Visar 1–24 av 92 resultat

Vitra | Eames Plastic Armchair DAR RE

5.380 kr
Eames Plastic Armchair DAR RE är en omarbetad variant av Eames legendariska Fiberglass Chair. Den presenterades år 1950 som den första industriellt tillverkade plaststolen, av helt genomfärgad polypropylen. Genom åren har Vitra i samråd med familjen Eames infört mer hållbara material för Eames Plastic Chairs. Från 2024 tillverkas sitsarna av återvunnen plast, vilket resulterar i serien Eames Plastic Chair RE. På grund av det återvunna materialets sammansättning kommer de olika färgvarianterna av sitskalarna att innehålla små pigmentflingor.

Vitra | Eames Wire Chair DKR New Colours

5.740 kr
Nya färger på Wire Chair DKR från Vitra! Stolen är formgiven av Charles och Ray Eames, och är en variation på samma tema som de berömda organiskt utformade skalstolarna av samma upphovsmän.Stolen fungerar lika bra utomhus som inomhus! Wire Chair finns i fyra nya färger baserade på färgpaletten designad av Charles och Ray Eames: Citron, Sky Blue, Dark Green och Eames Seafoam Green

Vitra | Eames Plastic Chair DSR RE Special Colours

3.890 kr
Upptäck Eames Plastic Chair DSR RE Special Colours. Matsalsstolen är formgiven år 1950 av Charles och Ray Eames. Sätet av plast har monterats på den så kallade Eiffeltornsbasen, en konstruktion av stål med fyra ben. Funkar lika bra inomhus som utomhus! Genom åren har Vitra i samråd med familjen Eames infört mer hållbara material för Eames Plastic Chairs. Från 2024 tillverkas sitsarna av återvunnen plast, vilket resulterar i serien Eames Plastic Chair RE. På grund av det återvunna materialets sammansättning kommer de olika färgvarianterna av sitskalarna att innehålla små pigmentflingor.

Cane-line | Breeze stol, stapelbar

2.880 kr
Breeze stol stapelbar är en trädgårdsstol designad av danska STRAND+HVASS. Stolen är tillverkad av Cane-Line fiber, vilket gör den väderbeståndig och underhållsfri. Vi rekommenderar dock regelbunden rengöring för att hålla stolarna snygga och eleganta. Breeze stol är både dansk design och kvalitetshantverk, tillverkade av väderbeständiga och underhållsfria material. Vill du handla till dyna till din Breeze stol? Klicka här. 

Vitra | Panton Chair

3.990 kr
Panton Chair är en sann designklassiker. Originalet designades av Verner Panton redan år 1960 men kunde inte sättas i serieproduktion förrän sju år senare då man som först lyckades formgjuta stolen i en enda bit. Sedan introduktionen 1967 har stolen genomgått flera produktionsfaser och 1999 blev det möjligt att producera stolen i linje med Verners ursprungliga idé - nämligen av tuff plast som är genomfärgat och med en matt yta. Stolen passar både som utemöbel i trädgården och inomhus.

Grythyttan | Bord B31 230

19.950 kr29.500 kr
Bordet B31 230 bygger på Artur Lindqvists ursprungliga design från 1950-talet. Det är ett större bord i Grythyttans klassikerserie som passar till 6-8 personer. Bordet bygger på Artur Lindqvist ursprungliga design från 1950-talet. Stativet är fällbart.

Grythyttan | Fåtölj A2

3.320 kr5.420 kr
Fåtölj A2 är kanske den möbel som mest förknippas med Grythyttan Stålmöbler. Den designades 1930 av Artur Lindqvist och har sedan dess varit ett kärt inslag i våra bersåer och i trädgårdar runt om i Sverige. Stativet i massivt fjäderstål är hemligheten bakom den rogivande, välkända svikten.

Cane-line | Sticks kök

42.100 kr64.000 kr
35.785 kr54.400 kr
Cane-line. Kökets design är inspirerad av elegansen hos pinnar och kombinerar naturlig charm med modern funktionalitet. Teakhyllan tillför värme och förvaringsmöjligheter. Köket har en stor arbetsyta och är konstruerad för att hålla länge, samtidigt som det är ett blickfång och skapar en organiserad kulinarisk oas. Lyft ditt utekök med den tidlösa elegansen och funktionaliteten hos Sticks kök.

Cane-line | Sticks matbord 280×100 cm

46.400 kr104.000 kr
39.440 kr88.400 kr
Cane-line är perfekt för att samla vänner och familj för en härlig middag eller långlunch i solen. Bordet är designat med hållbarhet i åtanke och kommer att vara mittpunkten på din uteplats i många år framöver. Förhöj din matupplevelse med Sticks matbord och omfamna den perfekta blandningen av natur och elegans. Kombinera det med de andra produkterna i Sticks-serien för en perfekt matchning.

