RING OSS: 040 630 46 46
Montana hylla

Montana

IMG 4175
IMG 4221
IMG 4191

Att designa en unik Montana Hylla

Vår erfarna personal på Glashuset är inte bara experter inom inredning och möblemang, utan också på att skapa skräddarsydda Montana-lösningar. Vi förstår vikten av att införliva din personliga stil i varje projekt och är redo att guida dig genom processen för att förverkliga dina visioner. Med vår expertis kan du vara säker på att varje detalj av din Montana hylla kommer att vara noggrant utformad för att passa perfekt in i ditt hem eller på din arbetsplats. 

Vad som särskiljer oss från andra är vårt engagemang att leverera överlägsen service och skapa unika lösningar som speglar din personliga stil samtidigt som det uppfyller ultimat funktion. Hos oss på Glashuset har vi förmånen att ha två av de främsta inredarna i Sverige när det gäller att rita Montana-lösningar – Janina och Mari. Deras kompetens och passion för design gör dem till några av de bästa inom branschen. När du väljer Glashuset, väljer du en personlig och skräddarsydd upplevelse.

Janina och Mari tar sig tid att förstå dina behov och visioner för att skapa din Montana hylla. Varje Montana hylla blir en unik reflektion av din personliga smak och livsstil. Vi är stolta över att vara en av de få butikerna som fullt behärskar Montanas DesignPro System. Välkommen till Glashuset, där din inredningsdröm blir verklighet. 

Vill du ha hjälp med din Montana hylla? Klicka på ikonen nedan och boka en tid hos oss.

Några av hyllorna vi har ritat

Montana | Hyllkombination Masala/Monarch på sockel

78.779 kr
Montana hyllkombination i färgerna Masala och Monarch. Här har vi designat en härlig hylla med Montana System. Denna kombinationen mäter 233 cm i bredd, höjden är 216 cm och djupet 30 cm. Montana System ger dig oändliga möjligheter – med 36 basmoduler, 4 djup och 43 ytbehandlingar i olika färger och finish kan du skapa ett hyllsystem precis som du vill. Intresserad av att designa ditt eget personliga hyllsystem? Kontakta oss på kundsupport@glashusetmalmo.se eller kom förbi butiken så hjälper våra inredare dig.  

Montana | Hyllkombination Clay, Balsamic, Pine, Ruby

75.030 kr
Denna hyllkombination togs fram i samarbete med Teklan. Här möts färgerna Clay, Balsamic, Pinne och Ruby. En större hylla med flera förvaringsmöjligheter. Denna kombinationen mäter 209 cm i bredd, höjden är 285 cm och djupet 30 cm. Montana System ger dig oändliga möjligheter – med 36 basmoduler, 4 djup och 43 ytbehandlingar i olika färger och finish kan du skapa ett hyllsystem precis som du vill. Intresserad av att designa ditt eget personliga hyllsystem? Kontakta oss på kundsupport@glashusetmalmo.se eller kom förbi butiken så hjälper våra inredare dig.  

Montana | Hylla Masala/Amber/Acaica/Camomille på sockel

67.485 kr
Montana hylla i färgerna Masala, Amber, Acacia och Camomille. Här har vi designat en hylla med varma färger i Montana System. Denna kombinationen mäter 176 cm i bredd, höjden är 183 cm och djupet 30 cm. Montana System ger dig oändliga möjligheter – med 36 basmoduler, 4 djup och 43 ytbehandlingar i olika färger och finish kan du skapa ett hyllsystem precis som du vill. Intresserad av att designa ditt eget personliga hyllsystem? Kontakta oss på kundsupport@glashusetmalmo.se eller kom förbi butiken så hjälper våra inredare dig.  

Montana | Byrå Vanilla/Amber/Balsamic

41.306 kr
Montana byrå i färgerna Vanilla, Amber och Balsamic. Här har vi designat en hylla med varma färger i Montana System. Denna kombinationen mäter 188 cm i bredd, höjden är 120 cm och djupet 30 cm. Montana System ger dig oändliga möjligheter – med 36 basmoduler, 4 djup och 43 ytbehandlingar i olika färger och finish kan du skapa ett hyllsystem precis som du vill. Intresserad av att designa ditt eget personliga hyllsystem? Kontakta oss på kundsupport@glashusetmalmo.se eller kom förbi butiken så hjälper våra inredare dig.  

Montana erbjuder personliga och kreativa hyllor för alla rum

Med Montanas hyllsystem är kreativiteten oändlig. En enkel och snygg design med upp till fem miljoner olika kombinationsmöjligheter – för att personifiera praktiskt efter vad för Montana hylla  som passar just ditt hem.

År 1982 grundades Montana av Peter J. Lassen, svärson till den berömde designern Fritz Hansen. Peter J. Lassen arbetade innan detta i flera år tillsammans med Arne Jacobsen, Jørn Utzon och Verner Panton innan han själv skapade det modulära möbelsystemet. Han inspireras av tanken att alla vill ha friheten till att utforma sina egna utrymmen och skapar då hyllsystemet Montana.

