RING OSS: 040 630 46 46

Dux

Sittkomfort av yttersta kvalitet

Dux spiralteknik nådde nya höjder under 1950- och 60-talen, genom forskning och ny teknik. Då föddes tanken att börja tillverka soffor och fåtöljer baserade på samma unika spiralsystem som i deras sköna sängar. År 1926 började Dux tillverka sängar efter Efraim Ljungs resa till USA.

Resans syfte var egentligen att försöka sälja choklad med Efraim återvände istället till Sverige med en idé om att sätta spiraler i sängmadrassen.

Dux 15 pk 03

15% i värdecheck på
allt från DUX

Handla designklassiker från Dux och få 15% av ordervärdet tillbaka som en värdecheck att använda vid nästa köp! 
*Erbjudandet gäller endast på varor från Dux och kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.

Hur går det till?
Du handlar som vanligt och lägger dina varor i kundvagnen. 
Ditt köp bekräftas och du erhåller din orderbekräftelse. 
Din rabattkod skickas via mail. Rabattkoden motsvarar 15% av ditt ordervärde på dina Dux varor.

Dux 15 pk mobil 03

15% i värdecheck på
alla DUX produkter

Handla designklassiker från Dux och få 15% av ordervärdet tillbaka som en värdecheck att använda vid nästa köp! 

Hur går det till?
Du handlar som vanligt och lägger dina varor i kundvagnen. 
Ditt köp bekräftas och du erhåller din orderbekräftelse. 
Din rabattkod skickas via mail. Rabattkoden motsvarar 15% av ditt ordervärde på dina Dux varor.

*Erbjudandet gäller endast på varor från Dux och kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.

Dux hero 1
Dux sängar

Dux är den teknologiskt mest avancerade sängen på lyxsängsmarknaden

Dagens DUX-säng är resultatet av över 90 års forskning och utveckling. Från sitt unika sammanhängande fjädersystem till Pascal Personal Comfort Zone-system och justerbart ländryggsstöd, är DUX Beds teknik en som fungerar, och vi har historien att bevisa det. För alla sängmodeller har DUX utvecklat en fjäder som är oöverträffad på marknaden för lyxmadrasser – oöverträffad i stöd, flexibilitet och motståndskraft.

Endast ett fjädersystemets dynamiska natur kan aktivt följa alla dina rörelser under natten. DUX-sängens fjäderantal är oöverträffat i sängtillverkningsindustrin. För alla sängmodeller använder DUX-sängen endast material av högsta kvalitet, alla valda för sina prestandaegenskaper för att göra den till den sista lyxmadrassen du någonsin behöver köpa.

 
PASCAL®: VÅRT ANPASSADE KASSETTSYSTEM
 

Om du och din partner inte är identiska i form, storlek eller vikt behöver du en säng som tar hänsyn till dina partners skillnader. Vårt PASCAL-system med utbytbara fjäderkassetter gör att du och din partner individuellt kan anpassa er sida av sängen för optimal sängstöd och komfort.

 I en DUX-säng behöver din personliga komfort inte längre vara en kompromiss.

UTBYTBARA KASSETTER

Det översta lagret av DUX-sängen med Pascal kan packas upp för att avslöja sex utbytbara fjäderkassetter; tre för varje sida. Kassetterna finns i tre olika spänningar, mjuka, medelmjuka och fasta. Öppna bara toppen av sängen och ordna kassetterna utifrån din kroppsstorlek, form och behov. Medan du kan behöva fastare sängstöd under nedre delen av ryggen, kan din partner behöva mer flexibilitet för att uppnå optimal sov komfort..

 
dux sang
dux utbytbara kassetter
dux kontinentalsang

DUX SÄNGAR

DUX | 3003 Ramsäng inkl Xupport Plus bäddmadrass

34.610 kr95.240 kr
DUX 3003 är den populäraste sängen från DUX. Tack vare den höga komforten som uppnås genom interaktionen mellan två av DUX innovativa lösningar, spiralsystemet med tusentals sammanlänkade fjädrar samt det unika Pascal-systemet med sina rörliga fjädrar, kan du enkelt kan justera din DUX 3003 säng från mjuk till extra fast. DUX är certifierade med internationellt erkända märkningen STANDARD 100 av OEKO-TEX® som intygar att din DUX-säng möter höga krav för material. Önskar du köpa till ben kan du hitta det i kategorin sängtillbehör. Söker du en storlek på säng som inte är tillgänglig här vänligen maila kundsupport@glashusetmalmo.se så hjälper vi dig. Vi har DUX 3003 i storlek 180x200 cm på lager för snabb leverans.

