Visar 1–24 av 121 resultat

Fritz Hansen | Möbeltass till Sjuan och Myran

30 kr
Möbeltassarna sitter längst ner på benen (mot golvet) på din 3107 Sjuanstol eller 3100/3101 Myran (passar både den med 3 respektive 4 ben). Möbeltassen är till för att skydda dina golv mot repor. Den finns i två utföranden med eller utan filtbeklädnad. Om dina stolar står direkt på golvet rekommenderas filtbeklädnad. Produkten innehåller 1 st möbeltass.

Fritz Hansen | Distansdel till Sjuan och Myran

35 kr
Distansdel som sitter under din 3107 Sjuanstol eller 3100/3101 Myran (passar både den med 3 respektive 4 ben). Distansdelen är till för att skydda stolens konstruktion mellan sitsen och benen, så att inte din stol inte skadas av ojämn viktfördelning. Distansdelen finns i grått och svart.

Fritz Hansen | Täckkåpa för 3107 Sjuan och 3101 Myran (4 ben)

155 kr
Täckkåpa från Fritz Hansen som sätts under din 3107 Sjuan-stol eller 4-benta 3101 Myran stol.

Fritz Hansen | 3107 Sjuan Svart Ask/Krom Kampanj

Det ursprungliga priset var: 5.999 kr.Det nuvarande priset är: 4.610 kr.
Med detta kampanjerbjudande från Fritz Hansen kan du handla en riktig designfavorit till kampanjpris, omåttligt populära 3107 Sjuan Svart Ask med kromunderrede. Erbjudandet gäller under en begränsad tid och kan ej kombineras med andra rabatter.

Hans K | Verona rygg

500 kr
425 kr
Komplett stol består av bas, rygg och sits, vilket gör att du kan kombinera din stol precis som du själv önskar.

Hans K | Rainbow sits

500 kr
425 kr
Sits som passar med den klassiska stolen Rainbow från Hans K. Välj själv material och stil på stol och sits.

Hans K | ZigZag stol

3.495 kr3.895 kr
2.971 kr3.311 kr
Exklusiv pinnstol i massivt material.

Skandilock | Fårskinn till Sjuan stol

2.095 kr
1.781 kr
Fårskinn till Sjuan Stol från Skandilock. Stolsöverdraget Cover 7 i lockigt fårskinn i flera härliga färger förnyar din Sjuan stol och ger en skön känsla. Ullängd cirka 17 mm. Överdraget har en baksida av svart PU-läder. Monteras enkelt med en dragkedja på baksidan av ryggen. Obs! Överdraget passar ej en tidigare klädd Sjuan-stol.

Hans K | ZigZag dyna stol

595 kr
506 kr
Dyna utformad för ZigZag stol.

Hans K | ZigZag karmstol

3.995 kr4.495 kr
3.396 kr3.821 kr
Exklusiv pinnstol i massivt material. Stol eller karmstol? Det går att blanda eller hålla sig till en sort. För hela bordet eller för en enkel charm.

Hans K | Rainbow stol bas

2.995 kr3.395 kr
2.546 kr2.886 kr
Bas till klassiska stolen från Rainbow med flera valmöjligheter. Välj själv material och stil på både stol och sits. Obs! Detta är endast basen. Du behöver addera din sits, klicka här. 

Vitra | Eames Plastic Side Chair DSR RE

3.890 kr
3.307 kr
Upptäck Eames Plastic Side Chair DSR från Vitra! Eames Plastic Side Chair DSR RE är en av Charles & Ray Eames mest populära stolar ur kollektionen Eames Plastic Chairs från Vitra. Sätet av plast har monterats på den så kallade Eiffeltornsbasen, en konstruktion av stål med fyra ben. Välj bland flertal färger på sitsen och ben i krom, vit eller svart. Genom åren har Vitra i samråd med familjen Eames infört mer hållbara material för Eames Plastic Chairs. Från 2024 tillverkas sitsarna av återvunnen plast, vilket resulterat i Eames Plastic Chair RE. På grund av det återvunna materialets sammansättning kommer de olika färgvarianterna av sitskalarna att innehålla små pigmentflingor.

Vitra | Eames Plastic Armchair DAR RE

5.380 kr
4.573 kr
Eames Plastic Armchair DAR RE är en omarbetad variant av Eames legendariska Fiberglass Chair. Den presenterades år 1950 som den första industriellt tillverkade plaststolen, av helt genomfärgad polypropylen. Genom åren har Vitra i samråd med familjen Eames infört mer hållbara material för Eames Plastic Chairs. Från 2024 tillverkas sitsarna av återvunnen plast, vilket resulterar i serien Eames Plastic Chair RE. På grund av det återvunna materialets sammansättning kommer de olika färgvarianterna av sitskalarna att innehålla små pigmentflingor.

