Visar 1–24 av 37 resultat

Audo Cph | Gridy Fungi Hylla Small

955 kr
812 kr
Gridy Fungi Hylla Small är formgivnen av Gridy för Audo Copenhagen. Dessa vackra hyllor är inspirerade av ett av naturens mest nyckfylla organismer; tickor som växer horisontellt ut från träden i skogen. Hyllan har flera användningsområden – exempelvis som sängbord i sovrummet, prydnadshylla i vardagsrummet eller kryddförvaring i köket. Bara fantasin sätter gränser när vi bjuder in naturen i våra hem. Välj mellan tre olika storlekar i flera olika utföranden.

Hans K | Racquet mediabänk

13.990 kr 11.892 kr
Mediabänk i massiv ek.

Zweed | Peep C2 skåp

13.900 kr
11.815 kr
PEEP C2 är ett skåp där funktionalitet omsorgsfullt sammanflätas med en mordern form och finish i högsta kvalitet. Med sina sex luckor erbjuder detta skåp generöst med förvaringsutrymme där du får plats med allt du vill gömma undan. De lekfullt placerade handtagen skapar en unik och tydlig identitet till skåpet

Zweed | Peep C1 byrå

14.900 kr
12.665 kr
PEEP C1 var den första modellen i PEEP serien och är ett skåp med sex dörrförsedda utrymmen i kombination med en utdragbar låda. De lekfullt placerade handtagen skapar en unik och tydlig identitet till skåpet och de rymliga lådorna ger dig massa utrymme för i stort sätt alla dina prylar - jaa kanske inte dina skidor.  

Zweed | Peep B1 byrå

16.900 kr
14.365 kr
Peep B1 är en byrå som kombinerar fyra rymliga lådor med två skåp för att möta dina förvaringsbehov. Byrån har en traditionell skandinavisk design, unika handtag som är lekfullt placerade och stabilia benstativ i massiv ek för en elegant touch.

Zweed | Citti Cabinet 6×3 Skåp

10.990 kr
9.342 kr
Citti 6x3 Skåp från Zweed, formgivet av Håkan Johansson. Citti är ett allsidigt skåp med en låda och fem förvaringsutrymmen varav två har dörrar. Namnet syftar till skåpets uppbyggnad och står för sex kvadrater bred och tre kvadrater hög. Skåpets form och funktion fungerar såväl för hemmet som för kontoret. Lådan och dörrarna stängs mjukt med hjälp av en inbyggd dämpning.  

Montana | COUPLE sideboard vägghängd Quickship

22.679 kr
19.277 kr
COUPLE sideboard vägghängd är en modernt designad skänk perfekt för förvaring i vardagsrummet, hallen eller köket som ger möjlighet att både visa och gömma föremål. Det är en rymlig skänk som består av två lådor, en öppen hylla och olika skåp som varierar i storlekar. Med COUPLE får du en kreativ förvaringslösning, som kommer med upphängningsskenor, på ben, hjul eller sockel. Här finner ni COUPLE sideboard vägghängd i de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.

Montana | CARRY Byrå på ben Quickship

17.169 kr
14.594 kr
CARRY Byrå på ben är en modern och tidlös byrå med tre lådor som ger den perfekta förvaringslösningen för vardagsrummet, hemmakontoret eller sovrummet. Byrån består av tre lådor i en rad. Byrån levereras med ben, upphängningsskena, hjul eller sockel. Här finner ni produkten i de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.

Montana | KEEP byrå på sockel Quickship

24.100 kr
20.485 kr
KEEP byrå på sockel från Montana, design av Peter J. Lassen. Mångsidig byrå som kan användas till både smycken, parfymer, smink, kläder eller annat som du föredrar att förvara i Keep. Här finner ni produkten i de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.

Zweed | Peep B3 byrå

15.900 kr
13.515 kr
PEEP B3 är en nätt men rymlig byrå, med fyra lådor, som uppfyller alla dina förvaringsbehov. Den funktionella designen gör det möjligt att dra ut lådorna hela vägen och få enkel åtkomst till allt du behöver. Byrån har en traditionell skandinavisk design, unika handtag som är lekfullt placerade och benstativ i massiv ek för en elegant touch.

