Visar alla 14 resultat

Cane-line | Sticks bänk

9.600 kr21.200 kr
8.160 kr18.020 kr
Cane-line är skapad med hållbarhet i åtanke och tål väder och vind. Bänken är utformad för att komplettera alla miljöer, vare sig den placeras fristående eller tillsammans med resten av produkterna i Sticks-serien. Skapa en inbjudande uteplats och omfamna den förtrollande naturen med Sticks bänk. För optimal komfort rekommenderar vi att du använder den tillhörande sittdynan.

Skagerak | Skagen Bänk

15.999 kr 13.599 kr
Skagen bänk från Skagerak. Den ikoniska Skagen Bench är ett klassiskt men elegant inslag. Namngiven efter Danmarks norra spets drar Skagen hänvisningar till en atmosfär från slutet av 1800-talet när många av Danmarks mest kända målare och författare bodde i området. Designen är tidlös, kännetecknad av korsrygg och utmärkt livslängd - långsamt byta färg eftersom vädret sätter sina märken. Kombinera bänken med Skagen Table och Skagen Chair i samma kollektion för en mer solid känsla.

Skagerak | Selandia 2-sits

16.999 kr 14.449 kr
Selandia 2-sits från Skagerak. Selandia serien är känd för sina karakteristiska mjuka kurvor och eleganta nordiska utseende med subtila franska referenser som antyder långa sommarnätter utomhus. Selandia 2-Sits gjord av 100 % FSC-certifierad teak är ett nytt sätt att njuta av utomhuslivet. Sida vid sida eller tête-à-tête, detta eleganta duo är charmigt att titta på och att sitta i.

Skagerak | Reform Bänk 110

11.499 kr
9.774 kr
Reform bänk frånSkagerak.Reformbänken förenar industriella och naturliga element i en klassisk design där små detaljer som synliga fästen på sidorna framträder. Bänken har en enkel men kontrasterande stil som gör den mycket kompatibel med annan utomhusmöbler i olika material och miljöer. Finns i två utföranden, jägargrön och antracit svart och har en fast, obehandlad teaksits. Reformserien är känd för sin klassiskt moderna look, tillverkad i en kombination av aluminium och obehandlad teak. Designad i samarbete med den svenska designern Louise Hederström.

Skagerak | Plank Bänk

20.499 kr 17.424 kr
Plank Bänk frånSkagerakDen enkla designen med konceptet plankor, som ses i namnet, gör bänken till både en minimalistisk och funktionell trädgårdsbänk. Bakom ryggstödet löper två parallella plankor som kan användas som avlastningsyta för exempelvis en glas vin eller att vila armbågarna på. Trädgårdsbänken är tillverkad i teak som är 100% FSC-certifierad. Denna produkt är obehandlad och kommer att förändra patina övertid. Plank utomhusserie av samtida Parisbaserade designern Aurélien Barbry, kännetecknas av enkelhet och funktionell skönhet. En arkitektonisk upprepning ger Plank-serien en ren och modern elegans.

Skagerak | Overlap Bänk

17.999 kr
15.299 kr
Overlap bänk frånSkagerak.Overlap serien står stadigt på sina överlappande stålben. Tack vare de rustika träplankorna och det pulverlackerade stålet har kollektionen en modern kant och samtida lockelse. Perfekt för både inomhus- och utomhusbruk. Overlap är designad i samarbete med det svenska arkitekturstudion TAF. Overlap Bench är en enkel och högkvalitativ bänk som kännetecknas av sina distinkta överlappande stålben och säte i Western Red Cedar. Robust och hållbar med samtida elegans är Overlap ett utmärkt val för både utomhus- och inomhusbruk. Lättvikten hos Western Red Cedar gör det enkelt att flytta runt i trädgården eller på terrassen.

Skagerak | Lilium Bänk

12.999 kr 11.049 kr
Lilium bänk från Skagerak. Lilium bänk är en sittbänk för utomhusbruk designad av Bjarke Ingels Group, BIG, för det danska varumärket Fritz Hansen. Sittbänken är både lätt och stadig tack vare dess X-formade ram tillverkad i rostfritt stål och dess bordskiva tillverkad i teak. Bordskivan består av teakplankor som har placerats längdvis precis som Lilium Table. Lilium-kollektionen är en modern tolkning av utomhusmöbler som även passar utmärkt inomhus. Designad av det välkända BIG - Bjarke Ingels Group - Lilium är långvariga möbler perfekta för utomhusevenemang och sammankomster.