Filosofin utgår från att man ska kunna kombinera modulerna i oändlighet utifrån både färg, form och funktion. Alla delar ska vara praktiska, snygga, tåliga och inte påverkas av trender – så har det varit sedan starten och är än idag. Med 36 olika moduler, 4 olika djup och 43 färger erbjuds oändliga möjligheter för din Montana hylla. Hyllsystemen och resten av Montanas produkter tillverkas av 160 anställda under samma tak i Danmark. 

Montana hylla: Färgpalett

Montana erbjuder en färgpalett med 43 olika färger och nyanser för din Montana hylla. Från ljusa och luftiga till täta och djupa. Det finns en färg för varje ändamål. Var åttonde år utvecklar Montana sin färgpalett. Den nuvarande paletten skapades i samarbete med färgexperten Margrethe Odgaard. Margrethe har skapat färgpaletten med utgångspunkt i att, precis som modulerna erbjuder oändliga möjligheter, ska även färgerna kunna blandas och matchas. 

Montana hylla: Moduler

Montana Systemet ger dig oändliga möjligheter. Med 36 grundmoduler, 4 djup och 43 finishar kan vi skapa ett hyllsystem precis som du vill ha det. Systemet är tillverkat av 12 mm MDF och blev år 2019 certifierat med EU Ecolabel. Detta garanterar hållbara, högkvalitativa material som är säkra både för miljön och ditt hem. En Montana hylla är ett säkert val  för dig som vill ha en möbel som berikar ditt hem år efter år.  

Grundmodulerna finns i olika storlekar; olika djup, höjder och bredder. När vi ritat dina grundmoduler är det dags att sätta detaljerna. Systemet erbjuder ett stort utbud av hyllor, dörrar, lådor, brickor och belysning. Här anpassas även din Montana hylla utefter hur den ska placeras. På en sockel, ben, hjul eller på väggen. 

Färdiga produkter från Montana

Montana | ARRANGE Tray Set Quickship

2.710 kr
Addera färg till hemmet och håll dig organiserad med ARRANGE Tray set från Montana. Setet är perfekt för att förvara och visa vardagliga föremål som smycken, nycklar och badrumsprodukter. Du kan också använda medelstora och stora brickor för att servera kaffe och te, frukost på sängen eller middag till dina gäster. Formgivare: Peter J. Lassen.  

Montana | BUREAU skrivbord Quickship

13.320 kr13.327 kr
Bureau skrivbord från Montana med en stilren, vägghängd design perfekt för det moderna hemmakontoret. Det har tre utdragbara brickor på ena sidan för enkel användning och ett skåp med dörr på andra sidan med massor av utrymme. Minimalistiskt, luftigt utseende. Här finner ni produkten i de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.

Montana | Byrå Vanilla/Amber/Balsamic

41.306 kr
Montana byrå i färgerna Vanilla, Amber och Balsamic. Här har vi designat en hylla med varma färger i Montana System. Denna kombinationen mäter 188 cm i bredd, höjden är 120 cm och djupet 30 cm. Montana System ger dig oändliga möjligheter – med 36 basmoduler, 4 djup och 43 ytbehandlingar i olika färger och finish kan du skapa ett hyllsystem precis som du vill. Intresserad av att designa ditt eget personliga hyllsystem? Kontakta oss på kundsupport@glashusetmalmo.se eller kom förbi butiken så hjälper våra inredare dig.  

Montana | CARRY Byrå på ben Quickship

17.169 kr
CARRY Byrå på ben är en modern och tidlös byrå med tre lådor som ger den perfekta förvaringslösningen för vardagsrummet, hemmakontoret eller sovrummet. Byrån består av tre lådor i en rad. Byrån levereras med ben, upphängningsskena, hjul eller sockel. Här finner ni produkten i de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.

Intresserad?

Hör gärna av dig till oss eller besök oss, för att få hjälp med din Montana hylla.
Butik: 040 – 630 46 46
E-post: kundsupport@glashusetmalmo.se
www.montanafurniture.com

paul vium

Vi hjälper dig

Ring eller maila oss.
Vi svarar inom 48h (vardagar).

Säkra leveranser

Fraktfritt över 1500:-

100% original

Vi är en auktoriserad butik
som säljer äkta varor.

Shopping cart

JUST NU – 1.500 KRONOR I RABATT
Per 10.000 kr du handlar för (dras av i kassan) gäller ej redan nedsatta produkter

LAGERREA 40-70% LÖR 25/11 SÖN 26/11 12:00-15:00 GAMLA BORREBACKEVÄGEN 57 | HITTA HIT

10% prisavdrag på ditt första köp!
Ange rabattkoden NY-KUND