Visar 1–24 av 37 resultat

Vitra | Noguchi Coffee Table

30.800 kr43.600 kr
Skulptören och formgivaren Isamu Noguchi skapade Coffee Table år 1944 för Vitra och anser själv att detta soffbord är hans mest lyckade möbel. Konstruktionen är enkel och påminner i mycket om de skulpturer i brons och marmor som han skapade under samma period. Två benelement av trä, som finns i svart ask, lönn eller valnöt, är placerade i en rät vinkel för att ge ett stabilt stöd för den tunga, robusta glasskivan.  

Maze | Parasol L soffbord

12.995 kr
11.046 kr
Parasol L soffbord är ett elegant och funktionellt bord som kan användas till såväl sidobord som soffbord. Med sin flytliknande illusion vilar bordskivan på ett enda metallben, undertill finner man ett praktiskt förvaringsutrymme. Detta soffbord är det större av de två bord som ingår i Parasol kollektionen, med 90 cm i diameter. Kommer i både mörkbetsat och naturfärgat ekfanér.

Maze | Parasol S soffbord

9.995 kr
8.496 kr
Parasol S soffbord är ett elegant och funktionellt bord som kan användas till såväl sidobord som soffbord. Med sin flytliknande illusion vilar bordskivan på ett enda metallben, undertill finner man ett praktiskt förvaringsutrymme. Detta soffbord är det mindre av de två bord som ingår i Parasol kollektionen, med 50cm i diameter. Kommer i både mörkbetsat och naturfärgat ekfanér.

Dusty Deco | Sphere Sofa Table Round

27.000 kr32.000 kr
Sphere Round Sofa Table är ett soffbord formgivet av Edin & Lina Kjellvertz för det svenska varumärket Dusty Deco. Bordet har en design som ofta uppfattas som såväl simpel som komplex. De överdimensionerade sfärerna av mörkbetsad bok stödjer en massiv bordsskiva i Emperador-marmor. Toppen är 5 cm och har en mörkbrun nyans med ljusare toner i marmoreringen. Eftersom marmor är ett naturmaterial är varje skiva unik och med skillnader i struktur och färg.

Eilersen | Spider Square soffbord 100×100 Kampanj

11.490 kr19.490 kr
Kampanj på Spider-bordet i klarglas (12 mm), vit marmor och grå Kudu-marmor (20 mm) med underrede i förkromat stål. Det stilrena soffbordet Spider är en modern variant av det klassiska marmorbordet. Formgiven av Andreas Hansen för Eilersen och ingår i en serie soffbord, matbord och sidobord i olika storlekar. Bindande för bordsserien är underredet som påminner en aning om ett spindelnät, därav namnet.

Audo Cph | Androgyne Soffbord

10.490 kr34.290 kr
8.917 kr29.147 kr
Androgyne soffbord är designat av Danielle Siggerud för det danska varumärket Audo Copenhagen. Bordet har en bas av trä eller marmor. Bordsskivan kan fås i antingen samma träfanér som underredet alternativt i stenen Kunis Breccia, som har handpolerats för en slät yta. Att kombinera träunderredet med skivan i sten skapar en spännande kombination av material medan varianten helt i trä eller marmor bidrar med värme till den moderna designen.

Swedese | Savoa bord H 50 Ø 54 cm

13.300 kr
Savoa bord är formgivet av den finska designern Sakari Hartikainen för varumärket Swedese. Stativ i formpressat ekfanér och Ø 54 cm bordsskiva i treskiktslimfog. Höjd 50 cm. Detta utförande i vitpigmenterad ek. Bordet kommer i olika höjder och med olika storlekar på bordsskivan och tack vare det klassiska träslaget och stabila konstruktion passar det i vilket hem som helst. Välj att kombinera ett bord med ett annat eller placera det på egen hand i vardagsrummet, hallen eller som sängbord

Swedese | Savoa bord H 45 Ø 64 cm

14.640 kr
Savoa bord är formgivet av den finska designern Sakari Hartikainen för varumärket Swedese. Stativ i formpressat ekfanér och Ø 64 cm bordsskiva i treskiktslimfog. Höjd 45 cm. Detta utförande i vitpigmenterad ek. Savoa bord kommer i olika höjder och med olika storlekar på bordsskivan och tack vare det klassiska träslaget och stabila konstruktion passar det i vilket hem som helst. Välj att kombinera ett bord med ett annat eller placera det på egen hand i vardagsrummet, hallen eller som sängbord.

