lexington hero

Lexington

Med hållbarhet i fokus

Lexington Company är ett internationellt bolag som grundades 1997 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Bolaget designar, utvecklar och säljer produkter inom hemtextil – främst inom bädd och bad.  Produkterna kännetecknas av hög kvalitet i naturliga material och utförande med hållbarhet i fokus, och en design inspirerad av den amerikanska östkusten i kombination med skandinavisk tradition.

LEXINGTON

Lexington | Basket with Leather Detail

595 kr795 kr
417 kr557 kr
Denna vackra korg är skickligt tillverkad i rotting från Vietnams rika skogar. Varje korg är unik tack vare att den

Lexington | Beige Striped Organic Cotton Sateen Bedset

2.895 kr 2.027 kr
Lexington Beige Striped Organic Cotton Sateen Pillowcase (1 st duvet 220 x 220 + 2 st pillowcase 50 x 60) är ett bäddset med fängslande handmålade ränder i blått är tillverkat i oerhört mjuk bomullssatin. Alla delar är tillverkade i ekologisk bomullssatin och är OEKO-TEX®-certifierade. Leverans 1-3 dagar

Lexington | Beige Striped Organic Cotton Sateen Pillowcase

425 kr495 kr
298 kr347 kr
Lexington Beige Striped Organic Cotton Sateen Pillowcase är ett örngott med fängslande handmålade ränderär tillverkat i oerhört mjuk bomullssatin. Örngottet i ekologisk bomull har omlottstängning och är OEKO-TEX®-certifierat. Leverans 1-3 dagar
lexington-beige-dkgray-striped-poplin-duvet-cover
Close

Lexington | Beige/Dk Gray Striped Cotton Poplin Duvet Cover 

1.795 kr2.695 kr
Lexington Beige/Dk Gray Striped Cotton Poplin Duvet Cover Påslakan av OEKO-TEX®-certifierad kammad bomull i poplin med garnfärgade twillränder. Dessutom har påslakanet överfärgats en extra gång och pryds av logotyppräglade gummiknappar.
lexington hero

Lexington handdukar

Handdukar i 100% bomull

Brett utbud av mjuka och fluffiga handdukar i frotté och velour. Lexington frottéhanddukar är tillverkade av 100% kammad bomull. Handdukens höga vikt gör handduken både tjock och mjuk. Popularitet har gör att den finns i en mängd olika färger och storlekar. Letar du efter handdukar som är mjuka ,har en hög absorptionsförmåga samt hög kvalitét, då kan en Lexington handduk vara för dig.

LEXINGTON HANDDUKAR

10002073 4155 1
Close

Lexington | Original Towel Peach Melon

125 kr695 kr
Torka håret med stil med denna underbara och superabsorberande handduk i bomullsfrotté i en mjuk persiko-/melonfärg. Denna handduk i bomullsfrotté har jacquardränder och en Lexingtonflagga nedtill.
10002072 5155 1 1
Close

Lexington | Original Towel Cloud Blue

125 kr695 kr
Denna handduk i ljusblå bomullsfrotté är perfekt efter ett dopp i poolen. Handduken i bomullsfrotté är högabsorberande, otroligt mjuk och detaljerad med jacquardränder och Lexingtonflaggan.
10002071 4333 1
Close

Lexington | Original Towel Rose Dust

125 kr695 kr
Denna handduk i högabsorberande och mjuk bomullsfrotté och finns i en svagt puderrosa färg. Handduken i kammad bomullsfrotté har en uppvikt twillkant, jacquardränder och Lexingtonflagga.

Ge ditt badrum en hotellspa-känslan

Dessa underbara handdukar från Lexington finns i olika storlekar och ger en omfamnande känsla. Handdukarna känns lyxiga, både när det kommer till stil och material.  

lexington hero 02

Intresserad?

Hör gärna av dig till oss eller kom in och besök oss, för att ta del av vårt utbud från Lexington.
Butik: 040 – 630 46 46
E-post: kundsupport@glashusetmalmo.se

paul vium

Vi hjälper dig

Ring eller maila oss.
Vi svarar inom 24H (vardagar).

Säkra leveranser

Fraktfritt över 1500:-

100% original

Vi är en auktoriserad butik
som säljer äkta varor.

Kundvagn

close
Scroll To Top

GÅ MED I VÅRT NYHETSBREV
FÅ 10% PÅ DITT FÖRSTA KÖP  GÅ MED HÄR

DU BEHÖVER INTE VÄNTA ÄNDA TILL BLACK WEEK LÄS MER

10% prisavdrag på ditt första köp!
Ange rabattkoden NY-KUND