RING OSS: 040 630 46 46
ambientec

AMBIENTEC

Japansk ljusdesign i världsklass

Ambientec är ett japanskt ljusdesignföretag som grundades 2009 av Yoshinori Kuno. Högkvalitativa komponenter och elegant design skapar tillsammans unika produkter.

Med en erfarenhet inom utrustning för undervattensfotografering, är Ambientec ́s uppladdningsbara vattentäta lampor framtagna med mästerlig precision i extremt robusta material som gör dem- ifråga om både stil och hållbarhet – oförstörbara.

Ambientec vann 2021 Archiproducts Design Award för TURN+ och fick 2019 Good Design Award för Turn, båda designade av Nao Tamura.

AMBIENTEC

Ambientec | TURN Portable Bordslampa Brass

6.950 kr 5.908 kr
TURN från japanska Ambientec är en portabel bordslampa i kristallglas och mässing. Lampan har en inbyggd 4-stegs touchdimmer med dim-to-warm funktion. Formgiven av Nio Tamura. Ambientec vann 2019 Good Design Award för TURN.

Ambientec | TURN+ Portable Bordslampa Aluminium Black

5.990 kr 5.092 kr
TURN+ från japanska Ambientec är en portabel bordslampa i kristallglas och aluminium. Lampan har en inbyggd 4-stegs touchdimmer med dim-to-warm funktion. Formgiven av Nio Tamura. Ambientec vann 2021 Archiproducts Design Award för TURN+.

Ambientec | TURN+ Portable Bordslampa Brass

7.350 kr 6.248 kr
TURN+ från japanska Ambientec är en portabel bordslampa i kristallglas och mässing. Lampan har en inbyggd 4-stegs touchdimmer med dim-to-warm funktion. Formgiven av Nio Tamura. Ambientec vann 2021 Archiproducts Design Award för TURN+.

Ambientec | TURN Portable Bordslampa Aluminium Black

4.790 kr 4.072 kr
TURN från japanska Ambientec är en portabel bordslampa i kristallglas och aluminium. Lampan har en inbyggd 4-stegs touchdimmer med dim-to-warm funktion. Formgiven av Nio Tamura. Ambientec vann 2019 Good Design Award för TURN.

Ambientec | TURN Portable Bordslampa Stainless steel

6.950 kr 5.908 kr
TURN från japanska Ambientec är en portabel bordslampa i kristallglas och rostfritt stål. Lampan har en inbyggd 4-stegs touchdimmer med dim-to-warm funktion. Formgiven av Nio Tamura. Ambientec vann 2019 Good Design Award för TURN.

Ambientec | TURN+ Portable Bordslampa Stainless steel

7.350 kr 6.248 kr
TURN+ från japanska Ambientec är en portabel bordslampa i kristallglas och rostfritt stål. Lampan har en inbyggd 4-stegs touchdimmer med dim-to-warm funktion. Formgiven av Nio Tamura. Ambientec vann 2021 Archiproducts Design Award för TURN+.

Oförstörbara designlampor i både stil och hållbarhet

Ambientec skapades för att utforska nya gränser inom bärbar belysning för vardagliga utrymmen: från utomhus till badet, från hemmet till det eleganta caféet.

Ambientecs portabla, uppladdningsbara och vattentäta produkter drivs av erfarenhet av undervattensfotograferingsutrustning och är gjorda med mästerlig precision i extremt robusta material. 

Intresserad?

Hör gärna av dig till oss eller kom in och besök oss, för att ta del av vårt utbud av Ambientec.
Butik: 040 – 630 46 46
E-post: kundsupport@glashusetmalmo.se

Ambientec: www.ambientec.co.jp

paul vium

Vi hjälper dig

Ring eller maila oss.
Vi svarar inom 24H (vardagar).

Säkra leveranser

Fraktfritt över 1500:-

100% original

Vi är en auktoriserad butik
som säljer äkta varor.

Kundvagn

close
Scroll To Top

JUST NU – 1.500 KRONOR I RABATT
Per 10.000 kr du handlar för (dras av i kassan) gäller ej redan nedsatta produkter

BLACK WEEK(END)  SE KAMPANJ

10% prisavdrag på ditt första köp!
Ange rabattkoden NY-KUND