Visar 1–24 av 49 resultat

Vitra | Eames Plastic Armchair DAR RE

5.380 kr
4.573 kr
Eames Plastic Armchair DAR RE är en omarbetad variant av Eames legendariska Fiberglass Chair. Den presenterades år 1950 som den första industriellt tillverkade plaststolen, av helt genomfärgad polypropylen. Genom åren har Vitra i samråd med familjen Eames infört mer hållbara material för Eames Plastic Chairs. Från 2024 tillverkas sitsarna av återvunnen plast, vilket resulterar i serien Eames Plastic Chair RE. På grund av det återvunna materialets sammansättning kommer de olika färgvarianterna av sitskalarna att innehålla små pigmentflingor.

Vitra | Eames Wire Chair DKR New Colours

5.740 kr
4.879 kr
Nya färger på Wire Chair DKR från Vitra! Stolen är formgiven av Charles och Ray Eames, och är en variation på samma tema som de berömda organiskt utformade skalstolarna av samma upphovsmän.Stolen fungerar lika bra utomhus som inomhus! Wire Chair finns i fyra nya färger baserade på färgpaletten designad av Charles och Ray Eames: Citron, Sky Blue, Dark Green och Eames Seafoam Green

Vitra | Eames Plastic Chair DSR RE Special Colours

3.890 kr
3.307 kr
Upptäck Eames Plastic Chair DSR RE Special Colours. Matsalsstolen är formgiven år 1950 av Charles och Ray Eames. Sätet av plast har monterats på den så kallade Eiffeltornsbasen, en konstruktion av stål med fyra ben. Funkar lika bra inomhus som utomhus! Genom åren har Vitra i samråd med familjen Eames infört mer hållbara material för Eames Plastic Chairs. Från 2024 tillverkas sitsarna av återvunnen plast, vilket resulterar i serien Eames Plastic Chair RE. På grund av det återvunna materialets sammansättning kommer de olika färgvarianterna av sitskalarna att innehålla små pigmentflingor.

Cane-line | Breeze stol, stapelbar

3.600 kr
3.060 kr
Breeze stol stapelbar är en trädgårdsstol designad av danska STRAND+HVASS. Stolen är tillverkad av Cane-Line fiber, vilket gör den väderbeståndig och underhållsfri. Vi rekommenderar dock regelbunden rengöring för att hålla stolarna snygga och eleganta. Breeze stol är både dansk design och kvalitetshantverk, tillverkade av väderbeständiga och underhållsfria material. Vill du handla till dyna till din Breeze stol? Klicka här. 

Vitra | Panton Chair

3.990 kr
3.392 kr
Panton Chair är en sann designklassiker. Originalet designades av Verner Panton redan år 1960 men kunde inte sättas i serieproduktion förrän sju år senare då man som först lyckades formgjuta stolen i en enda bit. Sedan introduktionen 1967 har stolen genomgått flera produktionsfaser och 1999 blev det möjligt att producera stolen i linje med Verners ursprungliga idé - nämligen av tuff plast som är genomfärgat och med en matt yta. Stolen passar både som utemöbel i trädgården och inomhus.

Grythyttan | Fåtölj A2

3.320 kr5.420 kr
2.822 kr4.607 kr
Fåtölj A2 är kanske den möbel som mest förknippas med Grythyttan Stålmöbler. Den designades 1930 av Artur Lindqvist och har sedan dess varit ett kärt inslag i våra bersåer och i trädgårdar runt om i Sverige. Stativet i massivt fjäderstål är hemligheten bakom den rogivande, välkända svikten.

Cane-line | Sticks stol m/armstöd

8.400 kr13.300 kr
7.140 kr11.305 kr
Sticks Stol från Cane-Lines serie Sticks kombinerar charm och modern design på ett sömlöst sätt. Stolens hållbara konstruktion är inspirerad av pinnar och garanterar en perfekt balans mellan avkoppling och komfort. Kuddarna tillför en härlig komfort och elegans i kombination med antingen basen av teak eller aluminium. Kombinera med fördel Sticks stol med matbordet från samma serie av Cane-line.