Relief | Kombination 3

49.770 kr59.070 kr
Relief Kombination 3 från String Furnitures nylanserade varumärke Relief. En dynamisk byråkombination som består av en hög (b41 x d41 x h115 cm), en låg (b123 x d41 x h46,6 cm) och en bred (b82 x d41 x h92,2 cm) byrå. Byråerna är sammankopplade. I kombinationen ingår även sockel (höjd 6.8 cm) i matchande färg/träslag. För denna kombination kommer 1 st sockel med måtten b82 x h6,8 cm, 1 st med måtten b123 x h6,8 cm och 1 st med måtten b41 x h6,8 cm. Levereras omonterad.

Relief | Kombination 2

32.783 kr38.783 kr
Relief Kombination 2 från String Furnitures nylanserade varumärke Relief. En dynamisk byråkombination som består av en hög byrå (b41 x d41 x h115 cm) och en låg byrå (b123 x d41 x h46,6 cm). Byråerna är sammankopplade. I kombinationen ingår även kopplingsfötter (höjd 6.5 cm) samt ben (höjd 6.5 cm) i matchande färg. Levereras omonterad. För byrå rekommenderas max 30 kg jämnt fördelad last per låda.

Relief | Kombination 1

32.034 kr38.034 kr
Relief Kombination 1 från String Furnitures nylanserade varumärke Relief. Kombinationen består av två sammankopplade breda Reliefbyråer, där vardera byrå mäter B82 x D41 x H92,2 cm. I kombinationen ingår även kopplingsfötter (höjd 6.5 cm) samt ben (höjd 6.5 cm) i matchande färg. Levereras omonterad. För byrå rekommenderas max 30 kg jämnt fördelad last per låda.

Relief | Byrå Låg

16.790 kr20.039 kr
Relief Byrå Låg från String Furnitures nylanserade varumärke Relief. Byrån har fyra lådor med innermått b54 x d36,6 x h17 cm. Alla byråer från Relief går enkelt och smidigt att koppla ihop. Med fem färger och tre storlekar kan du designa flera unika Reliefkombinationer. Baksidan av byrån är lika tilltalande som framsidan, vilket ger dig flexibilitet i placeringen av Relief. Relief Byrå Låg är b123 x d41 x 46,6 cm. Produkten levereras omonterad. Välj att ha byrån stående antingen på ben, eller på sockel. För byrå rekommenderas max 30 kg jämnt fördelad last per låda.

Relief | Byrå Bred

16.290 kr19.690 kr
Relief Byrå Bred från String Furnitures nylanserade varumärke Relief. Byrån har fyra lådor med innermått b74 x d36,6 x h17 cm. Alla byråer från Relief går enkelt och smidigt att koppla ihop. Med fem färger och tre storlekar kan du designa flera unika Reliefkombinationer. Baksidan av byrån är lika tilltalande som framsidan, vilket ger dig flexibilitet i placeringen av Relief. Byråns mått är b82 x d41 x h92,5 cm. Produkten levereras omonterad. Välj att ha byrån stående antingen på ben, eller på sockel. För byrå rekommenderas max 30 kg jämnt fördelad last per låda.

Relief | Byrå Hög

16.290 kr19.490 kr
Relief Byrå Hög med fem lådor. Alla byråer från Relief går enkelt och smidigt att koppla ihop. Med fem färger och tre storlekar kan du designa flera unika Reliefkombinationer. Baksidan av byrån är lika tilltalande som framsidan, vilket ger dig flexibilitet i placeringen av Relief. Byråns mått är b41 x d41 x h115 cm. Lådans innermått är b33 x d36,3 x h17 cm. Produkten levereras omonterad. Välj att ha byrån stående antingen på ben, eller på sockel. För byrå rekommenderas max 30 kg jämnt fördelad last per låda.

