RING OSS: 040 630 46 46
bröderna Anderssons

Bröderna Anderssons

Möbler av kvalitet och skönhet i över 100 år

Det som, mer än något annat, kännetecknar traditionen hos Bröderna Anderssons är svensk kvalitet, småländskt hantverkskunnande och yrkestolthet. Att det är skillnad på möbler och möbler, det vet vi. Hemligheten bakom vår framgång ligger i de händer som varsamt och kunnigt hanterar och skapar våra uppskattade sittmöbler.

En möbel från Bröderna Anderssons är en investering som håller i generationer och med en ny klädsel kan du enkelt anpassa den efter tidens trender och din personliga smak.

 

BRÖDERNA ANDERSSONS

Bröderna Andersson | Andrew Soffa Svängd

33.910 kr

Andrew Svängd är med sin tidlösa och stilfulla design ett säkert kort. En mittpunkt i hemmet och omtyckt av många, i generation efter generation. 3-sits soffan är en högkvalitativ soffa av klassisk Howardmodell. Soffan går att få i flera olika utföranden. Detta är ett prisexempel på 3-sits soffa 236 cm i tyggrupp 1. Kontakta oss på kundsupport@glashusetmalmo.se så hjälper vi dig med din beställning.

Bröderna Andersson | Patronen fåtölj

16.820 kr
Stomme: Bärande väv, 15 mm kallskum 50 kg. Fåtölj. Höjd: 99 cm, Djup: 82 cm, Bredd: 67 cm, Sitshöjd: 40 cm. Finns att få i fler olika utföranden.

Bröderna Andersson | Swing fåtölj

12.930 kr
I sin enkla, varma gestalt är Swing den där fåtöljen som passar sig i överallt. När vardagen snurrar på eller när det bjuds till fest. Hos oss på Bröderna Anderssons lämnas inte något åt slumpen, i detaljerna kan du se hur varje möbel är skapad med största omsorg och hantverkskunnighet. Se bara ryggen på Swing - en perfekt böj! Prova och upplev skillnaden. Swing fåtölj går att få i flera olika utföranden. Detta är ett prisexempel på fåtöljen med klädsel från prisgrupp 1. Kontakta oss på kundsupport@glashusetmalmo.se så hjälper vi dig med din beställning.

Bröderna Anderssons | Torparen fåtölj och pall

22.570 kr
Bröderna Anderssons fåtölj Torparen inkl fotpall i fårskinn Grey, Koks och Nougat under begränsad tid. Böjträs klassikern Torparen arbetades fram av funktionalisten G.A Berg på 30-talet. Alltid lika rätt. Alltid lika omtyckt.

SMÅLÄNDSKT HANTVERK

Bröderna Anderssons har valt att behålla hela produktionskedjan under eget tak. Från val av träslag via den egna produktionen av stommar, till det att den sista sömmen är på plats. Detta ger Bröderna Anderssons en unik överblick och möjlighet till full kontroll. Du vet vad du har när du har valt Bröderna Anderssons!

bröderna Anderssons

KVALITÉT OCH PRODUKTION

När Bröderna Anderssons tillverkar en soffa eller en fåtölj är det ett omsorgsfullt hantverk. Och det börjar med val av material i hög kvalité.

Stommarna bearbetas med hjälp av CNC-teknik. Genom zinkning av stommarnas hörn får vi precis den hållfasthet och formstabilitet vi eftersträvar. De kraftiga nozagfjädrarna spikas fast. Vi använder dubbla stift för att uppnå extra hållbarhet. Detta är något närmast unikt i branschen, men ingenting som vi är beredda att ge avkall på. Nu har vi nämligen en rejält stabil botten att utgå ifrån.

Stoppningsmaterialet fästs på stommen. Det tyg du valt skärs till. Avancerade dataprogram används för att få bästa tänkbara mönsterpassning, något vi med åren kommit att bli ledande inom.

Nu tar våra duktiga sömmerskor vid för att sy samman klädselns olika delar. Tapetserarnas arbete är att klä möbeln med ditt valda tyg. Nu är det viktigt att veck och påspikningar görs noggrant. Benen ytbehandlas i din önskade träfärg. Möbeln genomgår en omsorgsfull kvalitetskontroll och emballeras noga.

Soffan eller fåtöljen finns inom kort hos oss på Glashuset! 

broderna anderssons history 1

DESIGN ENLIGT BR. ANDERSSONS

Några kännetecken på god design är att den är ärlig och grundlig in i minsta detalj. Den är innovativ, men inte högljudd och påflugen. Den finner sig tillrätta lika bra i olika typer av miljöer. Bra design står sig och känns modern och tilltalande över tiden. För en sittmöbel är komforten central. Det är oväsentligt hur snygg soffan är att se på om den inte är skön att sitta i. 

broderna anderssons history 3 1

Intresserad?

Hör gärna av dig till oss eller kom in och besök oss, för att ta del av vårt utbud från Bröderna Andersson.
Butik: 040 – 630 46 46
E-post: kundsupport@glashusetmalmo.se
www.brodernaanderssons.se

paul vium

Vi hjälper dig

Ring eller maila oss.
Vi svarar inom 48h (vardagar).

Säkra leveranser

Fraktfritt över 1500:-

100% original

Vi är en auktoriserad butik
som säljer äkta varor.

Shopping cart

JUST NU – 1.500 KRONOR I RABATT
Per 10.000 kr du handlar för (dras av i kassan) gäller ej redan nedsatta produkter

LAGERREA 40-70% LÖR 25/11 SÖN 26/11 12:00-15:00 GAMLA BORREBACKEVÄGEN 57 | HITTA HIT

10% prisavdrag på ditt första köp!
Ange rabattkoden NY-KUND