Skagerak | 3-sits

48.499 kr51.499 kr
41.224 kr43.774 kr
Virkelyst 3-sits från Skagerak. De rena linjerna hos Virkelysts 100% FSC-certifierade teakram skapar en tillfredsställande kontrast mot de tjocka, mjuka och bekväma dynorna. Perfekt för att njuta av sköna timmar i soliga trädgårdar eller på terrasser. Genom att förena skönhet med motståndskraft är det väderbeständiga tyget Oeko-Tex®-certifierat och extremt färgäkta och ljusäkta samt vatten- och smutsavvisande och mögelresistent. Dynan torkar snabbt även efter ett kraftigt regn, eftersom skummet har en öppen-cellstruktur som låter vatten och luft passera igenom.

Skagerak | Virkelyst 2-sits

37.499 kr38.999 kr
31.874 kr33.149 kr
Virkelyst 2-sits från Skagerak. De rena linjerna hos Virkelysts 100% FSC-certifierade teakram skapar en tillfredsställande kontrast mot de tjocka, mjuka och bekväma dynorna. Perfekt för att njuta av sköna timmar i soliga trädgårdar eller på terrasser. Genom att förena skönhet med motståndskraft är det väderbeständiga tyget Oeko-Tex®-certifierat och extremt färgäkta och ljusäkta samt vatten- och smutsavvisande och mögelresistent. Dynan torkar snabbt även efter ett kraftigt regn, eftersom skummet har en öppen-cellstruktur som låter vatten och luft passera igenom.

Skagerak | Vendia Stol

5.399 kr 4.589 kr
Vendia stol från Skagerak. Med sin lilla fotavtryck är Vendia stolen det idealiska valet när utrymmet är begränsat. Dess smala profil, formad av FSC-certifierad teak, är bekväm och inbjudande. Mässingsdetaljer ger en raffinerad finish till den mångsidiga designen, som fälls snyggt ihop när den inte används. Skapad med mindre utrymmen i åtanke, erbjuder Vendia serien all elegans av traditionell trädgårdsmöbler i en nedskalad design som är idealisk för balkonger, uteplatser och terrasser där utry

Skagerak | Skagen Stol

8.499 kr 7.224 kr
Skagen stol från Skagerak. Känd för sin karaktäristiska korsrygg och utmärkta hållbarhet, är Skagen stolen en öppen inbjudan att sitta i trädgården. Vacker som en fristående möbel eller som en del av en bordsdukning. Uppkallad efter den nordligaste spetsen av Danmark, inspireras Skagen-serien av regionens naturliga skönhet. Karaktäriserad av noggrann hantverk och eleganta silhuetter, är serien formad av FSC-certifierat teakträ, ett hållbart trä som över tiden får en silvergrå patina.

Skagerak | Selandia 2-sits

16.999 kr 14.449 kr
Selandia 2-sits från Skagerak. Selandia serien är känd för sina karakteristiska mjuka kurvor och eleganta nordiska utseende med subtila franska referenser som antyder långa sommarnätter utomhus. Selandia 2-Sits gjord av 100 % FSC-certifierad teak är ett nytt sätt att njuta av utomhuslivet. Sida vid sida eller tête-à-tête, detta eleganta duo är charmigt att titta på och att sitta i.

Skagerak | Selandia Karmstol

8.499 kr 7.224 kr
Selandia karmstol frånSkagerak. Selandia serien är känd för sina karaktäristiska lätt böjda linjer och eleganta nordiska utseende med subtila franska referenser som antyder långa sommarnätter utomhus. Selandia stolarna i 100% FSC-certifierad teak är eleganta, bekväma och tar upp minimalt med plats när de är hopfällda. Fint detaljerade med alla slitskruvar som pekar åt samma riktning. Enkelt god hantverk. Designad i samarbete med de danska arkitekterna Anders och Lars Hegelund.

