Visar alla 21 resultat

Cereria Mollá 1899 | Bergamotto di Calabria doftljus 230g

369 kr 314 kr
Exklusivt doftljus från Cereria Molla 1899 med doft som tar oss till ön Kalabrien med lätta fruktiga nyanser. Varmt sandelträ,  friskheten hos kalabrisk bergamott och de orientaliska nyanserna av kardemumma och lime, tar dig på en doftresa till denna medelhavsö. Doftljuset har en brinntid på cirka 50 timmar och en vikt på 230 gram.

Cereria Mollá 1899 | Bulgarian Rose & Oud doftljus 230g

369 kr 314 kr
Bulgarian Rose & Oud doftljus från Cereria Molla 1899. Doftljuset har en söt och sammetslen doft. Det är en naturlig och mjuk arom som ger stämning åt alla miljöer. Doften är som en midnattskram. Ljuset har en brinntid på cirka 50 timmar.

Cereria Mollá 1899 | Santal & Tonka doftljus 230g

369 kr 314 kr
Santal & Tonka doftljus från Cereria Molla 1899. Doftljuset har ett härligt djup och mystisk doft med cederolja och toner av tonka och kardemumma. En intelligent och djup arom kommer att omsluta dig med värme i varje hörn av ditt rum. Doftljuset har en brinntid på cirka 50 timmar.

Cereria Mollá 1899 | Velvet Wood doftljus 230g

369 kr 314 kr
Velvet Wood är ett exklusivt doftljus från Cereria Molla 1899 med doft av aromatiska kryddor med inslag av tobak och vanilj som skapar en djup och varm atmosfär. Doftljuset har en brinntid på cirka 50 timmar och en vikt på 230g.

Skandinavisk | Koto doftpinnar 200 ml

599 kr 509 kr
Koto doftpinnar från Skandinavisk har en fyllig doft av vaniljstänger, torkade apelsinskal, bärnsten och vintageläder. Placera den stilrena glasflaskan i valfritt rum och låt de härliga dofterna skapa en avkopplande och välkomnande känsla. Parfymblandningen räcker i ca tre månader och ju fler doftpinnar du använder desto mer kommer det att dofta.

Cereria Mollá 1899 | Mediterranean Blue doftljus 230g

369 kr 314 kr
Mediterranean Blue doftljus från Cereria Molla 1899. Doft med noter av vita blommor och citrusdroppar, tar oss till doften av medelhavet. Ljuset har en brinntid på cirka 50 timmar.

Cereria Mollá 1899 | Verbena di Sicilia doftljus 230g

369 kr 314 kr
Verbana di Sicilia doftljus från Cereria Mollá 1899. Doftljuset har en subtil och delikat doft med referenser till havet, solen och den milda smekningen av den sicilianska kustbrisen. Doftljuset har en brinntid på cirka 50 timmar och en vikt på 230 gram.

Skandinavisk | Hygge doftpinnar 200 ml

599 kr 509 kr
Hygge doftpinnar från Skandinavisk. Doften inspireras av svart te, myntablad, torkade äpplen och doft av bakad kanel. Den nya kollektionen av doftspridare från Skandinavisk blandar skandinaviska doftberättelser med förnybart odlade vegetabiliska oljor i en färgad glasflaska, med en dekorativ FSC-certifierad träring av bok och åtta doftpinnar för att ge en mild rumsdoft i drygt 3 månader.

Skandinavisk | Regn doftljus 200 g

459 kr 390 kr
Regn doftljus från Skandinavisk är gjord på en vaxblandning från svensk raps, upphälld i ett frostfärgat glas med en bomullsveke och graverat trälock. En fräsch doft av vått gräs, pion, fuktig jord.

Skandinavisk | Lykke doftljus 200 g

459 kr 390 kr
Lykke doftljus från Skandinavisk är gjord på en vaxblandning från svensk raps, upphälld i ett frostfärgat glas med en bomullsveke och graverat trälock. Lykke är danska för ”lycka". Doften är rogivande och mjuk doft, med noter av snödroppar och rosenknoppar, nejlikor och liljor.

Skandinavisk | Ro doftljus 200 g

459 kr 390 kr
Ro doftljus från Skandinavisk är gjord på en vaxblandning från svensk raps, upphälld i ett frostfärgat glas med en bomullsveke och graverat trälock. Doften är rogivande och mjuk doft, en subtil symfoni av färskt klippt gräs och fallna löv, gurka och vildviol.