Skagerak | England Bänk 180

25.499 kr 21.674 kr
England bänk 180 från varumärket Skagerak. Med inspiration från träbänkar som vanligtvis återfinns i parker och trädgårdar över hela Storbritannien är England-serien en modern tolkning av en klassisk design, komplett med bekväma konturer och en robust och hållbar konstruktion. Tillverkad av 100% FSC-certifierad teak. En bekväm trädgårdsbänk för tre eller fyra personer som patinerar till en vacker silvergrå ton över tid.

Skagerak | England Bänk 152

22.499 kr 19.124 kr
England bänk 152 från varumärket Skagerak. Med inspiration från träbänkar som vanligtvis återfinns i parker och trädgårdar över hela Storbritannien är England-serien en modern tolkning av en klassisk design, komplett med bekväma konturer och en robust och hållbar konstruktion. Tillverkad av 100% FSC-certifierad teak. En bekväm trädgårdsbänk för två eller tre personer som patinerar till en vacker silvergrå ton över tid.

Skagerak | Drachmann Bänk 200

26.499 kr 22.524 kr
Drachmann bänk 200 från varumärket Skagerak. Den karaktäristiska Drachmann-serien hämtar inspiration från den vackra trädgården till den danska romantiska poeten och målaren, Holger Drachmann. En noggrann balans mellan nordisk nostalgi och modern enkelhet ligger till grund för dess varaktiga popularitet. Designad år 1982 av den danska designern Bernt Santesson är Drachmann-bänken den mest långlivade trädgårdsbänken i utomhusserien. Vacker i sig själv och praktisk som en lång sittplats vid ett bord. Tillverkad av 100% FSC-certifierat teakträ valt för dess styrka och skönhet över tid, kommer obehandlat teak att få en vacker silvergrå patina.

Skagerak | Drachmann Bänk 165

22.499 kr 19.124 kr
Drachmann bänk 165 från varumärket Skagerak. Den karaktäristiska Drachmann-serien hämtar inspiration från den vackra trädgården till den danska romantiska poeten och målaren, Holger Drachmann. En noggrann balans mellan nordisk nostalgi och modern enkelhet ligger till grund för dess varaktiga popularitet. Designad år 1982 av den danska designern Bernt Santesson är Drachmann-bänken den mest långlivade trädgårdsbänken i utomhusserien. Vacker i sig själv och praktisk som en lång sittplats vid ett bord. Tillverkad av 100% FSC-certifierat teakträ valt för dess styrka och skönhet över tid, kommer obehandlat teak att få en vacker silvergrå patina.

Skagerak | Drachmann Bänk 120

18.499 kr 15.724 kr
Drachmann bänk 120 från varumärket Skagerak. Den karaktäristiska Drachmann-serien hämtar inspiration från den vackra trädgården till den danska romantiska poeten och målaren, Holger Drachmann. En noggrann balans mellan nordisk nostalgi och modern enkelhet ligger till grund för dess varaktiga popularitet. Designad år 1982 av den danska designern Bernt Santesson är Drachmann-bänken den mest långlivade trädgårdsbänken i utomhusserien. Vacker i sig själv och praktisk som en lång sittplats vid ett bord. Tillverkad av 100% FSC-certifierat teakträ valt för dess styrka och skönhet över tid, kommer obehandlat teak att få en vacker silvergrå patina.

Skagerak | Banco Bänk Dubbel

31.999 kr 27.199 kr
Banco bänk från varumärket Skagerak. Ursprungligen designad för en utomhusutställning i Finland som kallas Social Seating, Banco Bench av den portugisiska designern Hugo Passos hämtar skönhet från den enkla tanken att skapa något som förbättrar upplevelsen av naturen. Formad för komfort och stöd, var Banco Bench av Hugo Passos tänkt att förbättra utomhusupplevelsen. Detaljerad med mjuka kurvor som understryker den handgjorda känslan, är den tillverkad av FSC-certifierad teak som patinerar till en vacker silvergrå nyans över tiden. Bänken erbjuder gott om utrymme och komfort för att sitta och njuta av naturens skönhet.

Skagerak | Banco Bänk

18.999 kr 16.149 kr
Banco bänk från varumärket Skagerak. Ursprungligen designad för en utomhusutställning i Finland som kallas Social Seating, Banco Bench av den portugisiska designern Hugo Passos hämtar skönhet från den enkla tanken att skapa något som förbättrar upplevelsen av naturen. Formad för komfort och stöd, var Banco Bench av Hugo Passos tänkt att förbättra utomhusupplevelsen. Detaljerad med mjuka kurvor som understryker den handgjorda känslan, är den tillverkad av FSC-certifierad teak som patinerar till en vacker silvergrå nyans över tiden. Bänken erbjuder gott om utrymme och komfort för att sitta och njuta av naturens skönhet.