Hans K hero

Hans K

Med rötterna i Möbelindustrin

Ett detaljerat hantverk beskriver Hans K trendiga och tidlösa möbler. Personliga och bekväma möbler i massivt trä kännetecknar Hans K, ett familjeägt företag som har jobbat med trä i flera generationer. 

Hans Karlsson som står bakom Hans K började skapa möbler under 50-talet och har samarbetat med olika fabriker sedan 30 år tillbaka då de använder sig av olika träslag. Med en lång och gedigen kunskap inom trä är det viktigt för Hans K att alltid använda sig av det bästa materialet.

HANS K

Hans K | Colibri stol

4.175 kr 2.500 kr
DEMOEX SÅLT! Denna demoprodukt finns att hämta på vårt lager. Fri frakt gäller ej på demoexemplar. Vid önskemål om leverans av demoprodukt går det bra att höra av sig på kundsupport@glashusetmalmo.se

Hans K | Flex stol

3.005 kr 1.800 kr
DEMOEX SÅLT! Denna demoprodukt finns att hämta på vårt lager. Fri frakt gäller ej på demoexemplar. Vid önskemål om leverans av demoprodukt går det bra att höra av sig på kundsupport@glashusetmalmo.se
Hansk design

Design och kvalitet

Design och kvalitet – våra signum

Design

Att förutse trender är ett heltidsarbete som handlar om att följa strömningarna inom inredning, mode och populärkultur.Det är en förutsättning när man vill skapa unika möbler för framtiden. Men vi nöjer oss inte med det. När vi designar våra produkter kombinerar trend med individens behov på ett sätt som gör att vi ständigt växer i popularitet.

Våra möbler ska ju även fungera i verkligheten ­– hos människor i olika faser av livet och tillsammans med släkt och vänner.Titta närmare på våra kollektioner – genuin skandinavisk designkänsla och sällsynt hållbarhet i ett.

Flexibilitet

I våra möbelserier har du alltid stor valfrihet som hjälper dig att skapa ditt personliga uttryck. På Hans K  har även tänkt ett steg längre – när vi skapar våra kollektioner utgår vi alltifrån samma träslag, ytbehandling och val av färg och klädsel. Det betyder att du kan kombinera stolar från en kollektion med bord från en annan och skåp från en tredje.

Funktion

Har du någonsin satt dig i en obekväm stol så vet du hur snabbt ryggen protesterar. Vi är specialister på sittkomfort och vet hur sits och ryggstödska vara utformade och vinklade i förhållande till varandra. Allt handlar om kunskap, precision och perfektion.

Provsitt själv – du kommer att känna skillnaden.

Hållbara möbler ska kunna gå i arv

Från val av virke, genom torkningsprocess och produktion är Hans K involverade för ett så kvalitetssäkert resultat som möjligt.

Hans K hero2

Intresserad?

Hör gärna av dig till oss eller kom in och besök oss, för att ta del av vårt utbud från Georg Jensen.
Butik: 040 – 630 46 46
E-post: kundsupport@glashusetmalmo.se

paul vium

Vi hjälper dig

Ring eller maila oss.
Vi svarar inom 24H (vardagar).

Säkra leveranser

Fraktfritt över 1500:-

100% original

Vi är en auktoriserad butik
som säljer äkta varor.

Kundvagn

close
Scroll To Top

GÅ MED I VÅRT NYHETSBREV
FÅ 10% PÅ DITT FÖRSTA KÖP  GÅ MED HÄR

DU BEHÖVER INTE VÄNTA ÄNDA TILL BLACK WEEK LÄS MER

10% prisavdrag på ditt första köp!
Ange rabattkoden NY-KUND