Visar 1–24 av 53 resultat

Filtrera
spider soffbord
Close

Eilersen | Spider Square soffbord bruntonat glas

10.521 kr13.687 kr
Spider soffbord från Eilersen går att välja med bordsskiva i 90 alternativt 105 cm. Här i bruntonat glas och square underrede. Bordsskiva 90 cm standardhöjd 36 cm (finns även 39 eller 42 cm) Bordsskiva 105 standardhöjd 38 cm (finns även 41 eller 44 cm) Obs! Önskas annan höjdvariant än standardhöjd notera detta i anteckningsfältet vid beställning.
Close

Vitra | Nouguchi Coffee Table

25.800 kr36.500 kr
Skulptören och formgivaren Isamu Noguchi skapade Coffee Table år 1944 för Vitra och anser själv att detta soffbord är hans mest lyckade möbel. Konstruktionen är enkel och påminner i mycket om de skulpturer i brons och marmor som Noguchi skapade under samma period. Två benelement av trä, som finns i svart ask, lönn eller valnöt, är placerade i en rät vinkel för att ge ett stabilt stöd för den tunga, robusta glasskivan.  

Eilersen | Spider Square soffbord Ø90 Kampanj

9.490 kr18.490 kr
Kampanj på Spider-bordet i klarglas (12 mm), vit marmor och grå Kudu-marmor (20 mm) med underrede i förkromat stål. Det stilrena soffbordet Spider är en modern variant av det klassiska marmorbordet. Formgiven av Andreas Hansen för Eilersen och ingår i en serie soffbord, matbord och sidobord i olika storlekar. Bindande för bordsserien är underredet som påminner en aning om ett spindelnät, därav namnet.

Eilersen | Spider Square soffbord 100×100 Kampanj

9.990 kr17.990 kr
Kampanj på Spider-bordet i klarglas (12 mm), vit marmor och grå Kudu-marmor (20 mm) med underrede i förkromat stål. Det stilrena soffbordet Spider är en modern variant av det klassiska marmorbordet. Formgiven av Andreas Hansen för Eilersen och ingår i en serie soffbord, matbord och sidobord i olika storlekar. Bindande för bordsserien är underredet som påminner en aning om ett spindelnät, därav namnet.
spider soffbord
Close

Eilersen | Spider Square soffbord 100×100 Klarglas

11.523 kr
Spider soffbord är formgivet av Andreas Hansen för danska varumärket Eilersen. Soffbordet finns i en mängd olika utföranden där du kan välja på en bordsskiva i marmor, glas eller sten med ett urval av underreden. Detta utförande i bordsskiva klarglas 12mm, svart underrede och i måtten 100x100x44 cm.
Close

Menu | Androgyne Lounge Table

8.795 kr28.395 kr
Androgyne Lounge Table Oak är ett soffbord designat av Danielle Siggerud för det danska varumärket Menu. Bordet har en bas av trä eller marmor. Bordsskivan kan fås i antingen samma träfanér som underredet alternativt i stenen Kunis Breccia, som har handpolerats för en slät yta. Att kombinera träunderredet med skivan i sten skapar en spännande kombination av material medan varianten helt i trä eller marmor bidrar med värme till den moderna designen.
nesting coffee table
Close

Notre Monde | Nesting Coffee Table set

13.790 kr
Detta Nesting Coffee Table set är ett soffbordsset med 2 bord i olika storlek och höjd. Välj mellan 3 olika utförande: Bronze, Charcoal och Clear. Borden fångar skönheten i din miljö på sin reflekterande yta. De tunga åldrade speglarna utstrålar vintagevibbar, medan dess metallram tar dig till modern tid. Säljes som ett set om 2 bord. Kraftig spegelöverdel och svart metallram. Mått litet: Ø 61, Höjd: 36 cm Mått stort: Ø 92, Höjd: 41 cm  
Close

Dux | Lunaria bord

8.455 kr13.310 kr
Lunaria är en serie småbord formgivna av Claesson Koivisto Rune för DUX år 2018. Lunaria kan användas som sängbord, sidobord eller soffbord och kommer i tre storlekar som med fördel kan möbleras tillsammans. Lunaria-borden består av två rundade skivor på ett underrede med fyra ben och tillverkas helt i naturligt trä som har behandlats med vaxolja. Välj mellan ek eller ask.
Close

Dux | Vienna bord

13.985 kr17.905 kr
Vienna från DUX är ett praktexempel på skickligt hantverk och ett bord som pryder sin plats i alla rum. Soffbordet kommer med en bordsskiva med en vackert fasad sarg och finns att välja med en diameter på 60 alternativt 90 centimeter. Det mindre bordet kommer med tre ben, medan det större har fyra. En trevlig detalj är att de två borden även skiljer i höjd, vilket gör att de snyggt kan placeras överlappande i grupp tätt intill varandra. DUX Vienna kommer alltid helt i bok med en naturlig finish, oavsett storlek. Elegant enkelhet designad av Nils Roth i slutet av 1970.
Close

Dux | Pronto XL bord

13.650 kr
Pronto XL är det större bordet ur kollektionen Pronto från DUX och är ett bord som kan användas såväl som sängbord, sidobord eller soffbord. Det runda bordet formgavs år 1980 av DUX Design Team och har på senare tid återlanserats för DUX Classic Collection i ett uppdaterat formspråk. Sängbordet Pronto XL har en skiva bestående av rökfärgat, härdat glas som är 70 cm i diameter. Den pelarformade underredet är av kromad metall samt är höj- och sänkbart mellan 49 - 61 cm. Bordet står på en fyrkantig fot som kan väljas i vit eller svart marmor. Pronto XL är den större varianten av bordet, önskar du en mindre storlek finns även den mindre modellen av Pronto som mäter 50 cm i diameter.
Close

