Visar 1–24 av 51 resultat

Filtrera

Cane-line | Core stol Kampanj

3.340 kr4.220 kr
Core från Cane-Line är stapelbar och går att välja med eller utan armstöd. Det unika med stolarna är att de inte behöver dynor. Detta eftersom de är tillverkade av det mjuka och starka AirTouch-tyget, som är lätt att rengöra, tåler regn och kräver minimalt underhåll. Lagervara för omgående leverans!
tropique
Close

GUBI | Tropique matbord

14.999 kr

Tropique matbord från GUBI med en exklusiv design i rostfritt stål för utomhusanvändning.

Close

GUBI | Tropique matstol

7.999 kr

Tropique matstol från GUBI med en exklusiv design med tropisk känsla. En matstol perfekt för utomhusbruk och med en avtagbar, vädertålig klädsel för enkel rengöring.

tropique
Close

GUBI | Tropique matstol med fransar

8.999 kr

Tropique matstol från GUBI med en exklusiv design med tropisk känsla och karakteristiska fransar. En matstol perfekt för utomhusbruk och med en avtagbar, vädertålig klädsel för enkel rengöring.

c-chair
Close

GUBI | C-Chair Outdoor matstol

6.999 kr

C-Chair Outdoor från GUBI med en ikonisk design. Här optimerad för utomhusbruk i både ergonomi och materialval. Proportionerna har finjusterats för att maximera komforten och ramarna har noggrant tillverkats med traditionella snickerier av planterad teak.

atmosfera
Close

GUBI | Atmosfera Matbord 281×105

34.999 kr

Atmosfera matbord från GUBI är perfekt för både inom- och utomhusbruk och har en exklusiv design i teak med eleganta detaljer.

atmosfera
Close

GUBI | Atmosfera Matbord 209×105

29.999 kr

Atmosfera Matbord från GUBI är perfekt för både inom- och utomhusbruk och har en exklusiv design i teak med eleganta detaljer.

bat
Close

GUBI | Bat Dining Chair Outdoor

3.499 kr
Utomhusstolen Bat Dining Chair Outdoor är en utemöbel från Gubi, designad Av GamFratesi. Stolen är en variant av den ikoniska matstolen Bat Dining Chair, här anpassad för utomhusmiljöer.
beetle
Close

GUBI | Beetle Dining Chair Outdoor

2.499 kr
Beetle Dining Chair Outdoor är en matstol för utomhusbruk formgiven av GamFratesi för Gubi. Den populära serien kännetecknas av mjuka former där skandinavisk enkelhet kombineras med exklusiv italiensk design.
panton vitra
Close

Vitra | Panton Chair

3.490 kr
Panton Chair är en sann designklassiker. Originalet designades av Verner Panton redan år 1960 men kunde inte sättas i serieproduktion förrän sju år senare då man som först lyckades formgjuta stolen i en enda bit. Sedan introduktionen 1967 har Panton Chair genomgått flera produktionsfaser och 1999 blev det möjligt att producera stolen i linje med Pantons ursprungliga idé - nämligen av tuff plast som är genomfärgat och med en matt yta. Stolen passar både som utemöbel i trädgården och inomhus.
Close
Close
Close

Fatboy® Toní Barfly desert

3.469 kr
Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
Close
Close
Close

Fatboy® Toní Bistreau (2)

4.729 kr
Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
Close

Fatboy® Toní Armchair set

6.298 kr12.596 kr
Toní stol från Fatboy. Stolarna säljs i 2 eller 4-pack