Visar alla 9 resultat

Cane-line | Siesta solsäng

8.000 kr
6.800 kr
Siesta är en modern, stilren och strömlinjeformad solsäng tillverkad i hållbara och slitstarka material.

Lafuma | Relaxation Evolution BeComfort solstol

5.770 kr
4.905 kr
Kombinera modern design, rena linjer och mjuk komfort med Evolution BeComfort® från Lafuma. Denna vackra hopfällbara solstol är perfekt att ta med sig på utflykten eller att ha på din uteplats, i din trädgård eller vid poolen för en avkopplande stund. En solstol i klassisk lyxig design som garanterar en avkoppling i otrolig komfort.

Skagerak | Riviera Sunbed

24.995 kr 21.246 kr
Riviera Sunbed från Skagerak. Designad 1991 i samarbete med den danska designern Povl B. Eskildsen, har den mångsidiga Riviera kollektionen blivit en utomhusklassiker, känd för sin flexibilitet och enkelhet i utseendet. Med ett hållbarhetsperspektiv optimerar designen användningen av material, genom att använda så lite teakribbor som möjligt utan att kompromissa med styrkan. Den geniala konstruktionen är justerbar i designen, vilket gör att delarna i Riviera-kollektionen kan omvandlas både i uttryck och funktionalitet och kan enkelt kompletteras med en bekväm kudde. Riviera kännetecknas av sin anmärkningsvärda mångsidighet. Dess geniala form gör den till en solsäng, en bänk och ett soffbord i ett vackert utformat stycke.

Skagerak | Pelagus Sunbed

31.999 kr 27.199 kr
Pelagus Sunbed frånSkagerak.Pelagus Sunbed är gjord för total avkoppling och estetisk njutning som kommer från dess distinkta men ändå återhållsamma design. Ypperligt bekväm och flexibel kan solbädden ställas in i fem positioner för att ligga, luta sig tillbaka eller sitta. Den välutförda ramen i 100% FSC-certifierad teak är uttrycksfull men enkel, dess arketypliska trähjul gör det lätt att flytta och följa solen. Det väderbeständiga Sling-tyget i sitsen ger en modern touch med sin lätthet och transparens. För extra komfort, lägg till upp till två armstöd i 100% FSC-certifierad teak. Pelagus har en graciös samtida uttryck som smälter lätt in i naturen och står stark i stadsmiljöer. Kollektionen erbjuder hög komfort och mångsidighet. Det är möbler som passar en livsstil lika mångsidig som den som lever i urbana storstadsområden eller långt från staden och förankrad i naturen. Designad i samarbete med Stockholmsbaserade Note Design Studio.

Skagerak | Columbus Solstol

18.499 kr
15.724 kr
Columbus Solstol från varumärket Skagerak. Det är en bekväm och mångsidig solstol som gör det till ett nöje att njuta av årets varma månader på uteplatsen. Den är tillverkad av teak och slitstarkt tyg. Då den har två hjul är den smidig att flytta runt vart du än önskar på din uteplats. Ryggstödet går att justera i flera lägen för optimal komfort. Solstolen är både elegant och praktisk, den finns en svart och en vit variant på tyget. Denna produkt är obehandlad och kommer att förändra patina övertid.

Cane-line | Relax solsäng

12.000 kr15.100 kr
10.200 kr12.835 kr
Relax solsäng är en modern och bekväm solsäng, och har ett justerbart ryggstöd som kan placeras i 4 olika lägen. Välj med eller utan dyna.  

Cane-line | Conic solsäng m/gasfjäder

32.000 kr
27.200 kr
Denna solsäng i Conic serien är skapad med maximal komfort i åtanke.

Cane-line | Amaze solsäng

24.000 kr30.600 kr
20.400 kr26.010 kr
Amaze solsäng är handgjord av duktiga hantverkade. Cane-line teak är godkänd och odlas enligt SVLK certifieringssystemet. Amaze är en serie av utomhusmöbler i teak, designade av det danska designteamet Foersom & Hiort-lorenzen