Visar 1–24 av 54 resultat

Eilersen | Cocoon Multicolour soffa

112.756 kr138.520 kr
Cocoon Multicolour är en soffa formgiven av designern Jens Juul Eilersen för danska varumärket Eilersen. Dessa versioner av Multi Colour presenterades på 3 days of Design 2023 och blev stora favoriter. Inspirationen till soffans design kommer från puppstadiet hos en silkesmask, precis som namnet även antyder. Soffans urval av färger och stilrena formspråk gör att den passar bra i många typer av miljöer. Cocoon finns i en rad olika bredder att välja mellan och du kan kombinera olika moduler för att skapa en soffa perfekt just för dig. Här visas soffan med antingen 280 eller 320 cm i bredd. Avtagbar klädsel är ett tillval. Om du är intresserad av ett utförande du inte finner på vår hemsida, så är du välkommen att kontakta oss på kundsupport@glashusetmalmo.se eller besök våra inredare i butiken.

Eilersen | Chess soffa

42.024 kr50.036 kr
Chess är en soffa formgiven av Jens Juul Eilersen för danska varumärket Eilersen. Chess går även att få som modul där du kan konfigurera din egen unika soffa. Soffan är formgiven med en ram i solid trä och kuddar stoppade med polyuretan samt dun vilket bidrar till en väldigt hög komfort. Chess har en fin kontrast mellan den bredare ramen till ett smalare armstöd, vilket skapar en harmoniskt uttryck. Chess finns i ett flertal färger i både tyg och läder. Avtagbar klädsel är ett tillval och ryggkuddarna som visas på bilden ingår ej. Om du är intresserad av ett utförande du inte finner på vår hemsida, så är du välkommen att kontakta oss på kundsupport@glashusetmalmo.se eller besök våra inredare i butiken.

Eilersen | Butterfly soffa

44.686 kr63.915 kr
Butterfly soffa är formgiven av Yuzuru Nishiyama tillsammans med Jens Juul Eilersen för danska varumärket Eilersen. Soffan är designad med en ram i solid trä, stoppad med dun för extra hög komfort. Tanken bakom Butterfly var att skapa en soffa som kunde balansera formellt och informellt. Kuddarna sätter tonen för Butterfly-soffan. De är stora och bekväma och verkar krama om ramen när armstödskuddarna lutar över sidan. En vacker detalj är de synliga sömmarna genomgående, vilket gör soffan till ett sant designtestamente.   Butterfly soffa finns att beställa i en uppsjö av olika färger och tyger. Om du är intresserad av ett utförande du inte finner på vår hemsida, så är du välkommen att kontakta oss på kundsupport@glashusetmalmo.se eller besök våra inredare i butiken.

Eilersen | Bench

10.739 kr13.894 kr
Bench från Eilersen är en dekorativ möbel som öppnar nya möjligheter till inredning. Bänken är lika elegant som användbar. Placera den i vardagsrummet eller sovrummet som en extra avlastningsyta för tidningar, kläder eller som extra sittplats. Bänken är designad av Nils Juul Eilersen som ville skapa den möbel som alltid saknas, vid foten av sängen eller bakom en soffa för att nämna några. Resultatet är denna vadderade bänk med härliga proportioner. Välj mellan olika bredd, höjd, tyger och med eller utan knappar.
Eilersen Bench finns tillgänglig i flera olika utföranden. Här visas endast några. Kontakta oss på kundsupport@glashusetmalmo.se om du söker ett utförande som du inte finner på vår hemsida.

Eilersen | Baseline soffa

54.682 kr80.464 kr
Rena linjer och okomplicerad elegans gör Baseline till en självklar utgångspunkt för inredningen av ditt vardagsrum. Baseline är symbolen för kvalitet, komfort och klassisk design. Med sin konsekventa enkelhet glider Baseline utan ansträngning in i alla typer av interiörer. Dessutom har Eilersen producerat den i en varierad serie av hörn, mittelement, pallar och schäslongmoduler, som ger nästan obegränsade möjligheter till individuella kombinationer. Bygg modulerna i system – eller välj dem som fristående möbler. Baseline soffa går att få i flera av utföranden. Om du är intresserad av ett utförande du inte finner på vår hemsida, så är du välkommen att kontakta oss på kundsupport@glashusetmalmo.se eller besök våra inredare i butiken. Observera att kuddarna säljes separat.

