Visar alla 22 resultat

Vitra | Eames Wire Chair LKR New Colours

7.030 kr
Nya färger på Wire Chair LKR från Vitra! Stolen är formgiven av Charles och Ray Eames, och är en variation på samma tema som de berömda organiskt utformade skalstolarna av samma upphovsmän. Wire Chair LKR finns i fyra nya färger baserade på färgpaletten designad av Charles och Ray Eames: Citron, Sky Blue, Dark Green och Eames Seafoam Green.

Fatboy | Paletti Corner Seat

10.519 kr
Hörna till den modulära soffan Paletti från Fatboy. Med Paletti kan du skapa en fantastisk loungegrupp. Modulsoffan från Fatboy är tillverkad med en svart stomme och dynor i tyget Sunbrella natté där du kan välja mellan flera olika färger. Dynorna är vatten och smutsavvisande och har en fyllning med Polyeterhybridskum. Klädslarna är avtagbara och kan tvättas i 40°C.

Cane-line | Curve loungefåtölj

7.400 kr
6.290 kr
Curve är helt unik i sin formgivning och sitt formspråk. Välj mellan 2 utförande: grå eller naturlig.

Audo Cph | WM String Lounge Chair Black

3.995 kr 3.196 kr
WM String Lounge Chair är en stol designad av Studio WM för det danska varumärket Audo Copenhagen. Stolen består av pulverlackerad stål. Utseendet på loungestolen kännetecknas av dess luftiga, stilrena design. Stolen kan användas både inomhus och utomhus. Studio WM består av Maarten Collignon och Wendy Legro som själva beskriver deras design som en sensorisk, intuitiv upplevelse där beröring, doft och ljud är i harmoni för att skapa känslig, poetisk design.

Cane-Line | Diamond highback fåtölj inkl dyna

15.840 kr21.120 kr
Den vackra och komfortabla fåtöljen Diamond Highback har en modern och tidlös design. Fåtöljen ä är flätad i Cane-line Soft Rope/Weave, vilka båda är otroligt väderbeständiga material. Dynorna är tillverkade i ett skönt vatten- och smutsavvisande tyg med QuickDryFoam®, vilket gör att de torkar snabbt efter en regnskur. Kan stå utomhus året runt. Nu erbjuds Diamond-serien till kampanjpris!

Cane-Line | Diamond loungefåtölj inkl dyna

11.760 kr16.640 kr
Diamond fåtölj från Cane-Line är en snygg och klassisk loungestol för terrassen eller balkongen i storstaden. Loungestolen har ett distinkt och tidlöst uttryck med designdetaljer som fångar ögat. Stolen är flätad i Cane-line Soft Rope/Weave, vilka båda är otroligt väderbeständiga material. Dynorna är tillverkade i ett skönt vatten- och smutsavvisande tyg med QuickDryFoam®, vilket gör att de torkar snabbt efter en regnskur. Kan stå utomhus året runt. Nu erbjuds Diamond-serien till kampanjpris!

GUBI | F-Chair Outdoor loungestol

10.999 kr 8.799 kr

F-Chair Outdoor loungestol från GUBI imponerar med sin ikoniska design, här optimerad för utomhusbruk med tanke på både ergonomi och materialval. Proportionerna är noggrant justerade för att maximera komforten, och ramarna är skickligt tillverkade med traditionella snickerier av planterad teak. En perfekt kombination av form och funktion för att skapa en stilfull och bekväm loungestol för utomhusbruk.

GUBI | Bohemian 72 Ottoman

23.999 kr
19.199 kr
Bohemian 72 Ottoman från Gubi. Året då den italienska designern Gabriella Crespi skulle ha fyllt 100 år, och 50 år efter den första idén, sätter Gubi nu kollektionen Bohemian 72 i produktion för första gången. Ottomanens bas är gjord i rotting vilket pryds av en härlig dyna. Matcha gärna med de andra komponenterna av Bohemian 72 serien från GUBI.

GUBI | Bohemian 72 Lounge Chair

35.999 kr
28.799 kr
Bohemian 72 loungefåtölj från Gubi. Året då den italienska designern Gabriella Crespi skulle ha fyllt 100 år, och 50 år efter den första idén, sätter Gubi nu kollektionen Bohemian 72 i produktion för första gången. Fåtöljens bas är gjord i rotting vilket pryds av en härlig dyna. Matcha gärna med de andra komponenterna av Bohemian 72 serien från GUBI.

GUBI | Pacha Outdoor fåtölj med armstöd

47.999 kr
38.399 kr
Pacha Outdoor loungefåtölj från GUBI med en ikonisk, iögonfallande design. Nu i premiumkvalitet för utomhusbruk.

GUBI | Pacha Outdoor fåtölj

41.999 kr
33.599 kr
Ta med den populära loungefåtöljen Pacha med utomhus! Pacha Outdoor loungefåtölj från GUBI med en ikonisk, iögonfallande design. Nu i premiumkvalitet för utomhusbruk.

Cane-line | Peacock Wing highback fåtölj m/teak ben

36.800 kr 31.280 kr
Peacock Wing highback är en modern och skulpturell stol som designats av Foersom & Hiort-Lorenzen MDD.

Cane-line | Peacock loungefåtölj med teak ben

14.100 kr18.200 kr
11.985 kr15.470 kr
En vackert visuell fåtölj med hög komfort. Blandningen av två färger i väven ger ett mycket unikt utseende. Cane-line Weave® gör den idealisk för utomhusbruk i alla klimat, eftersom det är både temperatur och UV-resistent.

Cane-line | Ocean loungefåtöjl

6.100 kr 5.185 kr
En elegant konstruerad loungestol tillverkad i robust Cane-line Soft Rope på en stadig aluminiumram.

Cane-line | Nest Round loungefåtölj

10.600 kr
9.010 kr
Stolen Nest Round är klassisk dansk design när den är som bäst – enkel, bekväm och av hög kvalitet. Nest är tillverkad av det slitstarka materialet Cane-line Weave® på en robust aluminiumram. Tillsammans skapar materialen en tidlös och hållbar möbel.

Cane-line | Nest loungefåtölj

16.000 kr
13.600 kr
Nest lounge fåtölj är klassisk dansk design när den är som bäst – enkel, bekväm och av hög kvalitet

Cane-line | Moments loungefåtölj inkl dynset

22.000 kr
18.700 kr
Moments sätter en ny standard för flexibel design med dess eleganta, minimalistiska och skandinaviska former.

Cane-line | Endless loungefåtölj

14.900 kr 12.665 kr
Endless är tillverkad i slitstarka Cane-line Soft Rope på en elegant ram av varm teak med vackra linjer. En stol som är båda klassisk och modern på samma gång.

Cane-line | Encore loungefåtölj

21.400 kr
18.190 kr
Encore lounge är en modern, klassisk fåtölj med ett elegant vävt material som passar i varje utomhusutrymme

Cane-line | Conic loungefåtölj

21.900 kr
18.615 kr
Conic lounge fåtölj är ett resultat av en lång designprocess där designers och hantverkare skapat en ram och kudde som känns precis rätt. Fokus har varit på en harmonisk design med hög komfort.

Cane-line | Basket loungefåtölj

28.000 kr
23.800 kr
Basket loungefåtölj från Cane-Line har inspirerats av de klassiska korgmöblerna, men med Cane-Lines robusta material kan du tryggt ta ut dem i trädgården.

Cane-line | Amaze loungefåtölj, stapelbar

13.600 kr 11.560 kr
Amaze lounge fåtölj är handgjord av duktiga hantverkade och är extremt skön att sitta på.