Visar 1–24 av 30 resultat

Vitra | Eames Wire Chair LKR New Colours

7.030 kr
Nya färger på Wire Chair LKR från Vitra! Stolen är formgiven av Charles och Ray Eames, och är en variation på samma tema som de berömda organiskt utformade skalstolarna av samma upphovsmän. Wire Chair LKR finns i fyra nya färger baserade på färgpaletten designad av Charles och Ray Eames: Citron, Sky Blue, Dark Green och Eames Seafoam Green.

Fatboy | Paletti Lounge Chair

11.569 kr
Paletti Lounge Chair är en fåtölj i samma stil som den modulära loungegruppen Paletti från Fatboy. Denna generösa utomhusfåtölj är robust och rymlig men ändå elegant. Gör det bekvämt för dig med en god bok eller skjut fram den till ditt loungeset för en eftermiddag eller kväll med drinkar i god vänners lag. Fåtöljen är vatten- och smutsavvisande och enkel att rengöra. Vill du förvandla din Paletti Lounge Chair till en lyxig schäslong? Knäpp bara på en Paletti Hocker. Eller vill du hellre förvandla din Paletti till en soffa? Välj ett av våra standardset eller sätt ihop en egen kombination med de modulära Paletti-komponenterna.

Fatboy | Paletti Corner Seat

10.519 kr
Paletti Corner Seat är en hörna till den modulära loungesoffan Paletti från Fatboy. Med Paletti kan du skapa en fantastisk loungegrupp. Paletti Corner Seat från Fatboy är tillverkad med en svart stomme och dynor i tyget Sunbrella natté där du kan välja mellan flera olika färger. Dynorna är vatten och smutsavvisande och har en fyllning med Polyeterhybridskum. Klädslarna är avtagbara och kan tvättas i 40°C.

Cane-line | Curve loungefåtölj

7.600 kr
6.460 kr
Curve loungefåtölj är helt unik i sin formgivning och sitt formspråk. Fåtöljen är formad av det slitstarka och väderbeständiga materialet Cane-line Weave® med en aluminiumram. Curve kommer i två versioner, antingen med lavagrå ram som ger en modern look, eller med rottingliknande ram som ger en inbjudande naturlig look. Loungefåtöljen har en lätt men mycket robust formkonstruktion och hög sittkomfort.

Audo Cph | WM String Lounge Chair Black

3.995 kr 3.396 kr
WM String Lounge Chair är en stol designad av Studio WM för det danska varumärket Audo Copenhagen. Stolen består av pulverlackerad stål. Utseendet på loungestolen kännetecknas av dess luftiga, stilrena design. Stolen kan användas både inomhus och utomhus. Studio WM består av Maarten Collignon och Wendy Legro som själva beskriver deras design som en sensorisk, intuitiv upplevelse där beröring, doft och ljud är i harmoni för att skapa känslig, poetisk design.

Cane-line | Sticks loungefåtölj

18.000 kr27.600 kr
15.300 kr23.460 kr
Sticks Loungefåtölj är designad för avkoppling. Cane-line AirTouch-kuddarna inkluderar Cane-line QuickDry & Airflow-systemet, som säkerställer att kuddarna är helt torra cirka 1 timme efter en regnskur. Sticks loungefåtölj kombinerar hög komfort och hållbarhet och är den perfekta fåtöljen för alla uteplatser. Placera den fristående eller tillsammans med de andra produkterna i Sticks-serien.

Skagerak | Steamer Deck Chair

15.499 kr 13.174 kr
Steamer Deck Chair från Skagerak. Strömlinjeformade linjer och elegans präglar Steamer däckstolen, inspirerad av de kurviga linjerna på en kryssningsfartyg. Stolen har en integrerad fotpall som enkelt fälls upp när den inte används. Steamer däckstolen är tillverkad av högkvalitativ teak i en ren och lätt utformning där funktionalitet och komfort står i fokus för denna nordiska arketyp. Skapa den perfekta platsen att luta sig tillbaka och koppla av med Steamer däckstolen, en modern tolkning av den arketypliska solstolen. Med fyra justerbara lägen erbjuder den en fusion av funktion och komfort. Dess integrerade fotpall kan enkelt fällas undan när den inte används, medan dess FSC-certifierade teakram ger stadig komfort och vackert patinerar över tid.

