RING OSS: 040 630 46 46

Nyhetsbrev

Ny kund? Få 10% rabatt på ditt första köp! 

Välkommen! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för inspiration och exklusiva erbjudanden. Ange sedan koden i kassan när du handlat färdigt. 

* Rabatten gäller för dig som är ny kund, vid ditt första köp online på www.glashusetmalmo.se. Koden går inte att kombinera med andra erbjudanden, rabatter eller utförsäljningar. Koden gäller inte vid köp av Gasbrasan. Koden gäller endast online.

Ikoniska
designmöbler
för ett skönare liv

Designmöbler när de är som bäst – Här på Glashuset hittar du designmöbler som passar just dina behov. Vi är stolta över att kunna erbjuda designmöbler för alla rum, från vardagsrum, hall och kök till sovrum eller kontor. Vare sig du letar efter en soffa, ett matbord, förvaringslösningar, inredningsdetaljer eller stolar för att göra ditt hem bekvämare kan du hitta det hos oss. 

Hos Glashuset hittar du designmöbler och heminredning från tongivande varumärken och designers – allt från tidlösa klassiker till samtida formgivning

Ikoniska
design
möbler
för ett
skönare
liv

Designmöbler när de är som bäst – Här på Glashuset hittar du designmöbler som passar just dina behov. Vi är stolta över att kunna erbjuda designmöbler för alla rum, från vardagsrum, hall och kök till sovrum eller kontor.

Vare sig du letar efter en soffa, ett matbord, förvaringslösningar eller stolar för att göra ditt hem bekvämare har vi allt

Vi hjälper dig

Ring eller maila oss.
Vi svarar inom 48h (vardagar).

Säkra leveranser

Fraktfritt över 1500:-

100% original

Vi är en auktoriserad butik
som säljer äkta varor.

Shopping cart

JUST NU – 1.500 KRONOR I RABATT
Per 10.000 kr du handlar för (dras av i kassan) gäller ej redan nedsatta produkter

LAGERREA 40-70% LÖR 25/11 SÖN 26/11 12:00-15:00 GAMLA BORREBACKEVÄGEN 57 | HITTA HIT

10% prisavdrag på ditt första köp!
Ange rabattkoden NY-KUND