Visar 1–24 av 48 resultat

Vitra | Nouguchi Coffee Table

29.000 kr41.100 kr
24.650 kr34.935 kr
Skulptören och formgivaren Isamu Noguchi skapade Coffee Table år 1944 för Vitra och anser själv att detta soffbord är hans mest lyckade möbel. Konstruktionen är enkel och påminner i mycket om de skulpturer i brons och marmor som Noguchi skapade under samma period. Två benelement av trä, som finns i svart ask, lönn eller valnöt, är placerade i en rät vinkel för att ge ett stabilt stöd för den tunga, robusta glasskivan.  

Eilersen | Spider Square soffbord bruntonat glas

10.521 kr13.687 kr
8.943 kr11.634 kr
Spider soffbord från Eilersen går att välja med bordsskiva i 90 alternativt 105 cm. Här i bruntonat glas och square underrede. Bordsskiva 90 cm standardhöjd 36 cm (finns även 39 eller 42 cm) Bordsskiva 105 standardhöjd 38 cm (finns även 41 eller 44 cm) Obs! Önskas annan höjdvariant än standardhöjd notera detta i anteckningsfältet vid beställning.

Audo | Androgyne Table Top

2.115 kr 1.798 kr
Androgyne Table Top är en bordsskiva formgiven av norskan Danielle Siggerud för danska Audo Copenhagen. Bordsskivan är tillverkad av marmor och kommer i två olika utföranden. Den eleganta marmorskivan är tänkt att använda tillsammans med Androgyne Side Table Base för ett komplett bord. Tillsammans utgör de ett skulpturalt bord som är både maskulint och feminint, därav namnet Androgyne. Androgyne Table Top kontrasterar det matta underredet i metall vilket resulterar i en harmoni mellan balans, proportion och blandningen av material. Det mångsidiga bordet togs ursprungligen fram till Audo Copenhagen Space cafe, men kom snabbt därefter i produktion för en större publik. Bordet kan användas i både sovrum och vardagsrum, privata och offentliga miljöer.

Eilersen | Spider Square soffbord Ø90 Kampanj

9.490 kr18.490 kr
Kampanj på Spider-bordet i klarglas (12 mm), vit marmor och grå Kudu-marmor (20 mm) med underrede i förkromat stål. Det stilrena soffbordet Spider är en modern variant av det klassiska marmorbordet. Formgiven av Andreas Hansen för Eilersen och ingår i en serie soffbord, matbord och sidobord i olika storlekar. Bindande för bordsserien är underredet som påminner en aning om ett spindelnät, därav namnet.

Eilersen | Spider Square soffbord 100×100 Kampanj

9.990 kr17.990 kr
Kampanj på Spider-bordet i klarglas (12 mm), vit marmor och grå Kudu-marmor (20 mm) med underrede i förkromat stål. Det stilrena soffbordet Spider är en modern variant av det klassiska marmorbordet. Formgiven av Andreas Hansen för Eilersen och ingår i en serie soffbord, matbord och sidobord i olika storlekar. Bindande för bordsserien är underredet som påminner en aning om ett spindelnät, därav namnet.

Eilersen | Spider Square soffbord 100×100 Klarglas

11.523 kr 9.795 kr
Spider soffbord är formgivet av Andreas Hansen för danska varumärket Eilersen. Soffbordet finns i en mängd olika utföranden där du kan välja på en bordsskiva i marmor, glas eller sten med ett urval av underreden. Detta utförande i bordsskiva klarglas 12mm, svart underrede och i måtten 100x100x44 cm.

Audo | Androgyne Lounge Table

8.795 kr28.395 kr
7.476 kr24.136 kr
Androgyne Lounge Table Oak är ett soffbord designat av Danielle Siggerud för det danska varumärket Menu. Bordet har en bas av trä eller marmor. Bordsskivan kan fås i antingen samma träfanér som underredet alternativt i stenen Kunis Breccia, som har handpolerats för en slät yta. Att kombinera träunderredet med skivan i sten skapar en spännande kombination av material medan varianten helt i trä eller marmor bidrar med värme till den moderna designen.