Skagerak | Selandia Stol

6.899 kr 5.864 kr
Selandia stol frånSkagerak. Selandia serien är känd för sina karaktäristiska lätt böjda linjer och eleganta nordiska utseende med subtila franska referenser som antyder långa sommarnätter utomhus. Selandia stolarna i 100% FSC-certifierad teak är eleganta, bekväma och tar upp minimalt med plats när de är hopfällda. Fint detaljerade med alla slitskruvar som pekar åt samma riktning. Enkelt god hantverk. Designad i samarbete med de danska arkitekterna Anders och Lars Hegelund.

Skagerak | Plank Chair

9.599 kr 8.159 kr
Plank Chair från Skagerak. Den horisontella plankan på toppen av nackstödet är signaturutseendet för serien samt stolen och där den får sitt namn från. Modern enkelhet i en elegant och uttrycksfull design, Plank-stolen kan stå ensam eller kombineras med andra delar från Plank-serien. Plank utomhusserie av samtida Parisbaserade designern Aurélien Barbry, kännetecknas av enkelhet och funktionell skönhet. En arkitektonisk upprepning ger Plank-serien en ren och modern elegans.

Skagerak | Pelagus Karmstol

11.499 kr
9.774 kr
Pelagus Karmstol från Skagerak.Pelagus har en elegant samtida uttryck som smälter lätt in i naturen och står stark i stadsmiljöer. Kollektionen erbjuder hög komfort och mångsidighet. Det är möbler som passar en livsstil lika mångsidig som den som lever i urbana storstadsområden eller långt från staden och förankrad i naturen. Designad i samarbete med Stockholmsbaserade Note Design Studio. Pelagus karmstolen med sina breda armstöd fokuserar på komfort för avslappnade middagar runt ett bord. Med sin rygg- och sits i 100% FSC-certifierad teak och ram i pulverlackerat aluminium är den tillräckligt lätt för att enkelt kunna flyttas och staplas upp i par.

Skagerak | Pelagus Stol

9.399 kr
7.989 kr
Pelagus Stol från Skagerak. Pelagus har en elegant samtida uttryck som smälter lätt in i naturen och står stark i stadsmiljöer. Kollektionen erbjuder hög komfort och mångsidighet. Det är möbler som passar en livsstil lika mångsidig som den som lever i urbana storstadsområden eller långt från staden och förankrad i naturen. Designad i samarbete med Stockholmsbaserade Note Design Studio. Pelagus stolen fokuserar på komfort för avslappnade middagar runt ett bord. Med sin rygg- och sits i 100% FSC-certifierad teak och ram i pulverlackerat aluminium är den tillräckligt lätt för att enkelt kunna flyttas och staplas upp till fyra stolar, stadig. Stolens smala profil passar många arkitektoniska sammanhang.

Skagerak | Lilium Karmstol

9.399 kr 7.989 kr
Lilium karmstol från Skagerak. Lilium-kollektionen är en modern tolkning av utomhusmöbler som även passar utmärkt inomhus. Designad av det välkända BIG - Bjarke Ingels Group - Lilium är långvariga möbler perfekta för utomhusevenemang och sammankomster. Lilium-fåtöljen har den karakteristiska X-formade stålramen från serien som ger stabilitet, medan mellanrummen mellan de grafiska teakribborna på sitsen och ryggstödet gör att regnvatten enkelt kan rinna av. Sitsen och ryggstödet är tillverkade av 100% FSC-certifierad teak och är främre monterade vilket skapar en slät rygg utan synliga skruvar. Ett snyggt armstöd erbjuder extra komfort när du sitter, och stolens proportioner gör det enkelt att glida in under bordet.