Skagerak | Virkelyst Stol

22.499 kr24.499 kr
19.124 kr20.824 kr
Virkelyst stol från Skagerak. De rena linjerna hos Virkelysts 100% FSC-certifierade teakram skapar en tillfredsställande kontrast mot de tjocka, mjuka och bekväma dynorna. Perfekt för att njuta av sköna timmar i soliga trädgårdar eller på terrasser. Genom att förena skönhet med motståndskraft är det väderbeständiga tyget Oeko-Tex®-certifierat och extremt färgäkta och ljusäkta samt vatten- och smutsavvisande och mögelresistent. Dynan torkar snabbt även efter ett kraftigt regn, eftersom skummet har en öppen-cellstruktur som låter vatten och luft passera igenom.

Skagerak | Riviera Lounge

36.999 kr 31.449 kr
Riviera Lounge frånSkagerak. Designad år 1991 i samarbete med den danska designern Povl B. Eskildsen, har den mångsidiga Riviera-kollektionen blivit en utomhusklassiker, känd för sin flexibilitet och enkelhet i utseendet. Genom att ta en hållbarhetsansats optimerar designen användningen av material genom att använda så lite som möjligt av teaklamellerna utan att kompromissa med styrkan. Den smarta konstruktionen är justerbar per design, vilket gör att delarna i Riviera-kollektionen kan omvandlas både i uttryck och funktionalitet och kan enkelt kompletteras med en bekväm kudde. Den oerhört mångsidiga och multifunktionella Riviera Lounge kan anpassas för att passa en mängd olika ändamål. Utformad för att expandera i bredd kan Riviera Lounge fungera som en loungestol och bord, en soffa eller en plan yta att använda som solsäng. Tillverkad av 100% FSC-certifierat teakträ med rostfria stålfästen för långvarig funktionalitet.

Skagerak | Regatta Lounge Stol

21.499 kr 18.274 kr
Regatta Lounge stol frånSkagerak. Regatta serien av trädgårdsmöbler Kännetecknar minimalistiska linjer med mjuka kurvor som tillför karaktär till utomhusutrymmen. Designad av Hans Thyge & Co designstudio. Sjunk ner i den omfamnande komforten hos Regatta Loungestolen, skickligt formad av massivt FSC-certifierat teakträ med en fängslande kombination av kurviga och raka linjer. Höj komfortnivån med den matchande fotpallen.

Skagerak | Loungestol

20.499 kr 17.424 kr
Pelagus Loungestol frånSkagerak.Pelagus Loungestol är designad för avslappnade soliga dagar och sällskap. Den passar perfekt på en lövrik veranda eller vid poolen. Loungestolen har en solid ram i 100% FSC-certifierad teak som påminner om en klassisk skandinavisk typologi, medan det väderbeständiga Sling-tyget i sitsen ger en modern touch med sin lätthet och transparens. Sitsens vinkel är perfekt lutad för att njuta av timmar av komfort och de träarmstöd är tillräckligt breda för en drink eller en bok.

Skagerak | Lilium Loungestol

13.999 kr 11.899 kr
Lilium loungestol från Skagerak .Lilium-kollektionen är en modern tolkning av utomhusmöbler som även passar utmärkt inomhus. Designad av det välkända BIG - Bjarke Ingels Group - Lilium är långvariga möbler perfekta för utomhusevenemang och sammankomster. Lilium loungestol erbjuder en avslappnad paus, där ryggstödet ger något efter när du sätter dig. Sitsen och ryggstödet är tillverkade av 100% FSC-certifierad teak och är främre monterade vilket skapar en slät rygg utan synliga skruvar. Den smala ramen är stark men ändå lätt, tillverkad i rostfritt stål, vilket är idealiskt för avkoppling utomhus på soliga dagar.

Skagerak | Between Lines Deck Chair

11.499 kr 9.774 kr
Between Lines Deck Chair är en loungefåtölj från varumärket Skagerak. Tillverkad med komfort, kvalitet och hållbarhet i åtanke har Between Lines-serien en lugnande utstrålning som gör den perfekt för att njuta av livet långsamt utomhus. Naturlig både i funktion och design är Between Lines Däckstol en modern tolkning av den amerikanska Adirondackstolen. Den har långa, vinklade linjer som är perfekt positionerade för komfort. Tillverkad av FSC™-certifierad teak kommer detta tidlösa stycke att patinera vackert över tiden till en silvergrå nyans. Till Between Lines Deck Chair finns en specialanpassad dyna för extra komfort, Between Lines Deck Chair Cushion, finns att välja i fyra olika färger. Se även fotpallen Between Lines Deck Stool i samma kollektion för ett komplett set för avslappning.

