Visar 1–24 av 31 resultat

Fatboy | Brick Table

1 679 kr
Ett stabilt utesidobord som passar var som helst. Gjort av återvinningsmaterial och stål. Brick Table välter inte, eftersom du kan fylla basen med vatten eller sand för att göra den tung. Byt plats på den halksäkra bordsskivan genom att sätta fast den i ett av tre hål. Detta utebord behåller sitt snygga utseende eftersom det är UV- och korrosionsresistent.

Cane-line | On the move sidobord

2 300 kr3 900 kr
1 955 kr3 315 kr
On the move sidobord är ett trendigt, praktiskt och elegant sidobord. On-the move Sidobord är utrustat med ett handtag så att du kan flytta runt bordet efter behov. Bordsskivan på on-the-move bordet är en avtagbar platta som på nolltid kan förvandla bordet från ett sidobord till en praktisk serveringsbricka. Bordet är tillverkat av aluminium och kräver minimalt underhåll och rengöring. Välj bland eller kombinera de tre storlekarna, och en massor av härliga färger.

GUBI | TS Console Konsolbord

23 999 kr27 999 kr
20 399 kr23 799 kr
TS konsolbord från varumärket Gubi skapar en sofistikerad och skulptural estetik för vilket rum som helst med sina karaktäristiska smala ben, vackert korsande detaljer och kontrasterande massiva cirkulära bordsskiva.

Maze | Parasol S soffbord

9 995 kr
8 496 kr
Parasol S soffbord är ett elegant och funktionellt bord som kan användas till såväl sidobord som soffbord. Med sin flytliknande illusion vilar bordskivan på ett enda metallben, undertill finner man ett praktiskt förvaringsutrymme. Detta soffbord är det mindre av de två bord som ingår i Parasol kollektionen, med 50cm i diameter. Kommer i både mörkbetsat och naturfärgat ekfanér.

Maze | Minnie Mae Wood sidobord

3 495 kr
2 971 kr
2008 designade Maze-designern Louise Hederström det klassiska sidobordet Minnie Mae Paper och över 10 år senare lanserar Maze nu Minnie Mae Wood med en vacker bricka i massiv ask. Minnie Mae Wood kommer i två olika färgkombinationer; vitpigmenterad med en vit stativ eller betsad i mörkbrunt med ett stativ i svart. Brickan är lös och kan lätt tas bort för att t ex rengöra eller använda på valfritt sätt. Sidobordet är perfekt som sidobord i vardagsrummet, soffan eller i sovrummet.

Maze | Minnie Mae Paper sidobord

2 495 kr
2 121 kr
Minnie Mae Paper från Maze är ett praktisk sidobord med en lös bricka ovanpå. Ramen är gjord av 100% återvunnen metalltråd och brickan är gjord av björkträ och kommer från svenska Åry Form. Minnie Mae Paper är ett mångsidigt bord - det låter dig förvara dina tidningar och böcker. Fungerar lika bra som ett sängbord som ett snyggt sidobord bredvid din soffa.

Audo Cph | Corbel Hylla

3 395 kr 2 886 kr
Corbel hylla tillverkad i mörkbetsad ek och vit Carrara-marmor. Fungerar utmärkt som ett nätt sängbord eller som en liten hylla precis

Swedese | Savoa bord H 50 Ø 54 cm

13 300 kr
Savoa bord är formgivet av den finska designern Sakari Hartikainen för varumärket Swedese. Stativ i formpressat ekfanér och Ø 54 cm bordsskiva i treskiktslimfog. Höjd 50 cm. Detta utförande i vitpigmenterad ek. Bordet kommer i olika höjder och med olika storlekar på bordsskivan och tack vare det klassiska träslaget och stabila konstruktion passar det i vilket hem som helst. Välj att kombinera ett bord med ett annat eller placera det på egen hand i vardagsrummet, hallen eller som sängbord

