RING OSS: 040 630 46 46
Hans K hero

Hans K

Med rötterna i Möbelindustrin

Ett detaljerat hantverk beskriver Hans K trendiga och tidlösa möbler. Personliga och bekväma möbler i massivt trä kännetecknar Hans K, ett familjeägt företag som har jobbat med trä i flera generationer. 

Hans Karlsson som står bakom Hans K började skapa möbler under 50-talet och har samarbetat med olika fabriker sedan 30 år tillbaka då de använder sig av olika träslag. Med en lång och gedigen kunskap inom trä är det viktigt för Hans K att alltid använda sig av det bästa materialet.

HANS K

Hans K | Colibri barpall

4.295 kr4.395 kr
3.651 kr3.736 kr

Hans K | Colibri barstol

4.395 kr4.495 kr
3.736 kr3.821 kr
Hansk design

Design och kvalitet

Design och kvalitet – våra signum

Design

Att förutse trender är ett heltidsarbete som handlar om att följa strömningarna inom inredning, mode och populärkultur.Det är en förutsättning när man vill skapa unika möbler för framtiden. Men vi nöjer oss inte med det. När vi designar våra produkter kombinerar trend med individens behov på ett sätt som gör att vi ständigt växer i popularitet.

Våra möbler ska ju även fungera i verkligheten ­– hos människor i olika faser av livet och tillsammans med släkt och vänner.Titta närmare på våra kollektioner – genuin skandinavisk designkänsla och sällsynt hållbarhet i ett.

Flexibilitet

I våra möbelserier har du alltid stor valfrihet som hjälper dig att skapa ditt personliga uttryck. På Hans K  har även tänkt ett steg längre – när vi skapar våra kollektioner utgår vi alltifrån samma träslag, ytbehandling och val av färg och klädsel. Det betyder att du kan kombinera stolar från en kollektion med bord från en annan och skåp från en tredje.

Funktion

Har du någonsin satt dig i en obekväm stol så vet du hur snabbt ryggen protesterar. Vi är specialister på sittkomfort och vet hur sits och ryggstödska vara utformade och vinklade i förhållande till varandra. Allt handlar om kunskap, precision och perfektion.

Provsitt själv – du kommer att känna skillnaden.

Hållbara möbler ska kunna gå i arv

Från val av virke, genom torkningsprocess och produktion är Hans K involverade för ett så kvalitetssäkert resultat som möjligt.

Hans K hero2

Intresserad?

Hör gärna av dig till oss eller kom in och besök oss, för att ta del av vårt utbud från Georg Jensen.
Butik: 040 – 630 46 46
E-post: kundsupport@glashusetmalmo.se

paul vium

Vi hjälper dig

Ring eller maila oss.
Vi svarar inom 48h (vardagar).

Säkra leveranser

Fraktfritt över 1500:-

100% original

Vi är en auktoriserad butik
som säljer äkta varor.

Shopping cart

JUST NU – 1.500 KRONOR I RABATT
Per 10.000 kr du handlar för (dras av i kassan) gäller ej redan nedsatta produkter

LAGERREA 40-70% LÖR 25/11 SÖN 26/11 12:00-15:00 GAMLA BORREBACKEVÄGEN 57 | HITTA HIT

10% prisavdrag på ditt första köp!
Ange rabattkoden NY-KUND