Visar 1–24 av 44 resultat

Gubi | Moon Matbord 260×105 | Demo

29.990 kr

Gubi Moon matbord Demo

Moon Dining Table är ett matbord från Gubi, formgivet av Space Copenhagen. Moon-serien består av exklusivt handtillverkade bord med tydliga referenser till klassisk dansk möbeldesign. Matborden har en gedigen bordsskiva i massiv ek och halvmåneformade avfasade ben som ger bordet en enkel men stark identitet. Här i massiv ek, svart. Bredd: 260 cm Djup: 105 cm Höjd: 73 cm

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Dux | Xclusive 180×200 inkl bäddmadrass | Demo

335.345 kr

Dux Xclusive 180x200 inkl Xupport Plus bäddmadrass Demo

DUX Xclusive kontinentalsäng är som namnet antyder den mest exklusiva sängen från DUX. Den är baserad på modellen 8008, men här är både säng och gavel klädda i läder Elmo Rustical 12114. Sänggaveln är djuphäftad och försedd med integrerad belysning med handflätade detaljer. Xupport Plus bäddmadrass är en djuphäftad bäddmadrass med kärna av naturlatex. Ytterlager av blandvadd. Vävt bolster. Höjd ca 7,5 cm.

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Fredericia | Pato Stege chair helklädd | Demo

5.916 kr 2.958 kr
Fredericia Pato Stege chair helklädd Demo Stolen är designad år 2013 av Welling/Ludvik för det danska möbelföretaget Fredericia Furniture. Stolen är tillverkad av lackerat stål och har klädd sits och ryggstöd. Vårt utställningsexemplar är klädd i en textil av gråblå nyans och med svart underrede.
Bredd 54,4 cm
Höjd 79,5 cm
Djup 51,5 cm
Sitthöjd 47,5 cm
Material Propen, Stål, Textil
Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Moooi | Horse Lamp | Demo

56.385 kr

Moooi Horse Lamp Demo 

Horse Lamp är en spektakulär golvlampa från Moooi som formgavs år 2006 av den svenska designtrion Front, bestående av Sofia Lagerkvist, Charlotte von der Lancken och Anna Lindgren. 1 st säljes som demoex pga felbeställning. Den är i nyskick.

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Stolab | Prio Skänk Hög | Demo

32.543 kr

Prio Skänk Hög Demo 

Prio Skänk Hög är designad av Måns Sjöstedt/Yellon år 2016 för svenska varumärket Stolab. Skänken är i utförandet Ekträ - Naturell olja och kommer med en trädörr. Utseendet på Prio Skänk Hög är både naturnära och exklusivt med en hel del vackra detaljer såsom urskålningen av toppen och handtagen samt den avrundade benställningen.

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Gubi | Flaneur Soffa 2,5 sits | Demo

37.433 kr

Gubi Flaneur soffa 2,5 sits Demo 

Flaneur soffa 2.5-sits från Gubi är en djup soffa med låga armstöd som känns både modern och klassisk. De nätta metallbenen gör att soffan nästan ser ut att sväva strax ovanför golvet vilket blir en snygg kontrast till den annars robusta konstruktionen. Design av GamFraseti för Gubi. Detta utförandet är klädd i tyget Bonito JAB 074 (pg.A) och har 2 st medföljande prydnadskuddar i samma tyg. Soffan mäter i längd 250 cm, höjd 75 cm och med ett härligt djup om 100 cm. Sitthöjd 39 cm. Prydnadskuddarna är 68x48 cm.

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

DUX | 3003 180×200 ink Xupport Plus bäddmadrass | Demo

54.411 kr

DUX 3003 180x200 ink Xupport Plus bäddmadrass Demo

DUX 3003 är den populäraste sängen från DUX. Tack vare den höga komforten som uppnås genom interaktionen mellan två av DUX innovativa lösningar, spiralsystemet med tusentals sammanlänkade fjädrar samt det unika Pascal-systemet med sina rörliga fjädrar, kan du enkelt kan justera din DUX 3003 säng från mjuk till extra fast. Med detta demoex medföljer följande kassetter per sovplats; mjuk, medium, fast. Inklusive Xupport Plus bäddmadrass. Obs! Gavel och ben ingår inte i detta demo-paket.

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

DUX | 6006 180×210 ink Xupport Plus bäddmadrass | Demo

84.945 kr

DUX 6006 180x210 ink Xupport Plus bäddmadrass Demo

Kontinentalsängen DUX 6006 kommer från det svenska varumärket DUX. Sängen har en utbytbar topp med fyllning av naturlatex och en kontinentalmadrass bestående av bomullsvadd, naturlatex och två lager av 12 cm höga DUX spiralsystem, ett innovativt system med tusentals dynamiskt sammankopplade fjädrar som skapar maximal komfort. DUX 6006 har även Pascal-system som innebär att du kan justera sängen från mjuk till extra fast. Med detta demoex medföljer följande kassetter per sovplats; mjuk, medium, fast. Inklusive Xupport Plus bäddmadrass. Obs! Gavel och ben ingår inte i detta demo-paket.

