Visar 1–24 av 36 resultat

Hans K | ZigZag barpall

1.895 kr2.195 kr
1.611 kr1.866 kr
ZigZag barpall har en skålad och bekväm sits, där du även kan välja till dyna i samma passform.

Jetson 69 Fotpall Svart Läder

13.990 kr
Jetson 69 Fotpall är en fotpall formgiven av Bruno Mathsson. Fotpallen är till för att användas tillsammans med Dux Jetson fåtölj. Jetson 69 Fotpall är både välkänd och klassisk. Formgivaren Bruno Mathsson anses av många vara Sveriges största begåvning inom svensk möbeldesign under 1900-talet. Anledningen till det kan vara hans konsekventa fokus på sittkomfort. Filosofin är att hans möbler ska vara både enkla såväl som bekväma.

Jetson 69 Fotpall Classic Soft 25

17.050 kr
Jetson 69 Fotpall är en fotpall formgiven av Bruno Mathsson. Fotpallen är till för att användas tillsammans med Dux Jetson fåtölj.

Hans K | ZigZag pall

1.595 kr1.795 kr
1.356 kr1.526 kr
ZigZag pall har en skålad och bekväm sits, där du även kan välja till dyna i samma passform.

Fatboy | Concrete Seat

1.569 kr
Concrete Seat är en elegant pjäs med flera funktioner. Den kan inte bara användas som en pall att sitta på utan även som ett bord eller en stegpall. Det här är definitivt en plastpall som erbjuder många möjligheter, även när det kommer till färger. Concrete Seat finns i ett flertal nyanser, precis som den matchande dynan. Den ser ut som en enkel betongpjäs, men utseendet kan bedra. Är pallen för lätt? I så fall kan du fylla botten med sand eller vattne för extra stabilitet. Slutligen är Concrete Seat gjord av polytylen och lämpar sig för såväl inomhus- som utomhusbruk.

Maze | Anyone pall

3.995 kr4.295 kr
3.396 kr3.651 kr
Elegansen hos Anyone pall från Maze lättar upp alla rum eller utrymmen den är placerad i. Oavsett om du letar efter en snygg och praktisk möbel för hallen eller sovrummet - eller en extra sittplats - är "Anyone" det perfekta valet. Välj din favoritfärg!

Hans K | Colibri barpall

4.295 kr4.395 kr
3.651 kr3.736 kr

Eilersen | Bench

10.739 kr13.894 kr
Bench från Eilersen är en dekorativ möbel som öppnar nya möjligheter till inredning. Bänken är lika elegant som användbar. Placera den i vardagsrummet eller sovrummet som en extra avlastningsyta för tidningar, kläder eller som extra sittplats. Bänken är designad av Nils Juul Eilersen som ville skapa den möbel som alltid saknas, vid foten av sängen eller bakom en soffa för att nämna några. Resultatet är denna vadderade bänk med härliga proportioner. Välj mellan olika bredd, höjd, tyger och med eller utan knappar.
Eilersen Bench finns tillgänglig i flera olika utföranden. Här visas endast några. Kontakta oss på kundsupport@glashusetmalmo.se om du söker ett utförande som du inte finner på vår hemsida.

Hans K | ZigZag soffa

7.995 kr8.995 kr
6.796 kr7.646 kr
En oemotståndlig flirt med det strama, enkla, och ständigt tidsenliga. Lättplacerad och nätt är soffan Zigzag som är formgiven av Markus Johansson.

Maze | Lower East Seat skohylla

5.995 kr
5.096 kr
Lower East Seat har fyra hyllplan som ger dig optimal förvaring på liten yta. Det översta hyllplanet är sittplats med sittdyna i läder från anrika lädertillverkaren Elmo, medan de tre nedre hyllplan är fastsvetsade i olika nivåer, allt för att passa både sneakers och boots.  

Maze | Frank bänk

9.995 kr
8.496 kr
Frank förvaringsbänk från Maze ger en stilren och klassisk touch till ditt hem. Bänken är gjord av perforerad plåt och sitsen i naturligt garvat läder från Elmo. Frank är lika praktisk som elegant, den är rymlig och perfekt för förvaring.

Audo Cph | Passage Stool

3.395 kr 2.886 kr
Passage Stool är en enkel och hemtrevlig pall i massiv ek, designad av Krøyer-Sætter-Lassen för danska Audo Copenhagen. Pallens modesta utseende gör att den vackert smälter in i många typer av inredningar, där den fungerar utmärkt även för andra ändamål än att sitta på.

Vitra | Cork Family Sidobord

5.190 kr
Cork Family är en serie pallar från Vitra formgivna av Jasper Morrison. Pallarna är robusta och därför även lämpliga som sidobord, avlastningsbord såväl som pallar. Design av Jasper Morrison, 2004.

DUX | Karin fotpall

27.675 kr
Karin fotpall är en elegant och komfortabel komplettering till ditt sittutrymme. Med sin genomtänkta design och högkvalitativa material erbjuder fotpallen både avslappning och stil. Den matchar perfekt med fåtöljen Karin och skapar en enhetlig och sofistikerad atmosfär i ditt hem.

Stolab | Palle pall

2.295 kr
I pallen Palle känner vi igen Yngve Ekströms formspråk från Arka loungestol och Pinnockio pinnstol.