Cane-Line | Diamond highback fåtölj inkl dyna

19.200 kr24.800 kr
16.320 kr21.080 kr
Den vackra och komfortabla Diamond highback fåtölj har en modern och tidlös design. Fåtöljen ä är flätad i Cane-line Soft Rope/Weave, vilka båda är otroligt väderbeständiga material. Dynorna är tillverkade i ett skönt vatten- och smutsavvisande tyg med QuickDryFoam®, vilket gör att de torkar snabbt efter en regnskur. Kan stå utomhus året runt.

Cane-Line | Diamond loungefåtölj inkl dyna

13.600 kr20.000 kr
11.560 kr17.000 kr
Diamond loungefåtölj från Cane-Line är en snygg och klassisk loungestol för terrassen eller balkongen i storstaden. Loungestolen har ett distinkt och tidlöst uttryck med designdetaljer som fångar ögat. Stolen är flätad i Cane-line Soft Rope/Weave, vilka båda är otroligt väderbeständiga material. Dynorna är tillverkade i ett skönt vatten- och smutsavvisande tyg med QuickDryFoam®, vilket gör att de torkar snabbt efter en regnskur. Kan stå utomhus året runt.

GUBI | F-Chair Outdoor loungestol

10.999 kr 9.349 kr

F-Chair Outdoor loungestol från GUBI imponerar med sin ikoniska design, här optimerad för utomhusbruk med tanke på både ergonomi och materialval. Proportionerna är noggrant justerade för att maximera komforten, och ramarna är skickligt tillverkade med traditionella snickerier av planterad teak. En perfekt kombination av form och funktion för att skapa en stilfull och bekväm loungestol för utomhusbruk.

GUBI | Bohemian 72 Ottoman

23.999 kr
20.399 kr
Bohemian 72 Ottoman från Gubi. Året då den italienska designern Gabriella Crespi skulle ha fyllt 100 år, och 50 år efter den första idén, sätter Gubi nu kollektionen Bohemian 72 i produktion för första gången. Ottomanens bas är gjord i rotting vilket pryds av en härlig dyna. Matcha gärna med de andra komponenterna av Bohemian 72 serien från GUBI.

GUBI | Bohemian 72 Lounge Chair

35.999 kr
30.599 kr
Bohemian 72 loungefåtölj från Gubi. Året då den italienska designern Gabriella Crespi skulle ha fyllt 100 år, och 50 år efter den första idén, sätter Gubi nu kollektionen Bohemian 72 i produktion för första gången. Fåtöljens bas är gjord i rotting vilket pryds av en härlig dyna. Matcha gärna med de andra komponenterna av Bohemian 72 serien från GUBI.

GUBI | Pacha Outdoor fåtölj med armstöd

47.999 kr
40.799 kr
Pacha Outdoor loungefåtölj från GUBI med en ikonisk, iögonfallande design. Nu i premiumkvalitet för utomhusbruk.

GUBI | Pacha Outdoor fåtölj

41.999 kr
35.699 kr
Ta med den populära loungefåtöljen Pacha med utomhus! Pacha Outdoor loungefåtölj från GUBI med en ikonisk, iögonfallande design. Nu i premiumkvalitet för utomhusbruk.

Cane-line | Peacock Wing highback fåtölj

38.400 kr 32.640 kr
Peacock Wing highback fåtölj är en modern och skulpturell stol som designats av Foersom & Hiort-Lorenzen MDD. Den höga, avskärmande ryggen gör stolen till en perfekt plats för avkoppling och eftertanke. Cane-line Soft Rope gör Peacock Wing perfekt för utomhusbruk i alla klimat, eftersom designen och materialet är temperatur- och UV-resistenta.

Cane-line | Ocean loungefåtöjl

5.600 kr 4.760 kr
En elegant konstruerad loungestol tillverkad i robust Cane-line Soft Rope på en stadig aluminiumram.

Cane-line | Nest Round loungefåtölj

10.900 kr
9.265 kr
Nest Round loungefåtölj är klassisk dansk design när den är som bäst – enkel, bekväm och av hög kvalitet. Nest är tillverkad av det slitstarka materialet Cane-line Weave® på en robust aluminiumram. Tillsammans skapar materialen en tidlös och hållbar möbel.

Cane-line | Nest loungefåtölj

16.400 kr16.700 kr
13.940 kr14.195 kr
Nest loungefåtölj är klassisk dansk design när den är som bäst – enkel, bekväm och av hög kvalitet. Nest är tillverkad av det slitstarka materialet Cane-line Weave® på en robust aluminiumram. Tillsammans skapar materialen en tidlös och hållbar möbel.