portable Lamp är formgiven av Louis Weisdorf för varumärket Gubi. Tack vare ett nära samarbete med designerns familj har varumärket omformat varje komponent av den populära bordslampan i samma serie till en mer kompakt design. Lampan är formgiven med en integrerad USB-laddningsfunktion och en touchaktiverad dimmerfunktion i tre nivåer. Den karakteristiska ringen runt lampan har nu en dubbel funktion som handtag, vilket gör den lätta lampan enkel att bära med sig. Det är den perfekta följeslagaren för varje kväll i trädgården.

Cane-line | Illusion bordslampa

2.000 kr
1.700 kr
Skapa en mysig och hemtrevlig stämning på din uteplats med Illusion-lampan. Den har ett levande och elegant flätmönster kombinerat med det slitstarka och väderbeständiga materialet Cane-line Soft Rope, som ger designen en mjuk känsla. Illusion-lampan är ett perfekt tillbehör som kan rama in specifika områden på din uteplats, såsom matplats, loungeområde m.m. Förläng kvällarna på terrassen med Illusion, som ger ett mysigt och hemtrevligt ljus. Lampan har en flyttbar LED-solcellsenhet med olika ljusinställningar som kan justeras med fjärrkontrollen. Det lilla eleganta stativet är tillverkat i pulverlackerad aluminium.

Örsjö | Visir Bordslampa

4.735 kr5.245 kr
4.025 kr4.458 kr
Visir bordslampa är en hyllning till den klassiska bärbara oljelampan. Ny LED-teknik och ett effektivt uppladdningsbart batteri gör det möjligt att designa och skapa såväl vackra som smarta oljelampor igen. Lampor som du kan ta med dig för att ljusa upp mörka områden eller för att skapa en magisk känsla vart du än går. Visir är perfekt att ta med ut till balkongen på kvällen eller ställa på ditt middagsbord för att skapa en skön känsla och inramning.

Audo Cph | Ray Portable Bordslampa

3.095 kr
2.631 kr
Ray portable bordslampa är designad av Daniel Schofield med en vacker siluett som påminner om de gamla gruvlamporna. Bordslampan Ray är dimbar och väldigt enkel att bära med sig tack vare det praktiska handtaget. Den vackra och praktiska lampan passar i de flesta hem och kommer vara lika fin oavsett om den placeras på en hylla i vardagsrummet eller på fönsterbrädan i sovrummet.

Audo Cph | JWDA Portable Bordslampa

2.295 kr
1.951 kr
JWDA portabel bordslampa från Audo Copenhagen ger dig friheten och flexibiliteten att förflytta lampan vart du än vill. Den portabla lampan är designad av Jonas Wagell och finns i ett flertal färger och utföranden. Designen på lampan kännetecknas av dess moderna tidlöshet och kombinationen av material med teknisk funktionalitet. JWDA Portable Table Lamp bidrar med en varm känsla till alla typer av rum och passar fint både i offentliga och privata miljöer där man kan justera ljuset med hjälp av det roterbara hjulet. Ljuskällan täcks av en kupa gjord av opalglas och lampan har en batteritid på ca 10 timmar.

Audo Cph | Phare Portable Bordslampa

2.095 kr 1.781 kr
Phare Portable är en stilren portabel bordslampa från Audo Copenhagen, formgiven av Stanislaw Czarnocki. Lampan är mångsidig och du kan ta med dig den utan att behöva tänka på sladdar. Placera Phare på bordet eller i hyllan så den vackert kan mjuka upp mörkret.

Audo Cph | Column Portable Bordslampa

2.295 kr
1.951 kr
Column Portable är en portabel bordslampa från Audo Copenhagen som fått sin form efter båthamnens pollare. Lampan är liten, laddbar och dimbar och finns i två utföranden; aluminium och bronze.  Använd den laddningsbara lampan när du vill njuta av sena sommarnätter på stranden eller mörka decemberkvällar i soffan.

Audo Cph | Carrie Portable Bordslampa IP44

2.395 kr
2.036 kr
Lampan Carrie Portable från Audo Copenhagen har en innovativ design som kan användas som till exempel sänglampa, skrivbordslampa eller hängandes på en krok i badrummet. Lampan är designad av Norm Architects med en bas i pulverlackerat stål och ett opalglas som ger ett behagligt ljus. Carrie har en ljuskälla i LED och drivs av ett internt laddbart batteri som kan laddas med medföljande USB-kabel. Handtaget kan även plockas av om du vill förändra utseendet. Denna lätta, smidiga och smarta lampa kan lysa upp tillvaron både ute och inomhus. IP44 är ej vattentätt men hindrar vatten att nå elektriska delar. Lampor med IP44-klass är godkänd att använda i hela badrummet, förutom direkt i duschen eller badkaret.

GUBI | Obello bordslampa portabel

2.999 kr 2.549 kr
Obello bordslampa en portabel lampa  från GUBI med en ikonisk, svampformad design för utomhusbruk. Formgiven av Bill Curry, 1971.

Audo Cph | Carrie Bordslampa Portabel

2.395 kr2.695 kr
2.036 kr2.291 kr
Carrie Bordslampa från Audo Cph har en innovativ design som kan användas som till exempel sänglampa, skrivbordslampa eller istället för levande ljus. Lampan är portabel vilket gör att du kan ta med den dit du önskar, även utomhus. Med medföljande USB-sladd kan du ladda upp din Carrie genom datorn eller ett vanligt vägguttag.