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Gubi | Doric soffbord | Demo

17.999 kr

Doric soffbord 80 x 80 cm Demo 

Doric soffbord 80x80 cm från Gubi är ett fyrkantigt soffbord i kalksten formgivet av designduon GamFratesi. Inspirationen till bordet kommer från de maffiga kolonnerna på byggnaderna i antikens Grekland. Formen på benen lättar upp den tunga och robusta känslan och ger soffbordet i kalksten ett modernt uttryck. Här i utförandet Electric Grey.

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Gubi | Pacha Sheepskin | Demo

28.799 kr

Pacha Sheepskin Lounge Chair Demo 

Pacha Lounge Chair från Gubi designades redan år 1975 av franske designern Pierre Paulin. En bekväm och mysig fåtölj att luta sig tillbaka i. Här ännu mysigare helklädd i fårskinn från Skandilock. Färg Moonlight.

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Verpan | Barboy rullbord | Demo

6.417 kr

Barboy Rullbord Demo 

Barboy Rullbord från Verpan ritades av Verner Panton redan år 1963 och är ett rullbord indelat i fyra roterbara skikt. Perfekt som minibar i vardagsrummet, extra förvaring i badrummet eller bara ett sidbord där du behöver det. Barboy består av tre ovala lådor som kan dras ut helt, vilket gör att hela ytan kan användas. Barboy är ett typiskt exempel på Pantons möbler, där han kombinerar en matt yta med ett glänsande kromhandtag och hjul vilket skapar en elegant kontrast. Här i vitt utförande.

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Audo Cph | Ingeborg fåtölj och fotpall | Demo

50.214 kr

Ingeborg fåtölj och fotpall Demo 

Ingeborg designades ursprungligen redan 1940 av Flemming Lassen. Den charmiga lilla fåtöljen är uppkallad efter Flemming och Mogens Lassens mamma, konstnären Ingeborg Winding. Trots sin nätta design förgyller Ingeborg varje rum med sin charmiga form och exklusiva stil. Ingeborg ser vacker ut från alla vinklar. Hon kan placeras var som helst i ett rum utan att ta för mycket plats. Här i utförande Sheepskin Sahara med ben i rökt ek.

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Montana | Sound byrå | Demo

8.306 kr

Montana Sound Byrå Demo

Byrå från Montana med plats för TV-boxar och andra "inte så snygga"-apparater.

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Kristensen | Ancona runt matbord 120 | Demo

24.080 kr 12.040 kr

Kristensen Ancona runt matbord 120 cm Demo

Ancona är ett rustikt och välgjort matbord i massiv ask med runt pelarben från danska Kristensen & Kristensen. Här med delbara skiva med möjlighet för 1-3 iläggsskivor. Det medföljer 1 st iläggsskiva i priset. Designad av Cecilie Kamp. Höjd 75 cm. Observera då trä är ett naturmaterial kan färgerna och ådringen skilja sig åt. Obs! Se bilder för defekter 1) spik vid underrede 2) repa på trät Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Audo | Snaregade Matbord Runt 120 Mörkbets Ek | Demo

10.794 kr

Audo Snaregade Matbord Runt 120 cm Demo

Matbordet Snaregade är ett elegant och minimalistiskt bord som ursprungligen designades för Audos grundare Bjarne Hansen. Och vad behöver en grundare av ett möbelföretag till sin matsal? Han ville ha ett matbord som utnyttjar utrymmet på bästa sätt, är estetiskt tilltalande och har ett klassiskt sofistikerat utseende. Bordet blev så väl mottaget att det gick i produktion och har varit i produktion sedan dess. Utförande Mörkbetsad Ek / Svart underrede Dia 120 cm Höjd 73 cm

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Fredericia | J39 Khaki Green/Nature 4 st | Demo

13.428 kr

Fredericia J39 Khaki Green/Nature 4 st Demo

Att J39 är en Børge Mogensen-stol syns vid första ögonkastet. Den bär stora formmässiga likheter med bl.a. Öresundstolen och har samma influenser av Shakerstilen som så många andra av den produktive danskens skapelser från samma tidsperiod. J39 är möbelkonst på riktigt hög nivå!
Ord. pris 5.595 kr / st
Säljes endast i detta set om 4 st.
B49 D44 H78 Sitthöjd 46 cm

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Cane-Line | Roll Bartrolley | Demo