Swedese | Savoa soffbord H 45 Ø 84 cm

17.400 kr
Savoa soffbord är formgiven av den finska designern Sakari Hartikainen för varumärket Swedese. Stativ i formpressat ekfanér och Ø 84 cm bordsskiva i treskiktslimfog. Höjd 45 cm. Detta utförande i vitpigmenterad ek.

Notre Monde | Nesting Coffee Table set

13.790 kr
Detta Nesting Coffee Table set är ett soffbordsset med 2 bord i olika storlek och höjd. Välj mellan 3 olika utförande: Bronze, Charcoal och Clear. Borden fångar skönheten i din miljö på sin reflekterande yta. De tunga åldrade speglarna utstrålar vintagevibbar, medan dess metallram tar dig till modern tid. Säljes som ett set om 2 bord. Kraftig spegelöverdel och svart metallram. Mått litet: Ø 61, Höjd: 36 cm Mått stort: Ø 92, Höjd: 41 cm  

Fredericia | Tableau Soffbord

44.695 kr68.745 kr
37.991 kr58.433 kr
Soffbordet har en kvadratisk bordsskiva och ett underrede med kryssform som ger en unik siluett. Välj mellan storlekarna 140x140 cm och 100x100 cm. Eftersom bordet är helt tillverkat av naturmaterialet kalksten, blir varje bord helt unikt. Kalkstenen bidrar med en rå, modern elegans. Förutom det kvadratiska bordet finns i samma serie ett runt bord med storleken 100 cm i diameter.

Fredericia | Tableau Soffbord Runt Ø100 cm

43.395 kr 36.886 kr
Soffbordet har geometriska former och ett underrede i kryssform som ger Tableau Soffbord Runt en unik siluett. Eftersom bordet är tillverkat helt i kalksten är varje bord unikt. Kalkstenen bidrar med en rå, modern elegans. I serien Tableau finns även ett kvadratiskt bord i storlekarna 100 x 100 cm och 140 x 140 cm.

Dusty Deco | Bambo Bracelet Sofa Table

19.900 kr23.900 kr
Bamboo Bracelet Sofa Table formgavs av Edin & Lina Kjellvertz år 2021 för varumärket Dusty Deco. Soffbordet har en kedjeliknande stomme i mahogny och en toppskiva i härdat glas. Finns tillgänglig i storlekarna 105 eller 125 cm och de båda storlekarna mäter 36 cm på höjden. Genom den unika designen tar soffbordet gärna plats i hemmets centrum och placeras förslagsvis i ett möblemang tillsammans med en soffa, fåtölj och matta.

Dusty Deco | Sphere Sofa Table Square

35.000 kr
Sphere Sofa Table Square är ett massivt och modernt soffbord formgivet av Dusty Deco år 2020. Bordet design baseras på två geometriska figurer, sfären och kuben. Den massiva bordsskivan är gjord av en marmor som heter Emperador, som är en sten med en mörk, brun ton där varje skiffer är unik. Bordsskivan kontrasteras av fötterna i massiv bok. Fötterna har färgats och oljats för att få en mörk ton. I samma serie finns även ett liknande soffbord, men med en rund bordsskiva.

Dux | Lunaria bord

10.215 kr16.080 kr
Lunaria är en serie småbord formgivna av Claesson Koivisto Rune för DUX år 2018. Lunaria bord kan användas som sängbord, sidobord eller soffbord och kommer i tre storlekar som med fördel kan möbleras tillsammans. Lunaria-borden består av två rundade skivor på ett underrede med fyra ben och tillverkas helt i naturligt trä som har behandlats med vaxolja. Välj mellan ek eller ask.

Dux | Pronto XL bord

16.490 kr
Pronto XL bord är det större bordet ur kollektionen Pronto från DUX och är ett bord som kan användas såväl som sängbord, sidobord eller soffbord. Det runda bordet formgavs år 1980 av DUX Design Team och har på senare tid återlanserats för DUX Classic Collection i ett uppdaterat formspråk. Sängbordet Pronto XL har en skiva bestående av rökfärgat, härdat glas som är 70 cm i diameter. Den pelarformade underredet är av kromad metall samt är höj- och sänkbart mellan 49 - 61 cm. Bordet står på en fyrkantig fot som kan väljas i vit eller svart marmor. Pronto XL är den större varianten av bordet, önskar du en mindre storlek finns även den mindre modellen av Pronto som mäter 50 cm i diameter.

