Visar alla 24 resultat

Maze | Only klädhängare

595 kr
506 kr
Only Klädhängare från Maze handlar om form och funktionalitet. Designern Gustav Rosén har lyckats kombinera enkelhet och finess, och denna distinkta linje av krokar kan monteras i hallen såväl som i köket eller sovrummet. Skapa den perfekta perfekta hallen genom att matcha Only Hooks med Step och/eller Step S.

Maze | Bill Hat Rack hatthylla

1.895 kr1.995 kr
1.611 kr1.696 kr
Med sex träknoppar och en praktisk hatthylla kommer Bill Hat Rack från Maze att lösa all röra i korridoren. Denna hatthylla är tillverkad i Sverige, och tillverkad av 100% återvunnen metalltråd och träknoppar från hållbart skogsbruk. För en komplett halllook matcha Bill Hat Rack med de andra produkterna från Bill-familjen, t.ex. skohyllan med samma bredd.

Maze | Midtown hylla

995 kr
846 kr
Midtown hylla från Maze, inspirerad av nordisk funktionalism, är den ultimata förvaringslösningen för små utrymmen. Placera den i din hall, kontor eller kök. Med en bredd på endast 50 cm och 5 krokar är den lika lättplacerad som utrymmeseffektiv. För en sammanhållen och snygg hall, kombinera Midtown Shelf med Downtown Shoe Shelf.

Maze | Uptown Hat Rack hatthylla

1.095 kr
931 kr
Uptown från Maze är en hatthylla inspirerad av nordisk funktionalism. Med en bredd på endast 50 cm och 5 krokar gör den lika lättplacerad som utrymmeseffektiv. För en sammanhållen och snygg hall, kombinera Uptown Hat Rack med Downtown Skohylla.

Maze | Bill Hat Rack L hatthylla

2.195 kr2.395 kr
1.866 kr2.036 kr
Säg hej till Bill Hat Rack L från Maze, den senaste utgåvan till Bill-familjen. Med nio träknoppar och en praktisk hatthylla kommer Bill att lösa all röra i korridoren. Denna hatthylla är tillverkad i Sverige, och tillverkad av 100% återvunnen metalltråd och träknoppar från hållbart skogsbruk. För en komplett halllook matcha Bill Hat Rack med de andra produkterna från Bill-familjen, t.ex. skohyllan med samma bredd.

Maze | Bill Vertical klädhängare

1.795 kr1.995 kr
1.526 kr1.696 kr
Bill Vertical från Maze är det senaste tillskottet i Bill-kollektionen. Med sin smarta vertikala design och 20 hängande knoppar i ask eller björk lämpar den sig väl för förvaring utan att kräva mycket utrymme. Bill Vertical är tillverkad i Småland, Sverige och är gjord av 95 % återvunnen metalltråd. Träknopparna är gjorda av FCS-certifierad björk- eller valnötsbetsad ask från hållbart skogsbruk

Maze | Bill Floor klädhängare

3.995 kr4.295 kr
3.396 kr3.651 kr
Bill Floor klädhängare från Maze är en praktisk hängare och en stilren inredning till hallen, sovrummet, spa och kontoret. Hängaren förvarar enkelt dina kläder och tack vare sin slimmade design är den lätt att möblera även i mindre hem.

Maze | Kite klädhängare

995 kr
846 kr
Kite är en stilren och elegant klädhängare och hatthylla i ett. Dess storlek gör den perfekt för den mindre korridoren. Det är lika visuellt rätt som det är praktiskt. Kite kommer att ge en trevligt flytande känsla till din hall.

Maze | Tree klädhängare

1.995 kr
1.696 kr
Tree klädhängare från Maze är den perfekta klädhängaren för stora familjer eller platser där man behöver många krokar. Matcha gärna med andra naturinspirerade hängare: Branch hanger, Crown hanger och Twig hanger.

Relief | Kroklist Large

1.995 kr
Relief Kroklist Large från String Furnitures nylanserade varumärke Relief. Kroklist från Reliefsortimentet. Finns i tre olika storlekar som speglar bredderna på Reliefbyråerna. Den minsta är 41 cm, den mellanstora 82 cm och den största är 123 cm.

Relief | Kroklist Medium

1.495 kr
Relief Kroklist Medium från String Furnitures nylanserade varumärke Relief. Kroklist från Reliefsortimentet. Finns i tre olika storlekar som speglar bredderna på Reliefbyråerna. Den minsta är 41 cm, den mellanstora 82 cm och den största är 123 cm.