Vitra | Eames Wire Chair DKR New Colours

5.740 kr
4.879 kr
Nya färger på Wire Chair DKR från Vitra! Stolen är formgiven av Charles och Ray Eames, och är en variation på samma tema som de berömda organiskt utformade skalstolarna av samma upphovsmän.Stolen fungerar lika bra utomhus som inomhus! Wire Chair finns i fyra nya färger baserade på färgpaletten designad av Charles och Ray Eames: Citron, Sky Blue, Dark Green och Eames Seafoam Green

Vitra | Eames Plastic Chair DSR RE Special Colours

3.890 kr
3.307 kr
Upptäck Eames Plastic Chair DSR RE Special Colours. Matsalsstolen är formgiven år 1950 av Charles och Ray Eames. Sätet av plast har monterats på den så kallade Eiffeltornsbasen, en konstruktion av stål med fyra ben. Funkar lika bra inomhus som utomhus! Genom åren har Vitra i samråd med familjen Eames infört mer hållbara material för Eames Plastic Chairs. Från 2024 tillverkas sitsarna av återvunnen plast, vilket resulterar i serien Eames Plastic Chair RE. På grund av det återvunna materialets sammansättning kommer de olika färgvarianterna av sitskalarna att innehålla små pigmentflingor.

Hans K | ZigZag dyna pall/barpall

595 kr
506 kr
Dyna utformad för ZigZag pall/barpall.

Fritz Hansen | 3107 Sjuan Framsidesklädd Kampanj

11.999 kr
7.995 kr10.199 kr
Kampanj på 3107 Sjuan Framsidesklädd från Fritz Hansen. Med detta erbjudande kan du handla en sann designklassiker till kampanjpris! Populära Sjuan framsidesklädd i läder Essential Black. Lädret Essential är ett lättskött och fläckbeständigt läder med en hög nivå av färgäkthet. Detta gör det idealiskt att använda på vardagsmöbler. Stolens baksida kommer i svartbetsad ask.

David Design | Hammock Stol

5.860 kr 4.981 kr
Hammock stol i läder. Design: Axel Bjurström

Hans K | ZigZag dyna karmstol

595 kr
506 kr
Dyna utformad för ZigZag karmstol.

Fritz Hansen | Sjuan 3107 – Bokfanér

6.199 kr
5.269 kr
Sjuan har kommit att bli Fritz Hansens överlägset mest sålda stol genom historien och trots att över 60 år gått sedan lanseringen känns designen fortfarande nytänkande tack vare Jacobsens tidlösa formspråk. I Sjuan möts form, funktion och modern designhistoria som både gör stolen till en designikon och favorit hos oss. Sjuan finns som matbordsstol, kontorsstol, barstol, karmstol, samt i barnstorlek. Välj mellan en rad olika naturliga fanér, färgad ask eller fullackerad bok i ett stort urval av färger. Sitsen finns även som framsidesklädd eller helklädd.

Fritz Hansen | Droppen Seat Cushion

680 kr
578 kr
Droppen Seat Cushion är en dyna som är speciellt anpassad till att använda till stolen "Droppen" från Fritz Hansen. Dynan finns att välja i två färger. Droppen designades av Arne Jacobsen år 1958, särskilt för Sas Royal Hotel i Köpenhamn och produceras av Fritz Hansen. Ursprungligen skapades enbart 150 exemplar och det är först på senare år som Droppen skulle börja tillverkas i större upplaga. Men tack vare Jacobsens tidlösa formspråk känns designen lika aktuell idag som när den lanserades.

Stolab | Lilla Åland stol björk

4.150 kr4.450 kr
3.528 kr3.783 kr
Lilla Åland stol från varumärket

Hans K | Verona stol bas

2.495 kr2.895 kr
2.121 kr2.461 kr
Komplett stol består av bas, rygg och sits, vilket gör att du kan kombinera din stol precis som du själv önskar.

Fritz Hansen | 3217 Sjuan Kontorsstol Kampanj

Det ursprungliga priset var: 26.495 kr.Det nuvarande priset är: 22.495 kr.
Med detta kampanjerbjudande från Fritz Hansen kan du handla en riktig favorit för hemmakontoret till kampanjpris, 3217 Sjuan Kontorsstol med armstöd och i läderklädsel. Välj mellan läder Wild Black eller Wild Walnut. Erbjudandet gäller under en begränsad tid och kan ej kombineras med andra rabatter.

Stolar är en av våra viktigaste möbler som spelar en central roll både i hemmet, på arbetet och i det offentliga rummet. Här hittar du ett urval av matbordsstolar, skrivbordsstolar, karmstolar och barstolar från välkända designers och varumärken.

De flesta av våra varumärken erbjuder oändligt många olika val av utförande på deras stolar, både vad gäller klädsel och underrede. Kontakta gärna butiken på kundsupport@glashusetmalmo.se om du önskar en stol du inte finner här, så hjälper vi dig.