Dux | Pronto bord

12.330 kr
Pronto är ett bord som passar perfekt som sängbord eller sidobord. Bordet är skapat av DUX Design Team år 1980 och har efter en kort paus i produktion, återlanserats med uppdaterat utförande för DUX Classic Collection. Bordet Pronto är det mindre sängbordet som mäter 50 cm i diameter men finns även i modellen Pronto XL som är 70 cm i diameter. Pronto har en rund skiva i rökfärgat, härdat glas som vilar på ett höj- och sänkbart pelarunderrede i kromad metall. Den fyrkantiga foten är i marmor och kan väljas i vit eller svart sten. Höjden går att justera mellan 49 - 61 cm och bordet kan på så vis anpassas för att användas med olika möblemang.

Dux | Karin bord

18.445 kr
Karin bord från DUX, designat av Bruno Mathsson som ett komplement till hans klassiska fåtölj-serie Karin. Det bär tydlig prägel av seriens formspråk. Bordsskivan är exklusiv carrara- eller nero marquina-marmor. Stativet är förkromat och bordet har hjul vilket gör det enkelt att flytta och placera där det passar just dig.

Dux | Domus bord

17.200 kr
Domus bord från det svenska varumärket DUX, designat av Norm Architects år 2020. Bordet har en elegant skiva av kalksten som har mattslipats, samt underrede av vaxoljad massiv ek. Domus Table är både stilrent såväl som sofistikerat till sin design och passar därför in i flera inredningsstilar och miljöer.

Dux | Alberto bord

16.115 kr24.150 kr
Alberto bord skapades av det svenska varumärket DUX år 1980 för katalogen Bra Bohag och är en av DUX stora klassiker. Det stilrena bordet återlanserades med uppdaterad utformning och materialval i samband med DUX Design Revival år 2014. Alberto är tillverkat med ett fyrkantigt metallunderrede som finns att välja i kromat eller svart utförande. Bas- och bordsskiva består av härdat klarglas. Bordet Alberto kommer i två storlekar, kubiska 60 x 60 cm samt rektangulära 60 x 100 cm.

GUBI | Atmosfera Soffbord Teak 113×100

14.999 kr 12.749 kr

Atmosfera soffbord från Gubi är perfekt för både inom- och utomhusbruk och har en exklusiv design i teak med eleganta detaljer. Det har en bordsskiva med linjära ribbor med en stilren ram runt om. Atmosfera soffbord är tillverkat av massiv, SVLK-certifierad teak i premiumkvalitet och har ovanliga, intressanta ben för att addera en extra dimension till designen. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Med tiden får produkten en vacker patina.

Audo Cph | Passage Lounge Table

6.095 kr12.195 kr
5.181 kr10.366 kr
Passage Lounge Table är ett soffbord från danska Audo Copenhagen. Borden finns i tre olika storlekar på 50, 70 eller 90 cm i dia, och i två olika utföranden, där du väljer mellan naturlig eller mörklackad ek. Soffborden är designade av Krøyer-Sætter-Lassen och är en del av en kollektion som även innefattar en pall med precis samma hemtrevliga formspråk och robusta material.

Audo Cph | Umanoff Sidobord 60 cm

10.995 kr 9.346 kr
Umanoff är ett stilrent sidobord formgiven av Arthur Umanoff år 1950 för Audo Copenhagen. Sidobordet är tillverkat i oljad valnöt med en rundad topp och ett underrede av borstad mässing. Trots den lilla storleken rymmer Umanoff Side Table mer än man tror och är en perfekt yta att placera vaser med vackra snittblommor, ljusstakar och coffee table-böcker, eller varför inte kaffekoppen. Sidobordet finns i två olika höjder och kan snyggt kombineras.

Audo Cph | Umanoff Sidobord 45 cm

9.295 kr 7.901 kr
Umanoff Sidobord "Side Table Low" är ett stilrent sidobord formgiven av Arthur Umanoff år 1950 för Menu. Sidobordet är tillverkat i oljad valnöt med en rundad topp och ett underrede av borstad mässing. Sidobordet finns i två olika höjder och kan snyggt kombineras.