Visar alla 19 resultat

Montana | LOOK Oval spegel Quickship

3.022 kr
Look är en oval spegel designad av Peter J. Lassen för det danska varumärket Montana. Spegeln är tillverkad i lackad MDF och glas och hängs upp på väggen med hjälp av en upphängningsskena. Här finner ni de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.

Audo Cph | Norm Wall Mirror Rectangular

3.795 kr4.295 kr
3.226 kr3.651 kr
Norm Wall Mirror Rectangular är en väggspegel från det danska varumärket Audo Copenhagen. Den rektangulära spegeln har en ram av pulverlackerad aluminium och kommer i färgerna svart och vit. Utseendet på spegeln påminner om den kompakta badrumsspegeln, men passar trots det lika bra att använda i sovrummet eller i hallen. Spegeln kan monteras på väggen eller placeras på en byrå. Med spegeln utökar du ditt utrymme visuellt då storleken på spegeln är generös och ger rummet känslan av större volym än det egentligen har.

Fritz Hansen | Mirror Long

10.475 kr 8.904 kr
Spegel av Studio Roso som utmärker sig som ett konstverk. Designprocessen är unik vilka innebär att inga speglar är sig detsamma. Varje rund stålplåt är fantastisk och ger en vacker, unik reflektion av ljus. Denna cirkulära utgåva Mirror är främst grön och blå, men den kan se turkos ut ur vissa vinklar.

Fritz Hansen | Mirror Oval

9.800 kr 8.330 kr
Spegel av Studio Roso som utmärker sig som ett konstverk. Designprocessen är unik vilka innebär att inga speglar är sig detsamma. Varje rund stålplåt är fantastisk och ger en vacker, unik reflektion av ljus. Denna cirkulära utgåva Mirror är främst grön och blå, men den kan se turkos ut ur vissa vinklar.

Fritz Hansen | Mirror Round

10.050 kr 8.543 kr
Spegel av Studio Roso som utmärker sig som ett konstverk. Designprocessen är unik vilka innebär att inga speglar är sig detsamma. Varje rund stålplåt är fantastisk och ger en vacker, unik reflektion av ljus. Denna cirkulära utgåva Mirror är främst grön och blå, men den kan se turkos ut ur vissa vinklar.

Dusty Deco | Rattan Mirror

12.000 kr16.000 kr
Rattan Mirror är en spegel från det svenska varumärket Dusty Deco. Spegeln har en oktagon-formad ram av massiv bok, med inlägg av vävd rotting. Träramen har betsats och vaxats för att få till en mörk och matt finish. På baksidan av spegeln sitter en skiva av plywood, försedd med en upphängningstråd. Denna spegel finns i en halvspegel med måtten 100 x 70 cm samt i en större variant som mäter 160 x 80 cm.

Dusty Deco | Brutalist Mirror

13.500 kr20.000 kr
Brutalist Mirror är en väggspegel från det svenska varumärket Dusty Deco formgiven av Edin & Lina Kjellvertz. Spegeln har en ram tillverkad av skickliga hantverkare i massiv bok och mäter H100 x B70 cm alternativt H160 B80 cm. På baksidan av spegeln sitter en plywoodskiva och en metalltråd för enkel upphängning. Den iögonfallande designen gör spegeln till en unik inredningsdetalj i hemmet värd att visa upp. Spegeln finns tillgänglig mattsvart eller natural utförande.

Montana | Mini MCQ spegel

1.539 kr
Spegeln från Montana har ett sofistikerat, elegant uttryck perfekt som en dekorativ inredningsdetalj. Den har en minimalistisk ram i lackad MDF och vackert spegelglas. Härliga pastellfärger att välja mellan som harmoniskt smälter in i hemmet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.

Montana | Mini MCI rund spegel

1.539 kr
Spegeln från Montana är perfekt som en dekorativ inredningsdetalj och har ett sofistikerat, elegant uttryck. Den har en minimalistisk ram i lackad MDF och klart spegelglas. Härliga kulörer att välja mellan som harmoniskt smälter in i hemmet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.en eller hängas på väggen.

Montana | FIGURE oval spegel Quickship

4.069 kr
Figure spegel från Montana, design av Peter J. Lassen. Den stora ovala spegeln är som gjord för hallen eller sovrummet. Utöver att den är en bra guide till dagens outfit gör spegeln också att rummet känns större. Här finner ni produkten i de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.

Audo Cph | Nimbus Bordsspegel

1.995 kr
1.696 kr
Nimbus bordsspegel från varumärket Audo Copenhagen är en vacker spegel som designades för mindre utrymmen. Spegeln finns i polerad eller bronserad mässing och definierar ett utrymme med sin lugnande och sofistikerade form. Bordsspegeln passar lika fint i sovrummet som i badrummet eller i hallen. Lika funktionell som fin.