Notre Monde | Nesting Coffee Table set

13.790 kr
11.722 kr
Detta Nesting Coffee Table set är ett soffbordsset med 2 bord i olika storlek och höjd. Välj mellan 3 olika utförande: Bronze, Charcoal och Clear. Borden fångar skönheten i din miljö på sin reflekterande yta. De tunga åldrade speglarna utstrålar vintagevibbar, medan dess metallram tar dig till modern tid. Säljes som ett set om 2 bord. Kraftig spegelöverdel och svart metallram. Mått litet: Ø 61, Höjd: 36 cm Mått stort: Ø 92, Höjd: 41 cm  

Dusty Deco | Bambo Bracelet Sofa Table

18.900 kr23.900 kr
Bamboo Bracelet Sofa Table formgavs av Edin & Lina Kjellvertz år 2021 för varumärket Dusty Deco. Soffbordet har en kedjeliknande stomme i mahogny och en toppskiva i härdat glas. Finns tillgänglig i storlekarna 105 eller 125 cm och de båda storlekarna mäter 36 cm på höjden. Genom den unika designen tar soffbordet gärna plats i hemmets centrum och placeras förslagsvis i ett möblemang tillsammans med en soffa, fåtölj och matta.

Dusty Deco | Sphere Sofa Table Round

19.900 kr24.000 kr
Sphere Round Sofa Table är ett soffbord formgivet av Edin & Lina Kjellvertz för det svenska varumärket Dusty Deco. Bordet har en toppskiva av granit i en beige ton samt ett underrede i mörkbetsad bok. Med sin moderna design tillsammans med de gedigna materialvalen passar bordet perfekt i rummets centrum. Placeras förslagsvis i vardagsrummet tillsammans med en soffgrupp. Soffbordet finns tillgänglig med en rund bordsskiva om antingen 100 eller 120 cm. Kommer även med kvadratisk bordsskiva.

Dusty Deco | Sphere Sofa Table

24.000 kr
Sphere Sofa Table är ett massivt soffbord formgivet av Dusty Deco år 2020. Bordet har en bordsskriva i Vraca-granit från Bulgarien och runda fötter i bokträ som har betsats och oljats för att uppnå sin finish.

Dusty Deco | V Coffee Table

19.500 kr
V Coffee Table är ett soffbord ur Dusty Decos första möbelkollektion som lanserades år 2020. Det runda bordet är tillverkat för hand i Bosnien av skickliga hantverkare som älskar trä. Bordet har fått sitt namn från det V-formade underredet bestående av bok. V Coffee Table har en bordsskiva som även den är gjord i bok. Bordet är betsat och vaxat för att få sin mörka, matta finish.

Dux | Lunaria bord

8.880 kr13.980 kr
Lunaria är en serie småbord formgivna av Claesson Koivisto Rune för DUX år 2018. Lunaria kan användas som sängbord, sidobord eller soffbord och kommer i tre storlekar som med fördel kan möbleras tillsammans. Lunaria-borden består av två rundade skivor på ett underrede med fyra ben och tillverkas helt i naturligt trä som har behandlats med vaxolja. Välj mellan ek eller ask.

Dux | Vienna bord

14.685 kr18.805 kr
Vienna från DUX är ett praktexempel på skickligt hantverk och ett bord som pryder sin plats i alla rum. Soffbordet kommer med en bordsskiva med en vackert fasad sarg och finns att välja med en diameter på 60 alternativt 90 centimeter. Det mindre bordet kommer med tre ben, medan det större har fyra. En trevlig detalj är att de två borden även skiljer i höjd, vilket gör att de snyggt kan placeras överlappande i grupp tätt intill varandra. DUX Vienna kommer alltid helt i bok med en naturlig finish, oavsett storlek. Elegant enkelhet designad av Nils Roth i slutet av 1970.