Eilersen | Bas soffa

67.808 kr
Bas soffa är ännu en fantastisk skapelse av Jens Juul Eilersen. Soffan är likt ett konstverk i sin design, men har ett generöst djup och mjuka sittplymåer stoppade i skum samt dun för ultimat komfort. Bas soffa finns att få i ett stort antal tyger och läder samt i avtagbar klädsel. Observera att kuddarna säljes separat och att avtagbar klädsel är ett tillval. 
  Om du vill ha hjälp med din beställning så är du välkommen att kontakta oss på kundsupport@glashusetmalmo.se eller besök våra inredare i butiken.

Eilersen | Aton soffa

81.099 kr110.805 kr
Aton soffa är en modern soffa designad av Jens Juul Eilersen för varumärket Eilersen. Klädselns formgivning är enkel med så få sömmar som möjligt, vilket bidrar till en hög komfort och bekvämlighet. Tack vare ramens fiberfyllning och sittplymåernas dunlager har soffan en mjuk och rund form som bjuder in till avkoppling och vila. Kommer med fast klädsel som standard men kan fås avtagbar mot ett pristillägg. Bakre ryggkudde ingår, främre ryggkudde ingår ej. Aton soffa går att få i en uppsjö av utföranden. Om du är intresserad av ett utförande du inte finner på vår hemsida, så är du välkommen att kontakta oss på kundsupport@glashusetmalmo.se eller besök våra inredare i butiken.

Eilersen | Ash soffa

49.040 kr79.455 kr
Ash soffa är formgiven av Jens Juul Eilersen för danska möbelvarumärket Eilersen. Ash soffa är tillverkad av en ram i trä, beklädd i tyg eller läder och har ben i rostfritt stål. Dynorna är stoppade med skönt dun som ger en behaglig sittupplevelse. Välj mellan 200, 220 och 240 cm i bredd. Obs! Extra kuddar är ett tillval och ingår ej i det pris som visas här. Om du är intresserad av ett utförande du inte finner på vår hemsida, så är du välkommen att kontakta oss på kundsupport@glashusetmalmo.se eller besök våra inredare i butiken.

Dusty Deco | Miles Zebra Sofa

69.000 kr
Miles Zebra Sofa är en 3-sits soffa med en stomme gjord av massiv gran, plywood och en fyllning av ankdun, silikonkulor och skum. Soffan är klädd i ett tyg från James Malone. Utöver denna soffa innehåller Miles-serien även en fåtölj och en kärleksstol. Miles Sofa Zebra föddes genom ett samarbete med den Stockholmsbaserade arkitektbyrån MER Arkitekter. Inspirationen till soffan kom från den gyllene eran av svensk design, den så kallade Swedish Grace-stilen. Med runda former, mjuka kuddar och cylindriska ben är resultatet en perfekt symbios mellan svensk 1920-talsdesign och Dusty Decos samtida stil

Fredericia Furniture | Delphi Sofa Model 4512

86.695 kr193.795 kr
73.691 kr164.726 kr
Delphi Sofa Model 4512 är designad av Hannes Wettstein år 2007 för Fredericia Furniture. Vilande på en minimalistisk ram fångar soffan uppmärksamheten med sin volyminösa och stadiga närvaro, samtidigt som den behåller ett luftigt uttryck genom sin låga rygg och armstöd som förenas sömlöst. Denna lågt placerade design främjar såväl samtal som avslappning. Märkbart är soffans kurvade armstöd och eleganta sätesfördjupningar som ger en sista touch av lyx till denna förfinade möbel. Här visar vi de varianter som tillhör Fredericias "Essential Assortment". Önskar du komponera och anpassa din Delphi Sofa Model 4512? Välkommen att maila oss på kundsupport@glashusetmalmo.se så hjälper vi dig.

Fredericia Furniture | Delphi Sofa Model 4511

66.295 kr132.595 kr
56.351 kr112.706 kr
Delphi Sofa Model 4511 är designad av Hannes Wettstein år 2007 för Fredericia Furniture. Vilande på en minimalistisk ram fångar soffan uppmärksamheten med sin volyminösa och stadiga närvaro, samtidigt som den behåller ett luftigt uttryck genom sin låga rygg och armstöd som förenas sömlöst. Denna lågt placerade design främjar såväl samtal som avslappning. Märkbart är soffans kurvade armstöd och eleganta sätesfördjupningar som ger en sista touch av lyx till denna förfinade möbel. Här visar vi de varianter som tillhör Fredericias "Essential Assortment". Önskar du komponera och anpassa din Delphi Sofa Model 4511? Välkommen att maila oss på kundsupport@glashusetmalmo.se så hjälper vi dig.