Audo Cph | Nimbus Spegel Rektangulär

12.895 kr
10.961 kr
Nimbus Spegel rektangulär är en vidareutveckling av Krøyer-Sætter-Lassens runda spegel från Audo Copenhagen, som nu även finns att köpa med en rektangulär form. Precis som för den runda spegeln kommer även denna modell med en dekorativ ram som får Nimbus Mirror att bli precis lika vacker som praktisk. Välj ramen i antingen polerad eller bronserad mässing.

Audo Cph | Nimbus Spegel Rund Ø60

6.395 kr
5.436 kr
Nimbus Spegel Rund är formgiven av designduon Kroeyer-Saetter-Lassen för det danska möbelvarumärket Audo Copenhagen. Formgivarna ville skapa en design som inte tog för mycket fokus från glasets skönhet och spegelbild. Nimbus Mirror fick då en simpel men elegant ram bestående av antingen polerad eller bronserad mässing som omfamnar spegelglaset.

Swedese | Comma spegel rund 40 cm Ask

3.240 kr
Comma spegel rund 40 cm är formgiven av Mia Lagerman för Swedese. Spegeln består av skiktlimmad ask och fäste i mässing. Diameter 40 cm. Comma är en cirkel, och samtidigt inte. Stängd och öppen. Form/funktion, där produktdesignen har utmanat produktionstekniken.

GUBI | F.A. 33 Spegel 70×146

17.999 kr 15.299 kr
F.A. 33 spegel kommer här som helkroppsspegel designad av Gio Ponti år 1933 och produceras av Gubi. Tillverkas i spegelglas och med en ram i mässing eller svart. Den har ett mjukt och böljande formspråk som ger F.A. 33 spegeln ett exklusivt intryck. Spegeln tillverkades ursprungligen för dåtidens mest prominenta lamptillverkare FontanaArte som Ponti och Pietro Chiesa grundade några år tidigare. F.A. 33 kan både hänga och stå lutad mot en vägg. Spegeln finns även i storleken 80 x 54 cm.

GUBI | F.A. 33 väggspegel 54×80

11.999 kr 10.199 kr
F.A 33 väggspegel designad av Gio Ponti år 1933 och produceras av Gubi. Tillverkas i spegelglas och med en ram i mässing. Spegeln har ett mjukt och böljande formspråk som ger F.A 33 Wall Mirror ett exklusivt intryck. Spegeln tillverkades ursprungligen för dåtidens mest prominenta lamptillverkare FontanaArte som Ponti och Pietro Chiesa grundade några år tidigare. F.A 33 finns även i storleken 146 x 70 cm.

GUBI | Adnet Spegel Circular Ø70

11.999 kr
10.199 kr
Adnet Spegel Circular är en väggspegel ur Adnet Mirror Collection, designad av Jacques Adnet år 1950 och produceras av Gubi. Spegeln finns i tre storlekar och tillverkas i spegelglas, läder och bränd mässing. Lädret finns att välja i svart och tan. Spegeln har en cirkulär form och ramas in av läder som löper upp i en tygelfattning, som spegeln hängs upp på väggen med. Tre spännen i bränd mässing dekorerar läderremmen. Adnet Mirror är en elegant, men samtidigt tuff spegel med läder och brända mässingsdetaljer med inspiration från hästtyglar.

GUBI | Adnet Spegel Circular Ø58

10.999 kr
9.349 kr
Adnet Spegel Circular är en väggspegel ur Adnet Mirror Collection, designad av Jacques Adnet år 1950 och produceras av Gubi. Spegeln finns i tre storlekar och tillverkas i spegelglas, läder och bränd mässing. Lädret finns att välja i svart, oliv och tan. Spegeln har en cirkulär form och ramas in av läder som löper upp i en tygelfattning, som spegeln hängs upp på väggen med. Tre spännen i bränd mässing dekorerar läderremmen. Adnet Mirror är en elegant, men samtidigt tuff spegel med läder och brända mässingsdetaljer med inspiration från hästtyglar.

String | Skåp med spegeldörrar

3.185 kr3.295 kr
Skåp med spegeldörrar finns i en bredd, 78 cm, och ett djup, 20 cm. Skåpen passar med samtliga tråd- och plexgavlar från String® System förutsatt att gavlarna har 20 cm djup. Skåpet är perfekt till en badrumskombination. Det är försett med spegeldörrar som du enkelt skjuter åt sidan där du snyggt kan förvara tandborstar och andra badrumsprodukter. Skåpet består av ett innerhyllplan tillverkat i glas som kan placeras på valfri höjd. Skåpet mäter invändigt: b74 x d16 x h33 cm. Skåp med spegeldörrar levereras omonterat.