LQ Design | Lindqvistpallen

3.850 kr

Lindqvistpallen, generation II. Från 1950-talet och framåt en oumbärlig trotjänare i nära på varje nordiskt hem. Efter en paus på ett halvt sekel är tiden inne för en efterlängtad comeback. En mindre uppgradering är det enda som skiljer den nya pallen från 50-talsmodellen. I övrigt har ingenting förändrats. Den robusta designen, de rundade formerna, hållbarheten, allt finns där. Helt igenom svensktillverkad, precis som under storhetstiden.

Fritz Hansen | F.H. Choice 2023 Ägget fotpall Limited Edition

23.350 kr
F.H. Choice 2023 Ägget fotpall Limited Edition hyllar Arne Jacobsen med en exklusiv specialutgåva av hans ikoniska Egg™-fåtölj. Noggrant kurerad av Fritz Hansens designavdelning, premium Moss-klädseln från Kvadrat och de fint detaljerade läderrören ger Egg™-fåtöljen ett exceptionellt och unikt utseende. "F.H. Choice 2023 är en hyllning till modern dansk design", säger Marie-Louise Høstbo, Creative Design Director på Fritz Hansen. Denna konfiguration, som endast är tillgänglig 2023, kombinerar det sublimt strukturerade Moss-tyget i en lugn ton och ett ljusgrå handsågat läderpassage, som delikat accentuerar de organiska formerna hos detta danska designmästerverk, allmänt sett som en triumf av Jacobsens legendariska karriär.

Eilersen | Bun fotpall

4.072 kr5.726 kr
Bun fotpall är designad av Nils Juul Eilersen för danska Eilersen. Fotpallen finns i en mängd olika färger i både tyg och läder. Bun passar väl som ett komplement till Eilersens soffor då man enkelt kan matcha utförandet med soffan. Sittpallen används även till fördel som en inredningsdetalj i alla typer av interiörer.
Eilersen Bun finns tillgänglig i flera olika utföranden. Här visas endast några. Kontakta oss på kundsupport@glashusetmalmo.se om du söker ett utförande som du inte finner på vår hemsida.

Vitra | Eames Lounge Chair Ottoman Tyg

24.200 kr
Nu lanseras den klassiska Eames Lounge Chair Ottoman i en version där den är klädd i textil istället för läder. Detta nyintroducerade utförande visas här i trävalet Körsbärsfanér (American Cherry) vilket passar otroligt bra till den läckra Nubia-textilen. Eames Lounge Chair Ottoman ram är i polerad aluminium. Den självklara följeslagaren till Vitras klassiker Eames Lounge Chair i tyg. Eames Lounge Chair formgavs år 1956 av Charles och Ray Eames och produceras idag av Vitra. Fåtöljen designades med tanken att föra samman ultimat komfort med elegans. Samma tillverkningsmetod har i stora drag använts sedan mitten på 1950-talet då den började produceras, och fåtöljen anses vara en av de främsta moderna klassikerna bland 1900-talets möbeldesign. Placeras fördelaktigt i rymliga rum tillsammans med soffgrupp eller som ensamstående läsfåtölj. Har du specifika önskemål om varianten, vänligen kontakta oss på kundsupport@glashusetmalmo.se

DUX | Ritzy dagbädd

107.630 kr
Ritzy dagbädd erbjuder enastående komfort och elegans för såväl hem som kontor. Med sin unika komfort och högkvalitativa materialval är denna dagbädd en investering i såväl stil som välbefinnande. Ritzy dagbädd är det senaste tillskottet i Ritzy-familjen, som är en exklusiv kollektion som genomsyras av sofistikerad stil. DUX Pascalspiraler i dynan ger optimal ligg- och sittkomfort. Pölen kan placeras till höger, vänster eller i mitten. Ben i borstat rostfritt stå. Varje detalj är noggrant utformad för att skapa en perfekt harmoni mellan komfort och estetik.

Fritz Hansen | Pouf Small

4.525 kr5.875 kr
3.846 kr4.994 kr
Danska designern Cecilie Manz har designat en mycket funktionell och estetisk sittpuff för Accessories-kollektionen. Puffen är klädd med Twill Weave 790 textil från Kvadrat och svart canvas. En sträng av naturligt läder skiljer de två åt.

Fritz Hansen | Pouf Large

5.200 kr
4.420 kr
Danska designern Cecilie Manz har designat en mycket funktionell och estetisk sittpuff för Accessories-kollektionen. Puffen är klädd med Twill Weave 790 textil från Kvadrat och svart canvas. En sträng av naturligt läder skiljer de två åt.

Fritz Hansen | High Dot pall 3 ben

4.499 kr5.199 kr
3.824 kr4.419 kr
High Dot pall 3 ben passar på vackra, enkla, höga sittplatser för diskar, barer eller höga skrivbord. Det är en modern och minimalistisk design av Jacobsen samtidigt som den är sofistikerad och tidlös.

Jetson 69 Fotpall Vit Läder

12.635 kr
Jetson 69 Fotpall är en fotpall formgiven av Bruno Mathsson. Fotpallen är till för att användas tillsammans med Dux Jetson fåtölj. Här i läder Classic Soft 80, vit.