Visar alla 17 resultat

Filtrera
Close

Maze | Only klädhängare

595 kr
Only Hooks från Maze handlar om form och funktionalitet. Designern Gustav Rosén har lyckats kombinera enkelhet och finess, och denna distinkta linje av krokar kan monteras i hallen såväl som i köket eller sovrummet. Skapa den perfekta perfekta hallen genom att matcha Only Hooks med Step och/eller Step S.
Close

Maze | Bill Hat Rack L hatthylla

1.995 kr2.195 kr
Säg hej till Bill Hat Rack L från Maze, den senaste utgåvan till Bill-familjen. Med nio träknoppar och en praktisk hatthylla kommer Bill att lösa all röra i korridoren. Denna hatthylla är tillverkad i Sverige, och tillverkad av 100% återvunnen metalltråd och träknoppar från hållbart skogsbruk. För en komplett halllook matcha Bill Hat Rack med de andra produkterna från Bill-familjen, t.ex. skohyllan med samma bredd.
Close

Maze | Bill Hat Rack hatthylla

1.695 kr1.895 kr
Med sex träknoppar och en praktisk hatthylla kommer Bill Hat Rack från Maze att lösa all röra i korridoren. Denna hatthylla är tillverkad i Sverige, och tillverkad av 100% återvunnen metalltråd och träknoppar från hållbart skogsbruk. För en komplett halllook matcha Bill Hat Rack med de andra produkterna från Bill-familjen, t.ex. skohyllan med samma bredd.
Close

Maze | Bill Vertical klädhängare

1.695 kr1.795 kr
Bill Vertical från Maze är det senaste tillskottet i Bill-kollektionen. Med sin smarta vertikala design och 20 hängande knoppar i ask eller björk lämpar den sig väl för förvaring utan att kräva mycket utrymme. Bill Vertical är tillverkad i Småland, Sverige och är gjord av 95 % återvunnen metalltråd. Träknopparna är gjorda av FCS-certifierad björk- eller valnötsbetsad ask från hållbart skogsbruk
Close

Maze | Bill Horizontal L klädhängare

1.695 kr1.895 kr
Med överflöd av krokar är Bill Horizontal L från Maze praktisk för både den stora familjen och modeälskaren. Matcha Bill Horizontal L med Bill Shoe Shelf L för en kombination som ger dig absolut inga ursäkter för en stökig hall
Close

Maze | Bill Horizontal klädhängare

1.495 kr
Med överflöd av krokar är Bill Horizontal från Maze praktisk för både den stora familjen och modeälskaren. Matcha Bill Horizontal med Bill Shoe Shelf för en kombination som absolut inte ger dig några ursäkter för en stökig hall. Behöver du ännu fler krokar? Se den större storleken Bill Horizontal L
Close

Maze | Bill Floor klädhängare

3.995 kr4.295 kr
Bill Floor från Maze är en praktisk hängare och en stilren inredning till hallen, sovrummet, spa och kontoret. Hängaren förvarar enkelt dina kläder och tack vare sin slimmade design är den lätt att möblera även i mindre hem.
Close

Maze | Bill L klädhängare

1.595 kr
Förvara dina kläder med stil, med hjälp av den praktiska hängaren Bill L från Maze. Hängaren är utrustad med 14 trädknoppar och passar i hallen, sovrummet och kontoret.
Close

Maze | Bill S klädhängare

995 kr
Bill S från Maze är en snygg hängare i den populära förvaringskollektionen Bill. Åtta träknoppar pryder denna förvaringshängare som med sin minimalistiska design passar perfekt för mindre utrymmen, som i hallen eller sovrummet.
Close

Maze | Bill XS klädhängare

495 kr545 kr
Kroken Bill XS från Maze är en lite mindre hängare, vilket gör den lämplig för i mindre ytor eller att kombinera flera tillsammans. Kroken är gjord av metalltråd och med sina sex björkknoppar möjliggör den klädförvaring på ett mycket enkelt sätt. och praktiskt sätt.
Close

Maze | Bill XXS klädhängare

295 kr
Bill XXS från Maze är den minsta kroken i Bill-kollektionen. Denna funktionella krok passar mindre hem, där förvaring är avgörande. För större varianter, kolla in de andra krokarna i Bill-kollektionen.
Close

Maze | Kite klädhängare

1.195 kr
Kite är en stilren och elegant klädhängare och hatthylla i ett. Dess storlek gör den perfekt för den mindre korridoren. Det är lika visuellt rätt som det är praktiskt. Kite kommer att ge en trevligt flytande känsla till din hall.
Close

Maze | Tree klädhängare

2.695 kr
Tree Hanger från Maze är den perfekta klädhängaren för stora familjer eller platser där man behöver många krokar. Matcha gärna med andra naturinspirerade hängare: Branch hanger, Crown hanger och Twig hanger.
Close

Maze | Branch klädhängare

1.295 kr
Branch från Maze är en hängare inspirerad av naturen. Dess vertikala design inbjuder dig till mycket förvaring på ett litet utrymme. Hängaren passar perfekt i hall, sovrum, badrum och kök. Tillverkad av 100% återvunnen metall, tillverkad i Småland Sverige.
Close

Maze | Crown hängare

795 kr
Crown Hanger från Maze är gjord för att hänga upp dina kläder och accessoarer på ett snyggt sätt. Praktisk hängare för hallen och sovrummet.
Close

Maze | Twig hängare

495 kr
Twig Hanger från Maze är en snygg klädhängare tillhörande deras Nature Collection. Kombinera Twig med de större hängarna Tree Hanger, Branch Hanger och Crown Hanger från Nature-kollektionen för att skapa din egen inomhusskog
Close

Maze | Buddy krok

159 kr
Buddy från Maze är en snygg dekorativ detaljkrok. Oavsett om du behöver en krok för köksmaskiner eller förvaring i hall, så finns Buddy där för dig. Lätt att montera, lätt att älska. Tillverkad av återvunnen metall, tillverkad i Småland, Sveriges skogar.