Dux | Pronto bord

10.205 kr
Pronto är ett bord som passar perfekt som sängbord eller sidobord. Bordet är skapat av DUX Design Team år 1980 och har efter en kort paus i produktion, återlanserats med uppdaterat utförande för DUX Classic Collection. Bordet Pronto är det mindre sängbordet som mäter 50 cm i diameter men finns även i modellen Pronto XL som är 70 cm i diameter. Pronto har en rund skiva i rökfärgat, härdat glas som vilar på ett höj- och sänkbart pelarunderrede i kromad metall. Den fyrkantiga foten är i marmor och kan väljas i vit eller svart sten. Höjden går att justera mellan 49 - 61 cm och bordet kan på så vis anpassas för att användas med olika möblemang.
Close

Dux | Karin bord

15.270 kr
Karin är ett bord från DUX, designat av Bruno Mathsson som ett komplement till hans klassiska fåtöljserie Karin. Det bär tydlig prägel av seriens formspråk. Bordsskivan är exklusiv carrara- eller nero marquina-marmor. Stativet är förkromat och bordet har hjul vilket gör det enkelt att flytta och placera där det passar just dig.
Close

Dux | Domus bord

14.240 kr
Domus är ett bord från det svenska varumärket DUX, designat av Norm Architects år 2020. Bordet har en elegant skiva av kalksten som har mattslipats, samt underrede av vaxoljad massiv ek. Domus Table är både stilrent såväl som sofistikerat till sin design och passar därför in i flera inredningsstilar och miljöer.
dux-alberto-60100-svart
Close

Dux | Alberto bord

13.340 kr20.000 kr
Alberto är ett bord som skapades av det svenska varumärket DUX år 1980 för katalogen Bra Bohag och är en av DUX stora klassiker. Det stilrena bordet återlanserades med uppdaterad utformning och materialval i samband med DUX Design Revival år 2014. Alberto är tillverkat med ett fyrkantigt metallunderrede som finns att välja i kromat eller svart utförande. Bas- och bordsskiva består av härdat klarglas. Bordet Alberto kommer i två storlekar, kubiska 60 x 60 cm samt rektangulära 60 x 100 cm.
atmosfera
Close

GUBI | Atmosfera Soffbord Teak 113×100

11.999 kr

Atmosfera soffbord från GUBI är perfekt för både inom- och utomhusbruk och har en exklusiv design i teak med eleganta detaljer.

Close

Menu | Passage Lounge Table

4.295 kr11.295 kr
Passage Lounge Table är ett soffbord från danska Menu, tillgängligt i tre olika storlekar med en diameter på 50, 70 eller 90 centimeter.
umanoff
Close

Menu | Umanoff Side Table Tall

8.685 kr
Umanoff Side Table Low är ett stilrent sidobord formgiven av Arthur Umanoff år 1950 för Menu. Sidobordet är tillverkat i oljad valnöt med en rundad topp och ett underrede av borstad mässing. Sidobordet finns i två olika höjder och kan snyggt kombineras.
umanoff
Close

Menu | Umanoff Side Table Low

7.285 kr
Umanoff Side Table Low är ett stilrent sidobord formgiven av Arthur Umanoff år 1950 för Menu. Sidobordet är tillverkat i oljad valnöt med en rundad topp och ett underrede av borstad mässing. Sidobordet finns i två olika höjder och kan snyggt kombineras.
Close

Menu | Androgyne Bordsskiva till sidobord

1.895 kr4.195 kr
Androgyne bordsskiva från Menu med en klassisk design i marmor med en rund form. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look.
savoa soffbord
Close

Swedese | Savoa soffbord H 50 Ø 54 cm

10.706 kr
Savoa soffbord är formgiven av den finska designern Sakari Hartikainen för varumärket Swedese. Stativ i formpressat ekfanér och Ø 54 cm bordsskiva i treskiktslimfog. Höjd 50 cm. Detta utförande i vitpigmenterad ek.
savoa
Close

Swedese | Savoa soffbord H 45 Ø 64 cm

11.788 kr
Savoa soffbord är formgiven av den finska designern Sakari Hartikainen för varumärket Swedese. Stativ i formpressat ekfanér och Ø 64 cm bordsskiva i treskiktslimfog. Höjd 45 cm. Detta utförande i vitpigmenterad ek.
savoa soffbord
Close

Swedese | Savoa soffbord H 45 Ø 84 cm

13.951 kr
Savoa soffbord är formgiven av den finska designern Sakari Hartikainen för varumärket Swedese. Stativ i formpressat ekfanér och Ø 84 cm bordsskiva i treskiktslimfog. Höjd 45 cm. Detta utförande i vitpigmenterad ek.
flower bord
Close

Swedese | Flower bord 114 cm Vit laminat / Ek / Krom

10.522 kr
Flower bord är ett berömt och omtyckt soffbord formgivet av Christine Schwarzer för svenska möbelföretaget Swedese. Soffbordet är tillverkat av vit skiktlimmad laminat, trä och pulverlackat stål. Välj bland flera olika utföranden. Detta utförande i vit laminat, ekkant och kromade ben. 114 x 107 cm. Höjd 39 cm.