Swedese | Savoa bord H 45 Ø 64 cm

14 640 kr
Savoa bord är formgivet av den finska designern Sakari Hartikainen för varumärket Swedese. Stativ i formpressat ekfanér och Ø 64 cm bordsskiva i treskiktslimfog. Höjd 45 cm. Detta utförande i vitpigmenterad ek. Savoa bord kommer i olika höjder och med olika storlekar på bordsskivan och tack vare det klassiska träslaget och stabila konstruktion passar det i vilket hem som helst. Välj att kombinera ett bord med ett annat eller placera det på egen hand i vardagsrummet, hallen eller som sängbord.

Vitra | Cork Family Sidobord

5 190 kr
Cork Family är en serie pallar från Vitra formgivna av Jasper Morrison. Pallarna är robusta och därför även lämpliga som sidobord, avlastningsbord såväl som pallar. Design av Jasper Morrison, 2004.

Vitra | Occasional Table LTR

3 450 kr8 050 kr
Det enkla småbordet Occasional Table LTR från Vitra har fått sin formgivning av designduon Charles & Ray Eames år 1950 och produceras av varumärket Vitra. Denna variant av Occasional Table LTR tillverkas med en skiva av plywood med toppyta i högtryckslaminat i svart eller vitt och med underrede i förkromat stål.Occasional Table LTR är ett småbord som blir ett stilfullt komplement till en soff- eller sittgrupp i det hem det placeras i. Bordets nätta storlek tillåter att bordet kan användas individuellt som ett sidobord eller matchas ihop i flera olika varianter till en större grupp med småbord för att användas som soffbord.
 

Cane-line | Roll serveringsvagn

5 400 kr5 500 kr
4 590 kr4 675 kr
Roll är en modern och minimalistisk serveringsvagn i skandinavisk design. Roll är designad av designduon Welling/Ludvik, kända för sin rena estetik och att de låter varje detalj fylla ett funktionellt syfte. Roll uppfyller detta till varje detalj med dess eleganta hjul som gör den lätt att flytta runt på och den borttagningsbara brickan ökar dess praktikalitet. Roll är producerad i pulverlackerad aluminium som säkrar en tålig yta. Färg möjligheterna är tidlösa.

Dusty Deco | Hexagon Console Table

19 000 kr
Hexagon Console är ett sidobord formgivet av Edin & Lina Kjellvertz för det svenska varumärket Dusty Deco år 2021. Bordet kommer i två utföranden: Concrete och Mahogny. Bordet är tillverkad i bok och plywood med en betongliknande finish, medan Mahogny är tillverkad i träslaget med samma namn. Med sin moderna utformning passar bordet i de allra flesta hem. Placeras med fördel i en korridor, allrummet eller hallen och blir en naturlig plats att förvara dina favoritdetaljer på.

Dusty Deco | Console Table

29 900 kr
Console Table är ett modernistiskt konsolbord formgivet av Dusty Deco år 2020. Bordet har en unik finish som påminner om betong, men under den grå ytan döljer sig en stomme av bok och en skiva i plywood.

Fatboy | Jolly Trolley barvagn

9 469 kr
Jolly Trolley serveringsvagn från Fatboy med en genialisk design på hjul med oändliga användningsområden perfekt för uteplatsen eller terrassen. Serveringsvagnen är full av överraskningar. Exempelvis går överdelen att ta av och använda som bricka, LED-lamporna är dimbara och batterierna kan laddas med USB-C-kontakten.

Cane-line | Glaze soffbord runt dia 45

11 600 kr
9 860 kr
Glaze är ett elegant och dekorativt soffbord designat av Cane-lines designteam. Soffbordet består av ett underrede i aluminium och en bordsskiva gjord av italiensk lavasten som är dubbelglaserade för hand av skickliga hantverkare. Glaze blir ett elegant inslag på uteplatsen och andas omsorgsfullt och autentiskt hantverk. Eftersom bordsskivorna är tillverkade i ett naturmaterial är varje bord unikt. Se flera olika kombinationer genom att välja bordsskiva och underrede.