Cane-line | Sticks stol m/armstöd

8.400 kr13.300 kr
7.140 kr11.305 kr
Sticks Stol från Cane-Lines serie Sticks kombinerar charm och modern design på ett sömlöst sätt. Stolens hållbara konstruktion är inspirerad av pinnar och garanterar en perfekt balans mellan avkoppling och komfort. Kuddarna tillför en härlig komfort och elegans i kombination med antingen basen av teak eller aluminium. Kombinera med fördel Sticks stol med matbordet från samma serie av Cane-line.

Skagerak | Table

14.999 kr 12.749 kr
Virkelyst table från Skagerak. Bordet är tillverkat i 100% FSC-certifierad teak med ett klassiskt utseende som smälter väl in med loungemöbler från Skagerak, i synnerhet Virkelyst-serien som består av loungefåtölj, soffa och sittpall. Virkelyst Large Table och dess robusta utförande passar bra in i trädgården eller altanen och finns även i en mindre variant, Virkelyst Small Table.

Skagerak | 3-sits

48.499 kr51.499 kr
41.224 kr43.774 kr
Virkelyst 3-sits från Skagerak. De rena linjerna hos Virkelysts 100% FSC-certifierade teakram skapar en tillfredsställande kontrast mot de tjocka, mjuka och bekväma dynorna. Perfekt för att njuta av sköna timmar i soliga trädgårdar eller på terrasser. Genom att förena skönhet med motståndskraft är det väderbeständiga tyget Oeko-Tex®-certifierat och extremt färgäkta och ljusäkta samt vatten- och smutsavvisande och mögelresistent. Dynan torkar snabbt även efter ett kraftigt regn, eftersom skummet har en öppen-cellstruktur som låter vatten och luft passera igenom.

Skagerak | Virkelyst 2-sits

37.499 kr38.999 kr
31.874 kr33.149 kr
Virkelyst 2-sits från Skagerak. De rena linjerna hos Virkelysts 100% FSC-certifierade teakram skapar en tillfredsställande kontrast mot de tjocka, mjuka och bekväma dynorna. Perfekt för att njuta av sköna timmar i soliga trädgårdar eller på terrasser. Genom att förena skönhet med motståndskraft är det väderbeständiga tyget Oeko-Tex®-certifierat och extremt färgäkta och ljusäkta samt vatten- och smutsavvisande och mögelresistent. Dynan torkar snabbt även efter ett kraftigt regn, eftersom skummet har en öppen-cellstruktur som låter vatten och luft passera igenom.

Skagerak | Vendia Bord Ø75

6.599 kr 5.609 kr
Vendia bord från Skagerak. En platsbesparande och elegant rund bord som är idealisk för små utrymmen som en balkong, uteplats eller kök. Rundade ben och en ribbad bordsskiva ger bordet en lätt och luftig look. Vendia bordet passar perfekt ihop med Vendia stolen och Selandia serien. Skapad med mindre utrymmen i åtanke, erbjuder Vendia serien all elegans av traditionell trädgårdsmöbler i en nedskalad design som är idealisk för balkonger, uteplatser och terrasser där utrymme är begränsat. Designad i samarbete med den danska designern Mogens Holmriis.

Skagerak | Vendia Stol

5.399 kr 4.589 kr
Vendia stol från Skagerak. Med sin lilla fotavtryck är Vendia stolen det idealiska valet när utrymmet är begränsat. Dess smala profil, formad av FSC-certifierad teak, är bekväm och inbjudande. Mässingsdetaljer ger en raffinerad finish till den mångsidiga designen, som fälls snyggt ihop när den inte används. Skapad med mindre utrymmen i åtanke, erbjuder Vendia serien all elegans av traditionell trädgårdsmöbler i en nedskalad design som är idealisk för balkonger, uteplatser och terrasser där utry

Skagerak | Skagen Bord

17.999 kr 15.299 kr
Skagen bord från Skagerak. Bordet ger ett solitt och elegant inslag till trädgården, verandan eller terrassen. Namngiven efter Danmarks norra spets drar Skagen hänvisningar till en atmosfär från slutet av 1800-talet när många av Danmarks mest kända målare och författare bodde i området. Skagen Table har en tidlös design, tillverkas i långvarigt material och har en nordisk atmosfär. En perfekt utemöbel för sociala och trevliga middagar. Kombinera gärna med stolen Skagen Chair från samma kollektion.