Dux | Pronto XL bord

14.335 kr
Pronto XL är det större bordet ur kollektionen Pronto från DUX och är ett bord som kan användas såväl som sängbord, sidobord eller soffbord. Det runda bordet formgavs år 1980 av DUX Design Team och har på senare tid återlanserats för DUX Classic Collection i ett uppdaterat formspråk. Sängbordet Pronto XL har en skiva bestående av rökfärgat, härdat glas som är 70 cm i diameter. Den pelarformade underredet är av kromad metall samt är höj- och sänkbart mellan 49 - 61 cm. Bordet står på en fyrkantig fot som kan väljas i vit eller svart marmor. Pronto XL är den större varianten av bordet, önskar du en mindre storlek finns även den mindre modellen av Pronto som mäter 50 cm i diameter.

Dux | Pronto bord

10.720 kr
Pronto är ett bord som passar perfekt som sängbord eller sidobord. Bordet är skapat av DUX Design Team år 1980 och har efter en kort paus i produktion, återlanserats med uppdaterat utförande för DUX Classic Collection. Bordet Pronto är det mindre sängbordet som mäter 50 cm i diameter men finns även i modellen Pronto XL som är 70 cm i diameter. Pronto har en rund skiva i rökfärgat, härdat glas som vilar på ett höj- och sänkbart pelarunderrede i kromad metall. Den fyrkantiga foten är i marmor och kan väljas i vit eller svart sten. Höjden går att justera mellan 49 - 61 cm och bordet kan på så vis anpassas för att användas med olika möblemang.

Dux | Karin bord

16.035 kr
Karin är ett bord från DUX, designat av Bruno Mathsson som ett komplement till hans klassiska fåtöljserie Karin. Det bär tydlig prägel av seriens formspråk. Bordsskivan är exklusiv carrara- eller nero marquina-marmor. Stativet är förkromat och bordet har hjul vilket gör det enkelt att flytta och placera där det passar just dig.

Dux | Domus bord

14.955 kr
Domus är ett bord från det svenska varumärket DUX, designat av Norm Architects år 2020. Bordet har en elegant skiva av kalksten som har mattslipats, samt underrede av vaxoljad massiv ek. Domus Table är både stilrent såväl som sofistikerat till sin design och passar därför in i flera inredningsstilar och miljöer.

Dux | Alberto bord

14.010 kr21.000 kr
Alberto bordet skapades av det svenska varumärket DUX år 1980 för katalogen Bra Bohag och är en av DUX stora klassiker. Det stilrena bordet återlanserades med uppdaterad utformning och materialval i samband med DUX Design Revival år 2014. Alberto är tillverkat med ett fyrkantigt metallunderrede som finns att välja i kromat eller svart utförande. Bas- och bordsskiva består av härdat klarglas. Bordet Alberto kommer i två storlekar, kubiska 60 x 60 cm samt rektangulära 60 x 100 cm.

GUBI | Atmosfera Soffbord Teak 113×100

11.999 kr 10.199 kr

Atmosfera soffbord från GUBI är perfekt för både inom- och utomhusbruk och har en exklusiv design i teak med eleganta detaljer.

Audo | Passage Lounge Table

4.295 kr11.295 kr
3.651 kr9.601 kr
Passage Lounge Table är ett soffbord från danska Menu, tillgängligt i tre olika storlekar med en diameter på 50, 70 eller 90 centimeter.

Audo | Umanoff Side Table Tall

8.685 kr 7.382 kr
Umanoff Side Table Low är ett stilrent sidobord formgiven av Arthur Umanoff år 1950 för Menu. Sidobordet är tillverkat i oljad valnöt med en rundad topp och ett underrede av borstad mässing. Sidobordet finns i två olika höjder och kan snyggt kombineras.

Audo | Umanoff Side Table Low

7.285 kr 6.192 kr
Umanoff Side Table Low är ett stilrent sidobord formgiven av Arthur Umanoff år 1950 för Menu. Sidobordet är tillverkat i oljad valnöt med en rundad topp och ett underrede av borstad mässing. Sidobordet finns i två olika höjder och kan snyggt kombineras.

Audo | Androgyne Bordsskiva till sidobord

1.895 kr4.195 kr
1.611 kr3.566 kr
Androgyne bordsskiva från Menu med en klassisk design i marmor med en rund form. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look.