Dux | Lunaria bord

10 215 kr16 080 kr
Lunaria är en serie småbord formgivna av Claesson Koivisto Rune för DUX år 2018. Lunaria bord kan användas som sängbord, sidobord eller soffbord och kommer i tre storlekar som med fördel kan möbleras tillsammans. Lunaria-borden består av två rundade skivor på ett underrede med fyra ben och tillverkas helt i naturligt trä som har behandlats med vaxolja. Välj mellan ek eller ask.

Dux | Pronto XL bord

16 490 kr
Pronto XL bord är det större bordet ur kollektionen Pronto från DUX och är ett bord som kan användas såväl som sängbord, sidobord eller soffbord. Det runda bordet formgavs år 1980 av DUX Design Team och har på senare tid återlanserats för DUX Classic Collection i ett uppdaterat formspråk. Sängbordet Pronto XL har en skiva bestående av rökfärgat, härdat glas som är 70 cm i diameter. Den pelarformade underredet är av kromad metall samt är höj- och sänkbart mellan 49 - 61 cm. Bordet står på en fyrkantig fot som kan väljas i vit eller svart marmor. Pronto XL är den större varianten av bordet, önskar du en mindre storlek finns även den mindre modellen av Pronto som mäter 50 cm i diameter.

Dux | Pronto bord

12 330 kr
Pronto är ett bord som passar perfekt som sängbord eller sidobord. Bordet är skapat av DUX Design Team år 1980 och har efter en kort paus i produktion, återlanserats med uppdaterat utförande för DUX Classic Collection. Bordet Pronto är det mindre sängbordet som mäter 50 cm i diameter men finns även i modellen Pronto XL som är 70 cm i diameter. Pronto har en rund skiva i rökfärgat, härdat glas som vilar på ett höj- och sänkbart pelarunderrede i kromad metall. Den fyrkantiga foten är i marmor och kan väljas i vit eller svart sten. Höjden går att justera mellan 49 - 61 cm och bordet kan på så vis anpassas för att användas med olika möblemang.

Dux | Drum bord

16 115 kr
Drum bord är ett sidobord i härdat glas och krom designat år 1979 av Yngve Sandström. Använd Drum precis hur det passar dig - som sidobord, soffbord eller varför inte sängbord? Idag kan man inte tro att det runda lilla bordet låg bortglömt i en lagerlokal i många år innan DUX återlanserade den stilrena 70-talsklassikern.

GUBI | TS Outdoor sidobord Ø40

8 499 kr 7 224 kr

TS Outdoor sidobord från GUBI med en exklusiv design med sofistikerade detaljer. Formgiven av GamFraseti.

Maze | Tracy Right sängbord

7 495 kr
6 371 kr
Tracy sängbord, med sin vackra keramiska skiva och fina detaljer, fungerar lika bra som sidobord bredvid soffan eller som ett snyggt sängbord i sovrummet. Den övre hyllan är gömd bakom en perforerad platta för att täcka personliga tillhörigheter, medan den nedre hyllan är öppen från alla fyra vinklar, vilket gör den lämplig för tidningar eller böcker. Tracy finns i både höger och vänster-utförande för en komplett symmetrisk sovrumslook.

Maze | Tracy Left sängbord

7 495 kr
6 371 kr
Tracy, med sin vackra keramiska skiva och fina detaljer, fungerar lika bra som sidobord bredvid soffan eller som ett snyggt sängbord i sovrummet. Den övre hyllan är gömd bakom en perforerad platta för att täcka personliga tillhörigheter, medan den nedre hyllan är öppen från alla fyra vinklar, vilket gör den lämplig för tidningar eller böcker. Tracy finns i både höger och vänster-utförande för en komplett symmetrisk sovrumslook.