Skagerak | Skagen Stol

8.499 kr 7.224 kr
Skagen stol från Skagerak. Känd för sin karaktäristiska korsrygg och utmärkta hållbarhet, är Skagen stolen en öppen inbjudan att sitta i trädgården. Vacker som en fristående möbel eller som en del av en bordsdukning. Uppkallad efter den nordligaste spetsen av Danmark, inspireras Skagen-serien av regionens naturliga skönhet. Karaktäriserad av noggrann hantverk och eleganta silhuetter, är serien formad av FSC-certifierat teakträ, ett hållbart trä som över tiden får en silvergrå patina.

Skagerak | Selandia Bord 75

11.499 kr 9.774 kr
Selandia bord 75 från Skagerak. Selandia Bord 75 ett klassiskt mindre matbordet för utomhusbruk kommer från den populära Selandia-serien. Bordet är tillverkat i Teak med kurvade ben som ger ett vackert intryck. Med måtten 75 x 75 cm är den ett perfekt alternativ för två personer, med ett fotstöd att vila fötterna på. Selandia Square Table och dess simpla formspråk gör den enkel att möblera med på såväl balkongen som i trädgården och kan med fördel matchas med stolar med eller utan armstöd från samma serie.

Skagerak | Selandia Bord 147

18.999 kr 16.149 kr
Selandia bord 147 från Skagerak. Selandia Bord 147 är en riktig klassik matbord för utomhusbruk från den populära serien Selandia. Bordet är tillverkat i teak med kurvade ben som ger ett vackert intryck. Med en bredd på strax under 150 cm är den ett perfekt alternativ för fyra personer, med ett fotstöd att vila fötterna på. Bordet och dess simpla formspråk gör den enkel att möblera med och matcha med stolar med eller utan armstöd från samma serie. Se även bänken Selandia 2-seater som gör sig utmärkt till bordet under härliga sommarmiddagar på uteplatsen. Selandia serien är känd för sina karakteristiska mjuka kurvor och eleganta nordiska utseende med subtila franska referenser som antyder långa sommarnätter utomhus.

Skagerak | Selandia Bord

38.999 kr 33.149 kr
Selandia Bord från Skagerak. Selandia serien är känd för sina karakteristiska mjuka kurvor och eleganta nordiska utseende med subtila franska referenser som antyder långa sommarnätter utomhus. Genom att uttrycka naturlig elegans är det solid och rymliga Selandia bordet essensen av praktiskt möter skönhet. Korsade böjda ben stöder det stadiabyggda och ribbade bordsskivan som lätt kan förlängas med antingen en eller två förlängningsblad. Ett hål i mitten tillåter ett parasoll över bordet. En vacker mässingsplatta täcker parasollhålet när det inte används. Designat i samarbete med den träpassionerade danska designern Mogens Holmriis.

Skagerak | Selandia 2-sits

16.999 kr 14.449 kr
Selandia 2-sits från Skagerak. Selandia serien är känd för sina karakteristiska mjuka kurvor och eleganta nordiska utseende med subtila franska referenser som antyder långa sommarnätter utomhus. Selandia 2-Sits gjord av 100 % FSC-certifierad teak är ett nytt sätt att njuta av utomhuslivet. Sida vid sida eller tête-à-tête, detta eleganta duo är charmigt att titta på och att sitta i.

Skagerak | Selandia Karmstol

8.499 kr 7.224 kr
Selandia karmstol frånSkagerak. Selandia serien är känd för sina karaktäristiska lätt böjda linjer och eleganta nordiska utseende med subtila franska referenser som antyder långa sommarnätter utomhus. Selandia stolarna i 100% FSC-certifierad teak är eleganta, bekväma och tar upp minimalt med plats när de är hopfällda. Fint detaljerade med alla slitskruvar som pekar åt samma riktning. Enkelt god hantverk. Designad i samarbete med de danska arkitekterna Anders och Lars Hegelund.

Skagerak | Selandia Stol

6.899 kr 5.864 kr
Selandia stol frånSkagerak. Selandia serien är känd för sina karaktäristiska lätt böjda linjer och eleganta nordiska utseende med subtila franska referenser som antyder långa sommarnätter utomhus. Selandia stolarna i 100% FSC-certifierad teak är eleganta, bekväma och tar upp minimalt med plats när de är hopfällda. Fint detaljerade med alla slitskruvar som pekar åt samma riktning. Enkelt god hantverk. Designad i samarbete med de danska arkitekterna Anders och Lars Hegelund.

Skagerak | Reform Bord 125

18.999 kr
16.149 kr
Reform bord från Skagerak. Reformbordet förenar industriella och naturliga element i en klassisk design där små detaljer som synliga fästen på sidorna framträder. Bordet har en enkel men kontrasterande stil som gör det mycket kompatibelt med annan utomhusmöbler i olika material och miljöer. Finns i jägargrön och antracit svart. Reformserien är känd för sin klassiskt moderna look, tillverkad i en kombination av aluminium och obehandlad teak. Designad i samarbete med den svenska designern Louise Hederström.