Visar alla 12 resultat

Skandinavisk | Skog Exklusivt Säsongsdoftljus 400 g

499 kr 424 kr
Skog Exklusivt Säsongsdoftljus med lock från Skandinavisk. Ljuset har en fyllig doft av barr, grankottar och riktig julgran! Ett stort doftljus (400 g) med två vekar och en brinntid på 50 timmar.

Skandinavisk | Koto doftpinnar

499 kr 424 kr
Doftpinnar från Skandinavisk bestående av 8 träpinnar och doftolja upphälld i en frostad, infärgad glasflaska med en träkork. Doften är en blandning av vaniljstänger, torkade apelsinskal, bärnsten och vintageläder.

Skandinavisk | Snö Exklusivt Säsongsdoftljus 400 g

499 kr 424 kr
Snö Exklusivt Säsongsdoftljus med lock från Skandinavisk. Ljuset har en fräsch doft av frusna skogar, frostade bär och krispig kall vinterdag. Ett stort doftljus (400 g) med två vekar och en brinntid på 50 timmar.

Skandinavisk | Jul Exklusivt Säsongsdoftljus 400 g

499 kr 424 kr
Jul Exklusivt Säsongsdoftljus med lock från Skandinavisk. Ljuset har en julig doft av nybakade pepparkakor, vinternejlika, kryddade apelsiner och glögg som får en att slungas in i julkänslan. Ett stort doftljus (400 g) med två vekar och en brinntid på 50 timmar.

Skandinavisk | Fjord doftljus 200 g

399 kr 339 kr
Fjord från Skandinavisk är ett doftljus gjord på en vaxblandning från svensk raps, upphälld i ett frostfärgat glas med en bomullsveke och graverat trälock. Doften inspiraras av fjordarnas bördiga dalgångar med doft från äppelblom, plommon och päronfruktträdgårdar, svartavinbär och hallonblommor.

Skandinavisk | Hav doftljus 200 g

399 kr 339 kr
Doftljus gjord på en vaxblandning från svensk raps, upphälld i ett frostfärgat glas med en bomullsveke och graverat trälock. Doften är en blandning av salthavsdoft, tång, havtorn och strandros.

Skandinavisk | Koto doftljus 200 g

399 kr 339 kr
Koto doftljus med lock från Skandinavisk har en fyllig doft av vaniljstänger, torkade apelsinskal, bärnsten och vintageläder. Den snygga glasburken med sitt grafiska tryck och graverade trälock blir en fin förvaringsburk efter att ljuset är förbrukat. Bara diska ur glasburken med varmt vatten eller i diskmaskin.

Skandinavisk | Hav doftpinnar

499 kr 424 kr
Doftpinnar från Skandinavisk bestående av 8 träpinnar och doftolja upphälld i en frostad, infärgad glasflaska med en träkork. Doften är en blandning av salthavsdoft, tång, havtorn och strandros.

Skandinavisk | Fjord doftpinnar

499 kr 424 kr
Doftpinnar bestående av 8 träpinnar och doftolja upphälld i en frostad, infärgad glasflaska med en träkork. Doften inspireras av fjordarnas bördiga dalgångar med doft från äppelblom, plommon och päronfruktträdgårdar, svartavinbär och hallonblommor.

Lexington | Scented Candle Ocean Treasures

495 kr 421 kr
Lexington Scented Candle Ocean Treasures - Fyll ditt hem med den härliga doften av citron, kokos och vanilj med detta doftljus. Detta ljus är tillverkat av ekologiskt sojavax och är inrymt i en vacker glasbehållare som gör det både till ett samlarobjekt och en värdig present. Leverans 1-3 dagar

Lexington | Scented Candle Sea Breeze

495 kr 421 kr
Lexington Scented Candle Sea Breeze - Förtrolla dina sinnen med detta ekologiska sojavaxljus med en doft av blommor, trä och hav. Detta sojavaxljus levereras i en glasbehållare som blir ett charmigt inslag i varje rum. Leverans 1-3 dagar

Doftljus, doftpinnar och liknande som sätter en guldkant på vardagen