6.900 kr

Cane-Line Roll Bartrolley Demo

Roll bartrolley är en modern och minimalistisk vagn i skandinavisk design. Den är designad av designduoen Welling / Ludvik, känd för ren estetik och låter varje detalj tjäna ett funktionellt syfte. Roll bartrolley är idealisk för lagring eller betjäning och hjulen gör det enkelt att flytta runt och placera det vid behov. Teakplattorna kan flyttas så att du kan skapa det utseende du gillar. Cane-line teak är godkänd och odlas enligt SVLK certifieringssystemet. Roll bartrolley är tillverkad i pulverlackerad aluminium, vilket garanterar en motståndskraftig yta.
Width: 49 cm / 19.3 inches *
Depth: 78 cm / 30.8 inches *
Height: 85 cm / 33.5 inches *
Weight: 12.13 kg / 26.7418 lbs *

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Fritz Hansen | Fri fåtölj | Demo

20.990 kr

Fritz Hansen Fri fåtölj Demo

Fåtöljen Fri från Fritz Hansen är en vacker, funktionell och bekväm fåtölj designad av den berömda spanska designern Jaime Hayon.  Fåtöljen har en mjuk, skulpterad form som är lika behaglig för kroppen som för ögat. Design: Jaime Hayon Mått: Bredd 80 Djup 88 Höjd 90,5 cm Sitthöjd: 43 cm

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Fritz Hansen | Ro fåtölj | Demo

25.199 kr

Fritz Hansen Ro fåtölj Demo

Ro fåtölj från danska Fritz Hansen är en elegant loungefåtölj med formgivning av den spanske designern Jaime Hayon. Ro fåtölj är en skulpturell sittmöbel med benställning i aluminium. Fåtöljen och dess rogivande former passar enkelt in i många olika miljöer och interiörer. Design: Jaime Hayon Mått: Bredd 80 Djup 97 Höjd 113 cm Sitthöjd: 43 cm

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Fatboy | Paletti Pall Ocean Stripe | Demo

4.788 kr

Fatboy Paletti Pall Stripe Ocean Demo

Ej använt i utställning, kommer i originalkartong. Säljes nedsatt pga utgående utförande. Pall till den modulära soffan Paletti från Fatboy. Med Paletti kan du skapa en fantastisk loungegrupp. Modulsoffan från Fatboy är tillverkad med en svart stomme och dynor i tyget Sunbrella natté där du kan välja mellan flera olika färger. Dynorna är vatten och smutsavvisande och har en fyllning med Polyeterhybridskum. Klädslarna är avtagbara och kan tvättas i 40°C.

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Bargi | Matta Decolorized 287×356 | Demo

27.370 kr

Bargi Matta Decolorized 287x356 Demo

Vacker Decolorized matta från Bargi. Går i nyanser av beige, blå och brunt. Storlek 287 x 356 cm

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Fatboy | Big Lebow golvlampa | Demo

10.317 kr

Fatboy Big Lebow golvlampa Demo

Det spelar ingen roll var du ställer den här bågformade golvlampan – vid middagsbordet eller soffan, över ett mötesbord eller var du vill – Big Lebow lutar sig framåt som den udda gatlampa den är. Den kraftfulla 2,34 meter höga bågen som hör till den här lampan är, precis som den tunga foten, gjord av pulverlackerat stål. De justerbara aluminiumskärmarna gör att du själv kan bestämma vart ljuset ska riktas. Och quiz-knappen? Det är dimmern. Dimensioner:
  • Produktstorlek (längd x bredd x höjd): 186 x 64 x 234 cm.

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Cane-Line | Aspect matbord ink 5 st Peacock stolar | Demo

77.000 kr

Cane-Line Aspect matbord ink 5 st Peacock stolar Demo

Aspect Matbord kommer från det danska varumärket Cane-line. Det runda bordet består av en robust och stabil konstruktion i teak som bidrar med en varm glöd. Bordsskivan kommer här i keramik som skapar en exklusiv, raffinerad känsla. Utförande: Bordsskiva Travertin look keramik / Underrede Teak Storlek: Bordsskiva dia 144 cm H74 cm Ord pris 66.500 sek Peacock är en vacker stol med hög komfort och modern design formgiven av Foersom & Hiort-Lorenzen. Peacock är tillverkad med Cane-line Rope som är ett fiber gjort av färgat och slitstarkt polyethylene. Vilket gör Peacock idealisk för utomhusbruk i alla olika klimat eftersom det är okänsligt för temperaturförändringar och är UV-resistent. Utförande: Teak / Dark Green ink dynor Ord pris 8.900 sek / st

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Cane-Line | Glaze soffbord utomhus dia 70 | Demo

11.270 kr

Cane-Line Glaze soffbord utomhus dia 70 Demo

Glaze är ett elegant och dekorativt soffbord designat av Cane-lines designteam. Soffbordet består av ett underrede i aluminium och en bordsskiva gjord av italiensk lavasten som är dubbelglaserade för hand av skickliga hantverkare. Glaze blir ett elegant inslag på uteplatsen och andas omsorgsfullt och autentiskt hantverk. Eftersom bordsskivorna är tillverkade i ett naturmaterial är varje bord unikt. Utförande: Taupe, lavasten glaserad / Underrede Taupe, aluminium Storlek: Bordsskiva dia 70 cm, H39 cm

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.