Skagerak | Lilium Stol

8.499 kr 7.224 kr
Lilium stol frånSkagerak.Lilium-kollektionen är en modern tolkning av utomhusmöbler som även passar utmärkt inomhus. Designad av det välkända BIG - Bjarke Ingels Group - Lilium är långvariga möbler perfekta för utomhusevenemang och sammankomster. Samtida och elegant, robust men ändå lätt i 100% FSC-certifierad teak. Den nyfikna och inbjudande Lilium-stolen är något bredare än en traditionell matstol för att ge motståndskraft mot varierande väderförhållanden. Det X-formade rostfria stålet lämnar öppna utrymmen som gör att ryggstödet och sitsen ger efter mjukt när du sätter dig. Sitsen och ryggstödet är främre monterade vilket skapar en elegant rygg utan synliga skruvar.

Skagerak | Drachmann Stol

10.499 kr 8.924 kr
Drachmann Stol från varumärket Skagerak. Den karaktäristiska Drachmann-serien hämtar inspiration från den vackra trädgården till den danska romantiska poeten och målaren, Holger Drachmann. En noggrann balans mellan nordisk nostalgi och modern enkelhet ligger till grund för dess varaktiga popularitet. Designad i samarbete med den danska designern Bernt Santesson är Drachmann-stolen vacker i sig själv och praktisk som en bekväm sittplats vid bordet. Hållbar i alla väder, åldras teakstolen värdigt och får en silvergrå patina.

Skagerak | Columbus Stol

11.499 kr 9.774 kr
Columbus Stol från varumärket Skagerak. Columbus-serien hämtar sin designinspiration från traditionella amerikanska trädgårdsstolar. Avskalad till en enklare, skandinavisk uttryck med ribbade sitsar och synliga fästen, passar serien lika bra för utomhusmåltider som för avkoppling på en solig terrass eller balkong. Columbus-stolen är ett mångsidigt tillskott till vilket utomhusutrymme som helst. Tillverkad i FSC-certifierad teak kan ryggstödet justeras genom att lyfta armarna, vilket gör att du kan sitta bekvämt upprätt vid bordet eller luta dig tillbaka i solen.

Skagerak | Ballare Stol

8.999 kr 7.649 kr
Ballare Stol från varumärket Skagerak, serien Ballare med eleganta utemöbler är utformad för varaktig skönhet. Genom att sudda ut gränserna mellan inomhus- och utomhuslivet har de minimalistiska designerna mjuka kurvor och genomtänkta detaljer som gör dem till en fröjd att titta på såväl som att använda. Designad av den danska designern Jakob Berg. Luta dig tillbaka i den bekväma omfamningen av den stapelbara Ballare-fåtöljen. Tillverkad i FSC-certifierad teak har den funktionella och vackra ribbdesignen en lätt böjd sits och armstöd för optimal komfort.

Cane-line | Hampsted stol

4.700 kr5.600 kr
3.995 kr4.760 kr

Hampsted stol från Cane-line

Hampsted stol med armstöd är en äkta klassiker till trädgården.Trädgårdsstolens harmoniska design är tidlös, komfortabel och passar in överallt i trädgården, på terrassen eller på altanen, oavsett om inredningen är modern och minimalistisk eller mer klassisk och romantisk. Framställningen av Hampsted trädgårdsstolen kräver minimalt underhåll. Med ett skydd till trädgårdsmöbler undgår du den mest besvärliga rengöringen, om dina trädgårdsmöbler har stått ute under en längre tid.

Cane-line | Lansing trädgårdsstol

5.300 kr6.300 kr
4.505 kr5.355 kr

Lansing Trädgårdsstol från Cane-line

Lansing Trädgårdsstol är konstruerad omkring den klassiska korgstolen som var väldigt populär bland 50- och 60-talets korgmöbler. Stolen finns i färgen natur och är handflätad på en galvaniserad stålram. Komforten i Cane -lines bästsäljare.