Relief | Kroklist Small

899 kr
Relief Kroklist Small från String Furnitures nylanserade varumärke Relief. Kroklist från Reliefsortimentet. Finns i tre olika storlekar som speglar bredderna på Reliefbyråerna. Den minsta är 41 cm, den mellanstora 82 cm och den största är 123 cm.

Maze | Bill Horizontal L klädhängare

1.795 kr1.995 kr
1.526 kr1.696 kr
Med överflöd av krokar är Bill Horizontal L från Maze praktisk för både den stora familjen och modeälskaren. Matcha Bill Horizontal L med Bill Shoe Shelf L för en kombination som ger dig absolut inga ursäkter för en stökig hall

Maze | Bill Horizontal klädhängare

1.495 kr1.695 kr
1.271 kr1.441 kr
Med överflöd av krokar är Bill Horizontal från Maze praktisk för både den stora familjen och modeälskaren. Matcha Bill Horizontal med Bill Shoe Shelf för en kombination som absolut inte ger dig några ursäkter för en stökig hall. Behöver du ännu fler krokar? Se den större storleken Bill Horizontal L

Maze | Bill L klädhängare

1.495 kr
1.271 kr
Förvara dina kläder med stil, med hjälp av den praktiska hängaren Bill L från Maze. Hängaren är utrustad med 14 trädknoppar och passar i hallen, sovrummet och kontoret.

Maze | Bill S klädhängare

995 kr
846 kr
Bill S från Maze är en snygg hängare i den populära förvaringskollektionen Bill. Åtta träknoppar pryder denna förvaringshängare som med sin minimalistiska design passar perfekt för mindre utrymmen, som i hallen eller sovrummet.

Maze | Bill XS klädhängare

495 kr595 kr
421 kr506 kr
Kroken Bill XS från Maze är en lite mindre hängare, vilket gör den lämplig för i mindre ytor eller att kombinera flera tillsammans. Kroken är gjord av metalltråd och med sina sex björkknoppar möjliggör den klädförvaring på ett mycket enkelt sätt. och praktiskt sätt.

Maze | Bill XXS klädhängare

295 kr
251 kr
Bill XXS från Maze är den minsta kroken i Bill-kollektionen. Denna funktionella krok passar mindre hem, där förvaring är avgörande. För större varianter, kolla in de andra krokarna i Bill-kollektionen.

Maze | Branch klädhängare

1.195 kr
1.016 kr
Branch från Maze är en hängare inspirerad av naturen. Dess vertikala design inbjuder dig till mycket förvaring på ett litet utrymme. Hängaren passar perfekt i hall, sovrum, badrum och kök. Tillverkad av 100% återvunnen metall, tillverkad i Småland Sverige.

Maze | Crown hängare

795 kr
676 kr
Crown hängare från Maze är gjord för att hänga upp dina kläder och accessoarer på ett snyggt sätt. Praktisk hängare för hallen och sovrummet.

Maze | Twig hängare

495 kr
421 kr
Twig Hanger från Maze är en snygg klädhängare tillhörande deras Nature Collection. Kombinera Twig med de större hängarna Tree Hanger, Branch Hanger och Crown Hanger från Nature-kollektionen för att skapa din egen inomhusskog

Maze | Buddy krok

159 kr
135 kr
Buddy från Maze är en snygg dekorativ detaljkrok. Oavsett om du behöver en krok för köksmaskiner eller förvaring i hall, så finns Buddy där för dig. Lätt att montera, lätt att älska. Tillverkad av återvunnen metall, tillverkad i Småland, Sveriges skogar.

Maze | Mitten Shelf

895 kr995 kr
761 kr846 kr
Mitten Shelf från Maze är en mycket praktisk väggmonterad korg. Förutom korgen har den krokar för upphängning. Fungerar utmärkt i köket eller hallen. Tillverkad av 100 % återvunnen metall, producerad iSmålands skogar. För en komplett hall, matcha den med sina Maze-vänner Hat Shelf och Shoe Shelf.

Maze | Hat Rack L

1.595 kr1.795 kr
1.356 kr1.526 kr
Hat Rack L från Maze är en är tidlös och praktisk hatthylla tillverkad av återvunnen metalltråd. Bortsett från den översta hyllan finns åtta krokar perfekt för att hänga galgarna på. Med andra ord: Hatthylla L löser alla dina förvaringsproblem i korridoren.