Visar 1–24 av 40 resultat

Filtrera
Close

Louis Poulsen AJ Vägglampa

6.460 kr
Armaturen ger ett direkt och riktningsbestämt ljus. Skärmen är vitlackerad på insidan vilket ger ljuset en mjuk och behaglig spridning. Armaturen uppfyller kriterierna för fullständig avskärmning.nDesign: Arne JacobsennMått: H. 18 cm D: 31,8 cmnLeveranstid: 2-4 veckor.
Close

Menu | Cast Sconce Wall Lamp, Black RAL 9005

1.899 kr
Cast sconce vägglampa tillverkad i gjuten aluminium och mässing. Vägglampan ger ett mjukt och bländfritt ljus och bidrar till rummets atmosfär även när den är släckt.
Close

GUBI Cobra Vägglampa Vit

4.499 kr
The distinctive Cobra Wall Lamp is designed by Greta M. Grossman in the 1950s, taking its name from the oval
Close

GUBI Cobra Vägglampa Svart

4.499 kr
The distinctive Cobra Wall Lamp is designed by Greta M. Grossman in the 1950s, taking its name from the oval
Close

GUBI BL7 Vägglampa Ø16

4.999 kr
BL7, vägglampa från GUBI. Bestlite formgavs av engelsmannen Robert Dudley Best och har varit i produktion sedan 1930. 80 år senare är Bestlite fortfarande trogen sin originaldesign och sina industriella rötter. Bestlite är en del av de permanenta samlingarna både på Victoria & Albert Museum och Design Museum i London och en av dess mest kända användare är självaste Sir Winston Churchill. Älskad av arkitekter, formgivare och designentusiaster sedan 80 år tillbaka är Bestlite idag en global designikon att räkna med. Robert Dudley Best var starkt influerad av Bauhaus-rörelsen. Bauhaus var en skola för konsthantverk, formgivning och arkitektur som förenade praktiskt hantverk med konsten. Skolan grundades 1919 i Tyskland och verkade till 1933 då nazisterna tvingade den att stänga. Bauhaus har haft ett starkt inflytande på den fortsatta utvecklingen av konst, arkitektur, grafisk design, inredningsdesign och industridesign. Bauhaus är än idag en av de mest inflytelserika krafterna bakom de vi kallar för modern arkitektur och design.
Close

GUBI BL6 Vägglampa Ø16

5.999 kr
The timeless BL6 Wall Lamp was designed in 1930 by Robert Dudley Best, a British designer highly influenced by the
Close

GUBI BL5 Vägglampa Ø16

5.999 kr
BL5, vägglampa från GUBI. Bestlite formgavs av engelsmannen Robert Dudley Best och har varit i produktion sedan 1930. 80 år senare är Bestlite fortfarande trogen sin originaldesign och sina industriella rötter. Bestlite är en del av de permanenta samlingarna både på Victoria & Albert Museum och Design Museum i London och en av dess mest kända användare är självaste Sir Winston Churchill. Älskad av arkitekter, formgivare och designentusiaster sedan 80 år tillbaka är Bestlite idag en global designikon att räkna med. Robert Dudley Best var starkt influerad av Bauhaus-rörelsen. Bauhaus var en skola för konsthantverk, formgivning och arkitektur som förenade praktiskt hantverk med konsten. Skolan grundades 1919 i Tyskland och verkade till 1933 då nazisterna tvingade den att stänga. Bauhaus har haft ett starkt inflytande på den fortsatta utvecklingen av konst, arkitektur, grafisk design, inredningsdesign och industridesign. Bauhaus är än idag en av de mest inflytelserika krafterna bakom de vi kallar för modern arkitektur och design.
Close

Fritz Hansen Cross-Plex™ T-300, Opal/clear

4.627 kr
The Danish architect Bodil Kjær’s Cross-Plex™ lamp first saw the light of day in 1961. This exceptional lamp – shaped
Close

Fritz Hansen Radon™ Vägglampa

3.101 kr
Hans Sandgren Jakobsen is fascinated by the geometric simplicity and thus, he has created a wall lamp in an utterly
Close

Fritz Hansen KAISER idell™ 6718-W

6.589 kr
The KAISER idell™ 6718-W, also known as the ”scissor lamp”, is a true example of dedicated craftsmanship that looks amazing
Close

Fritz Hansen Caravaggio™ Read Vägglampa

2.992 kr4.464 kr
Based on the well-known Caravaggio™ shape, Cecilie Manz has created a wall lamp with clean lines that is refined and
Close

Fritz Hansen Caravaggio™ Read HSP Vägglampa

2.938 kr3.755 kr
Based on the well-known Caravaggio™ shape, Cecilie Manz has created a wall lamp with clean lines that is refined and