Fredericia Furniture | Delphi Sofa Model 4510

66.995 kr129.595 kr
56.946 kr110.156 kr
Delphi Sofa Model 4510 designad av Hannes Wettstein 2007 för Fredericia Furniture. Vilande på en minimalistisk ram fångar soffan uppmärksamheten med sin volyminösa och stadiga närvaro samtidigt som den behåller ett luftigt uttryck genom sin låga rygg och armstöd som förenas sömlöst. Denna lågt placerade design främjar rummets öppenhet och främjar både samtal och avslappning. Märkbart är soffans distinkta kurvade armstöd och eleganta sätesfördjupningar som ger en sista touch av lyx till denna förfinade möbel.Här visar vi de varianter som tillhör Fredericias “Essential Assortment”. Önskar du komponera och anpassa din Delphi Sofa Model 4510? Välkommen att maila oss på kundsupport@glashusetmalmo.se så hjälper vi dig.

Juul | 953 Soffa Kampanj

20.990 kr
Juul 953 soffa från danska varumärket Juul. Juul 953 är formgiven av Jens Juul Eilersen och har hans typiska formspråk - elegant, stilren och oerhört bekväm. Här är soffan klädd i ett vackert grått tyg och med ben i stilrent rostfritt stål. Måttet på 210 cm gör soffan lättplacerad och passande även för de mindre utrymmena.

Eilersen | Lift soffa

67.145 kr85.875 kr
Lift är en soffa formgiven av designern Jens Juul Eilersen för danska varumärket Eilersen. Soffans sittplymåer består av två lager pressat polyuretanskum som toppats med ett lager dun för att uppnå så hög komfort som möjligt. Lift finns i ett urval av färger i både tyg och läder. Soffans rygg har två höj- och sänkbara sektioner som gör det möjligt att använda de två medföljande cylinderkuddarna som nackstöd. Den stilrena och smakfulla soffan ger stort utrymme för bekvämlighet. De nätta armstöden i kombination med de raka linjerna skapar en elegant kombination. Avtagbar klädsel är ett tillval. Om du är intresserad av ett utförande du inte finner på vår hemsida, så är du välkommen att kontakta oss på kundsupport@glashusetmalmo.se eller besök våra inredare i butiken.

Eilersen | Cocoon soffa

95.602 kr103.883 kr
Cocoon soffa är formgiven av designern Jens Juul Eilersen för danska varumärket Eilersen. Inspirationen till soffans design kommer från puppstadiet hos en silkesmask, precis som namnet även antyder. Soffans urval av färger och stilrena formspråk gör att den passar bra i många typer av miljöer. Cocoon finns i en rad olika bredder att välja mellan. Här ser du soffan med en bredd på 340 cm (högermodul 120 cm, mittdel 100 cm, vänstermodul 120 cm). Eilersen erbjuder även soffan i ett flertal tyger och färger med olika texturer beroende på vad du önskar för stil och utseende. Klädseln är inte avtagbar och kuddarna som visas på bilden ingår ej. Om du är intresserad av ett utförande du inte finner på vår hemsida, så är du välkommen att kontakta oss på kundsupport@glashusetmalmo.se eller besök våra inredare i butiken.

Eilersen | Bun fotpall

4.072 kr5.726 kr
Bun fotpall är designad av Nils Juul Eilersen för danska Eilersen. Fotpallen finns i en mängd olika färger i både tyg och läder. Bun passar väl som ett komplement till Eilersens soffor då man enkelt kan matcha utförandet med soffan. Sittpallen används även till fördel som en inredningsdetalj i alla typer av interiörer.
Eilersen Bun finns tillgänglig i flera olika utföranden. Här visas endast några. Kontakta oss på kundsupport@glashusetmalmo.se om du söker ett utförande som du inte finner på vår hemsida.

Swedese | Continental 3-sits soffa tyg

57.300 kr65.300 kr
Continental soffa från Swedese lanserades år 2011, och blev vinnare av Elle Interiörs Designpris 2012. Det är den välkända trion Claesson, Koivisto och Rune som står bakom designen. Runt om soffan ser man konstruktionen med stålramen vilket gör att soffan är vacker såväl mot en vägg som med ryggen fri. Stålramen kan fås i svart, vitt, nutmeg eller krom. Soffan är av tresitsig modell, med väl tilltagna mått – både på bredden och djupet. Continental är 228 centimeter bred och 95 centimeter djup. Du kan beställa soffan i en uppsjö av olika tyger och alla dess färger. Här ser ni ett urval av de utförande som soffan finns tillgänglig i. Vänligen kontakta oss på kundsupport@glashusetmalmo.se eller sväng förbi butiken för att få hjälp med soffan i andra utförande.