Skandinavisk | Hygge doftljus 200 g

459 kr 390 kr
Hygge doftljus från Skandinavisk är gjord på en vaxblandning från svensk raps, upphälld i ett frostfärgat glas med en bomullsveke och graverat trälock. Doften är en blandning av svart te och mintblad, torkade äpplen, och bakad kanel.

Lexington | Scented Candle Dark Wood

695 kr 591 kr
Lexingtons doftljus med en doft av mörkt trä ger en perfekt blandning av naturliga noter av halm och färskt trä, i en härlig kombination med skinn. Sojabönor är tillverkade av ekologiskt sojavax för en ultimat miljövänlighet, och är förnybara och biologiskt nedbrytbara källor som inte innehåller några giftiga ämnen. Sojavaxljus har också en renare förbränning och längre brinntid, vilket gör dem mer kostnadseffektiva på lång sikt. Ta med lite av naturen in!

Skandinavisk | Fjord doftljus 200 g

459 kr 390 kr
Fjord från Skandinavisk är ett doftljus gjord på en vaxblandning från svensk raps, upphälld i ett frostfärgat glas med en bomullsveke och graverat trälock. Doften inspiraras av fjordarnas bördiga dalgångar med doft från äppelblom, plommon och päronfruktträdgårdar, svartavinbär och hallonblommor.

Skandinavisk | Hav doftljus 200 g

459 kr 390 kr
HAV doftljus av Skandinavisk doftar av Skandinaviens ändlösa kuster, omgivna av det kalla vattnet från Nordatlanten, Östersjön och Arktis. Med noter saltvattenspray, havstång, hagtorn och strandros. Doftljuset kommer i en målad glasburk med graverat lock i bokträ. Ljuset är tillverkat av en blandning av vegetabiliskt, svensk rapsvax och parfym och har en veke i 100% bomull.

Skandinavisk | Koto doftljus 200 g

459 kr 390 kr
Koto doftljus med lock från Skandinavisk har en fyllig doft av vaniljstänger, torkade apelsinskal, bärnsten och vintageläder. Den snygga glasburken med sitt grafiska tryck och graverade trälock blir en fin förvaringsburk efter att ljuset är förbrukat. Bara diska ur glasburken med varmt vatten eller i diskmaskin.

Skandinavisk | Hav doftpinnar 200 ml

599 kr 509 kr
Hav doftpinnar från Skandinavisk med dofter av saltstänkt, blåsalger, hagtorn och strandros. Den nya kollektionen av doftspridare från Skandinavisk blandar skandinaviska doftberättelser med förnybart odlade vegetabiliska oljor i en färgad glasflaska, med en dekorativ FSC-certifierad träring av bok och åtta doftpinnar för att ge en mild rumsdoft i drygt 3 månader.

Skandinavisk | Fjord doftpinnar 200 ml

599 kr 509 kr
Fjord doftpinnar från Skandinavisk. Doften inspireras av fjordarnas bördiga dalgångar med doft från äppel- och päronblomning, fruktträdgård och röda vinbär.Den nya kollektionen av doftspridare från Skandinavisk blandar skandinaviska doftberättelser med förnybart odlade vegetabiliska oljor i en färgad glasflaska, med en dekorativ FSC-certifierad träring av bok och åtta doftpinnar för att ge en mild rumsdoft i drygt 3 månader.

Lexington | Scented Candle Ocean Treasures

495 kr 421 kr
Lexington Scented Candle Ocean Treasures - Fyll ditt hem med den härliga doften av citron, kokos och vanilj med detta doftljus. Detta ljus är tillverkat av ekologiskt sojavax och är inrymt i en vacker glasbehållare som gör det både till ett samlarobjekt och en värdig present. Leverans 1-3 dagar

Lexington | Scented Candle Sea Breeze

495 kr 421 kr
Lexington Scented Candle Sea Breeze - Förtrolla dina sinnen med detta ekologiska sojavaxljus med en doft av blommor, trä och hav. Detta sojavaxljus levereras i en glasbehållare som blir ett charmigt inslag i varje rum. Leverans 1-3 dagar

Doftljus, doftpinnar och liknande som sätter en guldkant på vardagen