RING OSS: 040 630 46 46
Fatboy hero

Fatboy saccosäck

Fatboy - Skapa på ditt eget sätt

De små sakerna i livet kan göra de största intrycken. Fatboy skapar knäppa och ikoniska livsstilsprodukter för inomhus- och utomhusbruk. I över tjugo år har detta holländska designmärke utvecklat sin produktkatalog till att inte bara omfatta sittsäckar utan även hängmattor, stolar och lounge möbler.

Vi försöker göra skillnad genom att skapa vad andra inte gör. Alla produkter är utformade med ett mål: att komma undan den dagliga rutinen med ett stort leende. Ett sätt att inspirera människor att ta sin egen väg utan att ta det för allvarligt. 

8719773035110 FATBOY Original Slim Pop Hazel Front

Fatboy saccosäck

Letar du efter ett bekvämt och mångsidigt sittalternativ? Titta inte längre, svaret är en Fatboy saccosäck! Dessa saccosäckar är perfekta för alla miljöer, från familjerummet, kontoret till barnrummet . De är också utmärkta för utomhusbruk, eftersom de enkelt kan flyttas runt för att tillgodose olika behov. Fatboy saccosäckar finns i en mängd olika färger och stilar, så du kan hitta den perfekta för din stil.

Här är fem skäl varför du ska överväga att skaffa dig en:

  • De kan användas i många olika miljöer, både inomhus och utomhus.
  • Fatboy saccosäckar är mycket bekväma att sitta på, vilket gör dem perfekta för att slappna av i hemmet eller på kontoret.
  • Finns i många olika färger och stilar, så att du kan hitta den perfekta som passar din inredning.
  • Saccosäckar är lätta att flytta runt, så du kan ställa om dina möbler efter behov. De är hållbara och håller i flera år med rätt skötsel.

Så vad väntar du på? Skaffa dig en egen fatboy sittsäck redan idag!
Du kommer inte att ångra dig. 

Paletti

Fatboy | Paletti 3-sits soffa inkl schäslong

34.739 kr
29.528 kr
Paletti 3-sits soffa inkl schäslong från Fatboy innehåller 1 st Corner Seat, 2 st Seat och 1 st Pall. Paletti 3-sits soffa är en skön och modern loungesoffa från Fatboy som är tillverkad på mestadels återvunnet material. Loungegruppen är modulär vilket gör att du kan lägga till eller ta bort moduler för att skapa en soffgrupp som passar precis er uteplats. Det avtagbara tyget ger möjlighet för uppfräschning inför säsongen, såväl som utbyte efter en längre tids användning eller ändrad smak. Det är ett praktiskt och funktionellt val som gör att du kan njuta av din utomhusmiljö på ett bekvämt och stilfullt sätt under lång tid framöver.

Fatboy | Paletti Set large inkl bord

Det ursprungliga priset var: 38.938 kr.Det nuvarande priset är: 34.739 kr.
Paletti Set Large inkl bord från Fatboy innehåller 1 st Corner Seat, 2 st Seat, 1 st Pall och 1 st Soffbord. Paletti är en skön och modern loungesoffa från Fatboy som är tillverkad på mestadels återvunnet material. Loungegruppen är modulär vilket gör att du kan lägga till eller ta bort moduler för att skapa en soffgrupp som passar precis er uteplats. Just nu soffbord på köpet!

Fatboy | Paletti Set Medium

25.999 kr
22.099 kr
Paletti Set Medium från Fatboy innehåller 1 st Corner Seat, 1 st Seat och 1 st Pall. Paletti är en skön och modern loungesoffa från Fatboy som är tillverkad på mestadels återvunnet material. Loungegruppen är modulär vilket gör att du kan lägga till eller ta bort moduler för att skapa en soffgrupp som passar precis er uteplats.

Fatboy | Paletti Set Medium inkl Bord

Det ursprungliga priset var: 30.198 kr.Det nuvarande priset är: 25.999 kr.
Paletti Set Medium inkl Bord från Fatboy innehåller 1 st Corner Seat, 1 st Seat, 1 st Pall samt tillhörande soffbord. Paletti är en skön och modern loungesoffa från Fatboy som är tillverkad på mestadels återvunnet material. Loungegruppen är modulär vilket gör att du kan lägga till eller ta bort moduler för att skapa en soffgrupp som passar precis er uteplats.

Fatboy hängmatta

Älskar du att tillbringa tid utomhus, men hatar tanken på att vara obekväm? Tycker du att traditionell campingutrustning helt enkelt inte håller måttet? I så fall måste du kolla in en denna hängmatta. Enligt oss är en hängmatta det bästa sättet att koppla av i en utomhus miljö i komfort och stil.

Du behöver inga träd heller. Tack vare aluminumställningen bär den här bärbara, hopvikbara hängmattan upp sig själv och gör dom bärbara så att du kan ta med dem överallt. Så lägg dig ner. Förlika dig med hängmattelivet och gör absolut ingenting.

De finns också i en mängd olika färger och modeller så att du kan hitta den perfekta hängmattan för dina behov. Oavsett om du letar efter en Fatboy original, Fatboy Buggle-Up eller Fatboy Headdemock finns det definitivt en Fatboy hängmatta för dig.

Så vad väntar du på? Skaffa dig en hängmatta och njut av utomhuslivet i bekvämlighet! Du kommer inte att ångra dig.

Hög kvalitet

Du vet den där känslan när du köper något och det håller i flera år? Det är vad våra produkter är utformade för att göra. Vi väljer starka, hållbara material för att de ska kunna stå emot vattenskador utan att blekna eller förstöras på något annat sätt

Fatboy hängmatta

FATBOY HÄNGMATTA

Fatboy® Headdemock hängmatta inkl. stativ Taupe

4.939 kr 4.198 kr
Fatboy Headdemock är en stor och lyxig hängmatta för upp till två personer (eller upp till 150 kg). Finns hemma på lager för omgående leverans!

Fatboy® Headdemock incl. rack dark blue

4.939 kr 4.198 kr
Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor

Fatboy® Headdemock incl. rack light grey

4.939 kr 4.198 kr
Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor

Fatboy® Headdemock incl. rack red

4.939 kr 4.198 kr
Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor

En pop av färg

Låt oss presentera A Pop of Colour: ett helt nytt samarbete med designern Carole Baijings. En stilren kollektion som är sprängfylld av färger och former och tillför attityd i varje inredning.

Fatboy hero 01

Intresserad?

Hör gärna av dig till oss eller kom in och besök oss, för att ta del av vårt utbud från Fatboy.
Butik: 040 – 630 46 46
E-post: kundsupport@glashusetmalmo.se

paul vium

Vi hjälper dig

Ring eller maila oss.
Vi svarar inom 48h (vardagar).

Säkra leveranser

Fraktfritt över 1500:-

100% original

Vi är en auktoriserad butik
som säljer äkta varor.

Shopping cart

JUST NU – 1.500 KRONOR I RABATT
Per 10.000 kr du handlar för (dras av i kassan) gäller ej redan nedsatta produkter

LAGERREA 40-70% LÖR 25/11 SÖN 26/11 12:00-15:00 GAMLA BORREBACKEVÄGEN 57 | HITTA HIT

10% prisavdrag på ditt första köp!
Ange rabattkoden NY-KUND