DUX | 6006 Kontinentalsäng inkl Xupport Plus bäddmadrass

57.795 kr141.555 kr

DUX | 8008 Kontinentalsäng

94.815 kr199.055 kr

DUX | Axion Ställbar säng inkl Xupport Plus bäddmadrass

97.470 kr114.255 kr
Dux Axion är en ställbar säng med alla de egenskaper som utmärker en klassisk DUX-säng. DUX dubbelfjädrande system med flera lager av tusentals sammanlänkade fjädrar erbjuder en perfekt kombination av stabilitet och stöd. Med en handkontroll kan du enkelt justera ditt läge uppåt och neråt. Smart och enkel teknik som gör dina nätter (och dagar) ännu bekvämare.  inkl Xupport bäddmadrass.
Dux möbler - Jetson fåtöljer

Dux möbler

Dux-serien innehåller flera ikoniska möbler

DUX-serien innehåller inte bara sängar utan också möbler. Bland deras möbler hittar vi klassiker designade av Bruno Mathsson som Jetson och Pernilla fåtöljen. I Dux möbel sortiment hittar du även bekväma soffor och pallar samt bord och stolar. Den välkända sängkomforten finns också i möblerna, liksom den berömda och patenterade DUX-spiralen.

Idag drivs DUX av fjärde generationen Ljung, som fortsätter denna resa genom äkta hantverk, hög komfort och hög kvalitet och modern design som varar i många år.

 
 

DUX MÖBLER

DUX | Jetson 69 fåtölj inkl fårskinn

28.990 kr
Jetson 69 fåtölj är en av Bruno Mathssons tidlösa klassiker som han formgav år 1965. Gemensamt för hans möbler är föreningen av funktion och komfort. Vårt erbjudande Jetson 69 fåtölj inkl fårskinn ger dig fårskinnet på köpet. Att addera ett fårskinn till din Jetson 69 fåtölj är inte bara en estetisk förbättring, utan det ger också en härlig extra komfort och värme. Detta utförande är i läder Classic Soft 88 Svart, och med bärande väv/baksida i tyg Plain Svart. Kromstativ. Omgående leverans! 

DUX | Karin 73 fåtölj

50.715 kr
Karin 73 fåtölj är en klassisk elegant fåtölj från DUX, formgiven av Bruno Mathsson. Välj mellan läder Dakota 24 (cognac), Dakota 28 (chokladbrun),  Dakota 29 (mörkbrun) och Dakota 88 (svart). Bärande väv Flax 21 i samtliga val. Finns tillgänglig i flera valbara utföranden, maila oss på kundsupport@glashusetmalmo.se om du önskar beställa annat utförande än de som erbjuds på vår hemsida.

DUX | Superspider liggfåtölj

49.205 kr
Superspider liggfåtölj är en klassisk elegant fåtölj från DUX. En modern klassiker som introducerades 1987 och har bland annat fått designpris på möbelmässan i Köln.

DUX | Wind soffa läder

102.990 kr
Wind soffa är en stilfull och bekväm 3-sitssoffa med spännande detaljer som ger en tydlig egen karaktär. Sittplymåer med DUX spiralkärna ger optimal sittkomfort. Ben i rostfritt stål. Detta utförande klätt i Svart Dakota-läder. Önskar du ett utförande som du inte finner på vår hemsida, vänliga kontakta oss på kundsupport@glashusetmalmo.se eller besök våra inredare i butiken så hjälper vi dig.

Rena, enkla och samtida linjer

DUX-design kännetecknas av rena, enkla och samtida linjer. Alla DUX-produkter är tillverkade av förstklassiga material, med finaste svenska hantverk, ergonomisk forskning och teknik.

Dux hero 01 1

Intresserad?

Hör gärna av dig till oss eller kom in och besök oss, för att ta del av vårt utbud från Dux.
Butik: 040 – 630 46 46
E-post: kundsupport@glashusetmalmo.se

paul vium

Vi hjälper dig

Ring eller maila oss.
Vi svarar inom 48h (vardagar).

Säkra leveranser

Fraktfritt över 1500:-

100% original

Vi är en auktoriserad butik
som säljer äkta varor.

Shopping cart

JUST NU – 1.500 KRONOR I RABATT
Per 10.000 kr du handlar för (dras av i kassan) gäller ej redan nedsatta produkter

LAGERREA 40-70% LÖR 25/11 SÖN 26/11 12:00-15:00 GAMLA BORREBACKEVÄGEN 57 | HITTA HIT

10% prisavdrag på ditt första köp!
Ange rabattkoden NY-KUND