Swedese | Solid 2-sits soffa

23.000 kr
Solid 2-sits soffa är en uppskattad favorit i repris. Som namnet låter, en lättplacerad soffa med distinkt design och hög komfort. Soffans minimalistiska och avskalade uttryck håller över tid och du kan enkelt sätta din egen karaktär på med olika varianter på armstöds- och prydnadskuddar. Benen går att få i massiv, svarvad aluminium eller ek, behandlade med olja, naturlack vitpigmenterad lack eller svart laserade. Klädseln är avtagbar på både sitt och ryggdyna. Här ser ni ett urval av de utförande som soffan finns tillgänglig i. Vänligen kontakta oss på kundsupport@glashusetmalmo.se eller sväng förbi butiken för att få hjälp med soffan i andra utförande.

Swedese | Solid 3-sits soffa

28.900 kr
Solid 3-sits soffa från varumärket Swedese. Solid är en möbel med en klassisk design i raka enkla linjer och former. Soffan har plymåer tillverkat av dun- och fjäderblandning mixat med återvunnet skum och ryggdynor fylld av dun, fjäder och polyesterfriber för ökad komfort samt för att erbjuda ett mer hållbart alternativ. Solid 3-sitssoffa har avtagbar klädsel för både sitt- och ryggdynan. En tidlös soffa i ett mer hållbart alternativ med hög komfort, utformad att passa in i flera olika interiörer.

Swedese | Nova 3-sits soffa Ek oljad

24.500 kr31.700 kr
Den graciösa Nova-familjen är en uppdaterad variant av klassisk möbeldesign. Diskret, men ändå distinkt. Nova finns som fåtölj, 2- eller 3-sittssoffa. Nova 3-sits soffa från Swedese är en nätt soffa som är lättplacerad och passar i de flesta miljöer. Nova 3-sits soffa har en bredd om 200 cm.  

Swedese | Nova 2-sits soffa Ek oljad

21.100 kr25.100 kr
Den graciösa Nova-familjen är en uppdaterad variant av klassisk möbeldesign. Diskret, men ändå distinkt. Nova finns som fåtölj, 2- eller 3-sittssoffa. Nova 2-sits soffa från Swedese är en nätt soffa som är lättplacerad och passar i de flesta miljöer. Nova 2-sits soffa har en bredd om 165 cm.  

Bröderna Andersson | Monza Bäddsoffa

30.820 kr

Monza bäddsoffa erbjuder full komfort både att sitta och sova i. I bäddsoffan Monza har Bröderna Anderssons förenat det bästa av två världar. 14 cm tjock pocketmadrass är en ren lyx att somna i. Erbjuds i både 140 cm & 160 cm bädd. Detta är ett prisexempel på tyg från prisgrupp 1. Kontakta oss på kundsupport@glashusetmalmo.se så hjälper vi dig med din beställning.

Monza Bäddsoffa finns att se och testa i vår butik på Svågertorp!

DUX | Ritzy dagbädd

107.630 kr
Ritzy dagbädd erbjuder enastående komfort och elegans för såväl hem som kontor. Med sin unika komfort och högkvalitativa materialval är denna dagbädd en investering i såväl stil som välbefinnande. Ritzy dagbädd är det senaste tillskottet i Ritzy-familjen, som är en exklusiv kollektion som genomsyras av sofistikerad stil. DUX Pascalspiraler i dynan ger optimal ligg- och sittkomfort. Pölen kan placeras till höger, vänster eller i mitten. Ben i borstat rostfritt stå. Varje detalj är noggrant utformad för att skapa en perfekt harmoni mellan komfort och estetik.

Dusty Deco | Paris Sofa

95.000 kr
Paris Sofa från varumärket Dusty Deco är formgiven år 1937 av Elias Svedberg. Soffan har en klassisk böjd form med en modern twist som har omfamnats och varit populärt i många generationer. Designen har sitt ursprung i en interiör skapad av Elias Svedberg och Astrid Sampe, som ställdes ut på kända utställningar från Paris till Malmö. Strukturen i denna tidlösa möbel består av massivt trä, fjädrar och olika typer av skum för att ge stabilitet utan att kompromissa med komforten. Dess ram är i betsad bok för att skapa en blygsam men stark grund som bidrar till dess autentiska aura med fina detaljer som pipor från originalsoffan som dekoration.

Handla soffor av riktigt hög kvalitet hos oss på Glashuset! Hos oss hittar du  designsoffor i olika former och storlekar från flera välkända varumärken.