Montana | Byrå Vanilla/Amber/Balsamic

41.306 kr 35.110 kr
Montana byrå i färgerna Vanilla, Amber och Balsamic. Här har vi designat en hylla med varma färger i Montana System. Denna kombinationen mäter 188 cm i bredd, höjden är 120 cm och djupet 30 cm. Montana System ger dig oändliga möjligheter – med 36 basmoduler, 4 djup och 43 ytbehandlingar i olika färger och finish kan du skapa ett hyllsystem precis som du vill. Intresserad av att designa ditt eget personliga hyllsystem? Kontakta oss på kundsupport@glashusetmalmo.se eller kom förbi butiken så hjälper våra inredare dig.  

Zweed | MOODI 180 sideboard

29.900 kr
25.415 kr
MOODI 180 är ett modernt omtag på det tidlösa femtiotalets sideboard - minimalistisk och slank. En möbel som ska användas både nu och i framtiden. Men skönheten hos Moodi ligger inte bara i den smarta förvaringen, utan i dess kaxiga uppsyn - dess vändbara skjutdörrar som låter dig ändra dess utseende på några sekunder. Ett skåp som kan anpassas efter såväl tider i förändring som din egen sinnesstämning. Moodi finns i två bredder: 1300 mm och 1800 mm.

Maze | Mixrack Floor Shelf L

2.695 kr
2.291 kr
Hyllan Mixrack Floor Shelf L är en vidareutveckling av Tapoi Anttilas tidigare designprodukter för Maze: Mixrack Shoe Shelf och Mixrack Storage, och mycket i designen känns därför bekant. Du väljer själv vilken storlek som passar dig bäst! Mixrack Floor Shelf L har fyra hyllplan och den mindre varianten Mixrack Floor Shelf S har tre. Du kan även välja mellan två olika utföranden – vit med toppskiva i ek eller svart med mörkbetsad toppskiva i ek.  

Maze | Mixrack Floor Shelf S

1.995 kr
1.696 kr
Hyllan Mixrack Floor Shelf S är en vidareutveckling av Tapoi Anttilas tidigare designprodukter för Maze: Mixrack Shoe Shelf och Mixrack Storage, och mycket i designen känns därför bekant.Du väljer själv vilken storlek som passar dig bäst! Mixrack Floor Shelf S har tre hyllplan och den större varianten Mixrack Floor Shelf L har fyra. Du kan även välja mellan två olika utföranden – vit med toppskiva i ek eller svart med mörkbetsad toppskiva i ek.  

Montana | COUPLE sideboard på sockel Quickship

24.318 kr
20.670 kr
COUPLE sideboard på sockel är en modernt designad skänk perfekt för förvaring i vardagsrummet, hallen eller köket som ger möjlighet att både visa och gömma föremål. Det är en rymlig skänk som består av två lådor, en öppen hylla och olika skåp som varierar i storlekar. Med COUPLE får du en kreativ förvaringslösning, som kommer med upphängningsskenor, på ben eller sockel. Här finner ni COUPLE sideboard på sockel i de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.

Montana | COUPLE sideboard på ben Quickship

26.460 kr
22.491 kr
COUPLE sideboard på ben är en modernt designad skänk perfekt för förvaring i vardagsrummet, hallen eller köket som ger möjlighet att både visa och gömma föremål. Det är en rymlig skänk som består av två lådor, en öppen hylla och olika skåp som varierar i storlekar. Med COUPLE får du en kreativ förvaringslösning, som kommer med upphängningsskenor, på ben, hjul eller sockel. Här finner ni produkten i de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.

Montana | CARRY Byrå på sockel Quickship

16.100 kr
13.685 kr
CARRY Byrå på sockel är en modern och tidlös byrå med tre lådor som ger den perfekta förvaringslösningen för vardagsrummet, hemmakontoret eller sovrummet. Byrån består av tre lådor i en rad. Byrån levereras med ben, upphängningsskena, hjul eller sockel. Här finner ni produkten i de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.