Visar 1–24 av 26 resultat

Hans K | ZigZag barpall

1.895 kr2.195 kr
ZigZag barpall har en skålad och bekväm sits, där du även kan välja till dyna i samma passform.

Jetson 69 Fotpall Classic Soft 25

17.050 kr
Jetson 69 Fotpall är en fotpall formgiven av Bruno Mathsson. Fotpallen är till för att användas tillsammans med Dux Jetson fåtölj.

Jetson 69 Fotpall Svart Läder

14.650 kr
Jetson 69 Fotpall är en fotpall formgiven av Bruno Mathsson. Fotpallen är till för att användas tillsammans med Dux Jetson fåtölj.

Hans K | ZigZag pall

1.595 kr1.795 kr
ZigZag pall har en skålad och bekväm sits, där du även kan välja till dyna i samma passform.

Maze | Anyone pall

3.995 kr4.295 kr
Elegansen hos Maze pall "Anyone" lättar upp alla rum eller utrymmen den är placerad i. Oavsett om du letar efter en snygg och praktisk möbel för hallen eller sovrummet - eller en extra sittplats - är "Anyone" det perfekta valet. Välj din favoritfärg!

Hans K | ZigZag soffa

7.995 kr8.995 kr
En oemotståndlig flirt med det strama, enkla, och ständigt tidsenliga. Lättplacerad och nätt är soffan Zigzag som är formgiven av Markus Johansson.

DUX | Karin fotpall

22.915 kr
Fotpall till den klassiskt eleganta fåtöljen Karin från DUX, formgiven av Bruno Mathsson 1969. Design: Bruno Mathsson Mått: B:65 cm, D:65 cm, H:40 cm Leveranstid: 6-8 veckor

Stolab | Palle pall

2.295 kr
I pallen Palle känner vi igen Yngve Ekströms formspråk från Arka loungestol och Pinnockio pinnstol.

DUX | Ritzy dagbädd

99.655 kr
Ritzy dagbädd erbjuder enastående komfort och elegans för såväl hem som kontor. Med sin unika komfort och högkvalitativa materialval är denna dagbädd en investering i såväl stil som välbefinnande. Ritzy dagbädd är det senaste tillskottet i Ritzy-familjen, som är en exklusiv kollektion som genomsyras av sofistikerad stil. DUX Pascalspiraler i dynan ger optimal ligg- och sittkomfort. Pölen kan placeras till höger, vänster eller i mitten. Ben i borstat rostfritt stå. Varje detalj är noggrant utformad för att skapa en perfekt harmoni mellan komfort och estetik.

Fritz Hansen | Pouf Small

4.525 kr5.875 kr
Danska designern Cecilie Manz har designat en mycket funktionell och estetisk sittpuff för Accessories-kollektionen. Puffen är klädd med Twill Weave 790 textil från Kvadrat och svart canvas. En sträng av naturligt läder skiljer de två åt.

Fritz Hansen | Pouf Large

1.100 kr5.200 kr
Danska designern Cecilie Manz har designat en mycket funktionell och estetisk sittpuff för Accessories-kollektionen. Puffen är klädd med Twill Weave 790 textil från Kvadrat och svart canvas. En sträng av naturligt läder skiljer de två åt.

Fritz Hansen | High Dot pall

3.325 kr
Arne Jacobsen designade den vackra pallen 1954 i processen att skapa Ant-stolen i samarbete med Fritz Hansen. Sitsen är klädd i premiumläder.

Jetson 69 Fotpall Vit Läder

18.050 kr
Jetson 69 Fotpall är en fotpall formgiven av Bruno Mathsson. Fotpallen är till för att användas tillsammans med Dux Jetson fåtölj. Här i läder Classic Soft 80, vit. Leverans i Mars 2023.

Fredericia | Wegner Ox Ottoman

28.630 kr29.500 kr
Ox Ottoman är en stilfull fotpall formgiven av Hans J. Wegner år 1960 och har tidigare producerats av Erik Jörgensen som nu ingår i Fredericia Furniture. Fotpallen tillhör den ståtliga Ox Chair och fungerar precis lika bra även till Queen Chair.

Maze | Nancy bänk

9.995 kr
Nancy från Maze är den perfekta matchningen mellan en skohylla och en elegant bänk. Bänken är gjord av perforerad plåt med svart eller vit pulverlack och sitsen är gjord av naturligt garvat läder. Sitsen finns i både cognac och svart. En snygg bänk - perfekt för korridoren.

Maze | Frank bänk

10.995 kr
Frank förvaringsbänk från Maze ger en stilren och klassisk touch till ditt hem. Bänken är gjord av perforerad plåt och sitsen i naturligt garvat läder från Elmo. Frank är lika praktisk som elegant, den är rymlig och perfekt för förvaring.

Maze | Anytwo bänk

6.995 kr7.495 kr
Anytwo från Maze är en bänk gjord av delvis återvunnen metall och naturligt garvat läder. Med sin 1 meter i bredd passar den perfekt i hallen eller vid fotändan av sängen

Hans K | Colibri barpall

4.295 kr4.395 kr

Menu | Passage Stool

2.095 kr
Passage Stool är en enkel och hemtrevlig pall i massiv ek, designad av Krøyer-Sætter-Lassen för danska Menu. Pallens modesta utseende gör att den vackert smälter in i många typer av inredningar, där den fungerar utmärkt även för andra ändamål än att sitta på.

Fatboy | Concrete Seat

1.569 kr
Concrete Seat är en elegant pjäs med flera funktioner. Den kan inte bara användas som en pall att sitta på utan även som ett bord eller en stegpall. Det här är definitivt en plastpall som erbjuder många möjligheter, även när det kommer till färger. Concrete Seat finns i ett flertal nyanser, precis som den matchande dynan. Den ser ut som en enkel betongpjäs, men utseendet kan bedra. Är pallen för lätt? I så fall kan du fylla botten med sand eller vattne för extra stabilitet. Slutligen är Concrete Seat gjord av polytylen och lämpar sig för såväl inomhus- som utomhusbruk.

Fredericia | BM Bench 3171

33.895 kr
Den massiva träbänken 3171 från Fredericia Furniture ritades redan 1956 av den berömde danska formgivaren Børge Mogensen. Med sitt robusta och enkla formspråk är den ett tydligt exempel på Mogensens strävan efter det enkla och själklara i kombination med högsta kvalitet och finish.

Vitra | Cork Family Sidobord

4.500 kr4.690 kr
Cork Family är en serie pallar från Vitra formgivna av Jasper Morrison. Pallarna är robusta och därför även lämpliga som sidobord, avlastningsbord såväl som pallar. Design av Jasper Morrison, 2004.

Vitra | Elephant Pall

1.090 kr
Som ett av de mest kända föremålen för japansk design efter kriget skapades Elephant Pall av den produktiva produktdesignern Sori Yanagi. Den stapelbara plastpallen kan användas både inomhus och utomhus.